WTC DE IJZERTOERISTEN DIKSMUIDE
WTC DE IJZERTOERISTEN DIKSMUIDE
de essentie van sport : vriendschap, respect, fair-play, mens sana in corpore sano dankzij onze sponsors : AXA Deschepper, Fietsen Catrysse, Garage Unicars, Autoparts Dezutter, Broucke kachel en speksteen center, Restaurant Tea Room De Yserpoort, Schoonmaakbedrijf De Westhoek, Electro Dezwarte en TRW Dezwarte, Actief computers, carwash Dirk Esen.
Inschrijving nieuw fiets seizoen 2019 is op 10 februari 2019
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
I don't ride a bike to add days to my life, I ride a bike to add life to my days
Foto
Inhoud blog
  • LOUIS WORDT JARIG
  • PATRICK VERJAARD OP 18 APRIL
  • eerste dagrit
  • nieuw lid
  • Kris verjaard op 18 maart
    19-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rit 17 april
    Arrow A – team is vertrokken langs de Ijzer richting Keiem, naar Moere waar we via de Reyvaertsweg met veel Embarassedtegenwind gefietst zijn naar Zevekote, vandaar naar de abdij van St-Godelieve naar Gistel. Van hier uit richting Lefinge dan langs de E 40 naar afrit Middelkerke naar Spermalie, via Keiem terug naar het Paddegat en zo terug naar het lokaal.
    SmileBedankt aan Jean en Georges om de kop over te nemen te hebben. Voor Johan en mezelf ( Dirk ) heeft dat veel deugd gedaan.

    Arrow De elite groep heeft na een vermoeide dag maar een kortere rit gemaakt via de hoge brug naar de Fintele, dan naar Lo voor de koffiestop en dan huiswaarts naar Nieuwkapelle en Oude kapelle langs de Ijzer terug naar Diksmuide.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    19-04-2016, 22:26 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    18-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eerste dag rit 16 april
    Dagrit 16 april 
    Met de moet in onze schoenen waren we met 9 leden afgezakt naar de Yzerpoort om de start te nemen van onze 1ste dagrit. De regen was de spel breken maar om 8u50 was het over met regenen en van gans de dag niets meer gehad van regen. Louis was er om ons allen goeie moet in te spreken, na een groepsfoto zijn we dan in 2 groepen vertrokken richting Dadizele.

     Het A team met 5 leden is via de Pluimstraat naar Jonkershove, Melanedreef, Veldhoek, Kortekeer, Hagebos, Moortelhoek, Wieltje ( St-Jan bij Ieper ) naar het Frans kerkhof van Ieper richting Kanon dan door de Groenbergbossen naar Zandvoorde,Kruiseke richting Komen om dan via de Molenhoek om 11u35 aan te komen te Dadizele.
     In het restaurant De Historic hebben we gezamenlijk van een lekker middagmaal kunnen genieten. Bij het verlaten van de zaak was iedereen verstomd van de koude temperatuur.
     Na enkele km te fietsen was iedereen terug opgewarmd en zijn we onze rit verder gezet via Slypskapelle, Beitem, Zilverberg richting Oostnieuwkerke naar de Pinguin ( Westrozebeke ) rond Staden naar de Luikhoek, Amersvelde, Werken, Vladslo dan over de kasseien via het Paddegat terug naar Diksmuide waar de aankomst was rond 16 uur met een totale afstand van 105 km.

     De elite groep met 4 leden zijn dan via Zwartegat, Melanedreef, Veldhoek, Madonna naar Poelkapelle gefiets waar ze een koffiestop genomen hebben. Vandaar uit naar de oude Kaasmakkerij van Passendale naar Tyne Cot, de Keiberg, Terhand naar Dadizele waar ze om 11u50 aankwamen. 
    Na het middagmaal zijn ze eerst nog naar de Baseliek geweest om dan hun rit verder te zetten via Slypskaplle, Moorslede, De Ruiter via de Hazewindstraat, Amersveld, Zarrenlinde, Kattestraat, pluimstraat naar Diksmuide met aankomst om 17 uur.
    In het totaal hebben ze 86 km gereden.

     Proficiat aan allen die deelgenomen; en de sterke wind overwonnen hebben.
     Bij de thuiskomst van iedereen had onze fiets ook een wasbeurt nodig om de volgende dag terug van de partij te kunnen zijn
     Zie ook enkele foto’s van de dagrit.





































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    18-04-2016, 23:37 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    11-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondagsrit 10 april
     ArrowHet A team vertrok via het paddegat richting de Mokker, Moskou naar de Ruidenberg Sadvanaf daar dan richting Wijnendale naar Torhout, moerveld, Schaakske richting Kortemark naar de Haaszakhoek, Amervelde, zarrenlinde, steenstraat naar de Maagdenhoek en via de Kapellestraat terug naar ons lokaale de Yzerpoort bij Lieve & Bernard. 

    ArrowDe elite groep is aan de hoge brug afgeslagen naar Knokkebrug, dan de 3 grachten om via Noordschote de koffiestopRazz te kunnen nemen in Bikschote. Vanaf daar de terugweg genomen langs Jonkershove naar de Melanedreef via Klerken naar de Pluimstraat en de Eikhofstraat langs Zonnestraal om terug aan te komen in de Yzerpoort.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    11-04-2016, 00:00 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    04-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rit 3 april
    Rit 3 april,
     Het a team reed met 8 leden via de pluimstraat richting jonkershove, naar de melanedreef richting veldhoek, vandaar richting Langemark, hagebos, hemelrijk, dan via de peperstraat ( die ZEER VUIL WAS ) naar St juliaan. Dan richting Steenakkersmolen ,richting Passendale maar iets verder zijn we dan richting Poelkapelle,dan richting vijfwege naar Stadenberg gereden waar onze Jan zijn punten wil verzamelen voor het zogezegd bergklassement. Een beetje wachten op Roland die het wat moelijk kreeg, vandaar naar Zarrenlinde naar Esen, de Kapellestraat terug naar de Yzerpoort.

     De elite groep is met 7 leden vertrokken richting hoge brug, dan naar Schoorbakke om af te slaan naar Mannekensvere, verder naar de Rattevallebrug met daarna een koffistop in Lefinge; De terugrit verliep over Slype, Leke,Keiem, Beeerst naar Diksmuide

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    04-04-2016, 12:28 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    27-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.paasrit
    Om 9uur verwelkoming bij sponsor Catrysse.

     Iedereen stond op zijn paasbest met de nieuwe kledij. De foto’s werden genomen voor in de krant. Daarna is het A team vertrokken via de pluimstraat naar de draaibank, vandaar naar de kortekeer, dan via de sasstraat naar het sas van de midden-lage vaart richting Steenstraete, vandaar naar de Pypegaele. Vanaf hier nog enkele kilometer beuken tegen de harde wind. Wanneer we de richting naar Reninge namen ging de snelheid deftig omhoog met de wind in de rug.eerst nog richting Lo en dan de afslag genomen naar de Hazewind via de Boterpot, oudezeedijk, St-Jacobskapelle terug naar onze sponsor Catrysse waar we zeer welkom waren.

     De elite fietst via Oostkerke naar Avekapelle, om daar het nieuwe fietspad, langs de spoorweg, te kiezen tot in het centrum van Veurne. Op de markt van Veurne drinken we een koffie in de “Flandria”. We fietsen terug via Steenkerke en Lampernisse en langs de “oude zeedijk”, waar er altijd wind is. Op het afgesproken uur zijn we terug bij sponser Catrysse. 36,5 km fietsplezier. 

    Bij de aangeboden aperitief door Bernard werd er nog bijgepraat over van alles en nog wat.













    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    27-03-2016, 00:00 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    20-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.derde rit 20 maart
    3de rit 20 maart. 
    Bij vertrek was de motregenEvil or Very Mad van de partij, waardoor er misschien leden hebben afgehaakt om te fietsen. Bij vertrek om 9 uur was de regen aan het afzwakken zodat we de rit bij droog weer hebben kunnen aanvatten.
    Arrow Het A team is met 6 leden vertrokken langs de Ijzer richting Oostendebaan, die overgestoken, via de Moerestraat richting Zande dan naar Zevekote via de Zwarteweg richting Slijpe, Spermalie,Schore, Ijzerdijk, Stuivekenskerke naar de dodengang en terug naar het lokaal.
    Arrow De elite groep ook met 6 leden hebben richting Nieuwpoort gefietst lang de Ijzer waar ze een koffie stop hebben genomen. Da zijn ze terug gekomen via Keiem, Beerst, paddegat zo ook terug naar het lokaal.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    20-03-2016, 19:44 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    14-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2de rit op 13 maart
    Zondag 13 maart,

     Deze morgen moest onze Johan zich afmelden wegens ziekte.Embarassed
     Bijna was iedereen aanwezig bij deze frisse morgen.

     Laughing Onze Jeroen was ook aanwezig met zijn nieuwe fiets.

     Na een groepsfoto zijn we dan in 2 groepen vertrokken.


     Het A-team fietste via het paddegat richting Koekelare, in de Carrestraat kregen we melding dat Jan een leegloper had achteraan.


                                                            

     Gelukkig was het maar het ventiel die goed dichtgedraaid was.dan onze rit verder gezet via Edewalle,Pereboom, becheewege,Handzame, Amersvelde, Zarrenlinde, Pluimstraat ( waar Roland en Dirk C het een beetje moeilijk hadden ) en dan  terug naar Diksmuide.

     De elite groep is voor het eerst uitgereden via Leke naar Moere, richting Koekelare waar ze een kleine stop hebben genomen. Daarna terug via Vladslo naar Diksmuide.

    Embarassed Bij aankomst was onze zieke Johan toch aanwezig om ons allen ter verwelkomen.









    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    14-03-2016, 21:15 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    07-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.start seizoen 2016
    Very Happyzondag 6 maart 2016,

    Vandaag de start van het nieuw seizoen.
    Arrow5 stoere binken hebben het toch gewaagd om van start te gaan. De regen en de wind kon hen niet deren.
    Ze zijn vertrokken richting Nieuwpoort lang de Ijzer en zijn dan via de Zijdeling teruggekeerd richting Diksmuide. 
    Ze hadden toch als ze terug waren een 42 km in de benen.

    Wanneer onze Roger Question al zijn fiets van stal haalt in zo'n weer wil dat toch iets zeggen.
    Misschien wil die iedereen voor zijn om dit jaar als kampioen te kunnen eindigen.
    Het bestuur was ook wel aanwezig, maar ja dat zijn geen echte Vlamingen die door weer en wind gaan. 

    Misschien wordt het volgende zondag veel beter weer zodat we met ons allen kunnen startenQuestion





















    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    07-03-2016, 12:57 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    06-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vervolg bowling avond 3













    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    06-03-2016, 18:51 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vervolg bowling avond 2





































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    06-03-2016, 18:49 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vervolg bowling avond





































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    06-03-2016, 10:28 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bowling avond
    De bowlingavond is weeral voorbij, voor de personen die mee waren hebben een zeer mooie avond mogen beleven.
    De steengril was zeer verzorgd, drank en eten genoeg, voor de personen die dan met de bowling beleefd hebben was de sfeer opperbest.
    We hebben ons verdeeld in 2 groepen, een groep van 4 personen en een groep van 5 personen.
    Natuurlijk was de winnaar van de bowling onze Johan.
    De mensen die niet met de ballen hebben geworpen hebben genoten van een goeie babbel met een lekkere dessert.
    Hier onder kan je enkele foto's zien van de bowling avond
    Bedankt aan ieder die mee waren, zo ziet je dat we een vriendenkring hebben die goed aan elkaar hangt
     





































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    06-03-2016, 10:20 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bowling avond
    De bowlingavond is terug al voorbij, Voor de personen die mee waren hebben een mooie avond mogen beleven.

    De steengril was zeer lekker en zijn prijs waart

    Diegene die de bowling hebben gedaan hadden veel plezier gemaakt, we hebben ons verdeeld in 2 groepen, De winnaar van de bowling was Johan.
    Nu volgen de foto's van de bowling avond.

     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-03-2016, 10:05 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    29-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.terug een nieuwe maand
    Mogen we 2 van onze leden een gelukkige verjaardag wensen deze maand.

                            Arrow        nl: Jan op 1 maart  Laughing



                         
     
                                                                                                   Arrow      en onze Kris op 18 maart Very Happy


                                                                                            

    Proficiat aan beiden 
               namens alle leden

    We hopen dat van iedereen de benen en de fietsen goed gesmeerd zijn voor de start van het nieuwe seizoen nu volgende zondag om 9uur.
    Als het weer maar mee zit, normaal gezien zal er een groepsfoto genomen worden voor in de krant. Dus gelieve met zoveel mogelijk maar af te komen.

    Groeten aan allen




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    29-02-2016, 21:36 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    15-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.inschrijving 2016
    Het nieuw bestuur bedankt Paul & Liliane voor hun jaren van inzet, prachtige en gezellige fietsjaren.

    Spijtig genoeg hebben ze de club verlaten wegens privé redenen.Sad
    Ook nog 2 van onze leden hebben andere oorden opgezocht.Sad

    Toch hebben we een nieuw lid erbij onze Joeri.Laughing

    Het was eventjes uitkijken of we verder konden met de club, maar gelukkig hebben we een nieuw bestuur op de been ( Marc, Dirk, Johan ).
    Ook zijn er nieuwe sponsor bijgekomen, waarvoor onze dank.

    Bij de inschrijving van het nieuw fietsjaar waren er alleen maar blije gezichten te zien.

    Er werd veel bijgepraat want voor velen was het een tijdje geleden dat ze elkaar nog gezien hadden. 

    We kijken met volle moed naar de start van 2016.

    Groetjes,
    Het bestuur

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    15-02-2016, 21:53 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's inschrijving

















    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    15-02-2016, 21:53 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's inschrijving





































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    15-02-2016, 21:50 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's inschrijving





































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    15-02-2016, 21:45 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    25-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Februari komt er aan


           Arrow    Proficiat aan                                              Dupon Georges die verjaart op 1 februariLaughing

           Arrow     Proficiat aan                                 Pil Marcel die verjaart op 7 februariLaughing

    Vanaf nu zie je al da dagen langer worden, dus begint het weer te kriebelen om te fietsen.

    Daarom worden jullie nog eens via deze weg uitgenodigd op de inschrijving op 7 februari om 10 uur in de YZERPOORT.
    Wie vrienden of kennissen heeft die zich ook aangetrokken voelen om te fietsen met ons breng ze dan maar mee.

    Mogen we ook langs deze weg ook nog eens onze trouwe sponsors bedanken met de steun die ze ons toe  vertrouwen. 
    Zonder hen zou het bestaan van onze club niet mogelijk zijn.

    Groeten,
    Johan, Marc, Dirk


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    25-01-2016, 22:27 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    04-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkig nieuwjaar
    Dag beste fiets vrienden,

    Mogen we jullie een Gelukkig 2016 toe wensen.

    Aan de personen die verjaren deze maand wensen we jullie een mooie verjaardag toe.

    Dat zijn op 14 januari Roger Viaene
                       15 januari Jean Grymonprez
                       31 januari Antoine Beerlandt

    Proficiat aan alle 3






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    04-01-2016, 19:27 geschreven door yzert  
    Reacties (0)
    Inschrijving nieuw fiets seizoen 2019 is op 10 februari 2019
    agenda 2019

    10 febr : inschrijving // 23 febr : Steengril & bowling avond // 3 maart : start fietsseizoen // 27 april : wandeling // 5-6-7 juli : 3-daagse fietsvakantie // ? november jaarlijkse maaltijd

    Foto
    Foto
    Foto
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Archief per week
  • 06/05-12/05 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 04/12-10/12 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 31/12-06/01 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 13/12-19/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 15/12-21/12 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 10/05-16/05 1976
  • 29/11-05/12 -0001
    Foto

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs