• Daring Maria - Aalter
    Alles over de eerste ploeg
    11-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.competitistart

We zijn terug vertrokken voor een voetbalseizoen. De eerste wedstrijd was een thuiswedstrijd tegen vc Boekhoute. Deze wedstrijd werdt gewonnen Met 5 - 0. De tweede wedstrijd en tevens de eerste wedstrijd op verplaatsing naar Balgerhoeke werd een 2 - 2 gelijkspel. Na 20' te hebben gedomineerd kwamen we tegen het spel in 1-0 achter. Na enkele minuten keken we op een achterstand aan van 2 - 0. In de tweede helft namen we terug het heft in handen, en na een penaltyfout op Thijs werd dit omgezet met een doelpunt van Kristof De baere. Na wat heen en weer voetbal kwamen we op 2 - 2 na een doelpunt van alweer Kristof de baere. In een ei zo na spannend slotkwartier haalden we bijna de volle pot binnen.

11-09-2008 om 15:15 geschreven door Sven

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
    12-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DMA - Nokere (beker Oost - Vlaanderen) 4 - 0
    Na de derde minuut doelpoging van Fredick Martens op voorzet van Kristof de baere. Op de 9é minuut doelpunt Kristof de baere 1 - 0   Op de 35é minuut kopbaldoelpunt van Frederick Martens op een hoekschop van Thomas De muynck2 - 0   3' Later werdt er weer gescoord, ditmaal door thijs carrette, dit op aangeven van Kristof Lannoo 3 - 0    Bij het begin van de tweede helft werdt thijs Carrette vervangen vervangen door Hendrik Lambrecht.tijdens de 59é minuut werd Dieter vervangen door Brecht Op de 69' minuut was er een dubbelle vervanging, Tim Houtekier (lichte kwetsuur) en Frederick Martens werden vervangen door Tom de meyer en Jeroen De spiegelaere. Op de 89é minuut werdt de eindstand vastgelegd 4 - 0 doelpunt gescoord door Hendrick Lambrecht. De penalty reeks werd gewonnen met 4 - 2. de eerste overwinning van dit seizoen is een feit. Doch moet er rekeneing gehouden worden met het feit dat we tegen een zwakke tegenstander hebben gespeeld. Speelden voor DMA: Alexander van kerschaver, Alexander Spriet, Dieter Van den berghe, Dimitri Bonte, Tim Houtekier, Dimitri Maerschalck, Kristof De baere, Kristof de Baere, Thijs Carrette, Thomas De muynck, Frederick Martens, Jeroen De spiegelaere, Hendrik Lambrecht, Tom De meyer, Staelens Brecht.

12-08-2008 om 18:13 geschreven door Sven

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    08-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondag 10/08/08 2é wedstrijd beker van oost- vlaanderen
    Zondag wordt de tweede wedsrijd afgewerkt van de beker van oost -Vlaanderen. We ontvangen dan de ploeg jupiter nokere. Deze spelen zoals wij in 4é provinciaal.

08-08-2008 om 20:43 geschreven door Sven

07-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.05/08 oefenwedstrijd thuis tegen Waarschoot
    Goede wedstrijd waar we enkele mooie kansen hebben gecreëerd tegen een ploeg die het ons toeliet om te voetballen, wat bij vele ploegen niet het geval is. De tegenstander speelde met een veldbezetting van 4-5-1 en speelde veelal zonevoetbal. Aan de rust stond er nog altijd een brilscore op het scorebord. de tweede helft verliep zoals in de eerste helft, maar op het einde kregen we jammer genoeg een doelpunt tegen. Deze wedstrijd werd terug met veel inzet gespeeld en we zien nu dat de spelers elkaar beginnen te vinden. Speelden voor Maria-aalter: Bouché Nico, Hautekier Tim, Maerschalck Dimitri, Bonte Dimitri, Spriet Alexander, Vanden berghe Dieter, Staelens Brecht, Danneels Bjorn, Lambrecht Hendrick, De muynck thomas, Martens Frederick, De meyer Tom, Cortier Dimitri, Lootens Dieter. Tijdens de wedstrijd waren er doorlopende vervangingen

07-08-2008 om 17:18 geschreven door Sven

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    31-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oefenwedstrijd op 31/07/08
    Deze avond om 19.30u spelen we een thuiswedstrijd tegen De Pinte. We spelen met een volledige andere ploeg dan dinsdag op Ruiselede.

31-07-2008 om 15:48 geschreven door Sven

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Molenlandtrofee Ruiselede 29/07/08
    Wedstrijd gespeeld met jongens die eenmaal getraind hadden en waarvan ook jongens die een lange periode hebben stilgelegen.In de oefenwedstrijden is het van belang van elkaar te leren kennen en met elkaar te leren samenspelen en wedstrijdritme op te doen. We hebben enkele mooie acties gezien. De uitslag was 3-0 voor Ruiselede. De ploeg bestond uit Nico Bouché, Alexander Spriet, Dimitri Cortier, Dimitri Bonte, De vreese Koen, Davy Wildemauwe, Brecht Staelens, Benny Bleyaert, Kristof De bare, Dieter Lootens, Tom De meyer, Alexander de landmeter, Thomas de lannoy en Bram Tanghe

31-07-2008 om 15:46 geschreven door Sven

24-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eerste training
    Onder leiding van koen en ronny zijn er gisteren 27 spelers begonnen aan hun eerste training van het nieuwe seizoen. Er waren heel wat nieuwe spelers, de meesten moeten we nog leren kennen. Maar dat zal niet lang duren. Ook waren er reeds getrouwe suporters op de training aanwezig die de troepen kwamen aanschouwen. Vandaag staat reeds de tweede training gepland, hopelijk weer met zoveel spelers als gisteren.

24-07-2008 om 17:47 geschreven door Sven

16-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.start nieuw seizoen
    Op woensdagavond 23 juli gaat het nieuwe seizoen van start met de eerste training. Op donderdag 24 juli de tweede training.

16-07-2008 om 15:01 geschreven door Sven

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    03-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomerfeesten
    Tijdens het week end van 27,28 en 29 juni 2008 vinden bij ons de 17e Zomerfeesten plaats.