04/04/2009 9:15 K. WS LAUWE K. ZWEVEGEM SP.   -

Provenciale scholieren U 16                                                                voetbal/1000.gif

22-09-2008 om 00:00 geschreven door patje

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Technische staf

Bron:

18-09-2008 om 00:00 geschreven door patje

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    06/09/2008 KZwSp - Wevelgem 1-3
    Onze scholieren hebben hen eerste thuiswedstrijd verloren tegen een sterk Wevelgem. De eerste helft was een zeer genietbaar kijkstuk met kansen aan beide kanten. De partij begon slecht voor de thuisploeg want na nauwelijks 2 minuten spelen waren we al op achtervolgen aangewezen. Maar Zwevegem was niet aangedaan van deze vroege opdoffer, want na 5 minuten spelen hingen de bordjes alweer gelijk, na een actie op links via Pieter en Ossama die voor doel bracht maakte Mathias gelijk. Op het kwartier werd een misverstand in de thuisdefensie afgestraft en stond het 1-2. Er volgden nog kansen voor beide ploegen maar het bleef bij een 1-2 ruststand. Na de pauze zagen we een gretige thuisploeg die verschillende kansen op de gelijkmaker onbenut lieten, en zoals zo vaak in het voetbal viel het doelpunt aan de overzijde, 12 minuten voor affluiten beslisten de bezoekers de wedstrijd met een rake counter en stond de 1-3 eindstand vast.
    Speelden voor Zwevegem: Kevin, Ruben, Arnaud, Jens, Pieter, Attila, Thomas V, Steve, Ossama, Mathias, Arne, Jeffrey, Thomas S, Laurens en Hannes
    30/08/2008 Avelgem - KZwSp 0-4
    Onze eerstejaars scholieren zijn de competitie goed begonnen met een ruime en verdiende overwinning op het veld van Avelgem.
    Het wedstrijdbegin was evenwichtig met kleine kansen aan beide kanten. Naarmate de wedstrijd vorderde begon Zwevegem beter te voetballen, en dat leidde in de 22’ tot het eerste doelpunt. Na een mooie pas van kapitein Thomas Vanwijmelbeke kwam Arne Goemaere alleen voor doel, hij omspeelde rustig de doelman en werkte af. Op het halfuur was het voor de tweede keer raak. Arne Goemaere zette een actie op en gaf een voorzet voor Thomas Scarlatescu die mooi afwerkte. Nog voor rust kon Zwevegem de voorsprong uitdiepen maar de kansen werden niet benut.
    Na de rust was Zwevegem duidelijk de betere en dat resulteerde in 55’ in de 0-3. Het was Laurens Dewyn die een foutje in de thuisverdediging afstrafte. Drie minuten later was het opnieuw raak, deze keer was het Thomas Vanwijmelbeke die een goeie voorzet van Jeffrey Lefever afrondde, en zo stond de 0-4 eindstand op het scorebord.
    Speelden voor Zwevegem: Kevin, Ruben, Arnaud, Jens V, Pieter, Ossama, Thomas V, Steve, Jeffrey, Arne, Mathias, Thomas S, Attila en Laurens
    20/08/2008 Harelbeke-KZwSp 3-2
    De scholieren ven zwevegem speelen een zwakke wedstrijd tegen een sterke en goed georganiseert Harelbeke.Toch kon zwevegem telens op voorsprong komen met doelpunten van Sammy(penalty)
    en van Steve.
    In de eerste helft kwamen de bezoekers overal een stapje tekort tegen een zeer sterk spelend Harelbeke. Harelbeke greep Zwevegem meteen naar de keel, en kreeg kansen genoeg om op voorsprong te komen, maar een sterk spelende Kevin hield in zijn eentje de bezoekers in de wedstrijd. Op het kwartier kwam Zwevegem voor het eerst opzetten, en meteen kreeg het een strafschop toegekend na handspel. Sammy zette de strafschop feilloos om. De thuisploeg was echter niet aangeslagen door deze opdoffer en ging furieus op zoek naar de gelijkmaker, die er dan ook kwam na 22 minuten spelen. Het bleef eenrichtingsvoetbal maar opnieuw waren het onze jongens die op voorsprong kwamen na 35minuten, een goeie actie bracht Arne voor doel en was het Steve die afwerkte. Lang konden onze jongens de voorsprong niet vasthouden want na 37 minuten kwam Harelbeke langszij. We gingen rusten bij een gevleide 2-2 gelijkstand. Zwevegem kwam beter uit de kleedkamer en speelde een goeie 2de helft met enkele mooie kansen. Maar het was Harelbeke die het winnende doelpunt maakte, na 55minuten spelen werd een vrije trap in doel verlengd. Onze jongens probeerden nog het tij te keren, maar zijn daar toch niet in geslaagd.
    Speelden Voor Zwevegem: Kevin, Attila, Arnaud, Jens, Ossama, Jeffrey, Thomas V, Steve, Mathias, Sammy, Arne, Ruben, Pieter, Thomas S en Laurens
    04/10/2008 Diksmuide - KZwSp 5-3
    Onze jongens hebben hun eerste verplaatsing met de bus niet goed kunnen afronden. Zwevegem begon uiterst zwak aan de wedstrijd en na een kwartier spelen stond het al 3-0 voor de thuisploeg. Na 20 minuten begon Zwevegem eindelijk beter te voetballen en dat leidde in de 24' tot een doelpunt, Steve rondde een solo actie af met een mooi afstandsschot. De partij kabbelde daarna rustig tot aan de rust. Na de koffie kwamen onze jongens heel wat sterker uit de kleedkamer, en dat resulteerde al na 10 minuten in de aansluitingstreffer. Thomas V kwam alleen voor doel en werkte rustig af. De vreugde was echter van korte duur want 2 minuten later stond het al 4-2. Zwevegem zette alles op alles en speelde met veel overgave en kreeg enkele kansen. 10 minuten voor affluiten viel de bal voor Pieter zijn voeten en die schoof onder de keeper binnen 4-3. Onze jongens gingen nog voluit voor de verdiende gelijkmaker maar 2 minuten voor affluiten werd het 5-3 na een counter van de thuisploeg. Jammer dat sommige jongens eerst een kwartier nodig hebben alvorens wakker te schieten, want in sterke tweede helft toonde Zwevegem dat het aanspraak kon maken op een gelijkspel of meer.
    Speelden voor Zwevegem: Kevin, Ruben, Arnaud, Jens, Pieter, Axel, Thomas V, Steve, Hannes, Matthias, Laurens, Ossama, Attila en Jeffrey

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Transfernieuws
    * Twee nieuwe spelers verwelkomen de U 16 scholieren bij de aanvang van het seizoen(Sammy:Harelbeke) en (Atilla:Aalbeke)Ook(jeffrey ex racing waregem vergezelde de ploeg)

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stand + uitslagen

Rumbeke -  Avelgem 8-1 1 Rumbeke 2 2 0 0 10-2 6
    Varsenare -  Oostkamp 0-3 2 Wevelgem-C. 2 2 0 0 7-1 6
    VK Ieper -  Eernegem 2-0 3 Deerlijk 2 2 0 0 7-3 6
    Diksmuide -  Deerlijk 2-4 4 Oostkamp 2 2 0 0 5-1 6
    Koksijde -  VG Oostende 4-2 5 Zwevegem 2 1 1 0 5-3 3