Houthalen-Helchteren bruist! Uw gemeente in woord en beeld!

01-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cuva Houthalen bekert verder
In de kwartfinales van de beker van Limburg basketbal heeft Cuva Houthalen afgelopen zondag K-Kontrol Lommel verslagen. Uitslag: 70-61. Houthalen domineerde in het 1ste quarter (19-10). De club breidde haar voorsprong uit tot 15 punten op het einde van het derde quarter. In het 4de stukje kwam Lommel nog sterk opzetten via Sendar maar Houthalen kon een kloof van 9 punten handhaven.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omni-orkest Tutti
Klik op de afbeelding om de link te volgen De Koninklijke Harmonie van Meulenberg pakt uit met een originele formule: samen muziek maken voor iedereen die daar zin in heeft! Elke zaterdagavond kan je in de harmoniezaal van Meulenberg van 18.00 tot 19.30 uur musiceren bij het omni-orkest Tutti. Graziana Buzzerio is de dirigent van dienst. Tutti brengt muziek van alle genres (licht klassiek, moderne rock, pop en swing) waar iedereen die eender welk instrument bespeelt aan mee kan musiceren! Zowel beginnende als gevorderde muzikanten zijn welkom.

Kom gerust een kijkje nemen op een zaterdag van 18-19.30 uur in de harmoniezaal, Elzenstraat 14. Of neem contact op met ons op: grazike@msn.com 0478 628 262 | kara@telenet.be 0496 838 273.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asielcentrum maximum 1 jaar open

Afgelopen donderdag werd het gemeentebestuur geïnformeerd over de concrete plannen die de federale regering heeft bij de inrichting van het asielcentrum in Helchteren. De kazerne zou worden omgebouwd tot een transitcentrum waar asielzoekers vanaf december 2010 maximaal 10 weken verblijven in afwachting van hun doorverwijzing. Het is een open centrum met een huishoudelijk reglement. In totaal zal het centrum plaats bieden aan 550 asielzoekers. De begeleiding en de organisatie van het centrum is in handen van het Rode Kruis.
De gemeentelijke diensten zullen minimaal belast worden met administratieve beslommeringen. De opvang heeft een tijdelijk karakter van 1 jaar, hetgeen ook vastgelegd is in de contracten met Defensie en het Rode Kruis.

Het gemeentebestuur heeft gevraagd of er tegemoetkomende maatregelen worden getroffen inzake veiligheid en organisatie. Binnenkort zal het Rode Kruis met het bestuur contact opnemen voor concrete afspraken hieromtrent.

In haar oktoberzitting heeft de gemeenteraad zich unaniem gedistantieerd van de wijze waarop de federale regering de beslissing in verband met de huisvesting van asielzoekers in de kazerne van Helchteren heeft genomen. Verder wordt nu onderzocht of de inplanting van het asielcentrum niet conflicteert met de huidige bestemming van de zone in het ruimtelijk structuurplan.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
31-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pianorecital Maarten Lingier
Klik op de afbeelding om de link te volgen Maarten Lingier is een naam die we in de toekomst nog wel vaker zullen horen. Deze pianovirtuoos uit Houthalen-Oost speelt al enkele jaren op een internationaal hoog niveau. Zijn eerste pianolessen kreeg Maarten op zijn 4de. Nu 13 jaar later geniet de jongeman al heel wat erkenning in de muziekwereld. Zijn prestaties op onder meer het Prinses Christina concours leverden Maarten een tournee op langs de grootste concertzalen in Nederland. Maarten kreeg intussen ook pianolessen van de Nederlandse professor Jan Wijn. In 2008 behaalde Maarten tijdens het Cantabile Piano Concours een derde prijs, met grootste onderscheiding.
Op 26 november om 20.00 uur zal Maarten een pianorecital spelen in vrijetijdscentrum 'De Kruierie' in Balen. Zowel een klassiek als een jazzrepertoire zullen in de recital verweven worden.
Meer info of tickets: dekruierie@balen.be.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.S&D wil een woonambtenaar

Oppositiepartij S&D wil dat het gemeentebestuur een woonambtenaar benoemt. "Onze gemeente heeft echt nood aan een degelijk en goed uitgebouwd woonbeleid" aldus S&D frontman Jules D'Oultremont. "Er zijn vier grote knelpunten op het vlak van wonen die dringend een duurzame oplossing moeten krijgen. Er is ondanks de woningschaarste toch nog heel wat leegstand en daarnaast verkeren veel woningen, vooral huurwoningen, in slechte staat. Bijkomend is de vraag naar betaalbare bouwgronden en woningen enorm. Jonge mensen krijgen het steeds moeilijker om een eigen woonst te kunnen betalen. Hier moet ook het gemeentebestuur over nadenken en meezoeken naar creatieve oplossingen. En als vierde grote aandachtspunt zijn er de nog steeds erg lange wachttijden voor inwoners die in aanmerking willen komen voor een sociale (huur)woning."
S&D wil met een woonambtenaar al de woonproblemen in één beleid gieten en er op die manier oplossingen voor zoeken. "Nu zijn tal van diensten betrokken bij deze problematieken. Eén figuur of administratie die al deze zaken bindt, bestaat er niet. Met de woonambtenaar zou dat euvel opgelost zijn. Hij of zij kan in de eerste fase alle knelpunten rond wonen in kaart brengen en daarna een echt woonbeleid voor onze gemeente gaan uitstippelen."

De partij heeft zelf al een aantal voorbeelden van woonelementen die in zo'n woonbeleid moeten verweven worden. Zo stelt S&D dat het aantal appartementen dat in de gemeente gebouwd wordt de voorbije jaren fors groeit. Een gemeentelijk woonbeleid zou er volgens S&D voor moeten zorgen dat er bij nieuwbouw een vast percentage sosciale nieuwbouw ingebouwd wordt. "Nu worden steeds grotere terreinen verkocht aan immobiliën- en investeringsbedrijven. Onder meer in de Bergbeemdenstraat wordt binnenkort een groot bouwproject gerealiseerd. Bij de ontwikkeling van deze terreinen gaat er volgens S&D nog te weinig aandacht naar de integratie van betaalbare appartementen en woningen. "Investeringszaken willen een zo groot mogelijk rendement. Men bouwt dus wooneenheden die met een zo groot mogelijke winst moeten worden verkocht of verhuurd. Een gemeentelijke verplichting om bij grotere projecten ook een bepaald percentage wooneenheden te bouwen die tegen sociale tarieven verkocht of verhuurd worden, is een mogelijkheid om de steeds maar groeiende kloof tussen zij die een woning kunnen kopen en zij die dat niet kunnen, te vekleinen" aldus S&D. "Bovendien krijg je zo een sociale woonmix en worden er in de toekomst niet opnieuw sociale wijken en gebieden gecreeërd."

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meubels op straat
Aan het chirolokaal in de Spechtstraat in Houthalen-Oost zijn een aantal bewoners vrijdag rond 21.30 uur getuigen geweest van een diefstal. Vlakbij het lokaal stond een auto met aanhangwagen geparkeerd. De aanhangwagen was vol meubelen gestapeld. De bestuurder van de auto vertrok in volle vaart en met gedoofde lichten. Daardoor vielen een aantal meubels uit de aanhangwagen. De hele straat lag bezaaid met meubels en glas. Waar de meubels werden gestolen, wordt nog onderzocht. (bron HBVL)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
30-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sluitingsdagen

November is een maand vol feestdagen. Op volgende dagen zal het gemeentehuis gesloten zijn:
-- 1 november allerheiligen,
-- 2 november allerzielen,
-- 11 november wapenstilstand en 12 november (brugdag)
-- 15 november koningsfeest.

De bibliotheek sluit op maandag 1, dinsdag 2, donderdag 11 en maandag 15 november.
Het sociaal huis sluit op dezelfde dagen.
Het containerpark is dicht op dinsdag 2 en donderdag 11 november.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tennisclub Meulenberg krijgt vandalen over de vloer
Vandalen hebben woensdag het berghok van de tennisclub in de Springstraat in de wijk Meulenberg opengebroken. Een deel van de inboedel werd beschadigd.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiecontroles aan Kelchterhoef
Bij een verkeerscontrole in de Binnenvaartstraat vlakbij Kelchterhoef heeft de politie donderdag een niet verzekerde auto in beslag genomen. De controle resulteerde nog in de inbeslagname van twee verboden wapens. Een bestuurder legde ook een positieve drugstest af. Hij bleek ook geen rijbewijs bij te hebben.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinterklaas logeert in Ter Dolen...
In samenwerking met het gemeentebestuur organiseert Sint Terdolen voor de tweede keer de intocht van Sinterklaas.
Op zondag 14 november vanaf 14 uur, zal hij weer met héél zijn gevolg arriveren aan Kasteel Ter Dolen in Helchteren.
Ook zal de Sint zijn kasteeldeuren openzetten voor een persoonlijk bezoekje op woensdag 17 november van 13.30 tot 17 uur en op zaterdag 20 november van 13.30 tot 17 uur. Je kan dan de pieten aan het werk zien, met knutselen, pakjes inpakken, speculoos bakken,... en je kan je verlanglijstje afgeven aan Sinterklaas!!
Nieuw dit jaar is dat de Pieten een groot verjaardagsfeest gaan organiseren voor Sinterklaas op zaterdag 20 november vanaf 14 uur in de troonzaal van Ter Dolen. Dit met een grote kinderdisco, discopieten, clownanimatie en een megagrote verjaardagstaart voor Sinterklaas!!

Meer info over al de Sint-activiteiten vind je op www.sint-terdolen.be. Alle activiteiten worden GRATIS aangeboden dankzij de deelnemende handelaars en het gemeentebestuur van Houthalen-Helchteren.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
28-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benefiet voor Warm Hart
Het Cultuurcentrum Casino en de vereniging Warm Hart organiseren jaarlijks een benefiet. Aandacht voor kansarmoede in Houthalen-Helchteren staat op deze avond centraal. Met de opbrengst worden kansengroepen ondersteund zoals de Kinderkunstenkansen.
Muziekband The Grapes uit onze gemeente zorgt voor een warm benefietoptreden. De band ontstond in ‘68 in de wijk Meulenberg en brengt swingende covers uit de sixties. Deze avond mag u niet missen, alles start om 20.00 uur.  
Info: Vrijetijdswinkel, Centrum-Zuid 1111, Houthalen-Centrum, tel 011 890 702.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste hulp bij schulden

362 951 wanbetalers van kredieten geregistreerd bij de Nationale Bank, 85 037 collectieve schuldenregelingen, 62 183 dossiers schuldbemiddeling bij OCMW’s en CAW’s…steeds meer Vlamingen kampen met een problematische schuldenlast.

Ook inwoners in onze gemeente worden getroffen door schuldproblemen. Om hen de nodige informatie te verschaffen ontwikkelde het Vlaams Centrum Schuldbemiddeling met steun van de Vlaamse overheid de website www.eerstehulpbijschulden.be.
Deze website biedt basisinformatie over schulden, schuldhulpverlening, rechten en plichten van schuldenaar en schuldeiser... 

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
27-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeester Yzermans is not amused
Burgemeester Yzermans is niet blij met de beslissing van de Federale Regering om in de kazerne van Helchteren 550 asielzoekers onder te brengen. Dat verklaarde hij op een persmeeting.
"Er zijn drie zaken die me opvallen. Enerzijds blijven gemeenten met een CD&V burgemeester volledig buiten schot. Waarom worden er in Hechtel-Eksel geen asielzoekers geplaatst? Het lijkt dus op een politieke beslissing" aldus Yzermans. "Anderzijds ben ik verbolgen over de manier waarop deze beslissing tot stand kwam en ons werd meegedeeld. Dat is niet meteen een voorbeeld van opbouwende communicatie. Het gaat hier over een asielcentrum met grote capaciteit. Daar had toch wel eerst op een volwaardige manier over gecommuniceerd kunnen worden.".
Als derde punt stelt de burgemeester ook dat deze snelle beslissing de toekomst van de omleidingsweg niet ten goede komt. "Het gebied van het militair domein diende als natuurcompensatie voor de aanleg van de omleidingsweg. Ik stel me de vraag hoe men nu dat gaat oplossen."

Yzermans zuchtte ook dat Houthalen-Helchteren opnieuw zo'n zwaar dossier, zo'n zware last te dragen krijgt. "Na de Noord-Zuid, de verbrandinsgproblematiek, de sluiting van de kazerne komt er nu opnieuw zo'n verhaal bij. Het wordt allemaal wat veel om dragen voor onze gemeente." 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asielzoekers in kazerne - UPDATE
Het kernkabinet heeft vanmorgen een akkoord bereikt over 2.000 extra opvangplaatsen voor asielzoekers in kazernes en in woonmodules op militaire domeinen. De OCMW's zullen ook aangesproken worden om meer asielzoekers op te vangen. Ze krijgen financiële steun van de federale overheid. Een werkgroep moet de princiepsbeslissingen tegen volgende week concreet uitwerken. 
Het staat nu ook vast dat wat onze gemeente betreft, er in de leegstaande kazerne van Helchteren daadwerkelijk asielzoekers zullen worden ondergebracht. Net zoals de kazernes van Bierset en Bastenaken krijgt de kazerne van Helchteren maar liefst 550 asielzoekers toegewezen. Een hele opdracht voor deze site.  

Ons land kampt al een hele tijd met een opvangcrisis. Fedasil, dat bevoegd is voor die opvang, heeft in de centra te weinig plaatsen om iedereen te kunnen huisvesten. Daarom zoekt de overheid onder meer haar toevlucht tot hotels. Sommigen hebben gewoon geen opvang. Met de winter die voor de deur staat, wil de regering daar een oplossing voor vinden.         
Het kernkabinet nam daarom een aantal principiële beslissingen die de komende dagen concreet worden uitgewerkt. Zo wordt er gewerkt rond extra personeel voor de asieldiensten om de asieldossiers sneller te kunnen afhandelen.          

De regering gaat ook op zoek naar extra capaciteit. Dat zal gebeuren door woonmodules te installeren op militaire sites en de OCMW's financieel aan te moedigen om vrijwillig bijkomende inspanningen te leveren. De regering gaat in het buitenland overigens ook ontradingscampagnes opzetten en wil de uitwijzing van uitgeprocedeerden efficiënter organiseren. "Het gaat dus over een totaalpakket aan maatregelen", luidde het.
Wordt opgevolgd.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier gebeurt het - infodag

Houthalen-Helchteren staat aan de vooravond van een ingrijpende transformatie! De gemeente zal een totaal nieuwe identiteit krijgen, gebaseerd op een langetermijnvisie, waarin duurzaamheid en samenwerking centraal staan. Grote en kleine investeringen zullen de toekomst van Houthalen-Helchteren vorm geven.

‘Hier gebeurt het’ is de slogan van de campagne waarmee het gemeentebestuur het grote publiek informeert over alle belangrijke projecten die op stapel staan. Op zaterdag 20 november 2010 vindt een algemene infodag plaats. In een aantal workshops en uiteenzettingen worden de grote toekomstprojecten van de gemeente toegelicht. Alle inwoners van Houthalen-Helchteren zijn uitgenodigd voor de infodag!

Je moet wel op voorhand inschrijven. Dit kan online via www.houthalen-helchteren.be/infodag of telefonisch (011 600 695). Het hele programma van de infodag vind je op www.houthalen-helchteren.be.

Praktisch: De infodag vindt plaats in het voormalige mijngebouw van Houthalen-Helchteren, Centrum-Zuid 1111.

Info: Gemeentebestuur Houthalen-Helchteren, Dienst Communicatie, Grote Baan 112, 3530 Houthalen-Helchteren, tel. 011 600 511, info@houthalen-helchteren.be

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongerenwerkers gezocht

Het gemeentebestuur is op zoek naar een aantal nieuwe medewerkers:

1 educatief jongerenwerker (Bv) in contractueel dienstverband
2 jongerenwerkers (Cv) in contractueel dienstverband
1 jeugdwerker (Cv) met een startbaanovereenkomst

Voor meer informatie kan je terecht op www.houthalen-helchteren.be.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
26-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opvangcentrum voor asielzoekers in Helchterense kazerne
Als één van de eersten haalden wij op deze website al aan dat er plannen zijn om de kazerne van Helchteren om te bouwen tot opvangcentrum voor asielzoekers. De nood naar bijkomende opvang is groot, momenteel zoekt men nog onderdak voor zo'n 2000 asielzoekers.
Burgemeester Alain Yzermans laat via Het Belang van Limburg weten dat hij sterke aanwijzingen heeft dat de kazerne van Helchteren "een toplocatie is om asielzoekers onder te brengen". Volgens Yzermans wil men 7 van de 25 blokken innemen, goed voor in totaal zo'n 500 asielzoekers.

"Dat gebied zou nog eens apart omheind worden. Net in het centrale deel dat moet dienen als groencompensatie voor de omleidingsweg. Hiermee komt de omleidingsweg in het gedrang", aldus Yzermans.

Zoals bekend zoekt de federale regering voor 1.500 tot 2.000 asielzoekers op korte termijn onderdak. Aan defensieminister De Crem (CD&V) was gevraagd om een aantal leegstaande militaire kwartieren voor te stellen. Alles zit vol en de winter staat voor de deur. Achter de schermen is er een getouwtrek bezig dat zelfs communautair geladen is.

Andere bronnen bevestigen dat Helchteren met stip stijgt als toplocatie voor asielzoekers. Ook Hechtel-Eksel en Bevingen staan nog op die lijst. Zonhoven en Tongeren raken stilaan uit beeld.
In het totaal zou de regering vier à vijf kazernes willen aanduiden. "Maar Helchteren blijft een zeer favorabele site. Zowel voor Binnenlandse Zaken als voor het kabinet van premier Leterme. Helchteren staat ook nog maar net leeg", weet een goed geplaatst iemand. "Helchteren is nu eerste prioriteit. Vijf à zeven van de 60 hectaren zouden ze voorzien voor 500 asielzoekers."

Wordt ongetwijfeld vervolg, we houden u op de hoogte.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
25-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Molenheide in de ban van Halloween...
Klik op de afbeelding om de link te volgen Het recreatiepark Molenheide is de komende weken in de ban van Halloween. Op woensdag 27 oktober, 3 november en 10 november is er een aangepast Halloween-programma voor de kids:
  • 14 – 15 uur en 15 – 16 uur: Halloween bowling met tovenaar Mercurius
  • 17 – 18 uur: Tovenaar Mercurius tovert voor jou de lekkerste spinnenweefsels uit zijn hoed! 2,5 euro per spinnenweefsel – Speelparadijs ‘Kids Valley’
  • 19 – 21 uur: Halloween Party, griezel-zwemmen in het zwemparadijs ‘Aquapolis

Info: Park Molenheide, Molenheidestraat 7, Houthalen-Helchteren,  tel. 070 22 20 34, sport@molenheide.be, www.molenheide.be .

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
24-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speeltuin of niet?
De voorbije weken kon u op deze website uw mening kenbaar maken over het feit of het gemeentebestuur moet investeren in een nieuwe speeltuin op domein Kelchterhoef. Het resultaat van deze bevraging is dat 78% van de stemmers het een goed idee zou vinden indien er een nieuwe speeltuin komt. 22% is echter voorstander om het gebied verder om te toveren tot een groen wandelgebied.
Dank aan al de deelnemers aan de poll.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dialectavonden

Hôtels…

Zoe hemme veëje da gelierd…
Zoe kalle veëje da…
Zoe wulle veëje da bewaore…

Echt Hôtels. Weë kalt da nog? En weë zal da nog kalle as veëje 20 joar weijer zèn?
Lom Rekkers (+) stelde zich die vraag ook. Hij bleef echter niet bij de pakken zitten en zorgde er samen met een aantal  zielsverwanten voor dat zijn dialect bewaard zou blijven voor het nageslacht. Het resultaat: een woordenboek geïllustreerd met geluidsfragmenten en foto’s.

In navolging van dit dialectwoordenboek worden er in onze gemeente drie dialectavonden georganiseerd. De eerste is voorzien op donderdag 28 oktober.

Dreij onnerwerpe ligge obbe toafel: ‘meziek make’, ‘aa kookmeniere’ en (’t kan nie musse) ‘fieste’.

Veëje uchtere uver meziek make, bè mezikanten, meziek- en platte kal-ameteurs, den donderdaag, 28 oktober 2010 van 7 tot 10 oere ‘s oaves inne fiestzaol vanne Casino. Veëje spelen een noot, veëje zinge è lieke, veëje bekieke printekes, veëje lebbere (pumpele, zwabbere) è fleske vur os keel te smeere en … veëje haole ôze Hôtelse kal bove.

Onthou ook:

  • Donderdag 4 november 2010 van 19 tot 22 uur – thema ‘feesten’
  • Donderdag 18 november 2010 van 19 tot 22 uur – thema ‘oude kooktechnieken’

Cultuurcentrum casino, Varenstraat 22a, Meulenberg
Deelnameprijs: 1 euro per avond
Info en inschrijven: via de vrijetijdswinkel Houthalen-Helchteren, Centrum-Zuid 1111, Houthalen-Centrum, tel 011 890 702.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)


Foto
Beste lezer,
welkom op deze blog waar je dagelijks nieuws uit onze gemeente vindt. Zelf iets te melden, geef me een seintje!
Groeten,
Stijn Van Dingenen
E-mail mij

Volg het nieuws van Houthalen-Helchteren ook op facebook:

Inhoud blog
  • 32ste tentoonstelling van rashoenderclub Het Scharrelhoen
  • Infosessie over elektrische voertuigen in Greenville
  • Rommelmarkt op Kelchterhoef
  • Arrestaties in drugsonderzoek
  • Volks landbouwgebeuren op 't Sonnis
  • Integratie-ambtenaar moet inbedding asielzoekers in woonbuurt verbeteren
  • Misschien is judo wel joúw sport!
  • Gemeente schenkt 1000 euro aan vzw Chautaara
  • Heide stilaan op zijn mooist
  • Slachtbonnen zullen 5 euro kosten
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Vindt u dat er een tijdelijke brug moet komen aan het kruispunt Grote Baan - Koolmijnlaan?
    ja
    neen
    Bekijk resultaat

    Laatste commentaren
  • offerschande (Equal)
        op Biedt nieuwe slachtinrichting oplossing voor offerfeest?
  • integratie-ambtenaar (Oma)
        op Integratie-ambtenaar moet inbedding asielzoekers in woonbuurt verbeteren
  • aquagym (zwemles)
        op Aquagym
  • een eigen kijk op kosten (schaapjesteller)
        op Biedt nieuwe slachtinrichting oplossing voor offerfeest?
  • {TITEL_VRIJE_ZONE}
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Hieronder vindt u interessante webadressen uit onze gemeente:


    http://users.telenet.be/jww  
    www.actiefww.com  
    www.avthouthalen.be

    www.bc-helchteren.be

    www.bchouthalen2000.be
    www.bennewed.be

    www.broederkring.be

    www.chirohelchteren.be

    www.chirohelchteren.org

    www.cosimo.be/Meulenberg 

    www.danzav.centerrall.com

    www.dbchouthalen.be

    www.debiekorf.be

    www.delijn.be

    www.denoordzuid.be

    www.diabolichell.be

    www.donboscohelchteren.be

    www.doopie.be 

    www.dropshot.be

    www.fchelson.be

    www.fphouthalen-genk.be

    www.gezinsbond-helchteren.be

    www.groenhouthalen-helchteren.be

    www.gr5wandelaarshelchteren.be
    www.helchterenvv.be

    www.hengelhoef.net
    www.khhoeverheidegalmlillo.be

    www.home.scarlet.be/albert.vandijck

    www.hondenschoolderoedel.be

    www.houthalen-helchteren.be

    www.houthalen-helchteren.cdenv.be
    www.houthalen-helchteren.davidsfonds.be 

    www.houthalensracingteam.be
    www.hvchelchteren.be  

    www.illusio.be

    www.infogids-online.be

    www.jckreasa.be

    www.jeugdhuisthebassment.be

    www.kelchterhoef.be

    www.kreasa.be

    www.ksjhouthalen.be

    www.kwbhelchteren.be

    www.lachfestival.be

    www.lgcc.be
    www.limburgadembenemend.be

    www.mish-mash.be

    www.molenheide.be

    www.mrk-houthalen.be

    www.oc76.be

    www.parkfc.be

    www.poppunt.be

    www.rimo.be

    www.rotary-houthalen.be

    www.schooldeschakel.be

    www.sdhh.be
    www.selishouthalen.be

    www.terdolenfietshappening.be

    www.tvl.be

    www.userstelenet.be/
    ttcpalethouthalen
      
    www.villabasta.be

    www.vlabus.be
    www.wschelchteren.be

    http://www.hhoost.be/
    wijkvereniging/

    Het adres van uw vereniging of organisatie staat er nog niet bij? Geef het ons door en wij voegen het toe.

    Zoeken in blog

    Archief per maand
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 09-2005
    Startpagina !
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    >

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs