Foto
Volg live op RSCAfancom
  • Digitale Radio Sporza
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Categorieën
  • Column (1)
  • Geschiedenis (1)
  • Grootheden (1)
  • Nieuws (780)
  • Palmares (1)
  • Spelers (1)
  • Stadion (1)
  • Trainers (1)
  • Voorzitters (1)
  • Vorige Poll's (1)
  • Blog als favoriet !
    Welkom
    RSCAfancom
    RSCAfancom is een Dochter pagina van http://www.purplespirit.be/
    ROYAL SPORTING CLUB ANDERLECHT
    11-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1.900 supporters komen Doornik aanmoedigen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Anderlecht neemt het in de zestiende finales van de Cofidis Cup op tegen tweedeklasser Doornik. Doornik is momenteel zevende in de tweede klasse en telt twintig punten. Afgelopen weekend verloor het met 1-3 van Olympic Charleroi. De tweedeklasser kan wel rekenen op de steun van 1.900 supporters die de verplaatsing naar Brussel zullen maken.

    11-11-2008 om 17:28 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anderlecht zoekt eerherstel tegen Doornik
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Anderlecht neemt het vanavond in de zestiende finales van de Beker van België op tegen tweedeklasser Doornik. Paars-wit wil zo snel mogelijk de nederlaag tegen Lokeren uitwissen. Een klinkende zege tegen Doornik is dus welkom. "Ik verwacht dinsdag een goed georganiseerde ploeg. Ze zullen ons het spel laten maken en er dan snel proberen uit te komen", zegt trainer Ariël Jacobs op de website van de club. "Doornik is een goed voetballende ploeg die ons weinig ruimte zal laten." Lucas Biglia, Kanu en Sasha Iakovenko zitten niet in de selectie van paars-wit. Jan Polak maakt zijn wederoptreden in de kern van Anderlecht en krijgt allicht speelgelegenheid. De wedstrijd tussen Anderlecht en Doornik begint al om 18 uur.

    11-11-2008 om 10:56 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Vandenbempt: "Anderlecht moet verdedigers kopen"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Peter Vandenbempt blikt terug op de elfde speeldag van de Jupiler Pro League. Hij zag een zwakke Anderlecht-verdediging. Club Brugge en Anderlecht, die zondag de topper spelen, hebben Vandenbempt vorig weekend niet kunnen overtuigen. "Club pakte bijna drie punten, maar dat is schijn. Op een periode in de tweede helft na, was de ploeg zwak", zegt de Sporza-commentator. "Ik zag niet waarom Leko altijd in de ploeg zou moeten staan. Dirar liep zich te pletter." "En met Simaeys én Clement op het middenveld speelt Club fantasieloos", zag Vandenbempt. "Anderlecht heeft geen problemen meer vooraan, maar achteraan." "Paars-wit moet dringend investeren in verdedigers van een hoog niveau die kunnen voetballen. Van Rnic gaan we niet veel meer horen", klinkt het.

    11-11-2008 om 10:50 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlcek: "Ik was slecht"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Anderlecht speelde in de vorige thuismatch KV Mechelen van de mat onder aanvoering van de erg sterk spelende Nicolas Frutos en Stanislav Vlcek, maar tegen Lokeren kreeg de laatst genoemde geen poot aan de grond. "Ik heb geen enkele goede voorzet kunnen geven, maar ik heb er geen verklaring voor waarom het niet liep. Mijn vervanging was logisch, ik heb daar geen enkel probleem mee", is de Tsjech eerlijk in zijn analyse.

    Vlcek werd in de tweede helft vervangen door Legear en de invaller scoorde ook. De kans bestaat dan ook dat Vlcek zijn basisplaats deze week moet afstaan aan de jonge Luikenaar, maar Vlcek is daar niet echt mee bezig, hij denkt vooral aan de verloren punten. "De trainer heeft verschillende opties op rechts. Wat erger is, is dat we ondanks onze kansen verloren hebben", aldus de sympathieke aanvaller.

    11-11-2008 om 10:28 geschreven door Kim  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is Wigan betere optie dan Anderlecht voor Spahic?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Anderlecht toont interesse in Emir Spahic, maar krijgt af te rekenen met concurrentie voor de centrale verdediger.
    Zo toont ook het Engelse Wigan interesse in Spahic. "Ik ben op de hoogte van de belangstelling", zegt hij. "Maar ik weet niet hoe mijn club hier zal op reageren. Wigan is zeker een goeie optie voor mij."
    Spahic speelt momenteel in Rusland bij Lokomotiv Moskou. De Bosniër zou twee miljoen euro moeten kosten.

    11-11-2008 om 10:25 geschreven door Kim  


    >> Reageer (0)
    10-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Comeback van Polak tegen Doornik
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De comeback van Jan Polak is nakend. Meer dan waarschijnlijk speelt hij dinsdag mee in de bekermatch tegen Doornik.

    10-11-2008 om 17:21 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacobs: "RFC Tournai is een goed voetballende ploeg"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen "Ik verwacht dinsdag een goed georganiseerde ploeg. Ze zullen ons het spel laten maken en er dan snel proberen uit te komen", weet de T1 van Sporting. "RFC Tournai is een goed voetballende ploeg die ons weinig ruimte zal laten." De wedstrijd RSCA-RFC Tournai vindt op dinsdag 11 november om 18u plaats in het Constant Vanden Stock-stadion.

    10-11-2008 om 14:21 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dames RSCA maken zich op voor topper
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In de 1/16 de finale van de Beker Vn belgië wist Anderlecht zich makkelijk te plaatsen voor de volgende ronde. Het won met 7-1 van Achterbroek. Hopelijk geeft dit de Anderlecht-speelsters extra vertrouwen voor de topper van morgen in Standard. Het gaat om een inhaalmatch. Aftrap 11.11.2008 om 15.00u in Standard.

    10-11-2008 om 14:18 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selectie: RSC Anderlecht - FC Doornik
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Paars-Wit neemt het morgen, dinsdag 11 november 2008, in de 16de finales van de Cofidis Cup op tegen tweedeklasser RFC Tournai. Trainer Ariël Jacobs maakte een 20-koppige kern bekend voor de bekerwedstrijd. Jan Polak, die sinds afgelopen week opnieuw met de groep traint, maakt zijn wederoptreden in de kern. Biglia, Kanu en Iakovenko maken geen deel uit van de selectie. Lucas Biglia sukkelt opnieuw met overbelasting aan de adductoren. Dezelfde blessure waar hij ook vorige week al last van had. Hij kreeg vandaag verzorging en zal dinsdag niet in actie komen. Nicolas Frutos trainde individueel. Sébastien Bruzzese sukkelt met een contractuur aan de dij en kreeg verzorging.
    Selectie : Boussoufa, Bulykin, Chatelle, Deschacht, Frutos, Gillet, Goor, Juhasz, Kruiswijk, Legear, Losada, Polak, Rnic, Sare, Schollen, Suarez, Van Damme, Vlcek, Wasilewski, Zitka

    10-11-2008 om 14:06 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Kruiswijk heel ontgoocheld
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Arnold Kruiswijk was heel ontgoocheld. "Iedereen wil spelen, natuurlijk was ik ontgoocheld dat ik opnieuw op de bank startte", aldus de Nederlander. "Ik heb geen uitleg gekregen van de trainer. Ik blijf kalm, maar er zal toch iets moeten veranderen. Een vertrek in januari ? Nee, daar ben ik niet mee bezig."

    10-11-2008 om 14:01 geschreven door Noël  


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russen blijven Jonathan Legear volgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dynamo Moskou blijft geïnteresseerd in Jonathan Legear. De Russen hebben een contract voor 4 jaar klaarliggen, maar de onderhandelingen met Anderlecht zijn nog niet opgestart. "De Russen willen me een contract geven voor vier jaar", weet Legear. "Ik hoop dat Anderlecht een akkoord zal vinden met hen. Ikzelf zal snel akkoord zijn."

    10-11-2008 om 13:57 geschreven door Noël  


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anderlecht slikt al derde nederlaag dit seizoen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Anderlecht leed tegen Lokeren al zijn derde nederlaag van het seizoen, trouwens de eerste thuisnederlaag sedert 29 september vorig jaar (0-1 tegen Charleroi). 'Dit is wat veel', gaf trainer Ariël Jacobs toe. 'Zulte Waregem was zwaar, maar tegen Standard en tegen Lokeren hadden we iets kunnen oogsten. Natuurlijk is dit een klap in het vooruitzicht van de topper tegen Brugge. Komt daarbij dat we weer een speler missen voor een cruciale positie. Opnieuw gaven we vandaag te gemakkelijk goals weg. De bal komt in de zestien, en we hebben prijs. Ik had nochtans zo gewaarschuwd voor de centers richting Maazou. En toch gebeurt het twee keer. De derde treffer was dan weer typisch voor de match. De bal viel goed voor hen. Copa pakte daarna uit met vier tot vijf schitterende saves.' Jacobs argumenteerde zijn keuze voor Rnic als vervanger voor Juhasz door te verwijzen naar het evenwicht tussen links en rechts in zijn verdediging. Bovendien rekende hij op de snelheid van de Serviër. Dat pakte dus verkeerd uit.

    10-11-2008 om 13:48 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Damme krijgt derde gele kaart en mist Club
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Jelle Van Damme incasseerde kort na de pauze een derde gele kaart en mist dus de topper volgende week op Brugge. De sterk spelende linksachter was achteraf in alle staten. 'Ik ben dubbel gefrustreerd', vloekte hij. 'Het was een gele kaart van niks. Dit was nergens voor nodig, ik heb ook niks gezegd. Ik ga gewoon over mijn man, maar de arbiter beweert dat ik mijn elleboog zette. Doe niet zo flauw, heb ik hem gezegd.' Mogelijk had zijn karton te maken met de eerdere irritatie, vlak voor de rust. Toen maakte Van Damme zich bijzonder boos op vierde official Bourdouxhe, toen die niet snel genoeg een reservebal ter beschikking stelde. 'Ik vond dat heel onprofessioneel van hem', aldus nog de woeste Van Damme. 'Er was nog twee minuten te spelen en de ballen zaten al in zijn sportzak. Dat kan toch niet.' Scheidsrechter Verbist reageerde kalm. 'Ik weet niet wat er hem vandaag bezielde', aldus de ref. 'Hij was van de eerste tot de laatste minuut enorm geïrriteerd, gaf voortdurend commentaar. Kwam het omdat hij nog bij de jeugd van Lokeren speelde?' Voor het incident met de vierde official verwees Verbist naar de 0-2 stand en de toenemende zenuwachtigheid bij Anderlecht. 'Van Damme zei me meteen dat hij de match op Brugge zou missen. Maar daar kan ik toch niks aan doen? Ik lees nooit vooraf op hoeveel kaarten een speler staat. Als hij komende zondag absoluut had willen meedoen, had hij daar maar rekening moeten mee houden. Wie op twee kartonnetjes staat, doet zoiets niet. Normaal is Van Damme typisch zo'n speler waarmee je een woordje kan wisselen. Maar vandaag viel er niet mee te praten. Ik weet echt niet waarom.'

    10-11-2008 om 13:43 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anderlecht moet zich herpakken tegen Doornik
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dinsdag en woensdag worden de zestiende finales afgewerkt in de beker van België, de Cofidis Cup. Het is de eerste ronde met de eersteklassers erbij. Dinsdag speelt bekerhouder Anderlecht tegen Doornik. Voor paars-wit de match waarin het zich moet herpakken na de nederlaag tegen Lokeren van zaterdag. Opvallend: ook bij Doornik speelt een zekere Frutos mee. Voor alle duidelijkheid: de Franse middenvelder Alexandre Frutos heeft behalve zijn familienaam niets te maken met de Argentijnse Anderlecht-spits Nicolas Frutos.

    10-11-2008 om 13:40 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KSK Beveren reageert op Sportschool RSC Anderlecht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Geert Van den Broeck, de clubjournalist van KSK Beveren, heeft gereageerd op het nieuws dat in de media te lezen stond naar aanleiding van een sportschool bij RSC Anderlecht dat een 'uniek project' werd genoemd omdat het in een samenwerking zit met het Sint-Niklaas instituut te Anderlecht. KVC Westerlo liet bij monde van manager Herman Wijnants al weten dat een dergelijk project bij hen reeds twee jaar lopende was, en dat het dus helemaal niet over een uniek project ging. En in Beveren werkt de club al vijf jaar samen met het Koninklijk Atheneum van Beveren met een gelijkaardige samenwerking naar Nederlands model. Geert Van den Broeck: "De richting groeide in die periode uit van 28 naar momenteel 126 voetballers, over alle richtingen en jaren in ASO en TSO. Een 32-tal daarvan zijn spelers van KSK Beveren, voornamelijk van nationaal niveau. De nadruk tijdens de lessen ligt voornamelijk op technisch vlak, waardoor de leerlingen steeds de belangrijkste basisvaardigheden van het voetbal herhalen en onder de knie krijgen." Het voorlopige hoogtepunt van deze samenwerking was de kwalificatie van de Kadettenploeg in 2007 voor het WK in Chili. Dergelijke projecten als uniek bestempelen, terwijl clubs zoals KVC Westerlo en vooral KSK Beveren er al geruime tijd, en met resultaat, mee bezig zijn, is dan ook de waarheid geweld aandoen", besloot Geert Van den Broeck.

    10-11-2008 om 13:37 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boussoufa: "Journalist heeft mijn woorden verdraaid"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mbark Boussoufa zou aan zijn laatste seizoen bezig zijn bij Anderlecht. Zou. De Marokkaanse middenvelder ontkent het bericht met alle toonaarden. “Ik heb dat niet gezegd”, klinkt het resoluut bij Boussoufa. “Die journalist die dat schreef, heeft mijn woorden verdraaid. Ik heb ambitie en als er een club komt, zal ik er zeker over nadenken. Dat wil niet zeggen dat ik weg wil. Ik zal die journalist er zeker nog over aanspreken.”

    10-11-2008 om 13:31 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tchité bezorgt Santander De Drie Punten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mémé Tchité is goed op dreef bij Racing Santander. Nadat hij vorige week een hattrick maakte, bezorgde hij de Spaanse club opnieuw de drie punten. De ex-spits van Anderlecht maakte het enige doelpunt in de wedstrijd tegen Sporting Gijon.

    10-11-2008 om 13:29 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische beker: Frutos wil van shirt ruilen met Frutos
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op dinsdagavond wordt er gespeeld in de Belgische beker. Doornik gaat op bezoek bij eersteklasser Anderlecht. Verwacht wordt dat de huidige nummer drie van de Jupiler Pro League zonder problemen naar de volgende ronde gaat. De wedstrijd kan een bijzonder tintje krijgen, doordat Anderlecht-spits Nicolás Frutos (foto, links) een naamgenoot heeft bij de tegenstander. Alexandre Frutos is geen familie van de aanvaller. Hij is Fransman en Nicolás is een Argentijn. De twee hebben elkaar al wel kort gesproken. ‘Hij is ontzettend aardig,’ zegt Alexandre in de Belgische krant La Dernière Heure. ‘We hebben beloofd om van shirts te wisselen aan het eind van de wedstrijd.’

    10-11-2008 om 13:25 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog enkel staanplaatsen voor bekerduel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De ticketing van RSC Anderlecht laat weten dat er voor de bekerwedstrijd tegen RFC Tournai nog enkel staanplaatsen beschikbaar zijn. De aftrap van RSC Anderlecht - RFC Tournai vindt plaats op dinsdag 11 november 2008 om 18u in het Constant Vanden Stock-stadion.

    10-11-2008 om 13:22 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boussoufa: 'Nu moeten we winnen in Brugge'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Anderlecht kende een slechte generale repetitie voor de topper van volgende week in het Jan Breydelstadion tegen Club Brugge. Na de 2-3-nederlaag tegen Lokeren weet Mbark Boussoufa dat er moet gewonnen worden in West-Vlaanderen. Mbark Boussoufa wilde na de verloren partij tegen Lokeren niet panikeren. "We moeten ook kijken naar het verloop van de wedstrijd. We hebben goed gevoetbald en hebben er alles aan gedaan om het tij te keren. Nu zit er echter maar één ding op en dat is dat we moeten gaan winnen in Brugge nu zondag", aldus Boussoufa in de kranten Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad. Anderlecht staat door de nederlaag tegen Lokeren nu op de derde plaats in het klassement op twee punten van leider Club Brugge en op één punt van landskampioen Standard dat door de winst op Germinal Beerschot kon opschuiven naar de tweede plaats.

    10-11-2008 om 13:19 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)


    Foto

    VOLG EURO2012 OP DE VOET BIJ PURPLESPIRIT.BE---------------------------------------------------------------

    KLIK OP LOGO


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Rondvraag / Poll
    Wie was de Beste RSCA aanvaller?
    Alex Czerniatynski
    Attila Ladinszky
    Aruna Dindane
    Erwin Vandenbergh
    François Vander Elst
    Kenneth Brylle
    Luc Nilis
    Mohammed Tchité
    Paul Van Himst
    Rob Rensenbrink
    Jef Mermans
    Jan Mulder
    Tomasz Radzinski
    Jan Koller
    Wilfried Puis
    Edi Krncevic
    Josip Weber
    Polyte Vanden Bosch
    John Bosman
    Johan Devrindt
    Bekijk resultaat


    Rondvraag / Poll
    Kies de Beste RSCA Middevelder
    Ahmed Hassan
    Alin Stoica
    Arie Haan
    Bruno Versavel
    Charly Musonda
    Franky Vercauteren
    Jean Cornelis
    Joseph Jurion
    Juan Lozano
    Ludo Coeck
    Milan Jankovic
    Pierre Hanon
    Marc Degryse
    René Vandereycken
    Vincenzo Scifo
    Pär Zetterberg
    Danny Boffin
    Jean Dockx
    Walter Baseggio
    Johan Walem
    Bekijk resultaat


    Rondvraag / Poll
    Wie was de Beste RSCA verdediger?
    Bertrand Crasson
    Celestine Babayaro
    Georges Heylens
    Graeme Rutjes
    Henrik Andersen
    Hugo Broos
    Georges Grün
    Jean Thissen
    Jean Plaskie
    Julien Kialunda
    Laurent Verbiest
    Luka Peruzovic
    Michel De Groote
    Michel De Wolf
    Patrick van Diemen
    Philippe Albert
    Vincent Kompany
    Morten Olsen
    Johnny Dusbaba
    Stephen Keshi
    Bekijk resultaat


    Rondvraag / Poll
    Wie was de Beste RSCA doelman?
    Felix Week
    Filip De Wilde
    Henri Meert
    Jacky Munaron
    Jean Trappeniers
    Nico de Bree
    Jan Ruiter
    Silvio Proto
    Bekijk resultaat


    Foto

    Archief per week
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 15/08-21/08 2011
  • 10/05-16/05 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007

    Categorieën
  • Column (1)
  • Geschiedenis (1)
  • Grootheden (1)
  • Nieuws (780)
  • Palmares (1)
  • Spelers (1)
  • Stadion (1)
  • Trainers (1)
  • Voorzitters (1)
  • Vorige Poll's (1)


  • Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs