Foto
Volg live op RSCAfancom
  • Digitale Radio Sporza
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Categorieën
  • Column (1)
  • Geschiedenis (1)
  • Grootheden (1)
  • Nieuws (780)
  • Palmares (1)
  • Spelers (1)
  • Stadion (1)
  • Trainers (1)
  • Voorzitters (1)
  • Vorige Poll's (1)
  • Blog als favoriet !
    Welkom
    RSCAfancom
    RSCAfancom is een Dochter pagina van http://www.purplespirit.be/
    ROYAL SPORTING CLUB ANDERLECHT
    09-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dit is een goeie loting"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Anderlecht-trainer Frank Vercauteren was tevreden met de teams die uit de potten kwamen. "Het is een goeie loting. We ontlopen enkele kleppers op papier, maar daarin schuilt ook het gevaar", waarschuwt de coach. "Sommige ploegen moeten we nog ontdekken en die zullen ook kwaliteiten hebben. "We mogen geen te hoge verwachtingen creëren", besluit Vercauteren (foto). Mbark Boussoufa spreekt van "een mooie uitdaging". "Tottenham en Getafe zijn goede ploegen, Hapoel ken ik minder, maar ik hoorde er al veel goeds van", zegt de middenvelder.

    09-10-2007 om 14:36 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overzicht tegenstanders Anderlecht in de UEFA-beker
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Tottenham, Getafe, Hapoel Tel Aviv en Aalborg zijn de tegenstanders van Anderlecht in groep G van de UEFA-beker. Anderlecht speelt eerst thuis tegen Tel Aviv, op donderdag 25 oktober. Anderlecht was reekshoofd bij de loting in Zwitserland en ontliep zo topclubs als Bayern München of Villarreal. Met Tottenham kwam toch een grote naam uit de bus. De Engelsen moeten net als vorig jaar (toen Club Brugge) dus tegen een Belgische ploeg. Tottenham heeft dit seizoen zijn start in de competitie gemist en staat pas 17e in de Premier League. Getafe is debutant in Europa. Huidig Real-coach Bernd Schuster dwong met Getafe via de beker Europees voetbal af. De club staat in Spanje wel pas voorlaatste met 2 op 21. Hapoel Tel Aviv is ook niet goed bezig in Israël: het kon in vijf matchen nog niet winnen en is tiende (op 12) met 3 punten. Aalborg is een oude bekende van Gent. De nummer drie in de Deense competitie schakelde Gent dit seizoen uit in de Intertoto-beker.

    09-10-2007 om 14:30 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anderlecht thuis tegen Tel-Aviv en Tottenham
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    De kalender bekend voor de wedstrijden van Anderlecht in de groepsfase van de UEFA Cup. Paars-wit opent thuis tegen Hapoel-Tel Aviv en trekt nadien naar het Deense Aalborg.
    Kalender:
    25 oktober 2007 : Anderlecht - Hapoel Tel Aviv
    8 november 2007 : Aalborg - Anderlecht
    29 november 2007 : vrij
    6 december 2007 : Anderlecht - Tottenham
    19 december 2007 : Getafe - Anderlecht
    Anderlecht begint dus thuis en krijgt ook Tottenham op bezoek. De eerste drie van elke groep stoten door.

    09-10-2007 om 14:27 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proto: "Een bijzonder prettige verrassing"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Silvio Proto komt bij Anderlecht niet aan spelen toe, maar werd wel opgeroepen voor de Rode Duivels. "Natuurijk is dat voor mij een verrassing, maar wel een bijzonder prettige", aldus de doelman. "Het is van de eerste interland onder Vandereycken in Luxemburg geleden dat ik er nog bij was. Dan kwam die vervelende knieblessure die me ook mijn plaats bij Anderlecht kostte." Opmerkelijk is de selectie wel, want men kon Proto enkel aan het werk zien tijdens enkele invallerswedstrijden. "Het moet zijn dat ze me volgen bij de matchen van de reserven", zegt Proto. "Ze wisten heel goed hoe het met mij gesteld is. Daarom weten ze dat ik in een goede conditie zit." Besluit Proto.

    09-10-2007 om 14:22 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deschacht: "Ze hebben niets in handen"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    In Het Laatste Nieuws licht Olivier Deschacht toe, waarom zijn potje overkookte tegen Roeselare. "Ik was gefrustreerd, omdat het niet draaide en omdat ik weer niet bij de Rode Duivels zit", zegt hij. "Die twee dingen zaten in mijn achterhoofd en alles samen was het te veel. Die niet-selectie zit inderdaad diep. Ik heb de bondscoach niets misdaan, hij heeft geen enkele reden om mij niet te selecteren." Het politierapport baart Deschacht geen zorgen. "Ze hebben niets in handen. Ik zou ook dingen kunnen aankaarten, maar ik zou dit incident willen sluiten."

    09-10-2007 om 14:19 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Van Holsbeeck niet opgezet met gedrag van zijn spelers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck was niet opgezet met het gedrag van zijn spelers in de match tegen Roeselare. "Het gedrag van sommigen had niets met voetbal te maken. Zo'n agressief gedrag is niet goed, zeker niet als het gebruikt wordt om matchen te winnen", zegt hij in Het Nieuwsblad.

    09-10-2007 om 14:16 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politieman laat zaak-Deschacht niet rusten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Olivier Deschacht moet wel degelijk vrezen voor een straf. Een agent in burger zag de Anderlecht-speler spuwen naar Frederik Vanderbiest van Roeselare en stelde een proces-verbaal op. De voetbalbond kan Olivier Deschacht op basis van de voetbalwet schorsen. "Het is nog maar één keer gebeurd dat we een pv ontvingen van een incident tussen voetballers en in die zaak hebben we niemand vervolgd", zegt het hoofd van de Voetbalcel.

    09-10-2007 om 14:14 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anderlecht-Milan op 2 augustus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Anderlecht heeft bekendgemaakt wanneer het zijn galamatch gaat spelen voor het honderdjarig bestaan van de club. Op 2 augustus ontvangt Anderlecht Milan in het Vanden Stock-stadion.

    09-10-2007 om 14:10 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anderlecht volgt spelers van Rosenborg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Volgens Scandinavische bronnen zou paars-wit belangstelling hebben voor twee spelers van Rosenborg. De Fin Miika Koppinen is een 29-jarige verdediger die ook op het middenveld uit de voeten kan en die 17 keer voor Finland speelde. Yssouf Koné is een 25-jarige Burkinese spits.

    09-10-2007 om 14:09 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Mommens had niet het juiste karakter"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck heeft in het RTBF-programma Studio 1 gereageerd op het vertrek van Raymond Mommens. Raymond Mommens kwam in de zomer van Charleroi over naar Anderlecht, maar de scout is er al weer vertrokken. "We vroegen Mommens wie we moesten nemen: Sterchele of Théréau. Beiden kostten 2,5 miljoen euro", zei Van Holsbeeck. "Hij kon ons het antwoord niet geven. Mommens had niet het karakter om voor Anderlecht te werken." Aldus Herman Van Holsbeeck.

    09-10-2007 om 14:07 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    08-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reacties : Roeslaere - RSC Anderlecht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Daniel Zitka was ontgoocheld over het gelijkspel. "Roeselare schiet vier keer tussen de palen en we krijgen twee goals binnen, natuurlijk ben ik ontgoocheld. Maar uiteindelijk moeten we misschien wel tevreden zijn met één punt want niet vergeten dat we tot tien minuten voor het einde van de match tegen een 2-0-stand aankeken", aldus Zitka. "In feite is de match voor ons begonnen na het doelpunt van Polak. Als je tien minuten voor tijd aan je wedstrijd begint, dan kan je ook niet verwachten dat je die nog zal winnen. We staan nu terug met onze voetjes op de grond na onze zege in Wenen en het is hoog tijd dat we meer punten pakken op verplaatsing", wist de Tsjechische goalie. Heel wat schermutselingen op het veld tijdens KSVR-RSCA. Ook Olivier Deschacht was een aantal keer bij opstootjes betrokken. "Alles zit op dit moment een beetje tegen voor ons", aldus de linksback. "De match was heel moeilijk, we begonnen heel slecht en kregen dan ook nog zo'n lucky goal tegen. Op de koop toe krijg ik dan ook nog een gele kaart waardoor ik de match tegen Gent moet missen. Het toppunt is dat ik degene ben die een trap krijgt, ik ben niet iemand die me zomaar zal laten vallen. Ik ben hier voortdurend uitgescholden, uitgemaakt voor alles en nog wat, na een tijdje wordt dat gewoon teveel."
     "Ik was niet vermoeid", aldus Jonathan Legear. "Hadden we verlengingen gespeeld, dan zouden we gewonnen hebben. Ik weet dat de achterstand op Standard steeds groter wordt, maar alles is nog mogelijk." Nicolas Frutos blijft optimistisch na het gelijkspel tegen Roeselare. "Het kampioenschap begint nog maar", aldus de Argentijn. "Ik blijf optimistisch wat de competitie en de Uefa Cup betreft. We moeten proberen om de schade zoveel mogelijk te beperken tot en met Kerstmis en dan een goeie tweede ronde spelen met een volledige groep."

    08-10-2007 om 18:23 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hassan: "Ik had een spierprobleem"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Ahmed Hassan: "Ik ben bekaf", gaf de Egyptenaar na de match toe. "Ik had gezegd dat dit een moeilijke match zou worden. Ik had een spierprobleem, we hebben heel veel gegeven tegen Wenen. De week rust zal ons goed doen", weet Hassan. "Ik ga naar Egypte, maar ik zal er niet voetballen want ik ben geschorst."

    08-10-2007 om 18:20 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Holsbeeck : "We slikken twee domme goals"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    "We slikken twee domme goals", aldus Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck. "Voor de rest hebben we gemengde gevoelens : we zijn blij dat we een punt hebben, maar gefrustreerd door het verloop van de match." Verschillende spelers voelden nog de vermoeidheid van de match tegen Wenen.

    08-10-2007 om 18:17 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Silvio Proto terug Rode Duivel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    De Rode Duivels zijn maandag aan hun voorbereiding begonnen op de EK-voorrondematchen tegen Finland en Armenië. Doelmannen Logan Bailly en Brian Vandenbussche moeten geblesseerd afhaken. Silvio Proto en Glenn Verbauwhede komen erbij. Dat is opmerkelijk, want Proto en Verbauwhede spelen niet bij hun clubs.

    08-10-2007 om 18:09 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training nieuws van Anderlecht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag en morgen dinsdag zijn er twee trainingen om 10u00 en 14u30. Woensdag hebben de spelers vrij,en donderdag en vrijdag eveneens twee trainingen om 10u00 en 14u30.

    08-10-2007 om 14:32 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slechtste seizoenstart in meer dan tien jaar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Anderlecht beleeft zijn slechtste seizoenstart in meer dan tien jaar. De frustratie liep dan ook hoog op bij paars-wit boegbeeld Olivier Deschacht, na de 2-2 tegen Roeselare. "Deschacht lachte ons vierkant uit", zegt Frédéric Vanderbiest in HLN. "Ik heb hem een paar keer mijn gedacht gezegd. Maar op een bepaald moment spuwde Deschacht naar mij. Ik denk dat hij een pv aan zijn been zal hebben." Deschacht ontkent dat hij naar Vanderbiest gespuwd zou hebben: "Het is mijn woord tegen het zijne. Ik ben geen leugenaar en heb nergens spijt van. De hele wedstrijd werd ik uitgemaakt. Dan is het toch normaal dat af en toe de stoppen doorslaan. Normaal ben ik altijd rustig en beheerst. Maar wat ik vandaag moest incasseren, was erover. Ieder mens zou zo gereageerd hebben." Ondertussen staat Anderlecht wel al zeven punten achter leider Standard. "Dat is onze eigen fout", zegt de verdediger in La Dernière Heure. "We zijn trouwens ook nog niet verwend door Dame Fortuna dit seizoen."

    08-10-2007 om 14:23 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deschacht mist Gent
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Olivier Deschacht pakte op Roeselare geel. Meteen zijn derde van het seizoen. Hij mist de match tegen 'zijn' Gent.

    08-10-2007 om 14:17 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vercauteren: "Het zijn steeds dezelfde vragen die ik krijg"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Anderlecht-trainer Frank Vercauteren had alweer een lastig avondje achter de rug. Voor de vierde keer op rij kon zijn ploeg in de competitie niet winnen. De strafschopgoal van Frutos redde hem en zijn team van een grotere blamage. "Ik vond het spijtig dat we zo laat gereageerd hebben. Als je het einde van de wedstrijd ziet, kun je je afvragen waarom het zo lang heeft moeten duren voor we die kwaliteit konden brengen." Aldus de trainer. Vercauteren toonde zich erg strijdvaardig na de 2-1. "Waarom zouden we er niet meer in geloven? Het is altijd onze kracht geweest dat we nooit opgeven. Als trainer moet je je spelers dan een duwtje in de rug geven." Vercauteren beseft dat Standard nu 7 punten meer telt maar lijkt daar niet zo zwaar aan te tillen. "We moeten niet naar Standard kijken maar naar onszelf. Als je zelf niet kan winnen in de competitie, raak je achterop. Het seizoen is nog lang en je weet dat je snel weer onder de mensen kan zitten als je een reeks kan neerzetten." Hij ergerde zich aan vragen over zijn eigen situatie bij Anderlecht. "Het zijn steeds dezelfde vragen die ik krijg. Natuurlijk zie ik het nog zitten. Als ik niet meer strijdvaardig zou zijn, dan kan ik er beter mee stoppen. Of je nu wint of verliest, je moet leren uit je wedstrijd en die conclusies meenemen naar de volgende match."

    08-10-2007 om 14:15 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanden Stock : "Dit was weer een non-match"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Anderlecht sleepte op de valreep nog een gelijkspel uit de brand tegen Roeselare. Dat zag ook voorzitter Roger Vanden Stock, die uithaalde naar Roeselare. "Dit was weer een non-match", zo stelt Vanden Stock in GvA. "Mijn ploeg gaf 2 goals weg maar de houding van Roeselare. Zij verdedigden tot en met, ze trapten de bal in de tribune en die keeper nam bij elke uittrap meer dan 10 seconden. Verder heb ik geen zin om te praten. We gaan niet elke keer herbeginnen", aldus een geïrriteerde voorzitter.

    08-10-2007 om 14:13 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anderlecht blijft een dolende ploeg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Nicolas Frutos heeft Anderlecht met een strafschop in de toegevoegde tijd nog een punt bezorgd bij Roeselare. De vreugde om de Europese kwalificatie blijkt van korte duur voor paars-wit, dat al zeven punten achterstand telt op leider Standard. Anderlecht blijft een dolende ploeg. Wie dacht dat de winst van donderdag in het Gerhard Hanappi-stadion voor een nieuw elan had gezorgd, kwam bedrogen uit. Sporting voetbalde weer zonder vertrouwen en etaleerde tevens een schrijnend gebrek aan creativiteit. Het bescheiden Rapid Wien kon de zwakke plekken niet vinden, maar de Brusselse patiënt blijft ziek. Ondanks de gelijkmaker kan Sporting met drie punten op twaalf slechts huilen.

    08-10-2007 om 14:03 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)


    Foto

    VOLG EURO2012 OP DE VOET BIJ PURPLESPIRIT.BE---------------------------------------------------------------

    KLIK OP LOGO


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Rondvraag / Poll
    Wie was de Beste RSCA aanvaller?
    Alex Czerniatynski
    Attila Ladinszky
    Aruna Dindane
    Erwin Vandenbergh
    François Vander Elst
    Kenneth Brylle
    Luc Nilis
    Mohammed Tchité
    Paul Van Himst
    Rob Rensenbrink
    Jef Mermans
    Jan Mulder
    Tomasz Radzinski
    Jan Koller
    Wilfried Puis
    Edi Krncevic
    Josip Weber
    Polyte Vanden Bosch
    John Bosman
    Johan Devrindt
    Bekijk resultaat


    Rondvraag / Poll
    Kies de Beste RSCA Middevelder
    Ahmed Hassan
    Alin Stoica
    Arie Haan
    Bruno Versavel
    Charly Musonda
    Franky Vercauteren
    Jean Cornelis
    Joseph Jurion
    Juan Lozano
    Ludo Coeck
    Milan Jankovic
    Pierre Hanon
    Marc Degryse
    René Vandereycken
    Vincenzo Scifo
    Pär Zetterberg
    Danny Boffin
    Jean Dockx
    Walter Baseggio
    Johan Walem
    Bekijk resultaat


    Rondvraag / Poll
    Wie was de Beste RSCA verdediger?
    Bertrand Crasson
    Celestine Babayaro
    Georges Heylens
    Graeme Rutjes
    Henrik Andersen
    Hugo Broos
    Georges Grün
    Jean Thissen
    Jean Plaskie
    Julien Kialunda
    Laurent Verbiest
    Luka Peruzovic
    Michel De Groote
    Michel De Wolf
    Patrick van Diemen
    Philippe Albert
    Vincent Kompany
    Morten Olsen
    Johnny Dusbaba
    Stephen Keshi
    Bekijk resultaat


    Rondvraag / Poll
    Wie was de Beste RSCA doelman?
    Felix Week
    Filip De Wilde
    Henri Meert
    Jacky Munaron
    Jean Trappeniers
    Nico de Bree
    Jan Ruiter
    Silvio Proto
    Bekijk resultaat


    Foto

    Archief per week
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 15/08-21/08 2011
  • 10/05-16/05 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007

    Categorieën
  • Column (1)
  • Geschiedenis (1)
  • Grootheden (1)
  • Nieuws (780)
  • Palmares (1)
  • Spelers (1)
  • Stadion (1)
  • Trainers (1)
  • Voorzitters (1)
  • Vorige Poll's (1)


  • Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs