Interessante links
  • POLITIE Voorkempen
  • Gemeente Brecht
  • TV gids voor vandaag.
  • Buienradar
  • Welke plant plaats je waar?
  • Over mijzelf
    Ik ben Tony Wouters
    Ik ben een man en woon in St Job Brecht () en mijn beroep is ex Foreman bij GM. .
    Ik ben geboren op 22/08/1955 en ben nu dus 68 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: PC, en klussen rondom mijn woonst..
    Ik pluk de dag, ben levensgenieter, en zet me graag in voor de medemens omdat de positieve respons een bron van leven is
    Welkom in Brecht
    Inhoud blog
  • Trajectcontrole Kattenhoflaan
  • SJZ definitieve affiche
  • Sint Job Zomert 2015
  • Nieuwe cafe in St Job
  • Vermist
    Zoeken in blog

    BRECHT en deelgemeenten
    Nieuws over Brecht en zijn deelgemeenten
    Een fijne gemeente om in te wonen
    20-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedrijfsvriendelijke gemeente Brecht
    Burgemeester Luc Aerts (CD&V) en vertegenwoordigers van Voka-Kamer van Koophandel ondertekenden het charter van bedrijfsvriendelijke gemeente. De gemeente Brecht heft geen bedrijfsbelastingen. Bovendien beschikt de gemeente over een kmo-loket en een ambtenaar voor lokale economie. Daarnaast biedt de uitbreiding van kmo-zone De Ring nieuwe mogelijkheden voor bedrijven om er zich te vestigen. Andere troeven zijn de aanwezigheid van het station Noorderkempen, de in aanleg zijnde ringweg en de bouw van een nieuw op- en afrittencomplex aan de E19. Bron: JVS via GVA

    20-07-2012 om 00:00 geschreven door TW  


    19-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UNIZO St Job gaat van start.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Beste Ondernemer, goed nieuws! 

    Wij kondigen u de geboorte aan van UNIZO Sint Job. Vanaf 19 juli 2012 wordt VAMI vzw, de voormalige handelaarsvereniging, volledig omgevormd naar UNIZO SINT JOB.

    UNIZO SINT JOB wil samen met alle handelaars en ondernemers van Sint-Job-in't-Goor werken aan een dynamisch deelgemeente waar bedrijven thuis zijn. Aan de hand van evenementen voor leden leren we elkaar beter kennen en door promotionele acties gaan we onze klanten een uitstekende service bieden. Als vereniging van ondernemers staan we in voortdurend contact met de overheid en weten we ons gesteund door de ruime expertise van UNIZO nationaal.

    Een nieuw bestuur wordt samengesteld en er zullen ook werkgroepen samengesteld worden, onder meer om de werken in de Brugstraat van nabij op te volgen en promotionele acties te ondernemen voor alle ondernemingen in Sint Job en in de Brugstraat in het bijzonder. Maar ook voor andere gelegenheden zullen wij in de bres springen voor onze leden.

    Daarom nodigen wij iedereen uit om aan te sluiten bij UNIZO Sint-Job-in't-Goor en diegenen die zich willen inzetten in een werkgroep of zich kandidaat willen stellen voor een bestuursmandaat. U kan zich vooraf melden op onderstaand e mail adres of u aanmelden op de drink ter gelegenheid van de oprichting van UNIZO Sint-Job-in't-Goor op 19/07/2012, in dienstencentrum Lindeboom te Sint-Job-in't-Goor om 20.00 u.

    Wij hopen u te mogen verwelkomen

    19-07-2012 om 00:00 geschreven door TW  


    18-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe politiepost Voorkempen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het centrale onthaalpunt van de lokale politie Voorkempen (Brecht, Malle, Schilde, Zoersel) in de Kerkhoflei in Sint-Antonius-Zoersel wordt uitgebreid. Dat is nodig om er de volledige interventiedienst te kunnen huisvesten.

    Eerder al was beslist een nieuw centraal politiecommissariaat te bouwen in de Achterstraat in Sint- Antonius-Zoersel. De gronden zijn al aangekocht en de architect kan aan de slag, maar de eerste spadesteek is nog niet voor morgen.

    "Eén centraal politiecommissariaat is broodnodig, want daardoor kunnen we veel overzichtelijker en meer gestructureerd werken. Het duurt evenwel zeker nog tot eind 2015 voordat het nog op te richten centrale commissariaat klaar is voor gebruik. Daarom willen we nu zo vlug mogelijk, bij wijze van overgang, het bestaande onthaalpunt in de Kerkhoflei in Zoersel uitbreiden met een aantal kantoorunits, zodat de interventiedienst er al kan worden gecentraliseerd", licht korpschef Geert Smet toe.

    Die centralisatie heeft als voordeel dat de interventie-inspecteurs niet meer naar de diverse politieposten in Brecht, Malle, Schilde of Zoersel hoeven te gaan, maar zich rechtstreeks naar Sint-Antonius begeven om van daaruit hun opdrachten uit te voeren.

    "Het is op vraag van het personeel, en tegelijk aansluitend op een reeks aanbevelingen van een doorlichtingsrapport, dat we deze stap nu zetten. Voordeel is ook dat we tegen de ingebruikname van het nieuwe centrale commissariaat al goed zijn ingewerkt", vervolgt Smet.

    Eigenaar van de grond waarop de kantoorcontainers komen, is de gemeente Zoersel. Het gaat om zeven units, waarvan er vier vooraan en drie achteraan het bestaande politiegebouw worden neergepoot. Het huren van die bureaucontainers brengt uiteraard kosten met zich mee, maar de korpschef verzekert dat de gemeentelijke dotatie daardoor niet zal stijgen.

    Doordat dankzij de uitbouw van een dergelijke interventiepost efficiënter kan worden gewerkt, komen zes van de huidige 56 interventieinspecteurs vrij om te worden ingeschakeld in de wijkwerking. Zo krijgt elke politiepost er één waardevolle kracht bij en kunnen de twee anderen als reserven worden ingeschakeld om bij te springen waar nodig.

    Bron: JAN VORSSELMANS via www.gva.be © 2012 Concentra

    18-07-2012 om 22:42 geschreven door TW  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.245 extra nieuwbouwwoningen
    Sociale huisvestingmaatschappij De Voorkempen-H.E. met hoofdzetel in Brecht beleeft een druk jaar.
    Tal van nieuwbouw- en renovatieprojecten zijn volop in uitvoering en verscheidene andere projecten starten in de loop van 2012 op.

     Lees meer via: http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=BLNVE_20120717_003&_section=3044564&utm_source=nieuwsblad&utm_medium=newsletter&utm_campaign=regio-nb

    18-07-2012 om 20:38 geschreven door TW  


    17-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.St Job Zomert nieuws
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Sint Job Zomert zoekt medewerkers! Wij zoeken volk voor oa: de togen, de infostand, toegangscontrole naar backstage, ...
    Heb je zin om een paar uurtjes de handen uit de mouwen te steken op SJZ?
    Laat het ons dan weten ofwel door te reageren via facebook of een mailtje te sturen naar info@sintjobzomert.be

    In ruil krijg je een t-shirt, enkele drankbonnekes en onze eeuwige dank!

    17-07-2012 om 00:00 geschreven door TW  


    16-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hinder op de E19 weekends in augustus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In het kader van de werken aan het nieuwe op- en afrittencomplex in Brecht zullen in het weekend van 11 en 12 augustus de rijvakken richting Nederland afgesloten worden. Het weekend van 18 en 19 augustus zullen de rijvakken richting Antwerpen afgesloten worden. Het verkeer zal telkens over het andere rijvak geleid worden. Bron: www.brecht.be


    16-07-2012 om 00:00 geschreven door TW  


    15-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parkhappening morgen maandag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het eerstvolgende gratis optreden :

    Maandag 16 juli 2012

    Seniorennamiddag : Wurlitz...five (13u)

    Voorprogramma : Single Malt (19u30)

    Hoofdprogramma : J&B CONNECTION (21u)

    15-07-2012 om 10:58 geschreven door TW  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bestuur wil betaalbaar Brecht, oppositie transparanter
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Brecht is een zeer gegeerde gemeente. Niet ver van Antwerpen, maar toch in het groen. Geen wonder dus dat betaalbaar wonen er hét thema van de verkiezingen wordt. Ook de toenemende vergrijzing staat hoog op de agenda.
    Het ganse artikel lees je via: http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/verkiezingen2012/antwerpen/Brecht/1.1306357

    15-07-2012 om 10:44 geschreven door TW  


    14-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunst 2960 op het Lochtenbergplein

     
    .

    14-07-2012 om 00:00 geschreven door TW  


    13-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vendeliers van St Lenaarts
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Vrije Zwaaiers pakken het komende weekend weer uit met hun traditionele Vendeliersdagen. Animo is verzekerd. De feestelijkheden starten op vrijdag 13 juli om 19u met een barbecue, waarvoor u vooraf moest inschrijven. Maar ook nieteters zijn welkom.

    Op zaterdag 14 en zondag 15 juli vindt een fietshappening plaats. U kunt tussen 10 en 14u vrij vertrekken voor 20, 30 of 50 kilometer. Voor sportieve wielertoeristen is er een omloop van 60 kilometer. Inschrijven kost 3 euro per persoon (kinderen gratis). In die prijs is een pannenkoek en tombolaticket inbegrepen.

    Het hele weekend zijn er pannenkoeken, roomijs, lekkere hapjes en drankjes te verkrijgen in de feesttent aan de Geuzenstraat (zijweg Hoogstraatsebaan).

    Op zaterdagavond 14 juli staat als surplus nog een Vendeliersparty op het programma. Toegang: 4 euro. JVS Aloïs Verbraeken: 03.314.87.69, www.vrijezwaaiers.be


    13-07-2012 om 00:00 geschreven door TW  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TURNERS NAAR PORTUGAL.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het demoteam van turnkring Esthetica uit Brecht neemt van 15 tot 19 juli deel aan Eurogym in Coïmbra in Portugal.

    Het gaat om 31 gymnasten en zes begeleiders. Ze treden er op tijdens de openings- en slotparade, geven allerlei demonstraties en volgen workshops. Tevens krijgen de gymnasten de gelegenheid om ontspannend de omgeving te verkennen en te verbroederen met andere groepen. Bron: JVS via GVA.be

    13-07-2012 om 00:00 geschreven door TW  


    12-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opletten snelheid in het buitenland

    te snel rijden op vakantie dit kost het u

     

    12-07-2012 om 21:05 geschreven door TW  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inbraakpoging in Fazantenhoek St Job
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een bewoonster betrapte 2 inbrekers die bezig waren een raam open te breken. Aangezien ze betrapt werden liepen ze weg richting Goudvinklaan waar ze in het bos liepen. Het waren kleinere personen welke donkere kledij droegen.

    Controle negatief: patrouilles uit de omliggende politiezones, Brasschaat en Schoten, kwamen in versterking om mee naar de daders te zoeken. Uiteindelijk leverde dit niets op. Op het eerste zicht werd in de omgeving ook geen verdacht geparkeerd vtg aangetroffen. Bron Politie Voorkempen.

    12-07-2012 om 20:47 geschreven door TW  


    11-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Controles door Politie Voorkempen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Begin 2012 kondigde de politie Voorkempen aan om, op vraag van Brecht, Malle, Schilde en Zoersel, dit jaar extra aandacht te besteden aan inbreuken en overlast, zoals die omschreven staan in het Gemeentelijke Administratief Sanctieregelement, kortweg GAS.

    Elke vier maanden zal de lokale politie Voorkempen werken rond bepaalde actiepunten uit dit GAS-reglement. Tot augustus zal de politie bijzondere aandacht hebben voor lawaaihinder, vandalisme en het snoeien van planten en bomen.

    Vanaf september tot eind dit jaar ligt de focus dan weer op inbreuken en overlast rond zwerfvuil, sluikstorten, verbranden van afval en netheid op straat.

    11-07-2012 om 14:01 geschreven door TW  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diefstallen in Brecht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Om binnen te geraken in een woning aan Den Hoge Meryt forceerden inbrekers een keukenraam.
    Ze namen een laptop en een gsm mee. Nog in Brecht werd aan Heiken een gps gestolen.
    Bron: MPH via Nieuwsblad.be

    11-07-2012 om 00:00 geschreven door TW  


    10-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volledige kieslijst van CD&V en CDB
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De lijst waarmee CD&V-CDB in Brecht naar de verkiezingen gaat, ziet er als volgt uit.
    Tussen haakjes staat vermeld tot welke deelgemeente de kandidaten behoren: Brecht (B), Sint-Lenaarts (SL) of Sint-Job (SJ). 1. Luc Aerts (B), 2. Annemie Van Dyck (SL), 3. Daan De Veuster (SJ), 4. Cecilia Dierckx (SJ), 5. Kris Kenis (SL), 6. Karen Van Looveren (B), 7. Leo Nicolaï (SL), 8. Tatiana Vandekeere (SJ), 9. Ludo Janssens (SJ), 10. Louis Wouters (SL), 11. Eva Verdijck (B), 12. Leen Smouts (SL), 13. Emma Wijnants (B), 14. Ludo Theunissen (SJ), 15. Martine Bresseleers (SJ), 16. Jos Matheussen (B), 17. Filip Van Gilbergen (SL), 18. Kristien Verhaegen (SJ), 19. Hilde Van Ballaert (B), 20. Sandra Demeyer (SJ), 21. Wouter Helsen (B), 22. Bart Schepens (SJ), 23. Suzzy Aernouts (B), 24. Gert Paulussen (SJ), 25. Miranda Crynen (SL), 26. Roel Van Hoeck (SL), 27. Vic Meeusen (SL), 28. Marcel Van Dyck (B) en 29. Maria Vochten (B).

    10-07-2012 om 00:00 geschreven door TW  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. VB eveneens klaar om te starten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Patrick Van Assche zal bij de komende gemeenteraadsverkiezingen de lijst van Vlaams Belang trekken in Brecht.
    Hij is nu fractieleider van VB in de gemeenteraad.

    10-07-2012 om 00:00 geschreven door TW  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook VLD is rond met zijn kieslijst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ook Open VLD Brecht keurde de lijst goed voor de gemeenteraadsverkiezingen.
    Ludo Kerstens is de lijsttrekker.
    Andere bekende namen zijn huidig gemeenteraadsleden Jos Dignef,  Leo Meeussen, Ludwig Antonissen,
    Raf Michielsen en Ingrid Van Gaver,

    10-07-2012 om 00:00 geschreven door TW  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NVA stelt zijn kieslijst voor ad leden.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op een algemene ledenvergadering van N-VA Brecht werd de officiële kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober voorgesteld. Samen met het programma werd deze lijst met ruime meerderheid, quasi unaniem, goedgekeurd.

    Joziena Slegers, nu gemeenteraadslid,  is lijsttrekker. Op de 16de plaats staat voorzitter Pieter Baeck die als teamleader van N-VA Brecht bekend is om zijn typische aanpak op basis van vertrouwen in de waarden van zijn ploeg.
    In het professionele leven is hij actief in de maritieme sector.

    10-07-2012 om 00:00 geschreven door TW  


    09-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kettingbotsing op de E 19

    Bij een kettingbotsing op de E19 richting Antwerpen, eind vorige week, raakten vijf voertuigen betrokken. Het ongeval gebeurde om 14.45 uur tussen de opritten Loenhout en Brecht. Twee personen raakten zwaargewond, vier anderen lichtgewond.

    De kettingbotsing is het gevolg van de vakantiedrukte en niet van de werken die de voorbije dagen tot twee dodelijke ongevallen leidden in de richting van Nederland. Tussen Loenhout en Meer moet het verkeer nog tot maandag over één rijstrook en dat veroorzaakt elke dag files. Bron Corelio via Het Nieuwsblad.

    09-07-2012 om 20:16 geschreven door TW  



    St Jobse handelszaken
  • Kapsalon GORIS
  • Restaurant HEEREN V ST JOB
  • Drankenhandel CLAESSENS
  • Herenkleding Suits Direct
  • Hemden online
  • Schoenwinkel Caramel

  • Foto

    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.



    Archief per week
  • 19/10-25/10 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 29/11-05/12 -0001

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    {TITEL_VRIJE_ZONE}

    {TITEL_VRIJE_ZONE}

    {TITEL_VRIJE_ZONE}


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs