Inhoud blog
 • Schoentjes
 • KSVR U14A - Exc. Virton 7-5
 • U14b - oms Ingelmunster
 • Selectie U14A tegen Virton
 • Weekendwedstrijden
  U14A
  Patrick Roelens
  0477 60 42 39
  Rik Joye
  Roger Victor

  U14B
  Sven Valcke
  0478 96 34 26 
  Freddy Vandenbussche
  Franky Vansteelandt
  Zoeken in blog

  Nationale Miniemen U14
  KSV Roeselare U14
  01-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoentjes
  Heeft iemand "toevallig" de rechterschoen van Henri Vaneeckhoutte in zijn voetbaltas meegenomen ?

  01-10-2014 om 08:29 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KSVR U14A - Exc. Virton 7-5

  Naast mijn favoriete sport voetbal kan ikzelf genieten van een spannend wedstrijdje tennis. De reglementen zijn simpel, er wordt voor een winnende set gespeeld naar zes punten, met als voorwaarde dat het twee punten dient te verschillen. 7-5 is in het tennis dus een courante uitslag die een spannende set doet vermoeden. Als voetbaluitslag is 7-5 een ietwat minder voorkomend eindresultaat. Meestal het gevolg van een knotsgekke wedstrijd. Al is de uitslag spectaculair, we kwamen als verdiende winnaar uit de Schierveldse bus. Vorige week nog waren we het slachtoffer van onze eigen zwakke start en ongeconcentreerde opwarming. Als de jongen de eigen werkpunten telkens zo serieus oppakken als voor deze wedstrijd, staat ons nog een leuk seizoen te wachten. De opwarming van zowel veldspelers als keepers was deze keer "tip-top". En zie ... bij de aftrap en na amper 15 seconden stonden we al 1-0 voor. Louis Verschaete zond een prachtige dieptepass naar de wakkere Olivier Luckx en we stonden 1-0. Enkele minuten later dezelfde twee hoofdrolspelers in een zelfde regie doch deze keer was de bezoekende keeper paraat. De 2-0 volgde echter snel. Olivier Luckx degradeerde tijdens een mooie solo zijn tegenstanders tot slalompaaltjes en bediende Robin Hoornaert die met een venijnige schuiver de doelman verschalkte.
  Eventjes concentratieverlies bracht Virton terug in de wedstrijd. Even later kopte Drin Zymeri een bal door, Olivier Luckx werd door de bezoekende doelman gehaakt. De logische strafschop werd door Drin Zymeri omgezet. In diezelfde fase werd ook de doelman van Virton "naar de letter van de wet" uitgesloten, een sanctie die volgens mij "ellebooggewijs" niet hoefde, maar de scheidsrechter trok op dat moment de lijn (dat zouden we later zelf ondervinden). Virton scoorde met 10 tegen 11 plots de 3-2 maar met twee werkelijke "beauties" brachten we de tussenscore op 5-2. Eerst vlamde Maxim Andries in volley een door Drin Zymeri doorgelopte bal mooi in doel en enkele minuten later wandelde Olivier Luckx terug doorheen de Virtonezen en vlamde Drin Zymeri met een heerlijke banaan de 5-2 in doel. DE scheidsrechter bleef "wettelijk" fluiten en sloot Chiel-Jan Bekaert (die nog nooit eerder geel kreeg) uit met twee gele kaarten in evenveel minuten. De derde helft leek eerst gewoon uitbollen te worden, maar we maakten het ons zelf relatief spannend. De bezoekers kwamen met twee identieke afstandsschoten terug tot 5-4, waarna Maxim Andries Drin Zymeri lanceerde en die scoorde niet alleen de 6-4 maar ook zijn tweede hattrick in het prille seizoen. Tomas Vandendriessche liet na om de geruststellende 7-4 te scoren (de doelman redde zijn poging) en Virton scoorde zowaar 6-5. Maar uiteindelijk viel de verlossende 7-5 dan toch in de slotminuten : een mooie corner van Olivier Luckx werd door Robbe Bakelandt al even mooi overhoeks binnegkopt. We verdienden deze zege doch door de vele tegendoelpunten was er meer spanning in de match dan noodzakelijk. Maar soit, beter een doelpuntenfestival (met enkele zeer mooie goals aan beide kanten) dan een droge 0-0. Uitblinkers noemen is vaak al even moeilijk als gevaarlijk , maar in een wedstrijd als deze kan het toch even. Een vermelding voor een "stille" uitblinker : Louis Verschaete, die een prachtige partij speelde in de schaduw. En een pluim voor Olivier Luckx die met één goal, vier assists en een gele kaart redelijk "aanwezig" was tijdens deze match.
  Volgende week bekampen we Dessel Sport op een zondagvoormiddagse verplaatsing. Een zes op zes zou eens deugd doen, net als een eerste zege op verplaatsing.

  29-09-2014 om 15:54 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U14b - oms Ingelmunster
  Zaterdag aanstaande wedstrijd om 13u
  Aanwezig in de kleedkamer om 11u45

  Selectie;

  Jarne ward warre Wannes Anthony Henri ties Emilio chakkarin achiel Arno Maxime D majid maxim v Jesse Gilles

  Paspoort niet vergeten!!!

  25-09-2014 om 21:53 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selectie U14A tegen Virton
  Zaterdag KSVR U14A - Virton

  Benjamin Bonte - Evert Devos
  Maxim Andries - Chiel Jan Bekaert - Lars Leyn - Tomas Vandendriessche
  Thomas Maeyaert - Noa Groenemans - Olivier Luckx - Robbe Bakelandt
  Robbe Vanhecke - Robin Hoornaert - Sam Vanhuyse - Drin Zymeri
  Louis Verschaete - Gaethan Desimpel

  25-09-2014 om 20:57 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekendwedstrijden
  Zaterdag 27.09.2014
  KSV Roeselare U14A - Exc. Virton
  wedstrijd 10.30 uur
  verzamelen Schiervelde 09.15 uur


  Selectie na de donderdagtraining

  Zaterdag 27.09.2014
  KSV Roeselare U14B - OMS Ingelmunster
  wedstrijd 13.00 uur
  verzamelen Schiervelde 11.45 uur


  Selcetie door Sven na de donderdagtraining

  25-09-2014 om 11:19 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgende week
  BELANGRIJK
  Gewijzigd programma voor volgende week

  maandag 29.09.2014 --> training A + B
  dinsdag 30.09.2014 --> training B (Sven)
  woensdag 01.10.2014 --> training A (Patrick)
  donderdag 02.10.2014 --> training A + B

  Dus uitzonderlijk traint de A-groep volgende week eens op woensdag ipv dinsdag !!
  Alle begrip voor spelers voor wie dit echt niet meer te regelen valt, deze kunnen/mogen gerust op dinsdag meetrainen
  (wel graag seintje vooraf).

  PS
  Hou er rekening mee dat we dat daaropvolgend weekend uitzonderlijk OP ZONDAG spelen uit op Dessel (zondag 05.10).

  24-09-2014 om 09:48 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OH Leuven - KSV Roeselare 3-2

  "Opwarmen voor een wedstrijd" : niet zomaar een brokje folklore omdat een speler nu eenmaal zo vroeg aanwezig is op het veld. Neen, de opwarming is vooral het moment waarop je aantoont klaar te zijn voor de wedstrijd die komt. Zowel fysisch (na vorige week Jaron Dumortier, was het deze week aan Sam Vanhuyse om zich tijdens de opwarming te kwetsen en aldus niet klaar te zijn voor deze wedstrijd), als vooral mentaal. Vele spelers waren bij de opwarming echt niet "aanwezig" in Leuven en ondanks herhaaldelijke waarschuwingen was dit ook zichtbaar tijdens de wedstrijd en vooral de wedstrijdaanvang. Wat helpt de nieuwe reglementering van de KBVB om langer te voetballen als we zelf de eerste minuten "forfait" geven ?
  Na acht minuten stonden we al 2-0 in het krijt. We waren omzeggens nog niet over de middellijn gekomen en gaven daarnaast door individuele fouten de eerste twee goals ten geschenke aan de tegenstander. Wat helpt het dan om de resterende 65 minuten minimaal de evenknie te zijn van de thuisploeg als je met een twee-doelpunten-kloof pas wakker wordt ?
  Na die dubbele opdoffer trokken we het Leuvense laken naar ons toe. We kregen kansen : Noa Groenemans besloot voorlangs, Robbe Bakelandt deed hetzelfde en Arno Dutry besloot te slapjes voor een leeg doel.
  In de tweede periode kwamen we al snel aan een aansluitingstreffer. Een mooi aangesneden vrije trap van Maxim Andries werd door Drin Zymeri zachtjes verlengd, Robbe Bakelandt duwde de 1-2 ultiem over de lijn. We kregen kansjes op de gelijkmaker na dubbele voorzetten van Arno Dutry. Maar zoals zo vaak in het voetbal viel de 3-1 uiteindelijk aan de andere kant.
  In de derde helft was er een dubieuze penaltyfout op Emilio Vandewynckel maar die viel iets te opzichtig en de goed leidende scheidsrechter besloot niet te fluiten en zelfs geel toe te kennen aan een blijvend-mekkerende Emilio. Op een cornerfestival (4 stuks in twee minuten) kenden we ook de nodige dosis pech : een poging van Chiel-Jan Bekaert werd op de lijn gered, Emilio Vandewynckele kopte op de lat en Drin Zymeri kon de bal net niet genoeg raken om te scoren. We verdienden op dat moment echt wel meer. Uiteindelijk was er nog een mooie vrije trap van Maxim Andries die door de doelman in eigen doel werd geduwd. We beukten nog enkele minuten maar de gelijkmaker zat er niet meer in. Een ultieme voorzet van Drin Zymeri vond net niet de inlopende Noa Groenemans.
  Een te vermijden nederlaag tegen een opponent die zeker haalbaar was. Maar als we een les kunnen trekken uit deze nederlaag, dan heeft deze wedstrijd dan toch zijn portie nut gehad.

  22-09-2014 om 10:23 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.u14b - VV Tielt
  Al vanaf bij het begin van het fluitsigiaal drukten we de tegenstander vast op eigen helft waardoor ze de kans niet kregen om eruit te komen laat staan om Jarne het moeilijk te maken.Na 10min haalde Gilles zijn hamer boven en plaatste de bal buitenkant rechts in de verste hoek binnen,wat een pareltje was dat.De tegenstrever was onder de indruk van ons wervelend spel en kon geen weerwerk bieden.
  Plots was het Arno time,zette zich door via de flank en gooide een bommetje vanop wel 30m staalhard tegen de netten,terug een parel van formaat.Ook na de eerste pauze blijf het niveau erg hoog en na schitterend samenspel scoorde Jesse met een mooie binnentikker via een voorzet van de flank,ondanks het kleinere gestalte van onze ploeg tikten we de tegenstrever van het kaste naar de muur,we legden technisch verzorgt voetbal op de mat die ik wel kon waarderen,kwam dit door de inbreng van trainingen door Nico??? ;-)
  na de rust zakte het niveau wel naar beneden,vele positiewissels maar ook Tielt die zich in de wedstrijk knokte,kwamen er moielijk nog uit waardoor het niet lang meer kon duren dat we een tegentreffer slikten door slecht wegwerken in de verdediging kwamen ze terug tot 3-1,paniek was er nog niet maar we zakten steeds verder weg,Tielt miste nog enkele open kansen dit ook door het verwaarlozen van posities,iedereen begon een beetje uit positie te lopen waardoor er heel veel ruimte in onze rug kwam,het 3é kwart werd toch nog afgesloten met een 3-1 voorsprong,laatste kwart kwam de verlossing snel door een atoomschot van Gilles vanop verre afstand,keeper verbrande bijn a zijn vingers,wat een knal was dat!Toch kwam Tielt op het laatste nog terug tot 4-2 maar verder kwamen ze niet meer!
  besluit:een overtuigende overwinning met veel inzet en mooi voetbal die we op de mat brachten,trainer was fier om hiervan deel te mogen uitmaken,chapeau aan de spelers en alsook aan invaltrainer Nico!

  19-09-2014 om 17:19 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (8 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdselectie U14A

  Selectie OH Leuven - KSVR U14

  Evert Devos - Benjamin Bonte
  Maxim Andries - Thomas Maeyaert - Tomas Vandendriessche - Lars Leyn
  Gaethan Desimpel - Robbe Bakelandt - Sam Vanhuyse
  Arno Dutry - Noa Groenemans - Drin Zymeri
  Louis Verschaete - Emilio Vandewynckele - Olivier Luckx - Chiel Jan Bekaert

  18-09-2014 om 19:16 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (5 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franky
  Kan er soms iemand afgevaardigde Franky oppikken zaterdag op schiervelde?
  Zodat hij mee kan rijden met jullie naar Sint-Eloois-winkel!

  18-09-2014 om 14:59 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per week
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 23/06-29/06 2008

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!