Foto
Volg live op RSCAfancom
  • Digitale Radio Sporza
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Categorieën
  • Column (1)
  • Geschiedenis (1)
  • Grootheden (1)
  • Nieuws (780)
  • Palmares (1)
  • Spelers (1)
  • Stadion (1)
  • Trainers (1)
  • Voorzitters (1)
  • Vorige Poll's (1)
  • Blog als favoriet !
    Welkom
    RSCAfancom
    RSCAfancom is een Dochter pagina van http://www.purplespirit.be/
    ROYAL SPORTING CLUB ANDERLECHT
    27-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Espanyol wil Nicolas Pareja
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nicolas Pareja staat in de belangstelling van het Spaanse Espanyol Barcelona. De 24-jarige verdediger van Anderlecht is na zijn olympische finale redelijk 'hot' op de transfermarkt. Eerder was hij ook in beeld bij Tottenham Hotspur maar omdat hij nog niet genoeg interlands speelde voor Argentinië mag hij in Engeland niet aan de slag. Espanyol, voor wie de competitie dit weekend begint, wil een aanzienlijk bedrag op tafel leggen voor de verdediger.

    27-08-2008 om 10:38 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Van Damme: "Ik supporter vanavond voor Liverpool"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 'Ik weet niet of ik zal thuisblijven om naar Liverpool - Standard te kijken', aldus Van Damme. 'Ik supporter wel voor Liverpool. Ik heb al altijd een zwak gehad voor Engelse ploegen en Liverpool is, samen met Manchester United, mijn uitverkoren team. Het zou een schande zijn voor Liverpool als ze worden uitgeschakeld door Standard.' Van Damme lijkt de Luikenaars dus geen Europees succes te gunnen. 'Ik heb geen afkeer van Standard', vervolgt de verdediger echter. 'In België is het een solide ploeg die een favoriet is voor de titel, maar in Liverpool gaan ze er gewoon uit. Ik zou kunnen zeggen dat Standard nog 50 procent kans heeft om zich te kwalificeren, maar dan zeg ik zomaar iets. Liverpool zal realistisch voetbal spelen. Bovendien spelen ze in hun eigen stadion op Anfield Road. Standard mag dan wat gewoon zijn van hun eigen fans, in Liverpool zullen ze onder de indruk zijn. Toen ik bij Southampton speelde zaten er elke week 32.000 fans om naar degradatievoetbal te kijken. Stel je dan maar eens voor welke impact een Engelse Champions League-match kan hebben.'

    27-08-2008 om 10:34 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    26-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blessurenieuws Anderlecht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De hamstringblessure die Stanislav Vlcek opliep tijdens de wedstrijd tegen Gent afgelopen zaterdag, evolueert gunstig. De Tsjech ondergaat donderdag een nieuwe echo. Kanu onderging vandaag, dinsdag 26 augustus 2008, een MRI waaruit bleek dat het kraakbeen is geraakt. Hij kreeg verzorging.
    Jonathan Legear die een contusie opliep aan de knie tegen Gent, trainde vandaag individueel. Mbark Boussoufa (contusie knie) revalideert.
    Davy Schollen die maandagavond met de beloften speelde tegen Gent liep tijdens de wedstrijd een contusie op aan de enkel en kreeg verzorging. Bakary 'Bouba' Sare heeft last van een abces aan de tanden, maar trainde wel met de groep.

    26-08-2008 om 18:13 geschreven door Kim  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gillet: "Beloften moeten geen dikke nek hebben"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Na de competitieduels van komend weekend, ligt de competitie eventjes stil. Dat komt door de interlands. Ook de Rode Duivels komen in actie. Het worden de eerste wedstrijden na de knappe Olympische campagne van de beloften.
    Guillaume Gillet hoopt dat het snel maandag is. Hij heeft heel wat vrienden die actief waren in Peking en kijkt er dus naar uit om zijn makkers terug te zien.
    Toch moeten de beloften volgens de speler van Anderlecht niet te hard van stapel lopen. “Ze moeten niet met een dikke nek terugkomen. Daar is geen reden voor”, aldus Gillet in Het Laatste Nieuws.
    Maar uiteraard vindt de vleugelspeler van paars-wit ook wel dat de beloften het goed deden in Peking. “Ze hebben daar een goede prestatie neergezet, maar je mag niet vergeten dat WK-kwalificatiewedstrijden nog van een ander niveau zijn.”

    26-08-2008 om 14:13 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weduwe van Constant Vanden Stock overleden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Claire Demey, de weduwe van Constant Vanden Stock (foto) en de moeder van voorzitter Roger, is maandag op 93-jarige leeftijd overleden. RSCAfancom wil op deze manier haar medeleven betuigen aan de familie en naasten.

    De club berraadt zich nog over een eerbetoon voor de match tegen Kortrijk. Paars-wit wou dan ook Nicolas Pareja huldigen voor zijn olympische titel met Argentinië.

    26-08-2008 om 13:28 geschreven door Kim  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bulykin speelgerechtigd tegen Kortrijk ?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Anderlecht weet pas vrijdag of aanwinst Dmitri Bulykin speelgerechtigd zal zijn voor de match tegen Kortrijk.

    26-08-2008 om 12:44 geschreven door Kim  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Craig Dolby verdedigt Anderlecht-kleuren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De kogel is door de kerk. Mikke Van Hool wist maandagavond aan Autosport.be te bevestigen dat de Brit Craig Dolby (°Leicestershire 1988) vanaf donderdag aanstaande de Anderlecht-wagen zal bemannen. Zoals eerder aangekondigd zal Tuka Rocha de Flamengo-auto voorrijden. "Craig Dolby is geen onbekende bij Astromega" verduidelijkt Van Hool zijn keuze. "Hij kan dan wel niet het curriculum vitae of palmares van een Robert Doornbos voorleggen maar het is een jongen met veel potentieel, iemand die zeker geen domme dingen zal doen en over de juiste mentaliteit beschikt. Dat hij intrinsiek snel is heeft hij in 2006 genoegzaam bewezen toen hij het Formule Renault 1.6-kampioenschap domineerde; een titel die hem toen ook een rit met een F.R.3.5 opleverde. In die test wist hij via toptijden al snel te overtuigen. Ook tijdens een tweede 3.5-test na afloop van het seizoen 2007 bewees hij snel met de extra power overweg te kunnen. In qualifying deze week in Donington zal hij wellicht nog wat snelheid tekort komen maar ik zie hem niettemin al een goede job verrichten. Doorslaggevend bij de uiteindelijke keuze was evenwel het feit dat Craig daarenboven een behoorlijk budget wist mee te brengen; iets waarin de Belgen, tenminste, zij die al echt geïnteresseerd waren, helaas niet geslaagd zijn. Anderlecht heeft geen gebruik gemaakt van zijn vetorecht bij de keuze van de rijder; de club toonde daarentegen begrip voor de financiële situatie waarin Astromega zich bevindt en hiervoor wil ik de clubleiding dan ook danken."

    26-08-2008 om 11:33 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frutos naar Boca Juniors ?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een opmerkelijk nieuwsbericht in de Argentijnse pers. Boca Juniors zou namelijk Nicolas Frutos in het zicht hebben.
    De Argentijnse club is druk op zoek naar een vervanger voor hun geblesseerde spits Martin Palermo. Deze heeft recentelijk de kruisbanden gescheurd in de rechterknie en lijkt daardoor dichtbij het einde van zijn loopbaan. Nicolas Frutos is daarmee in zicht.
    Op het verlanglijstje van de Argentijnse grootmacht staan nog vele namen, zoals Pavone, Figueroa en Lucas Barrios.

    26-08-2008 om 11:30 geschreven door Kim  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beloften verliezen met 4-3 van Gent
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De beloften verloren gisteren met 4-3 van de beloften van Gent.

    Doelpunten: 12' Kouyaté 0-1, 28' Phiri 1-1, 35' Ekpoki 2-1, 45' Boateng 2-2 (pen), 48' Ekpoki 3-2, 75' Dos Santos Silva 3-3, 80' El Ghanassy 4-3

    Opstelling KAA Gent
    : Goossens, Grondin (71' Regniers), De Taye, De Guchteniere, Moia (67' El Ghanassy), Godfroid, De Beule, Phiri (28' J. Martens), Ekpoki, Ly en Haznadar (46' Tullo)

    Opstelling RSC Anderlecht: Schollen, Ciza, Servaes, Kruiswijk, Crommen, Sterckx y Calle (50' Kage), Kouyaté, Montes Suarez (31' Mukendi), Ndongala (61' Dandois Deyes), Dos Santos Silva, Boateng

    26-08-2008 om 11:26 geschreven door Kim  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Studio 1 terug op normaal ritme
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Studio 1, het voetbalprogramma van de VRT, komt deze week terug in zijn normale ritme. Na een korte zomerslaap en een light-versie tijdens de Olympische Spelen draait Studio 1 vanaf deze week weer op volle toeren. Omwille van de Olympische Spelen hield Studio 1 het de voorbije weken enkel bij samenvattingen. Het praatprogramma van Frank Raes op zondag en het reportagemagazine van Filip Joos op maandag bleven nog even in de koelkast. Daar komt deze week dus verandering in. Vanaf deze week zijn er weer vier uitzendingen van Studio 1: op vrijdag, zaterdag, zondag én maandag.

    26-08-2008 om 10:53 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olympisch kampioen Nicolas Pareja is boordevol vertrouwen terug bij Anderlecht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Anderlecht heeft al één kampioen, want Nicolas Pareja kwam gisteren met een gouden medaille terug uit China.  'Het is niet omdat ik olympisch kampioen ben, dat ik hier met die medaille moet paraderen. Ik ben als voetballer of als mens niet veranderd. Die gouden medaille doet mij zeker niet zweven. Ik zie het vooral als een cadeau voor mijn dochtertje dat in december geboren wordt. Ik zal de medaille boven haar wiegje hangen. Het was zeker niet gemakkelijk om vijf weken van mijn zwangere vrouw gescheiden te zijn. Elke dag wilde ik in de eerste plaats weten hoe het met Muriella en het kindje ging.' Aldus de Argentijn. 'De finale winnen was het mooiste moment uit mijn carrière. Tot voor het olympisch tornooi was ik niet zo bekend in Argentinië, want Anderlecht krijgt daar niet zoveel aandacht. Nu weet iedereen wie ik ben. Voor Argentinië was die gouden medaille ook enorm belangrijk.  Ik heb in China geproefd van voetbal van een andere dimensie en zo'n tornooi lijkt op een WK. Natuurlijk droom ik van de A-kern, maar ik weet ook dat er in Argentinië nog andere goede spelers zijn die op mijn positie spelen. Ik leg mezelf geen druk op, want ik ben nog jong. De gouden medaille heeft wel al veel deuren geopend. Ik weet dat er enkele ploegen in mij geïnteresseerd zijn, maar zolang er niets concreet is zwijg ik liever. De Spaanse Primera Division is mijn favoriete competitie, maar het is Anderlecht dat beslist wat er met mij zal gebeuren. Ik kan een Italiaans of een Spaans paspoort krijgen, maar dat wil niet zeggen dat ik wegga uit België. Er is ook niet veel tijd meer. De transfermarkt sluit volgende week. Ik ben nu ook erg vermoeid door de jetlag. Eerst naar Argentinië, dan naar China en dan naar België reizen: dat is een uurverschil van meer dan 12 uur. Op dit moment weet ik niet hoe ik ooit nog in slaap zal raken. Vandaag begin ik wel opnieuw te trainen. Het is aan de trainer om uit te maken of ik zaterdag zal spelen. Ik wil mijn medaille wel tonen aan de supporters. Het is immers ook een beetje de medaille van Anderlecht.'

    26-08-2008 om 10:40 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proto vervanger Volders?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Doelman Mark Volders van Moeskroen staat dicht bij het Nederlandse Heerenveen, Silvio Proto is kandidaat om hem op te volgen op Le Canonnier. Anderlecht wil hem één jaar verhuren. De 25-jarige keeper heeft voor zichzelf alvast uitgemaakt dat hij niet nog een jaar op de Brusselse bank gaat zitten. Anderlecht zelf ziet Proto bij voorkeur naar de Henegouwse grensgemeente vertrekken. De Brusselaars onderhouden via trainer Enzo Scifo en ex-speler Baseggio goede contacten met Moeskroen en zijn zelfs bereid om het salaris van Proto te blijven betalen. Ondertussen zou paars-wit zijn verhuurde doelman, die in dat geval in eigen land blijft, in de gaten kunnen houden en hem na één seizoen terugroepen als hij zich weer naar zijn topniveau zou keepen. Dat is trouwens al altijd de wens geweest van Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock. Ondertussen blijft ook Murcia op de loer liggen voor Proto, voor het geval de deal met Moeskroen nog zou mislukken. 'Ik zie de Spaanse tweede klasse wel zitten', zo vertelde Proto afgelopen weekend nog. Overigens was ook Tubeke fel geïnteresseerd, maar de Belgische promovendus was voor de stand-in van Zitka absoluut geen optie. Aan belangstelling trouwens geen gebrek, want het management van de speler laat weten dat er nog een Belgische ploeg interesse toont. Anderlecht is echter niet bereid om Proto te laten gaan naar een Belgische concurrent uit de top vijf.

    26-08-2008 om 10:28 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    25-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blessurenieuws
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Stani Vlcek, die zaterdag tijdens RSCA-Gent, aan de rust vervangen werd, liep een spierletsel op en kreeg vandaag, maandag 25 augustus, verzorging. Ook geen Jonathan Legear op training. De flankspeler van Paars-Wit kreeg een zware trap tijdens de match tegen Gent en liep een contusie op aan de knie. Hij kreeg vandaag verzorging. Ook Mbark Boussoufa sukkelt sinds afgelopen zaterdag met een contusie aan de knie. Hij ondergaat een echo. De knieblessure van Kanu blijft aanslepen. De Braziliaan kreeg verzorging en ondergaat morgen een NMR. Matias Suarez zet intussen zijn revalidatie verder na zijn knieoperatie. Cheikhou Kouyaté, Arnold Kruiswijk en Davy Schollen spelen vanavond nog met de paars-witte beloften tegen Gent.

    25-08-2008 om 22:36 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suler: "Anderlecht valt zwaar tegen"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Sloveen Marko Suler scoorde voor de tweede week op rij bij AA Gent, maar incasseerde ook een rode kaart. Met de uitsluiting had hij weinig problemen, maar de wedstrijdleiding lag de Gentse verdediger zwaar op de maag. Ook van tegenstander Anderlecht had hij geen hoge pet. "Ik duw hem niet echt", zei de centrale verdediger over zijn aanvaring met Iakovenko. "Maar er is wel contact en de speler is alleen door. In die zin kan ik begrijpen dat de scheidsrechter rood trekt. Gelukkig heeft het achteraf bekeken nog iets opgebracht."
    Voor de andere beslissingen van ref Efong Nzolo had de Sloveen veel minder begrip. "Anderlecht had duidelijk de arbiter nodig om te scoren. Typisch zeker? Alle twijfelachtige gevallen werden in hun voordeel beslecht. Ze zijn me trouwens tegengevallen. Ze lijken nog slechts een schim van zichzelf, staan blijkbaar nog heel ver van het niveau dat ze normaal halen."

    Suler werd hierin grotendeels bijgetreden door Dario Smoje. "Anderlecht heeft weinig vertrouwen, een beetje zoals Genk vorig jaar na de Europese uitschakeling. Normaal geven ze een 2-0 voorsprong nooit meer weg."
    Een verhaal dat in omgekeerde zin ook opgaat. Het nieuwe Gent onder Preud'homme vertoont een opvallende mentale wenkbaarheid. "Klopt zeker", lachte Smoje. "Op een bepaald moment kregen we het moeilijk. Vorig seizoen waren we onderuit gegaan. Dan was het misschien wel 6-0 geworden. Nu knokken we terug."
    Smoje is zich bewust van het nieuwe AA Gent. "Alles is veranderd voor mij en voor de ploeg, maar dit is alle matchen zo."

    25-08-2008 om 11:39 geschreven door Timo  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Anderlecht wimpelt 'belachelijk bod' van Murcia af
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Silvio Proto hoopt nog voor het einde van de transferperiode een nieuwe club te vinden, maar makkelijk gaat dat niet. De doelman wil graag naar het Spaanse Real Murcia, maar het bod van de tweedeklasser wordt door Anderlecht als belachelijk bestempeld. Real Murcia toont al geruime tijd concrete interesse in Proto en ook de doelman zelf ziet een overgang naar de Segunda Division best zitten. "Spelen in de Spaanse tweede klasse is beter dan hier op de bank zitten", laat de sluitpost optekenen. Anderlecht is echter niet van plan om Proto te laten vertrekken voor 'een appel en een ei', het bod van Real Murcia werd intussen dan ook naar de prullenmand verwezen. "Wat Murcia biedt, is belachelijk", reageert manager Van Holsbeeck. Toch hoeft Proto niet meteen te wanhopen, want ook enkele Belgische clubs tonen interesse. "Een aantal daarvan heb ik al afgewimpeld na een gesprek met trainer Jacobs. Maar ik ga er vanuit dat er deze week iets beweegt", aldus Proto. Ook coach Jacobs deed zijn zegje over de transfergeruchten. "Ik heb Silvio uitgelegd dat ik liefst over drie goede keepers beschik. Maar daarnaast is er ook het aspect dat iemand zoals Silvio moet kunnen spelen. Soms reageert hij wat impulsief, daarom heb ik hem op het hart gedrukt dat hij nu geen foute keuze mag maken. Liefst van al zou ik hebben dat hij een jaartje wordt uitgeleend", aldus Ariël Jacobs.

    25-08-2008 om 11:32 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kenneth Perez kan naar Anderlecht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Kenneth Perez is bij Ajax in de B-kern verzeild geraakt. De Deen gaf onlangs aan dat hij misschien wel stopt met voetballen als er geen oplossing wordt gevonden voor zijn situatie, maar zo'n vaart zal het wellicht niet lopen. De Deen kan volgens Sportweek namelijk rekenen op belangstelling uit binnen- en buitenland. Zo willen de Nederlandse clubs AZ en Twente de 33-jarige aanvaller graag overnemen, maar ook Anderlecht zou volgens Sportweek een optie zijn voor Perez. Vandaag start overigens ook de arbitragezaak die Perez heeft aangespannen tegen Ajax. De spits hoopt op die manier een oplossing voor zijn situatie af te dwingen.

    25-08-2008 om 11:28 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proto in beeld bij Tubeke
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Tubeke slikte afgelopen zaterdag vier doelpunten in Lokeren en dat wil het bestuur niet meer meemaken. De promovendus is dan ook druk op zoek naar een nieuwe doelman en die zoekt Tubeke bij Anderlecht. Silvio Proto van Anderlecht. Het is echter maar de vraag of Tubeke uberhaupt kans maakt om deze doelman te strikken. Silvio Proto staat namelijk in de nadrukkelijke belangstelling van de Spaanse tweedeklasser Real Murcia en bovendien lijkt de doelman zelf niet van plan om af te zakken naar Tubeke.

    25-08-2008 om 11:26 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Vlcek in de lappenmand
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vlcek moest bij de rust van de match tegen Gent binnen blijven. De Tsjech heeft last van de hamstrings en moet het enkele dagen rustig aan doen.

    25-08-2008 om 11:16 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Holsbeeck : "Standard is de grote titelfavoriet"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De Jupiler Pro League is nog maar twee speeldagen ver maar voor Herman Van Holsbeeck is het nu al duidelijk dat Standard de absolute titelfavoriet is. De manager van Anderlecht beseft dat paars-wit heel sterk voor de dag zal moeten komen om Standard van de titel te houden. "We liggen nu twee punten achter maar het is nog vroeg. Toch moeten we eerlijk durven bekennen dat Standard nu al de grote titelfavoriet is. Ik denk dat ze sterker zijn dan vorig jaar", aldus Van Holsbeeck in Gazet van Antwerpen. "Anderlecht zal niet te veel misstappen moeten begaan. Het is aan ons om te bewijzen dat we op termijn even goed zijn als Standard."

    25-08-2008 om 11:12 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marcin Wasilewski riskeert boete
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Marcin Wasilewski riskeert een boete van de club omdat hij zich niet meteen van zijn beste kant liet zien na het gelijkspel tegen AA Gent. De Poolse rechtsachter weigerde om de pers te woord te staan en reageerde erg furieus. Er hangt nu een boete van de club boven zijn hoofd.

    25-08-2008 om 11:07 geschreven door Noël  


    >> Reageer (0)


    Foto

    VOLG EURO2012 OP DE VOET BIJ PURPLESPIRIT.BE---------------------------------------------------------------

    KLIK OP LOGO


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Rondvraag / Poll
    Wie was de Beste RSCA aanvaller?
    Alex Czerniatynski
    Attila Ladinszky
    Aruna Dindane
    Erwin Vandenbergh
    François Vander Elst
    Kenneth Brylle
    Luc Nilis
    Mohammed Tchité
    Paul Van Himst
    Rob Rensenbrink
    Jef Mermans
    Jan Mulder
    Tomasz Radzinski
    Jan Koller
    Wilfried Puis
    Edi Krncevic
    Josip Weber
    Polyte Vanden Bosch
    John Bosman
    Johan Devrindt
    Bekijk resultaat


    Rondvraag / Poll
    Kies de Beste RSCA Middevelder
    Ahmed Hassan
    Alin Stoica
    Arie Haan
    Bruno Versavel
    Charly Musonda
    Franky Vercauteren
    Jean Cornelis
    Joseph Jurion
    Juan Lozano
    Ludo Coeck
    Milan Jankovic
    Pierre Hanon
    Marc Degryse
    René Vandereycken
    Vincenzo Scifo
    Pär Zetterberg
    Danny Boffin
    Jean Dockx
    Walter Baseggio
    Johan Walem
    Bekijk resultaat


    Rondvraag / Poll
    Wie was de Beste RSCA verdediger?
    Bertrand Crasson
    Celestine Babayaro
    Georges Heylens
    Graeme Rutjes
    Henrik Andersen
    Hugo Broos
    Georges Grün
    Jean Thissen
    Jean Plaskie
    Julien Kialunda
    Laurent Verbiest
    Luka Peruzovic
    Michel De Groote
    Michel De Wolf
    Patrick van Diemen
    Philippe Albert
    Vincent Kompany
    Morten Olsen
    Johnny Dusbaba
    Stephen Keshi
    Bekijk resultaat


    Rondvraag / Poll
    Wie was de Beste RSCA doelman?
    Felix Week
    Filip De Wilde
    Henri Meert
    Jacky Munaron
    Jean Trappeniers
    Nico de Bree
    Jan Ruiter
    Silvio Proto
    Bekijk resultaat


    Foto

    Archief per week
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 15/08-21/08 2011
  • 10/05-16/05 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007

    Categorieën
  • Column (1)
  • Geschiedenis (1)
  • Grootheden (1)
  • Nieuws (780)
  • Palmares (1)
  • Spelers (1)
  • Stadion (1)
  • Trainers (1)
  • Voorzitters (1)
  • Vorige Poll's (1)


  • Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs