Inhoud blog
 • Exc. Virton - KSV Roeselare U14A 0-2
 • training vanavond
 • Weekendselectie
 • FOTOSESSIE PANINI
 • Wedstrijdverslag Pittem - KSVR u14B 6-2
  U14A
  Patrick Roelens
  0477 60 42 39
  Rik Joye
  Roger Victor

  U14B
  Sven Valcke
  0478 96 34 26 
  Freddy Vandenbussche
  Franky Vansteelandt
  Zoeken in blog

  Nationale Miniemen U14
  KSV Roeselare U14
  02-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Exc. Virton - KSV Roeselare U14A 0-2
  Onze tweede "schoolreis", gesponsord door de KBVB.  Deze keer stond Exc. Virton op het programma.  Een kleine acht uur "bussen" voor een matchke op zaterdagmorgen 10u30.  Je moet het de spelers en groep meegereisde ouders  toch maar durven "laten doen".  Gelukkig kun je dan zo'n trip afhaspelen met een deugddoende zege op zak.  In aanwezigheid van onze T2 Sven was de sfeer alleszins opperbest :).  En onze zege mag gerust verdiend genoemd worden, al was de prestatie ver van denderend.  Maar deze keer laten we de verzachtende omstandigheden gerust hun zegje doen.  Benjamin Bonte en Evert Devos konden een ganse wedstrijd "werkloos" toekijken, op één enkele save van Benjamin na in de derde helft.  Geconcentreerd blijven was hun hoofdtaak en daar slaagden ze beiden in.  Onze eerste helft was nog te pruimen, met direct een mooie aanval op links, voorzet Tomas Vandendriessche en kopbal op de lat van Robbe Bakelandt.  Onze eerste goal was dan ook verdiend en van mooie makelij.  Lars Leyn verdedigde mooi uit op links, Sam Vanhuyse verlengde met het hoofd en Tomas Vandendriessche stak mooi Noa Groenemans in het straatje, die met links de 0-1 scoorde.  Wat later een nieuwe doorbraak van Noa Groenemans maar geen tweede goal.  Iets waar we in deze match iets te lang achter dienden te zoeken.  De kansen waren er om de match rapper "op automatische piloot" te zetten.  In de tweede helft was er een dubbele indraaiende hoekschop van Arno Dutry, de eerste keer op de dwarsligger, de tweede keer werd  de inlegger van Robbe Bakelandt op de lijn gered.  Maxim Andries trapte een vrije trap te slapjes in de keeperhanden en Drin Zymeri zag een rush voorlangs gaan.  Robbe Bakelandt kopte net naast en Drin Zymeri werd volledig onterecht op weg naar de 0-2 afgefloten wegens onbestaand buitenspel.  Uiteindelijk viel de bevrijding in de laatste seconde : een verre uittrap van Benjamin Bonte belandde in de voeten van "zotte mutse" Arno Dutry en die besloot met een mooie lob in het dak van het doel.  Er was nog de vrees van een derde gele kaart voor zowel Sam Vanhuyse als Jaron Dumortier.  Maar voor Sam was het cfr. de bondsaanduidingen slechts zijn tweede kaart en de zogezegde derde gele kaart van Jaron Dumortier werd door de scheidsrechter verkeerdelijk ingegeven op naam van Arno Dutry.  Een verjaardagscadeau voor Jaron vanwege Arno en de bond dus.  Zo kunnen we dus aanstaande zaterdag Dessel Sport op volle kracht ontvangen in het kader van onze volgende thuismatch en een mogelijke negen op negen.

  02-03-2015 om 10:46 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.training vanavond

  Door de blijkbaar zeer gure (lees : "natte") weersomstandigheden deze namiddag en avond kan er blijkbaar niet getraind worden op Schiervelde deze avond.

  Dus de training van vanavond donderdag 27.02.2015 is afgelast !!

  26-02-2015 om 13:56 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekendselectie

  U14B is "vrij" dit weekend !


  Zaterdag 28.02.2015

  Exc. Virton - KSV Roeselare U14A

  wedstrijd 10.30 uur

  verzamelen Schiervelde 05.20, stipt vertrek bus 05.30 uur, tussenstop Wevelgem 05.50 uur

  adres : Complex Le Congo, Route de Baniere, St Mard (kunstgras)

  beurtrol bus : ouders U14 voorrang


  Evert Devos - Benjamin Bonte

  Maxim Andries - Jaron Dumortier - Chiel Jan Bekaert - Thomas Maeyaert - Gaethan Desimpel - Lars Leyn - Tomas Vandendriessche - Olivier Luckx - Arno Dutry - Noa Groenemans - Louis Verschaete - Sam Vanhuyse - Robbe Bakelandt - Drin Zymeri

  26-02-2015 om 13:55 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTOSESSIE PANINI

  Vanavond dinsdag 24.02.2015 gaat de fotosessie Panini door voor de U14 (A+B).

  Iedereen aanwezig graag (ook de gekwetsten, afgevaardigden en dergelijke).

  De fotosessie gaat om 19.00 uur stipt door op het eerste veld.

  Iedereen graag dus om 18.45 uur ten laatste aanwezig.

  Op het eerste veld wordt zowel een ploegfoto als een individuele foto getrokken.

  Dresscode : breng zeker je zwarte jomabroekje en zwarte jomakousen mee !!  Alsook je zwarte joma trainingsvest

  24-02-2015 om 10:17 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdverslag Pittem - KSVR u14B 6-2
  EERSTE HELFT: Van bij het begin was het duidelijk hoe de verhoudingen lagen, de bezoekers waren technisch de betere ploeg maar moesten de duimen leggen op gebied van gestalte en fysieke kracht. Komt daarbij dat KSV Roeselare ook nog eens te aarzelend reageerde. Telkens KSVR naar voren trok kwam er een verre voorzet van de Pittemse verdediging naar hun snelle voorlinie wat na 7 min resulteerde in een eerste treffer (1-0). Roeselare ging onmiddellijk op zoek naar een tegendoelpunt. In de 13de minuut was het zover en kon Wannes Vanhecke, na een trap van Maxime Dejonghe in de rebound, KSVR langszij brengen (1-1). Helaas, een maat voor niets, want onmiddellijk daarna werden de bezoekers opnieuw verrast met zo'n verre voorzet en kwam KSV Pittem terug op voorsprong (min.14, 2-1). Ook daarna ging Roeselare op zoek naar een tegentreffer, maar toch bleef de bezoekende ploeg kwetsbaar voor de lokale tegenprikken. En zo kon de thuisploeg de score nog tweemaal aandikken voor de rust (min.18, 3-1 & min. 35, 4-1). TWEEDE HELFT:  Nauwelijks had men de tweede helft gestart of het was weer van dat (min. 44, 5-1). Echter nu begon KSV Roeselare heel wat kordater en een versnelling hoger te spelen. Nu domineerden de bezoekers duidelijk het spel.  Na tien minuten kon Anthony Verfaillie dan scoren na een voorzet van Gilles George (min.55, 5-2). Jammer genoeg liet KSVR zich nogmaals verschalken op zo'n voorzet (min.63, 6-2). De rest van de wedstrijd was KSVR duidelijk de betere ploeg zonder evenwel tot doelkansen te komen.  Wat we zeker nog moeten vermelden is de uitstekende, strakke leiding van scheidsrechter Degraeve.

  24-02-2015 om 10:10 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdverslag U14B - Ledegem 0-0
  EERSTE HELFT: Aanvankelijk begon de wedstrijd met een licht overwicht voor de bezoekers, maar door een goede organisatie gaf de thuisploeg geen noemenswaardige kansen weg. Halverwege de eerste helft kwam KSVR dan opzetten met het betere samenspel, maar ook de bezoekers hielden de rangen goed gesloten achteraan. Al bij al een redelijk evenwichtige, boeiende eerste helft.  TWEEDE HELFT: De eerste 20 minuten van de tweede helft domineerde KSVR nu de wedstrijd. Met grote inzet en bij momenten met prachtig samenspel probeerde Roeselare op te rukken naar het Ledegemse doel. De bezoekers hadden er een hele kluif aan om de thuisploeg van hun doel weg te houden. In het laatste deel van de wedstrijd verhoogde Ledegem de druk met  verre voorzetten en countervoetbal. Als leeuwen persten de vermoeide thuisspelers er alles uit om Ol. Ledegem het scoren te beletten. Toch was er een secuur keepende Benjamin Bonte nodig om de netten ongeschonden te houden. Meteen het eerste puntenverlies van de, desondanks ongeslagen gebleven, leider Ol. Ledegem. Een mooi resultaat voor onze KSVR-boys.

  24-02-2015 om 10:08 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KSV Roeselare U14A - OH Leuven 5-4
  We klagen soms (terecht) over de herschikte competitieformule dit seizoen bij de nationale jeugd : veel verre en lange verplaatsingen.  Maar soms, zoals bij matchen tegen OH Leuven, heeft deze formule ook zijn deugd en voordelen.  We willen iedere week een tegenstander als OHL bekampen, ongeacht de uitslag.  Mooi voetbal, weinig lange ballen en gestalte, maar voetbal met twee aanvallend ingestelde ploegen, met een "vooroorlogse" uitslag als 5-4 als mooi meegenomen dessertje. Een rare wedstrijd : wisselend en vooral spannend scoreverloop en beide ploegen die elk telkens stukken van de wedstrijd voor hun rekening namen.  De start was flitsend : al in de eerste minuut kwamen we op voorsprong, een jagende Drin Zymeri verplichtte de bezoekende doelman tot een slordig uitverdedigen en Louis Verschaete kon vanop 40 meter enig mooi de 1-0 "binnenlobben".  We bleven de aanvangsfase domineren en er volgden grote kansen via onder andere een bal van Arno Dutry op de lat en een doorbraak van Noa Groenemans.  De 2-0 was een pareltje qua combinatie.  Doorbraak van Noa Groenemans op rechts, Arno Dutry behield op links het overzicht en kaatste de bal mooi terug en de infiltrerende Robbe Bakelandt kon scoren.  Werden we dan te gemakzuchtig of hadden we te veel energie verbruikt in de aanvangsfase, de bezoekers kwamen plots opzetten en net voor de eerste rustpauze konden ze tegenscoren.  Na rust leek OHL plots frisser en in een "mum van tijd" konden ze via enerzijds een lucky-goal en anderzijds een wereldgoal de leiding nemen in deze leuke pot voetbal.  Toen werd het plots terug onze beurt : een vrije trap van Louis Verschaete werd weggebotst en Lars Leyn kon met een "rechtse boogbal" de score terug in evenwicht brengen.  Olivier Luckx miste ondertussen een dot van een kans, maar zette dit even later recht toen hij de 4-3 via een knaller van formaat binnentrapte.  In de derde helft bleef het kansen regenen en op een vrije trap werd het 4-4 maar onze jongens wilden persé de zege binnenhalen en ook Leuven bleef op zoek naar de winninggoal.  Het dubbeltje rolde nu eens aan onze kant en na een deviatie van Olivier Luckx kon Robbe Bakelandt de 5-4 binnenfrommelen.  De minste mooie goal van de ochtend werd meteen de belangrijkste.  Een proficiat aan onze spelers voor deze mooie en hardbevochten zege, maar vooral ook aan de bezoekers die er samen met ons een leuke match van gemaakt hebben.

  23-02-2015 om 12:21 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekendselecties

  zaterdag 21.02.2015


  KSV Roeselare U14 - OH Leuven


  wedstrijd 10.30 uur


  verzamelen Schiervelde 09.15 uur
  Evert, Benjamin, Max A, Chiel Jan, Lars, Thomas, Tomas, Noa, Arno, Olivier, Louis, Robbe B, Drin, Robin, Sam, Jaron  zaterdag 21.02.2015


  KSV Roeselare U14B - Ledegem U15


  wedstrijd 13.00 uur


  verzamelen Schiervelde 11.45 uur
  Benjamin, Ward, Chakka, Warre, Anthony, Robbe V, Max Dj, Max V, Achiel, Gilles, Jesse, Henri, Gaethan, Arno en Jaron

  Door vakantie veel spelers staan Jaron en Arno dubbel geselecteerd!

  19-02-2015 om 21:31 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (5 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FC Tubize - KSVR U14A 3-0
  Gewogen en te licht bevonden.  Duidelijk. Weinig excuses.  OK, de scheids floot theatraal en zeer streng voor ons als bezoekers en OK bij het derde tegendoelpunt was een duidelijke duwfout aan vooraf gegaan.  En inderdaad, we konden nooit stevig in duel gaan omdat de man in het zwart telkens (te) rap tegen ons floot.  Maar we moeten eveneens toegeven dat de thuisploeg (niet voor niets duidelijk afgetekend leider in onze reeks) een stuk sterker en vinniger was dan ons.  We speelden geen supermatch en enkel in de aanvangsfase leek het een gelijkopgaande strijd te gaan worden.  Maar de thuisploeg scoorde net voor de eerste rust de openingsgoal en we konden niet echt meer een vuist maken.  We kregen gedurende 75 minuten enkel waterkansjes via Robin Hoornaert, Robbe Bakelandt, Sam Vanhuyse en Noa Groenemans.  Maar we konden nooit aanspraak maken op een puntendeling.  Jammer waren eveneens de gele kaarten voor Lars Leyn en Noa Groenemans, die nu beiden op "2" komen te staan en dus op één kaart van schorsing.  De Tubizenarezen :) namen revanche op ons na hun nederlaag in de heenronde, doen wij dan volgende week hetzelfde met OH Leuven na de spijtige nederlaag uit de heenronde ?

  16-02-2015 om 10:47 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Droevig nieuws
  Deze week werden we terug geconfronteerd met droevig nieuws.
  Totaal onverwacht overleed woensdagmorgen Jenny Beernaert, echtgenote van Jozef Lamote.
  Jenny was jarenlang een trouwe en fanatieke medewerkster op alles wat ook maar met KSV Roeselare & de jeugd te maken had.
  Haar man Jozef Lamote is eveneens een gekend en hulpvol persoon op en rond Schiervelde.
  Bij deze veel sterkte aan de volledige familie.  Om die reden wordt dit weekend voor iedere jeugdwedstrijd een meer dan verdiende minuut stilte gehouden.
  De U14 zou namens hun ploeg ook graag een rouwkrans doneren op de plechtigheid aanstaande donderdag.
  We denken aan 3 euro per speler die Jenny en Jozef goed gekend hebben en hen een hart onder de riem wensen te steken in deze moeilijke periode.
  Graag een seintje aan de ouders van Sam Vanhuyse om verder af te spreken.
  0484 159 509

  13-02-2015 om 20:15 geschreven door PR  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per week
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 30/12-05/01 2014
 • 22/12-28/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 23/06-29/06 2008

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!