Foto

Zaalvoetbalclub
La Doce Overmere

Lid van
  • Voetbal Vlaanderen
  • Vlaamse Zaalvoetbalbond
  • Sportraad gemeente Berlare
EST. 2005

In september 2024 trapten we ons 20ste seizoen op gang met ons 'Classic' team (La Doce B, actief in 3de prov Futsal Voetbal Vlaanderen). We zijn ook met een team actief in 2de prov Futsal Voetbal Vlaanderen (La Doce A) en nog een ploeg in 3de prov Futsal Voetbal Vlaanderen (La Doce C). Ook onze dameswerking, de La Doce Flames en de La Doce Lames, starten aan seizoen 7, dit zowel met trainingen in Overmere als matchen in Zele en Overmere (Zeelse Liga) met 2 teams. Daarnaast hebben we ook nog een G-werking en een jeugdwerking (La Doce A&F U11).
 
Belangrijke data:
21 en 22 september 2024 - Europese Week van de Sport @La Doce!
 
Inhoud blog
  • EWOS 2024
  • Vrijdag 23 juni - Spaghetti avond om La Doce te steunen
    Zoeken in blog

    Zaalvoetbalclub La Doce Overmere
    de blogsite van de lichtblauwe zaalvoetbalhelden en heldinnen uit Overmere
    3 herenploegen 2de prov. en 3de prov. (x2) Futsal Oost-Vlaanderen Voetbal Vlaanderen --- 2 damesploegen (Flames en Lames) Zeelse Liga VZVB --- G-werking --- Jeugdwerking (La Doce A&F U11)
    10-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 18-19 17
    La Doce Overmere - Lounge Leonie Moerbeke: 2-3 (heenronde: 1-3 winst)

    Moerbeke, altijd een taaie brok. Niet iedereen was even gefocust maar toch kwamen we op voorsprong via Kristof, 1-0. De 2-0 lieten we liggen, en dat moet je niet toen tegen Moerbeke. Ze putten moeten en wij gingen aan het stuntelen, ineens was het 1-2 na 7 minuten. Moerbeke parkeerde de bietenkar voor het doel en wij geraakten er niet door. 1-2 halfweg!

    In de tweede helft bleven we proberen, maar we konden de code niet kraken. Het spel lag heel veel stil en de frustratie steeg, 100% de verantwoordelijkheid van de door Voetbal Vlaanderen aangeduide scheidsrechter. Blijkbaar had hij nog een rekening met ons te vereffenen, anders kunnen we zijn gedrag niet verklaren op ons officieel communicatiekanaal. Ons schrijven richting provinciale commissie is in opmaak. Vijf minuten voor tijd dan toch 2-2, via Kristof. Alle op alles en zonder dat iedereen het door had kreeg Moerbeke 2 minuten voor tijd een zesde fout, strafbal. Deze keer was Piet gezien, 2-3, nog steeds geen driepunter in 2019. Zuur, heel zuur! Proficiat aan Lounge Leonie Moerbeke.

    La Doce: Piet, Vincent, Koen, Tom, Kristof, Steven, Amine en Jaouad
    doelpunten: Kristof (2)
    deleguer/coach: Matthias
    strafbal: 1, LL Moerbeke, binnen
    penalty: /

    10-02-2019 om 20:51 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    02-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 18-19 16
    ERA Wonen Sint-Niklaas - La Doce Overmere: 3-3 (heenronde 1-5 verlies)

    Desondanks onze recente 1 op 12 behielden we onze plaats bovenin. We trokken als derde in de stand naar het nummer 2, het altijd sterke ERA Wonen. Met duidelijke afspraken en richtlijnen trokken we ten strijde in operatie #rechtderug. We vingen de thuisploeg goed op maar moesten er constant het kopje bijhouden. De eerste treffer was voor ons, 0-1 via Kristof. Een doelpunt dat ons enorm deugd deed na het debacle van vorige week. De Klaasjes lieten het niet gebeuren en dreven de druk op. We moesten achteruit en konden nog zelden omschakelen. Vincent, Koen en Robin hielden met de hulp van Piet de deur dicht. Na een blockshot viel de bal netjes in de voet van een thuisverdediger. Netjes in een klein gaatje en 1-1. Met die stand en 5 vs. 5 in de fouten gingen we rusten.

    Beide ploegen wilden echt niet met nul punten februari starten. Dus ook in het begin van de tweede helft twee controlerende ploegen, met overwicht voor de runner up in het klassement. We counterden wel scherp en via Amine kwamen we weer op voorsprong, 1-2 in een frommelfase. Lang konden we niet genieten. De withemden schakelden een versnelling hoger en drukten ons alweer achteruit. Perfecte corner, even twijfel in onze defensie en 2-2, zonde. ERA wou erop en erover, maar dat was buiten ons gerekend. Onorthodoxe tussenkomst van Piet, maar zo lanceerde hij wel perfect Amine, 2-3 met nog 10 minuutjes op de klok. We trokken de foutenlast iets te hoog op. Timo kreeg geel en we moesten beginnen pompen. Na een 6de fout ging de bal op de stip. Piet won alweer dit psychologische spelletje, de bal ging tegen de paal. De druk bleef maar stijgen en ERA maakte op het einde dan toch de 3-3. Verder kwamen ze niet, een verlies zou zonde geweest zijn voor ons goeie partij. Op naar volgende week.

    La Doce: Piet, Vincent, Robin, Koen, Timo, Amine en Kristof
    doelpunten: Amine (2) en Kristof
    deleguer/coach: /
    strafbal: 1, ERA, op de paal
    penalty: /

    02-02-2019 om 13:18 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    28-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 18-19 14 & 15
    Real Sint-Niklaas - La Doce Overmere: 6-3 (heenronde 6-6)

    Vol goeie moed op maandag naar Nieuwkerken. Met enkele experimenten tussen de lijnen dachten we dat het goed zou komen. Een snelle achterstand was ons deel, daarna forceerde Amine een doelpuntje, 1-1. Nadien was Real de baas en konden wij niet veel doen. Halfweg stond het 3-1.
    We moesten een tand bij steken, want na 1 op 6 hadden we punten nodig. Maar het lukte maar niet. De thuisploeg kwam op 5-1. Een kloof die we niet meer dicht kregen, desondanks de twee rozen van Matthias. Met een trieste 6-3 tegen een ploeg die deze avond beter was terug de nacht in.

    La Doce: Piet, Vincent, Robin, Ibrahim, Amine, Kristof, Matthias en Steven
    doelpunten: Matthias (2) en Amine
    deleguer/coach: /
    strafbal: /
    penalty: /

    La Doce Overmere - Sporting '11 Sint-Niklaas: 5-9 (heenronde: 2-14 winst)

    Het stugge Sporting '11, soms een hapje, soms veel te taai... De wedstrijd werd in goeie banen geleid door La Doce Flames coach Gert, nogmaals dank Gert! We starten direct stevig en namen het voortouw, dat resulteerde al snel in de 1-0 via Kristof. We bleven elkaar goed vinden en diepten de score uit 2-0. Sint-Niklaas kon even milderen, 2-1. We kregen het even moeilijk en wisselden niet altijd zo verstandig. Gelukkig konden we de gelijkmaker verhinderen. Via Bjorn en alweer Matthias stond het halfweg zelf 4-1, op dat moment zeker verdiend. Vier propere goaltjes, netjes aanvallend bij elkaar gevoetbald.

    Na de pauze was de eerste kans voor geel-rood, op de counter vond Matthias de goed opgerukte Koen, 5-1. Nog 20 minuten... matchken uitspelen denk je dan. De Klaasje kwamen tot 5-3 en leken bloed te ruiken. Wij sloegen in een vorm van panische stress, spraken niet meer, wisselden zonder nadenken, de ene ziekenhuisbal na de andere... 5-6 voor Sint-Niklaas. De 6-6 lieten we liggen en dan gingen alle kopjes naar beneden... 5-9... Twintig kansen en acht goals om ons oren op 20 minuten... du jamais vue! Tijd voor bezinning! 1 op 12... triest!

    La Doce: Piet, Vincent, Tom, Koen, Bjorn, Kristof, Thomas en Matthias
    doelpunten: Matthias (2), Kristof, Bjorn en Koen
    deleguer/coach: Renaat
    strafbal: /
    penalty: /

    28-01-2019 om 21:03 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    13-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 18-19 13
    La Doce Overmere - Vedett 90 Kalken: 2-2  (heenronde: 1-7)

    Na drie weken rust trapten we 2019 op gang. Hier en daar spanden de truitjes iets meer en dan kregen we nog Vedett op ons bord, nooit een hapje! Kalken wou het nieuwe jaar duidelijk inzetten met winst en was baas van in het begin. Na 6 minuten werden ze beloond, balverlies in de aanval, counter, dubbele afgeweken bal en tegen het net 0-1. We schakelden een versnelling hoger en de buren moesten achteruit. Bjorn op de paal, kansjes die we lieten liggen en messcherpe counters van de Vedettjes, de supporters smulden. Net voor de pauze moest Steven naar de kant met een lichte knieblessure. 0-1 halfweg.

    Na 5 seconden in de tweede helft kwamen we al direct met de schrik vrij, net naast. We trokken naar voor en met resultaat. Na 6 minuten kregen we een penalty na een soort volleybalsmash. Kristof licht onzeker naar de stip, maar de bal ging stalhard binnen, 1-1. Kalken van slag en wij profiteerden optimaal, prachtig uitgespeeld en Bjorn met de 2-1. Op twee minuten was de match gekanteld. We drukten door, maar de 3de viel niet. Kort nadien werd een afgeweken schot veel te eenvoudig binnengeduwd aan de tweede paal, 2-2. De supporters kregen nog 10 spannende minuten. Thomas werd spectaculair onder de sportvloer gestopt zonder gevolg, Kristof ging ook nog tegen de vlakte en Vincent moest alle zeilen bijzetten. Tussendoor ging een listig schot van kapitein Tom er net niet in. Meer en meer werd Piet onze meest opvallende speler, dan weet je dat het close was, maar dit burenduel liep voor de zoveelste keer in de geschiedenis af op 2-2, inculsief geel en rood voor de Kalkenaars natuurlijk, l'histoire se répète. Billijk gelijkspel, door dit punt hebben we nu al meer punten dan op de hele vorige jaargang, toch ook het vermelden waard!

    La Doce: Piet, Quinten, Vincent, Timo, Steven, Thomas, Tom, Kristof en Bjorn
    doelpunten: Kristof (p) en Bjorn
    deleguer/coach: Koen
    strafbal: /
    penalty: 1, omgezet door Kristof

    13-01-2019 om 08:09 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    10-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Doce Quiz 2019
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zaalvoetbalclub La Doce Overmere wil ook jou erbij op hun bejubelde algemene kennisquiz. Dit jaar editie 11!

     Het concept is onvervalst! Een leuke avond vol amusement, plezier, spanning en ontspanning. En net als de voorgaande edities organiseren we deze niet enkel om wat geld in het laadje te brengen voor onze werking, maar ook om lokale verenigingen en de lokale lager school te ondersteunen met nieuw sportmateriaal.

     

    Vrije basisschool Sint-Jozef in Overmere is hopelijk jouw bestemming op zaterdag 9 maart 2019. Zorg ervoor dat je je tijdig inschrijft als je erbij wil zijn! Een team bestaat uit 4 of 5 quizzers en draagt natuurlijk een onuitspreekbare ploegnaam. Het inschrijvingsgeld bedraagt €20 per team en we laten maximum 55 teams toe.


    Schrijf je zo snel mogelijk in!

    10-01-2019 om 00:00 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:extra sportief nieuws
    >> Reageer (0)
    20-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 18-19 12
    Atletico Sint-Niklaas - La Doce Overmere: 12-3 (heenronde 3-1 winst)

    Als 1ste in de stand werd de terugronde aangevat tegen co-leider Atletico. Met een stevige kern en een schare supporters trokken we 's nachts richting Sint-Niklaas. Niets moest, alles mocht! Atletico had duidelijk merkbaar geleerd uit hun verliesmatch tegen ons en van hun recent puntenverlies tegen Vedett Kalken. Ze zetten direct de toon, minuut 1, schicht nummer 1 van nummer 10, 1-0. We wreven eens in de ogen en herpakten ons. Jammergenoeg werd onze aanvalsdrift net niet omgezet in een doelpunt. En dat betaal je cash in een match op niveau, 2-0 via alweer het nr 10. Daarna weer net niet voor ons en het nr. 10 blies alle hoop weg, 3-0 na 15 minuten. We wisten het even niet meer en de klaasjes liepen uit naar 5-0. Net voor de rust zag Ibrahim een goed steal beloond met een doelpunt, 5-1, de eer was alvast gered. Rusten!

    Iedereen bleef positief en we wisten dat het met ons spelniveau van deze avond onbegonnen werk was tegen deze vlot combineerden en vooral zeer vlot scorende ploeg. Atletico maakte het direct duidelijk dat we niets meer in onze kop moesten steken, direct naar 7-1. Halfweg de 2de periode stond het 8-1. We kregen iets meer ruimte en kregen ook enkele kansen, maar we lieten ze jammergenoeg allemaal liggen. Na de 10-1 was het dan toch nog eens prijs, Thomas met de 10-2. De laatste vijf minuten werd er nog 3 keer gescoord, twee keer door de thuisploeg en tussendoor warempel nog eens eentje van Amine, beloning voor zijn grote inzet, 12-3! Duidelijk wie de allersterkste ploeg in de reeks is! Proficicat Atletico! Bedankt aan onze supporters!

    Piet: Piet, Vincent, Ibrahim, Robin, Timo, Thomas, Kristof, Amine en Matthias
    doelpunten: Ibrahim, Thomas en Amine
    deleguer/coach: /
    strafbal: /
    penalty: /

    20-12-2018 om 07:41 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    15-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 18-19 11
    JC Belsele 90 - La Doce Overmere: 4-5

    Veel te vroeg of stipt op tijd verzamelden we een voltallige kern in Belsele. Gelegenheidscoach Jaouad kon beschikken over 8 strijdvaardige pionnen. Want een strijd, dat is het altijd met de Belseelse krijgers. We namen van in het begin het overwicht, maar het zwarte-thuisblok stond stevig. Kristof forceerde dan maar op het eentje een gat, 0-1. Achterin moet je steeds 100% zijn in deze hal, stap te traag en vlam, 1-1. Met enkele goeie wissels en goed spel herwonnen we het balbezit. Kristof maakte er telkens op dezelfde wijze 1-2 en 1-3 van. Tussendoor konden we rekenen op Piet die thuisdeleguer Francine nog enkele grijzen haren bij gaf.

    De peptalk in de pauze had maar 1 boodschap... gedaan is het hier nooit! We starten stevig en via Matthias kwamen we op 1-4, zijn eerste van het seizoen in zijn eerste aantreden. De thuisploeg begon steeds vaker en steeds steviger naar voor te komen. Wij moesten terug. Koen, Robin in zijn seizoensdebuut en Timo moesten alles in de strijd gooien. Vooraan werkte Steven zich verder in het zweet. Ook Amine speelde een sterke tweede helft en kwam overal een handje helpen. Toch werd het 2-4, maar kort nadien terug een kloofje via alweer Matthias 2-5. Daarna lieten we counterkans na counterkans liggen en de thuisploeg kreeg vertrouwen. Onnodige fout gevolgd door slechte afspraken bij de vrije trap... 3-5, terug spanning. Zeker toen 5 minuten voor de thuisploeg de paal trof. Enkel uitstel, want het werd toch 4-5 en het werd pompen of verzuipen. De laatste bal werd geklemd door Piet, plat op de buik, beentjes omhoog, voetjes tikken en afblazen! Door het gelijke spel van Atletico Sint-Niklaas tegen Vedett Kalken spelen we komende woensdag tegen de Klaasjes een onderling duel voor de herfsttitel! #ForzaLaDoce

    La Doce: Piet, Koen, Timo, Robin, Kristof, Steven, Amine en Matthias
    Doelpunten: Kristof (3) en Matthias (2)
    Deleguer/Coach: Jaouad
    strafbal: /
    penalty: /

    15-12-2018 om 07:40 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    08-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 18-19 10
    La Doce Overmere - Orka Sint-Niklaas: 4-3

    Na een deugddoende derbyzege dit keer tegen een staartploeg. Extra reden om drie punten te behalen was de geboorte van Mouna Hachache, dochter van Jaouad en Amy, proficiat! Traditioneel geraken we dan niet echt in ons spel, en de instelling van de bezoekers verbeterde dat niet. We zochten van in het begon het gat, maar de Orka's lagen dicht bij elkaar in hun eigen baai, no passaran. Tikken, zoeken, achteruit, vooruit... balletjes goed rond, maar het gat viel niet. Daarvoor stonden de klaasjes te stevig te verdedigen en waren wij ook niet snel en creatief genoeg. Amine zette steeds goed en hoog druk en Kristof brak in de 8ste minuut de ban, 1-0. Blijven zwoegen, want de bezoekers behielden hun ultra defensieve ingesteldheid. Het was alweer Kristof die 5 minuten voor de rust de muur kon slopen, 2-0. We verslapten en net voor rust tchipte het nummer 10 los door het centrum binnen, tussen alles en iedereen in, 2-1, rust!

    Tijdens de rust de kopjes bij elkaar, als je winstpunten tegen nummers 1 en 4 wil verzilveren moet je ook in deze matchen 3 punten pakken. Zoeken, tikken, achteruit, vooruit... niet leuk voor de supporters. We bleven de bezoekers wegdrukken... en als het niet met stijl en flair kan, dan doen we het even old style. Man in form Koen rukte stevig mee op en tikte vermoedelijk voor het eerste in zijn carriere met links binnen, 3-1. Lang konden we niet genieten, op een vrije trap voor Sint-Niklaas ging onze tweemans muur open, 3-2 halfweg de tweede periode. Het werd allemaal nog steviger en minder en minder academischer. Orka bleef voor eigen doel en werd tot een handsbal in eigen backlijn gedwongen. Bal op de stip, Kristof in 2 of 3 keer tegen de touwen, 4-2 met nog 7 minuten op de klok. Orka veranderde hun tactisch plan en kwam deze keer wel stevig en sterk naar voor. Wij moesten achteruit en kregen een 6de fout tegen. Piet won alweer dit psychologisch spelletje, nog 2 minuten pompen. Met de moed der wanhoop kwamen de bezoekers naar voor en wij counterden niet fel genoeg. In het slot ging de traagste bal ooit toch tegen de touwen, 4-3, maar die kwam te laat. Geen top prestatie, maar wel een gouden driepunter! Door het verlies van ERA komen we op een mooie tweede plaats te staan. Nog 2 matchen voor nieuwjaar!

    La Doce: Piet, Vincent, Koen, Ibrahim, Amine, Bjorn en Kristof
    doelpunten: Kristof (3) en Koen
    deleguer/coach: Ben en Matthias
    strafbal: 1, gestopt door Piet
    penalty: 1, gescoord door Kristof

    08-12-2018 om 13:45 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    01-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 18-19 09
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Baert Berlare - La Doce Overmere: 3-5

    Vorig week onverwacht een weekje rust, we halen de match tegen Nieuwkerken later in. Deze avond wel vol aan de bak, om 19u startte de Donkico, de klassieker tussen Berlare en Overmere, de huidige vierde tegen de huidige derde. Met een "niets moet, alles mag" mentaliteit trokken we ten strijde. De eerste minuten hielden beide teams de boel goed dicht en was het afwachten waar de eerste gaten gingen vallen. Ons collectief stond goed en we vonden elkaar goed. Kristof trok zich op gang en trapte overhoeks van links in doel, 0-1. We bleven drukken en de alerte Thomas kon de bal handig van tussen de thuisgoalie zijn benen grissen en binnen leggen, 0-2. Baert gaf zich natuurlijk niet gewonnen, maar metselwerken Fiers-Van der Sypt stonden telkens pal, wat een muur. We roken bloed en duwden door. Amine zorgde voor goed stoorwerk als voorspeler, Baert werd zo weer even goed afgehouden. Naar jaarlijkse gewoonte scoorde Koen tegen de puiten, 0-3, buitenkant rechts tussen de beentjes van de keeper. Tussendoor maakte Jaouad zijn debuut, stap voor stap zal hij ook voor een meerwaarde zorgen in onze kern. Baert maakte kort daarna de aansluitingstreffer, maar kapitein Tom vond ook de weg naar doel, 1-4, rust.

    Baert schakelde direct een versnelling hoger na de pauze. De kampioen van vorig seizoen wou de drie punten aan hun kant van het Donkmeer houden. We kregen het moeilijk, maar hielden stand. De kansen die wij tussendoor kregen lieten we jammergenoeg onbenut. Kristof schilderde een bal heerlijk voor doel, de instormende Kuninho kopte hemels, maar de paal brak de weg naar het delirium. De tactische afspraken werden even vergeten en we betaalden dat cash, 2-4, nog 10 minuten. Baert rook bloed en wij misten de kansen op de counter. Even stress en wat gerommel, maar gelukkig kon Timo zichzelf en heel het team verlossen, met rechts (!) in doel, 2-5. Baert trof ook nog 1 keer raak, 3-5, maar de drie punten gingen mee over de Donk! Met een bezoek aan onze sympathieke sponsor Bistrot Ma Tu Vu doken we de avond in. Op naar volgende week!

    La Doce: Piet, Vincent, Tom, Timo, Koen, Jaouad, Amine, Kristof en Thomas
    doelpunten: Kristof, Thomas, Koen, Tom en Timo
    deleguer/coach: Matthias
    strafbal: /
    penalty: /

    foto: Pieter Janssens

    01-12-2018 om 21:21 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    17-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 18-19 08
    De Duvels Sinaai - La Doce Overmere: 8-9

    Op verplaatsing naar de kleinste zaal van het land. De match van vorig jaar zat nog goed in de geesten, we waren dus gewaarschuwd. De start was voor ons. Redelijk snel vond Bjorn een gaatje, via de doelman 0-1. Direct doorstomen, 0-2 via Kristof. Daarna iets minder druk van ons, de kans voor de duivels, 1-2. Via captain Tom stonden we halfweg toch op 1-3, onze favoriete eindstand van de laatste weken. Ondoordachte wissels en veel te slap verdedigen deden het ineens snel gaan... op 5 minuten stond het opeens 5-3. Gelukkig kon Bjorn net voor rust nog een beetje milderen, 5-4. Niet zomaar een doelpunt, maar Bjorn zijn 200ste officieel doelpunt voor La Doce!

    Vol aan de bak na de pauze. Alles te herdoen, wat via Kristof hingen de bordjes alweer gelijk, 5-5. Er op en er over lukte niet, want de duivels bleven zich weren in hun wijwatervatje. 6-5 en 7-5. Nog kwartier op de klok! Volle volle gas dan maar. Alweer Kristof aan het kanon, 7-6. Bjorn kon niet achterblijven op zijn spitsbroer, 7-7, nog 10 minuten. De boel toe en blijven pressen. Kristof bracht ons terug aan de leiding, 7-8. Beide ploegen roken bloed en de foutenlast ging omhoog. Eindelijk een geslaagde lange bal van Piet, Bjorn moest eens strelen met zijn wijze grijze haren om de bal tegen het net te krijgen, 7-9. De 7-10 lieten we kort daarna liggen en dan weet je dat het nog moeilijk wordt. Sinaai wou zeker nog en wij maakten fout nummer 6. Bal op meter of 8 en binnen. Nog 2 minuten bibberen, maar we konden met een hard bevochten driepunter de feestnacht induiken!

    La Doce: Piet, Tom, Koen, Vincent, Timo, Bjorn en Kristof
    doelpunten: Bjorn (4), Kristof (4) en Tom
    deleguer/coach: Ben
    strafbal: 1 tegen, gescoord
    penalty: /

    17-11-2018 om 00:00 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    10-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 18-19 07
    La Doce Overmere - Atletico Sint-Niklaas: 3-1

    Een gloednieuwe ploeg die pas halfweg september in onze competitie instapte. De cijfers van hun eerste 5 matchen waren zeer indrukwekkend. Vorige week was het voor het eerst nipt voor de Klaasjes, een ideaal moment dus om ze te treffen. We starten dan ook stevig en het initiatief kwam volledig van ons. De bezoekende goalie stak er telkens op eigen wijze een stokje voor. We bleven pompen en na 8 minuten kon Kristof ons met een afgeweken schot op voorsprong brengen. Het gewenste doel was bereikt, op voorsprong komen! Daarna ging de match verder zeer gelijk opgaand met kansen langs beide kanten. Via de vingertoppen van Piet en het doelhout kwamen we wel enkele keren goed weg. Op slag van rust prachtig stoorwerk van captain Tom, maar zowel hijzelf als Thomas vonden de weg naar het net net niet. 1-0 halfweg!

    De competitieleider begon goed aan de match. Desondanks ze maar net met 5 waren namen ze het initiatief en waren ze baas over de wedstrijd. Onze harmonica vouwde telkens goed toe en we konden de druk nog even aanhouden, maar we kregen het steeds moeilijker. Na tien minuten goed verdedigd van Bjorn die meteen Thomas kon bedienen. Onze Mancunian bleef kalm en toverde de bal voorbij de Atleti doelman, 2-0. Atletico trok nog meer ten strijde, maar Vincent stond enkele keren goed pal. Er kwamen gaatjes, maar Amine kon zijn degelijke match net niet bekronen met een doelpunt. Kwam de leider terug of gaven wij het nekschot? Met nog 7 minuten op de klok lukte het weer net niet, ditmaal had Ibrahim geen geluk. Maar dezelfde Ibrahim werd later bediend door de zwarte van Drongen, 3-0, feest in de tribunes! De bezoekers hielden wel niet af, en drie minuten voor tijd verdedigden we iets te slap, 3-1. Na enkele minuutjes trillen, maar we hielden vol! De scalp van de ongeslagen leider, tsjaka! Volgende week mogen we onze duivels ontbinden in de kleinste sporthal van het land, benieuwd wat dat zal geven!

    La Doce: Piet, Tom, Vincent, Ibrahim, Bjorn, Amine, Kristof, Thomas, Quinten, Koen en Steven.
    doelpunten: Kristof, Thomas en Ibrahim
    deleguer/coach: Matthias
    strafbal: /
    penalty: /

    10-11-2018 om 14:37 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    20-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 18-19 06
    La Doce Overmere - 't Zonneke Sint-Niklaas: 3-1

    Met 10 op 15 stonden beide teams op een gedeelde twee plek. Komt daar bij dat 't Zonneke maar 1 van de 2 ploegen is waar we vorig jaar nul op zes tegen scoorden. Een walk in het verbouwde boerenkrijgpark ging het niet worden. Scheids Ilias El Jattari stuurde zijn kat, gelukkig wou La Doce Flame-coach Gert de taak op zich nemen. Nogmaals bedankt Gert! Twee stevige ploegen, dan krijg je afwachtend spel en een schaakspel naar openingen. Niet zo attractief, maar wel spannend. Wie de eerste goal tegen de nieuwe netten kon prikken nam een mooie bonus. Die gedachte zorgde lang voor de nodige schrik. Onze defensie stond stevig en diende meer en meer de zeilen bij te zetten. Rond minuut 17 dan toch het gaat, topschutter Kristof met de 1-0. Zonneke zette iets forser door en Piet moest eventjes vol aan de bak, met succes. Lichte voorsprong halfweg.

    Na de pauze lange tijd hetzelfde spel. De bezoekers werden wel steeds gevaarlijker, maar ze lieten het voor doel wat liggen. We zaten in de omknelling maar kozen de weg vooruit. In de 12de minuut bracht Thomas ons naar 2-0. Doorduwen dacht Vincent en hij maakte als snel de 3-0. Nog 10 minuten op de klok. De druk werd hoger en we gingen achterin voor het eerst te hard in de fout, 3-1, nog 7 minuten. Het was meer pompen dan verzuipen, maar door het kopje erbij te houden stelden we de overwinning veilig. 13 op 18, we behouden onze 2de stek. Nu 2 weken rust en dan 200% tegen de tot nu toe ongenaakbare leider Atletico Sint Niklaas.

    La Doce: Piet, Tom, Vincent, Koen, Kristof, Amine en Thomas
    doelpunten: Kristof (2) en Thomas
    deleguer/coach: Ruben
    strafbal: /
    penalty: /

    20-10-2018 om 07:58 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    13-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 18-19 05
    Lounge Leonie Moerbeke - La Doce Overmere: 1-3

    Een bewogen week van de official. Net als vorig jaar werd de heer Khalil Afasi richting het landelijke Moerbeke gestuurd. Rond 22u20 kon de wedstrijd op gang gefloten worden, dit nadat Amine met veel plezier de uitgelopen volleybalmatch hielp opruimen. Vorig jaar twee keer billekoek van de Leoniekes, we wisten dus wat doen. Zelf 1 procentje korting zou ons duur komen te staan. De eerste helft was stevig en op punten en qua doelkansen was die zeker voor ons, maar in minuut 24' stond het wel ineens 1-0, meteen de ruststand.

    In de tweede helft namen we een voorbeeld aan onze voorvaderen die 220 jaar geleden de Boerenkrijg starten. Iets steviger en met het mes tussen de tanden gingen we op zoek naar gerechtigheid. De week van de official is blijkbaar ook een beetje een rustweek, want er mocht toch heel wat op het gebobbelde sportveld. Amine werd zelf buiten de lijnen nog tegen de Moerbeekse bietengrond gewerkt, terecht geel. Achterin hielden Vincent en Koen stevig de deur dicht. En onze zwarte panter kan het ook nog, knappe redding zonder te kijken door Piet. Kristof bracht ons met zijn 99ste doelpunt verdiend op gelijke hoogte, 1-1. Doorduwen nu! Een magistrale vlam van Timo stierf op de onderkant van de deklat, geen meeval. Alles in de strijd en het loonde, 1-2 via alweer Kristof. Een mijlpaal want meteen zijn 100ste La Doce doelpunt, proficiat! Moerbeke begon te drukken en we kregen het lastig. Net voor affluiten namen ze alle risico en dat konden we afstraffen. Alweer Kristof legde hem in het lege doel, 1-3, voor outer en heerd, het zwarte beest op de knieën, op naar huis!

    La Doce: Piet, Vincent, Tom, Koen, Timo, Amine en Kristof
    doelpunten: Kristof (3)
    deleguer/coach: /
    strafbal: /
    penalty: /

    13-10-2018 om 09:44 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    06-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 18-19 04
    La Doce Overmere - Era Wonen Sint-Niklaas: 1-5

    Voor aanvang van de wedstrijd betuigden we ons medeleven aan de familie Goeman. Plots vader Luc, lang onze vaste supporter en afwasser op onze quiz, verliezen, zwaar om dragen! De indrukwekkende minuut stilte maakte beide ploegen direct wakker. Iedereen stond scherp, zeker gezien beide ploegen met 7 op 9 bovenaan het klassement stonden. Maar de spanning zorgde ook voor een afwachtende start, want niemand durfde in de fout gaan. De eerste kans op doel was voor de Waaslander. Met een kopbal was Kristof er al dicht bij, maar het bleef 0-0. Era werd scherper en vond een klein gaatje, houdbare bal, maar toch binnen, 0-1. De bezoekers kropen achteruit en wij raakten er niet door. Na 17 minuten werd er volledig verkeerd gedekt, er kon bijna een dank u wel vanaf, 0-2. Het sein voor Kristof om uit te pakken met mooie actie, 1-2. We hielden onze focus niet en net voor rust ging de bal lekker in het hoekje na weer iets te slap verdedigend werk, 1-3 achter halfweg.

    De intensiteit ging direct omhoog. Stevige fout op Koen, geel voor de verdediger van het voormalige Autoschade Parein. Kristof ramde de bal staalhard in de muur. Achterin moeten we wel alle zeilen bij zetten, want de Klaasjes loerden op de counter. We verhoogden het tempo, maar de kansen die er uit volgden waren niet groot genoeg. Toen Kristof wel eens kon wegdraaien stond de paal in de weg, jammer! 7 minuten voor tijd was het boeken toe, 1-4 na een knappe actie. Het bobijntje was af en het werd zelf nog 1-5. Jammer! Op naar de volgende, op bezoek bij ons zwarte beest Lounge Leonie Moerbeke.

    La Doce: Piet, Vincent, Timo, Koen, Tom, Thomas, Amine en Kristof
    doelpunt: Kristof
    deleguer/coach: Matthias
    strafbal: /
    penalty: /

    06-10-2018 om 07:53 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    29-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 18-19 03
    Sporting '11 Sint-Niklaas - La Doce Overmere: 2-14

    Na een zeer vriendelijke ontvangst door de lokale badmintonners starten we zonder stevige opwarming tegen het te duchten Sporting '11 Sint-Niklaas. Zelf met net 5 spelers zijn ze nooit een hapklare brok. Het begin was direct voor ons. Kapitein Tom met de 0-1. Lang duurde dat feestje niet, de thuisploeg vond het gaatje en hing de bordjes direct gelijk, 1-1. Het geel-rode vijftal voetbalde moedig en wij moesten een versnelling hoger om iets te kunnen rapen. Dat deden we dan ook Kristof met zowel de 1-2 als 1-3. Ook de zongebruinde Thomas deed zijn duit in het zakje, 1-4. Ondertussen hielden we achterin de deur goed dicht, want de thuisploeg wou blijven meespelen. We behielden de controle en gingen met 1-4 rusten.

    Na de pauze stonden we direct stevig en het was nodig. Wie eerst scoort na de pauze legde de stand in een zo goed als definitieve plooi. We trokken het direct naar ons, 1-5. We bleven het tempo houden en de thuisploeg ging strijdend ten onder. Tot 1-10 met onder andere een mooie Ibrahimovic-move van Bjorn en een tierlantijntje van Thomas. Sint-Niklaas kon na 3 keer op het doelhout te trappen nu via datzelfde hout scoren, 2-10. Wake up call voor ons. Daarna duwden we door tot 2-14 in deze zeer aangename en faire wedstrijd. Zeer veel respect voor Sporting'11 die desondanks ze maar met 5 waren een degelijke wedstrijd speelden. De fairplayprijs bij ons gaat naar voorzitter Steven D'haese die wel leek te weigeren om te scoren. Zeer sportief Presi!  

    La Doce: Piet, Vincent, Ibrahim, Tom, Thomas, Steven, Bjorn en Kristof
    doelpunten: Kristof (5), Thomas  (3), Bjorn (3), Ibrahim (2) en Tom
    deleguer/coach: /
    strafbal: /
    penalty: /


    29-09-2018 om 08:11 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    22-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 18-19 02
    La Doce Overmere - Real Sint-Niklaas: 6-6

    Partij tegen het uitgekookte Real Sint-Niklaas, nooit een gezondheidswandeling. We starten sterk en Kristof opende al snel de score, 1-0. Real kroop direct uit hun schulp en maakte de 1-1. Daarna wat het weer aan ons, via Amine werd het 2-1. Toen ging het tempo er wat uit en ging het spel over en weer. Wij lieten enkele kansen liggen en in de tiende minuut was alles te herdoen, 2-2. Het venijn zat in de start. Vijf minuten voor rusten ging een verrassend schot tegen de touwen, 2-3, Real voor het eerst op voorsprong. Net voor rust was het alweer Kristof die ons naar een gelijke stand bracht, 3-3, rusten maar!

    De start van de tweede helft was veel te slap, ondanks enkele gouden tips van onze Nederlandse gastcoah Frank Brans. De ervaren rooshemden deden het twee keer op dezelfde manier, 3-5. We staken een tandje bij en Vincent kon met zijn eerste van het seizoen ons terug brengen, 4-5 met nog 20 minuten op de klok. We bleven de boel achteraan dicht houden en kregen kansen. Na tien minuten in de tweede helft werd het 5-5, alweer Kristof, deze keer met een mooi gekruist schot. De Waaslanders kregen het moeilijk, maar kregen zonder dat ze het zelf wouden hulp van de Beverse ref Franky Herremans. Een huizenhoge penaltyfout en een handsbal werden genegeerd. Deleguer Piet moest het bekopen met een tribuneplaats, want een deleguer mag blijkbaar niet coachen. Zes minuten voor het einde konden we het dan toch nog eens doen, 6-5, alweer Kristof, deze keer na een vrije trap. De ervaren tegenstanders zetten er nog 1 keer hun tanden in en jammergenoeg met succes, 2 minuten voor tijd maakten ze de 6-6. De ref deed nog zijn best om hen ook nog aan de overwinning te helpen, maar gelukkig konden we de stand vasthouden, billijk gelijkspel!

    La Doce: Quinten, Vincent, Timo, Ibrahim, Anton, Kristof en Amine
    doelpunten: Kristof (4), Amine en Vincent
    deleguer/coach: Piet, Steven en Robin
    strafbal: /
    penalty: 0, eigenlijk had hier 1 moeten staan, is het niet Franky.

    22-09-2018 om 08:02 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    15-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 18-19 01
    Vedett 90 Kalken - La Doce Overmere: 1-7

    We mochten onze 14de jaargang op gang trappen tegen de buren uit Kalken. Altijd een stevig en pittig duel, ook deze keer. Nieuwkomers Vincent Fiers en Amine Tigra zaten al direct in de kern van 7. Jaouad Hachache, de derde nieuwe aanwinst, keek vanop de tribunes toe. Het spel ging van in het begin goed op en neer. We namen de overmacht en via enkele combinaties tussen Bjorn en Thomas werden we steeds gevaarlijker. Het lukte maar niet om zo de score te openen, dan maar op de counter. Kristof en Amine lukte het net niet, maar Bjorn wel. De zwarte van Drongen bracht ons naar 0-1. De roodhemden kregen wel meer en meer overwicht en onze foutenlast ging de hoogte in. Enkele minuten voor de rust kreeg Kalken daardoor een strafbal. Goalie Piet kwam als winnaar uit het psychologische spelletje, de bal ging over. Een verdiende 0-1 halfweg.

    De bal was direct voor ons na de pauze. Tom combineerde sterk met Kristof en die bedankte, 0-2 We lieten de teugels vieren en een bal tussen wal en schip zorgde voor verwarring, 1-2. Vedett wou feestend Kalken kermis in, maar we hielden de deur goed dicht onder leiding van de sterk debuterende Vincent. Piet moest enkele keren goed tussen komen, zelf een keer met een cruciaal vingertje waarna Tom kon wegwerken op de lijn. Het sein om door te duwen. Simpele 1-2 tussen Thomas en Bjorn, en dan weet je dat Bjorn niet mist, 1-3. Kalken drong nog even aan, maar het was hun avond niet. Die van ons wel, via Kristof kreeg Thomas eentje op een schotel, 1-4. De veer brak bij de 90's boys en via Bjorn en Kristof ging het naar 1-6. Helemaal op het einde kon de sterk debuterende Amine de kers op de taart zetten. Hij opende zijn lopende (score)rekening, 1-7, boeken toe van deze aangename, leuke en zeer faire pot voetbal! Goeie leiding van de heer Boeykens trouwens. Op naar volgende week!

    La Doce: Piet, Tom, Vincent, Thomas, Kristof, Amine en Bjorn
    doelpunten: Bjorn (3), Kristof (2), Thomas en Amine
    deleguer/coach: Quinten
    strafbal: 1 tegen, over
    penalty: /

    15-09-2018 om 13:34 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    24-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seizoen 2018-2019 staat voor de deur
    Een nieuw seizoen kan bijna starten, het wordt alvast een zeer bijzonder! Onze club krijgt er namelijk een klein broertje én zusje bij!

    La Doce Overmere - Voetbal Vlaanderen - LD VV
    Ons 'classic' team! Klaar voor hun 14de seizoen. Zelf nu onze oudste speler boven de 40 jaar zit gaat de selectie zich keihard inzetten om hoog te scoren in de Wase reeks bij Voetbal Vlaanderen. Thuismatchen op vrijdag om 21u in sporthal Overmere.

    La Doce Overmere - Liefhebbers Zaalvoetbal Cup - LD LZV
    Ons klein broertje! Heel wat lokale jongeren wilden terug voetballen, wij bieden ze de kans! La Doce bracht hen samen en ondersteunt in hun eerste seizoen. Onze juniors zullen aantreden binnen de Liefhebbers Zaalvoetbal Cup, regio Dender.  Thuismatchen op vrijdag om 22u in sporthal Overmere.

    La Doce Flames
    Ons klein zusjes! Wat begon als een uit de hand gelopen grap is aan het uitgroeien tot een reguliere werking. Onze club biedt meisjes (+12j) en dames de kans om het zaalvoetbal te ontdekken. In het najaar van 2018 wordt er minstens 6 keer getraind in sporthal Overmere, dit telkens op vrijdag om 20u.

    24-08-2018 om 14:33 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:extra sportief nieuws
    >> Reageer (0)
    23-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een terugblik op 2017-2018
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In ons dertiende seizoen speelde we in de Wase reeks.
      
    Op het einde van de rit haalden we na 22 wedstrijden slechts 28 punten. We bleven steken op plaats 8 in het eindklassement. Baert Berlare R werd (na amper 2 op 6 tegen ons) kampioen met 46 punten. Proficiat aan de kampioen en tot volgend seizoen, want ze belisten om niet over te gaan naar 2de provinciale.

    We verloren twee keer tegen Lounge Leonie Moerbeke (10de met 20 punten) en Zonneken Sint-Niklaas (2de met 45 punten) tegen de alle andere ploegen was het wisselvalligheid ten top.

    Kristof (20), Thomas (17), Steven D (14), Koen (14) en de doelmannen Piet en Quinten waren het meest present. Kristof was ook onze topschutter met 40 doelpunten. Thomas maakte er 20, Matthias 17 en Ibrahim 15.

    Op naar seizoen 14, maar dan wel zonder Steven Van Peteghem en Sim Albrecht. Zij kondigden jammergenoeg hun afscheid aan. Bedankt voor jullie inzet!

    23-08-2018 om 00:00 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:extra sportief nieuws
    >> Reageer (0)
    14-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 17-18 22
    Autoschade Parein Sinaai - La Doce Overmere: 5-5 (heenronde 11-5 winst)

    Late night match in Belsele tegen een team dat aan een sterke terugronde bezig is, nooit eenvoudig. Na 2 minuten konden we al achtervolgen, te laks verdedigen en 0-1. Na de eerste wisselbeurten kwamen we onder stoom. Robin haalde eerst een poging van Matthias uit het doelvlak. Daarna gingen we er eventjes op en over. Kristof met de gelijkmaker en kort daarna een eerste kanonsbal van Matthias, 1-2. Kort daarna stevige overtreding op onze nummer 10, fout tegen en geel voor commentaar... het zou dus zo een avond worden met de aangeduide ref. De frustratie werd omgezet in daden. Op 3 minuten zette Matthias dan maar 2 streepjes extra op het scorebord, 1-4. De laatste 5 minuten was het vooral pompen en stand houden, maar dat lukte gelukkig.

    In de tweede helft van hetzelfde laken een broek. Na vier minuten een zeer lange bal die vanuit Sim zijn rug heerlijk mooi in 1 keer werd binnengetrapt door Pareintje nummer 4, 2-4, netjes. Ze beukten even door, maar alweer Matthias bracht ons naar 2-5. En dan moest ref Van Eetveldt zijn gloriemoment komen. Timo op wandel samen met Matthias. Timo werd net na zijn assist aan Matthias onder het parket gestopt, dat terwijl Matthias de thuisdoelman alweer te grazen nam... geen 2-6, geen kaart, maar een vrije trap rond middencirckel... baai 2-6 en dan weet je het direct 3-5. De twijfel kroop voor de laatste 12 minuten in ons spel. De thuisploeg bleef komen en het werd 4-5 in minuut 17. Wij kregen nog wel enkele kansen, maar het vet was van de soep. Quinten hield ons nog even staande, maar we lieten toch iets te makkelijk de 5-5 scoren. Daarna nog 5 minuten kansje voor beide teams... het gelijkspel bleef op het bord.

    La Doce: Quinten, Robin, Sim, Timo, Matthias, Kristof en Steven D
    doelpunten: Matthias (4) en Kristof
    deleguer/coach: Piet
    strafbal: /
    penalty: /

    Nog 1 match... wat kan er  nog!
    21 matchen gespeeld... 28 punten, voorlopig 8ste plaats op 12 teams
    We spelen nog tegen de huidige 3de, Real Sint-Niklaas.

    Onze eerste achtervolger, Nieuwkerken Waas speelt maandag hun laatste match... tegen Baert Berlare. Bij winst zijn de puiten kampioen, afgelopen vrijdag lieten ze hun eerste kans liggen om de oppergaai af te schieten. We hopen ook op de sportieve plicht van Vedett Kalken, zij spelen volgende week tegen Autoschade Parein, die door ons gelijkspel nog steeds 1 punt boven ons staan.

    De hoogste plaats is dus 6de, maar dan moeten we natuurlijk zelf winnen in onze laatste match en hopen op een 0 op 6 van de huidige 6, Sporting Sint-Niklaas.

    14-04-2018 om 07:59 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)


    Teamsponsors 2024-2025
  • BRICO Overmere
  • Bouwonderneming Eveaert Cooreman
  • Bloemen Myosotis
  • De Nul Michael - accountant
  • Belair Fun
  • Marc Everaert Immo bvba
  • Pizza Heat Berlare
  • Wondercar Wieze
  • VW/Audi/Skoda/Seat Aalst-Hofstade-Zottegem-Wieze

    Teamsponsors 2024-2024
  • Grondwerken A&VP
  • Papershop Mieke
  • Café Parking
  • Groenonderneming Donny De Wilde
  • Bistrot Ma Tu Vu
  • Filip Decuman Consulting BV

    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Categorieën
  • extra sportief nieuws (65)
  • fun (30)
  • matchverslagen (312)

  • Archief per week
  • 26/08-01/09 2024
  • 12/06-18/06 2023
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 14/12-20/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 30/12-05/01 2014
  • 22/12-28/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 06/12-12/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs