Inhoud blog
 • Keepers
 • KSVR U14A - FC Tubize 3-1
 • Selectie u14b - tielt
 • Weekendselecties
 • Keepers
  U14A
  Patrick Roelens
  0477 60 42 39
  Rik Joye
  Roger Victor

  U14B
  Sven Valcke
  0478 96 34 26 
  Freddy Vandenbussche
  Franky Vansteelandt
  Zoeken in blog

  Nationale Miniemen U14
  KSV Roeselare U14
  16-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keepers
  De keepertraining van woensdag aanstaande gaat niet door wegens werkomstandigheden van de Keepertrainer,daardoor kunnen jullie deze avond gewoon bij de groep aansluiten voor de training !

  16-09-2014 om 08:54 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KSVR U14A - FC Tubize 3-1
  Als trainer kun je duizend maal stellen dat een zege niet belangrijk is, dat goed en verzorgd voetbal primeert boven resultaten.  Men kan echter niet ontkennen dat een eerste zege toch ten eerste mooi op tijd komt en ten tweede veel deugd doet.  FC Tubize als tegenstander betekent meestal voetbal op de manier dat onze jongens het spelletje graag spelen.  Geen krachtmeeting, geen hoge/lange ballen-serenade, maar eerder pogingen tot verzorgd voetbal.  Zo ook tijdens deze wedstrijd.  De voortekenen leken in eerste instantie niet direct bemoedigend.  Vooral onze centraal verdedigingsduo leek eerder zwaar oorlogsgebied.  Chiel-Jan Bekaert diende om begrijpelijke privé-omstandigheden al vooraf af te haken, Jaron Dumortier haspelde de opwarming half gekwetst af (niet bij machte te starten), Achiel Philips blesseerde zich licht net voor affluiten van de eerste speelblok, Gaethan Desimpel deed het hem na net bij het begin van de tweede helft.  En daarnaast startte Tubize (dat de voorbije weken Bergen EN Antwerp klopte) redelijk vinnig aan de match.  Maar we hielden stand en de eerste echte kans was voor Robbe Bakelandt, hij probeerde een mooie omhaal.  Wat later volgde dan echter onze openingstreffer.  Drin Zymeri recupereerde mooi een bal en speelde door naar Sam Vanhuyse.  Flankwissels zijn tegelijk het simpelste en mooiste wapen in de voetballerij en Sam "vond" op die manier Robbe Bakelandt aan de andere flank. Die scoorde in tweede tijden zijn vierde van het seizoen en de 1-0.  We bleven baas en de bezoekers ver van ons doel houden.  Maar net voor rust verdedigden we in blok even te hoog en de gelijkmaker was een feit.  Onze jongens (die dit jaar echt een stap vooruit gezet hebben qua wedstrijdmentaliteit) zochten echter direct terug een nieuwe treffer en vonden deze op een werkelijk mooie collectieve manier.  Maxim Andries en Louis Verschaete gaven een schoolvoorbeeld van verzorgd uitverdedigen (op het randje van risicovol) en betrokken Noa Groenemans in hun kaatswerk.  Noa bediende Sam Vanhuyse en terug door een gepaste flankwissel vond Sam de volledig vrijstaande Olivier Luckx aan de overzijde.  Zoiets kon, mocht en liet Olivier dus niet liggen en we stonden terug verdiend 2-1 voor.  We kregen toen de kans om de score uit te diepen (voorzetschot Drin Zymeri, uitbraak Olivier Luckx), maar mochten uiteindelijk blij zijn met een mooie redding van Evert Devos om de 2-2 te vermijden.
  De laatste helft dienden we dus stand te houden om een eerste deugddoende zege te behalen.  We kregen wat meer ademruimte toen Louis Verschaete een balrecuperatie inleverde bij Drin Zymeri, die "lanceerde" Noa Groenemans die ijzig kalm de bal naast een ver uitgelopen doelman schoof : 3-1.  Er kwamen nog kansen via een uitgebroken Tomas Vandendriessche en een vrije trap van Maxim Andries maar onze zege kwam niet meer in gevaar.  Op de eerste speeldag waren we samen met U13 de enige jeugdploeg die geen zege behaalde tegen Heist, nu waren onze u14'tjes de enige Roeselaarse jeugdploeg die met een zege mochten pronken tegen FC Tubize.  Een prestatie om trots op te zijn.  Als "dessert" konden we nadien nog meegenieten van een al even mooie zege van de B'boys tegen het jaar oudere VV Tielt.  Ook daar vielen mooi voetbal en prachtige goals te bespeuren. 

  14-09-2014 om 21:55 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (8 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selectie u14b - tielt
  Jarne chakkarin ties maxim Maxime ward warre robbe Arno Gilles Anthony Wannes majid Emilio nathan jesse

  Opgelet uur wedstrijd is verplaatst naar 13u!!!

  Sven

  11-09-2014 om 22:07 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekendselecties
  Zaterdag 13.09.2014
  KSV Roeselare U14A - FC Tubize
  wedstrijd 10.30 uur
  verzamelen Schiervelde 09.15 uur


  Evert Devos - Benjamin Bonte
  Maxim Andries - Jaron Dumortier - Gaethan Desimpel - Lars Leyn - Tomas Vandendriessche - Thomas Maeyaert - Achiel Philips - Robin Hoornaert - Louis Verschaete - Robbe Bakelandt - Sam Vanhuyse - Drin Zymeri - Olivier Luckx - Noa Groenemans

  Zaterdag 13.09.2014
  KSV Roeselare U14B - VV Tielt U15
  wedstrijd 13.00 uur
  verzamelen Schiervelde 11.45 uur


  Sven publiceert namen donderdagavond

  11-09-2014 om 21:00 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keepers

  "Ge moet zot zijn om keeper te worden" : dat klopt wel een beetje  .
  Maar we mogen niet overdrijven !!
  Gezien de doelmannen op woensdag al specifieke keepertraining hebben, kunnen we niet verlangen dat zij 4 x per week trainen.
  In combinatie met schoolwerk wordt dit te belastend.
  Om die reden mogen de keepers de dinsdagtraining telkens schrappen.
  Deze regeling gaat in vanaf volgende week.
  Voor de training van vanavond 09.09 hebben de keepers de vrije keuze.
  Hun aanwezigheid vanavond is dus vrijblijvend!

  09-09-2014 om 10:49 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KSV Roeselare U14A - Eupen 3-3

  Bewogen weekje op Schiervelde (stakingen, rally, helikopters). Zo'n week kan een ploeg gewoon niet anders afsluiten dan met een "bewogen" wedstrijd .
  De tegenstanders kwamen "van ver" en waren voor deze wedstrijd zonder puntenverlies. Een goed voetballende ploeg dus. Onze jongens waren "in het rood" en ook in deze kleuren kan je niet anders dan presteren .
  We begonnen zeer vinnig aan de wedstrijd en dwongen de eerste kans af. Maxim Andries zwiepte de bal voor doel, Robbe Bakelandt kon onvoldoende kracht zetten op zijn afwerking. Wat later strafte de heroptredende Drin Zymeri slecht uitverdedigen van de bezoekers af met een mooi geplaatst schot. Een op dat moment verdiende 1-0. De bezoekers kwamen echter meer en meer opzetten. De gelegenheidsscheidsrechter (een ouder van Eupen) had geen oren naar een duidelijk buitenspelgeurtje en valideerde de 1-1. Beide ploegen kregen nog kansen in een mooi op en weer gaande wedstrijd : Noa Groenemans bezorgde Drin een kans en Benjamin Bonte redde twee Eupense pogingen.
  Afwerkingsgewijs stonden de bezoekers echter iets scherper en plots stond de 1-2 op het scorebord. Nog voor aanvang van de tweede rustpauze konden we echter 2-2 scoren. Sam Vanhuyse bediende Drin Zymeri die mooi de gelijkmaker binnentrapte.
  Tijdens de derde helft kon het werkelijk alle richtingen uit. Noa Groenemans schoot een kansje op de doelman, Robbe Bakelandt vond diezelfde doelman op zijn weg en kopballen van Drin Zymeri waren net niet krachtig genoeg. Eupen kwam zelfs op voorsprong (ik herkende dezelfde buitenspelgeur als bij het eerste tegendoelpunt). Jaron Dumortier zag zijn poging op een corner net naast gaan. Het spel werd bitsiger (de scheidsrechter verloor steeds meer controle). Met een laatste restje uit zijn brandstoftank scoorde Drin Zymeri uiteindelijk nog de meer dan verdiende gelijkmaker. Zijn derde goal van de voormiddag !! Emilio Vandewynckel gaf een steekballetje naar Drin en nog drie/vier tegenspelers stonden tussen Drin & doel. Hij tartte echter alle wetten van de zwaartekracht (Gravity) en overwon alle geduw en getrek om uiteindelijk de bal in doel te frommelen. Geen knap doelpunt qua afwerking, maar wel eentje als bewijs van een enorme wilskracht. Een verdiend puntje, dat een zege kon geweest zijn als de scheidsrechter plots zijn reukzin voor buitenspel terugvond en Olivier Luckx in de laatste minuut "alleen voor doel" terugfloot wegens onbestaand buitenspel.
  We snakken naar een zege, al laten de kwaliteit van de tegenstanders ons toe om zelfs zonder zege iedere week "interessante" wedstrijden te spelen. Volgende week wacht ons FC Tubize dat in de voorbije weken telkens "reuzen" van FC Antwerp en Bergen klopte.

  08-09-2014 om 10:33 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training maandag 8 september
  Loopschoenen en voetbalschoenen mee brengen!!!

  06-09-2014 om 19:43 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verloren voorwerpen
  Na de donderdagtraining is Maxim Ver Eecke thuisgekomen met één voetbalschoen.
  Als iemand van de spelerskern het overgebleven exemplaar gevonden heeft of per ongeluk meegenomen heeft, graag dringend seintje.
  Het betreft zwartwitte Adidas-schoenen.

  05-09-2014 om 13:11 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekendselecties
  VOORAF
  HOU ER REKENING MEE --> RALLY AAN DE HALLEN
  DUS HET COMPLEX ENKEL BEREIKBAAR VIA DE ACHTERKANT VAN EERSTE TERREIN (SCHIERVELDEWIJK)


  Zaterdag 06.09.2014
  KSVR U14A - AS EUPEN
  wedstrijd 10.30 uur
  verzamelen Schiervelde 09.15 uur


  Benjamin Bonte , Evert Devos
  Maxim Andries, Chiel Jan Bekaert, Jaron Dumortier, Lars Leyn, Tomas Vandendriessche, Gaethan Desimpel, Louis Verschaete, Robbe Bakelandt, Olivier Luckx, Noa Groenemans, Emilio Vandewynckel, Drin Zymeri, Robin Hoornaert, Sam Vanhuyse

  Zaterdag 06.09.2014
  Pittem U15 - KSVR U14B
  wedstrijd 14.30 uur
  verzamelen 13.15 uur
  adres : Egemstraat 47 te Pittem (Sportcentrum De Molen)


  Jarne, Chakkarin, Achiel, Wannes, Ties, Robbe V, Warre, Maxime DJ, Gilles, Majid, Ward, Maxim V, Arno, Thomas M, Nathan

  04-09-2014 om 21:21 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AEC Bergen - KSV Roeselare U14 3-0
  Een start met 1 op 9 lijkt niet veelbelovend. Weldra een pintje drinken met Stanley Menzo en Emilio Ferrera !!
  Maar we moeten duidelijk alles in de juiste context bekijken. De tegenstanders waren niet van de poes en onze groep was door vakantie- en blessureperikelen nog nooit volledig. Zo viel voor onze zaterdagmatch ook nog Tomas Vandendriessche uit.
  Eén zaak kunnen we "onze ouders" wel voorschotelen : vanaf heden 's morgens als ontbijt een "Big Mac", 's middags soep, hoofdgerecht en een ferme dessert, om 16u een pannekoek en 's avonds terug veel brood en charcuterie. We kwamen, net zoals tegen Antwerp, terug kracht en gestalte te kort. Zo zaten er bij Bergen terug een viertal "beren" met Lukaku-gehalte.
  Ons spelpeil was niet slecht en we probeerden bij momenten te voetballen, maar qua macht & kracht schieten we momenteel duidelijk te kort. In iedere helft incasseerden we een goaltje. Enkel de derde thuisgoal was er eentje van mooie makelij. Niet dat Bergen de ene kans na de andere afdwong. We verdedigden ons moedig en gaven zeer weinig weg, maar zelf dreigen was er niet bij. We noteren hierbij graag de glansprestatie van de wederoptredende Chiel-Jan Bekaert, die werkelijk een prachtige wedstrijd speelde. Verder noteren we ook nog twee gele kaarten voor Benjamin Bonte en Jaron Dumortier. De "speelkalender" spaart ons niet want zaterdag kijken we thuis de mannen van Eupen in de ogen. Zij voeren het klassement aan met een negen op negen.

  01-09-2014 om 10:43 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per week
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 23/06-29/06 2008

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!