Inhoud blog
 • verslag KSVR - Sint-Eloois-Winkel
 • Selectie Ingelmunster - Ksvr
 • Ballenjongens U14 : EXTRA INSPANNING !!
 • Keepers
 • Selectie Wedstrijd U14A op WS Brussels
  U14A
  Patrick Roelens
  0477 60 42 39
  Rik Joye
  Roger Victor

  U14B
  Sven Valcke
  0478 96 34 26 
  Freddy Vandenbussche
  Franky Vansteelandt
  Zoeken in blog

  Nationale Miniemen U14
  KSV Roeselare U14
  21-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag KSVR - Sint-Eloois-Winkel
  Een heel wat betere start van onze jongens dan de vorige week, alhoewel de tegenstander fysisch steviger en groter waren was daar aanvankelijk heel weining van te merken en speelden onze jongens vrank en vrij, al vroeg kwamen we op voorsprong vanap rechts voerde Arno zijn nummertje op tegen zijn broer die het spit moest delven van de broederliefde, Arno bracht lekker voor en Jesse had hem maar intetikken,1-0.
  10 min later was het weer van dat, andere assistenkoning (Maxime Dejonghe) maar terug dezelfde koele afwerker Jesse die terug kon scoren via een intikkertje. Daarna bleven onze jongens de wedstrijd licht domineren en kon Winkel sporadisch uitbreken op de counter,in de 2 periode liet de lokale verdediging zich verrassen door een snelle uitbraak van de bezoekende aanvallers die zo de score konden milderen tot 
   2-1.
  Vanaf dan ging de wedstrijd gelijk op maar bleef de score steken op een 2-1 ruststand, tijd om te gaan rusten in de kleedkamers voor beide partijen.
  Na de rustperiode werd het snel 2-2,blijkbaar hadden onze jongens de rust niet zo goed verteerd want een overdonderende scherp uit de kleedkamer gekomende Sint-Eloois-Winkel greep ons bij de keel,dit door kracht en snelheid,snel werd het alsook 2-3 voor de tegenstander via een buitenspelfase van onswege diegeen was maar waaruit de tegenstander onmiddellijk kon scoren,niet fair van de verdedigende tegenstanders maar de bordjes stonden er wel,2-3. De wedstrijd kon dus snel kantelen zo. Gedurende de resterende tijd van deze periode bleef Roeselare een beetje op zoek naar zichzelf en eerherstel,dit ook door de vele verplichte vervangingen van onze trainer waardoor de ploeg toch een beetje door elkaar geschut word, de trainer bleef onze jongens positief aanmoedigen vanaf de zijlijn en deze keer niet vanop de bank! Onze jongens kwamen sterk uit de blokken bij het ingaan van de laatste^periode en al vrij vroeg werd ons een strafschop toegewezen voor een fout op Robin die hij zelf heel goed uitgelokt had,bal op de stip van de ref maar het Anderlecht scenario komt ook op Schiervelde voor,(alsook een strafschopmisser in de voormiddag van onze andere groep u14),geen 3-3 maar nog steeds achter de feiten lopen voor onze jongens,de bal werd net naast getrapt namelijk.
  Wie zijn kansen niet afwerkt krijgt meestal het deksel op de neus en wat bleek...door een snelle tegenactie en een fout in onze lokale verdediging kon Winkel de score laten oplopen tot een 2-4. Roeselare bleef maar druk zetten vooruit en kwam van alle kanten opzetten, Arno kon nog de dwarslegger treffen maar de bal moest er eigenlijk wel in van zo dichtbij,jammer genoeg. De bezoekers begonnen nu wel veelvuldig tijd te rekken en een paar keer haalden ze zelfs ongestraft de hakbijl boven,wat tot woede leidde van hun eigen coach die dit niet toe liet! Ondanks het betere spel van de thuisploeg was het de bezoekende ploeg die met de 3 punten ging lopen,weer werden we niet beloond voor ons mooi voetbal maar haalde de ploeg het via kracht,de bezoekende ploeg was verliefd op ons geleverde voetbal en prijsde ons tot beste voetballende ploeg uit onze reeks,zelfs beter dan de leider in de reeks,chapeau aan onze jongens die zo de bleke prestatie van de vorige week prachtig achter hen konden leggen!
  Conclusie; voor de thuisploeg werd het een wedstrijd met een gevoel van "NET niet",mooi voetbal van achteruit tot aan de zestien maar het afwerken blijft toch onze moeilijkste kant zo te zien,de tegenstander won door de enorme kracht die jongens toch al hebben bij een jaartje ouder te zijn dan onze jonge duivels,toch chapeau...we konden met ons hoofd het plein verlaten met een goed gevoel ondanks de nederlaag,een fiere trainer, de frietjes zijn dus verteerd na een weekje?

  21-11-2014 om 20:10 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selectie Ingelmunster - Ksvr
  Jarne
  Ward Wannes chakkarin nathan ties achille
  Majid Jesse Thomas Max V. Max D.
  Arno warre Anthony Henri

  21-11-2014 om 19:20 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ballenjongens U14 : EXTRA INSPANNING !!


  MAG IK NOGMAALS VRAGEN DAT ENKELE SPELERS ZICH NOG KANDIDAAT STELLEN OM MORGEN ALS BALLENJONGEN TE FUNGEREN VOOR DE WEDSTRIJD TEGEN MAASMECHELEN ??  Het kan toch niet dat op een groep van 35 spelers slechts drie spelers kunnen of willen afkomen ??

  Magere oogst wat de ballenjongens betreft voor de matchen tegen Maasmechelen en Heist.

  Voor de match tegen Maasmechelen (zaterdag 22.11) hebben we voorlopig slechts 3 kandidaten.  Naast Lars Leyn, Robbe Bakelandt en Maxime Ver Eecke hebben we dus nog ZES spelers nodig.

  Voor de match tegen Heist (zaterdag 29.11) hebben we er voorlopig 6.  Nathan, Jaron,Sam, Evert, Robbe VH en Maxime DJ gaven hun naam al op. We mankeren er hier nog DRIE.

  MOGEN WE AAN IEDEREEN EEN INSPANNING VRAGEN OM TOCH 1 VAN DE TWEE UIT TE PIKKEN OM AANWEZIG TE ZIJN.

  Reageren via de knop onderaan rechts of via sms 0477 60 42 39.
  21-11-2014 om 13:16 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keepers

  Ter info :

  volgende woensdag 26.11 is er uitzonderlijk geen keepertraining !!

  21-11-2014 om 12:26 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selectie Wedstrijd U14A op WS Brussels

  Evert Devos - Benjamin Bonte


  Maxim Andries - Gaethan Desimpel - Chiel Jan Bekaert - Lars Leyn


  Gilles George - Olivier Luckx - Noa Groenemans


  Louis Verschaete - Robbe Bakelandt - Drin Zymeri


  Robbe Vanhecke - Robin Hoornaert - Sam Vanhuyse - Tomas Vandendriessche

  20-11-2014 om 00:00 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (8 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekendmatchen

  Zaterdag 22.11.2014

  WS Brussels - KSVR U14

  adres : Campus Sippelberg (Avenue M Ghandi te Molenbeek St Jean) --> pas op U13 speelt op andere locatie !

  Lege plaatsen op de bus cfr. beurtrol : voorkeur ouders U13

  Verzamelen Schiervelde 08.00 uur, vertrek bus 08.15 uur, tussenstop Wevelgem (Texas) om 08.35 uur

  Wedstrijd om 11.30 uur

  Selectie na donderdagtraining


  Zaterdag 22.11.2014

  OMS Ingelmunster U15 - KSVR U14B

  adres : Bollewerpstraat 92 B te Ingelmunster

  Verzamelen daar 13.15 uur, wedstrijd 14.30 uur

  Selectie na donderdagtraining

  19-11-2014 om 16:29 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KSV Roeselare U14A - Woluwe Zaventem 1-5
  Verliezen is nooit leuk, maar soms voelt het gewoon "eerlijk/rechtvaardig/logisch" aan.  Zo ook was het gevoel na deze nederlaag tegen Woluwe-Zaventem.  We speelden zelf niet eens slecht maar moesten onze meerdere erkennen in de bezoekers die niet voor niets de klassering aanvoeren.  Deze ploeg beschikt over een gezonde mengeling van kracht, gestalte en rijpheid en koppelt dit dan nog aan een dosis snelheid van uitvoering en voetballend vermogen.  Daarnaast beschikken ze met hun diepe spits (een jaar jonger) over de veruit beste en compleetste spits van de reeks.  Van bij aanvang waren onze jongens aangewezen op pompen of verzuipen, maar we hielden relatief goed stand.  Het eerste en tweede tegendoelpunt viel echter zeer kort op elkaar.  We spartelden nog tegen met een kopbalkans van Drin Zymeri en een mooie kans van Louis Verschaete (redding keeper).  Na de eerste pauze waren we aanvankelijk eventjes "mee met de Zaventemse trein", tot deze plots hun vliegerkes boven haalden.  De 0-3, 0-4 en 0-5 leken ons in de richting van een monsternederlaag te zullen duwen, maar wij bleven echter niet onaardig een poging doen om mee te voetballen (met de beschikbare wapens) en zij losten gelukkig in helft drie wat het gaspedaal.  De derde helft was zelfs volledig voor ons.  Drin Zymeri kreeg een beetje controle over het middenveld (al dient gezegd dat Zaventem hun drie beste spelers even wat liet rusten) en we kregen plots kansen/kansjes.  Robbe Bakelandt, Noa Groenemans, Drin Zymeri waren dicht bij een eerreddend doelpunt dat er uiteindelijk toch kwam na een mooie voorzet van Lars Leyn, al even mooi binnengekopt doror Noa Groenemans.  Bijna viel er een tweede thuisdoelpunt na een lichte penaltyfout op Robbe Bakelandt.  Maar Thomas Maeyaert vergat zijn beresterke wedstrijd te bekronen met een goaltje en schoot zijn strafschop kilometers over (zelfs de bezoekende doelman die vliegtuigen in en rond Zaventem gewend is keek verrast :)).  1-5 uiteindelijk was een logische uitslag en een bewijs dat niet elke nederlaag pijn moet doen.

  17-11-2014 om 11:22 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ballenjongens u14

  Het is weer onze beurt !!

  Voor de thuiswedstrijden van de eerste ploeg tegen Patro Maasmechelen (zaterdag 22.11 om 20u) en SK Heist (zaterdag 29.11 om 20u) fungeren de U14 terug als ballenjongens.

  Voor elke match hebben we dus nood aan NEGEN spelers , dus in totaal 18 "stuks".  Zowel U14A als U14B komen in aanmerking.

  We kennen de "reglementen" nog :) : aanwezig om 19u in KSVR uitgangstenue en kaarten aan 5 euro voor de ouders.

  Graag spoedige reactie via onderstaande (rechts vanonder) reactieknop !!

  17-11-2014 om 11:14 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (6)
  14-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslagje
  voor het verslagje van tielt!!!
  zie blog u15,foutje gebeurd en is daarop tevoorschijn gekomen!

  14-11-2014 om 23:27 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oefenwedstrijd maandag 17.11

  Op maandag 17.11.2014 spelen we met de u14 een oefenwedstrijd tegen de Selectie U15 "future".

  Volgende spelers graag aanwezig tegen 18.30 uur (pasport, voetbaltenue voor wedstrijd) :

  Benjamin Bonte, Evert Devos, Maxim Andries, Chiel Jan Bekaert, Tomas Vandendriessche, Maxim Ver Eecke, Gilles George, Olivier Luckx, Robbe Vanhecke, Robbe Bakelandt, Robin Hoornaert, Drin Zymeri, Arno Dutry, Thomas Maeyaert, Louis Verschaete

  Voor de rest van de groep is er looptraining voorzien (Sven) !

  We vragen wel dat iedereen ook pasport en wedstrijdtenue meebrengt, als we meer namen op het blad mogen zetten van de tegenstander/scheidsrechter, proberen we nog meer spelers te betrekken bij deze match.

  14-11-2014 om 11:36 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (5 Stemmen)
  >> Reageer (0)

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per week
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 23/06-29/06 2008

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!