Zoek en vind spelletjes
Inhoud blog
 • Call of Duty Black Ops Cold War komt met exclusieve zombie game voor Playstation
 • Binnenkort verwacht: Wasteland 3
 • Sigma paintr start met pilot in Utrecht
 • Yesterday Origins PC! Vanaf volgende week beschikbaar!
 • Tales of Lagoona 2 – Peril at Poseidon Park

  Zoeken in blog


  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  Nieuws Ned. AD
 • Bertens fit voor interland: ‘Moet niet aan 683 dingen tegelijk denken’
 • Politie-onderzoek naar ‘ronduit triest’ anti-Joods spreekkoor Vitesse-fans
 • Veelbesproken atlete Semenya mist olympische kwalificatie 5000 meter
 • Halve finalisten CL: Manchester City 20 jaar geleden nog degradant
 • Het moderne voetbal: Foden woest op eigen social media-team na ‘uitdagende’ tweet richting Mbappé
 • Atlete Semenya mist olympische kwalificatie 5000 meter
 • Spaanse titel? Let ook nog op Sevilla met Luuk de Jong
 • Konterman verruilt PEC Zwolle na dit seizoen voor Oranje onder 19
 • Politie onderzoekt ‘ronduit triest’ anti-Joods spreekkoor Vitesse-fans tijdens sfeeractie
 • EK driebanden gaat niet door, maar Berlicum krijgt ook editie 2022

  10-12-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Call of Duty Black Ops Cold War komt met exclusieve zombie game voor Playstation

  De ontwikkelaar van de nieuwe COD heeft deze week aangekondigd dat er een nieuwe zombie game mode komt. Deze mode is het eerste jaar alleen speelbaar op Playstation 4 en 5. Hiermee heeft Sony een goede slag geslaan onder de zombie fans van COD.

  Zombies Onslaught is een modus voor twee spelers, de zombie modus is te spelen in verschillende multiplayer maps van de game. Spelers moeten een afgebakend gebied waar een soort Orb rondvliegt verdedigen tegen een groep zombies. Wanneer er genoeg zombies zijn uitgeroeid verplaatst de Orb zich naar een andere locatie. Hoe verder spelers komen, hoe sneller en sterker de zombies worden. Jij als speler moet zo lang mogelijk blijven leven, het is dus een soort survival met verschillende rondes. Ook kun je beloningen vrijspelen die je in andere games modes kan gebruiken.

  Door de deal die Activision met Sony heeft lopen zijn er verschillende voordelen aan het spelen van COD op Playstation-consoles ten opzichte van andere platforms. De betas zijn eerder te spelen en er komen dus ook tijdelijk exclusieve game modus naar de Playstation. Dit is echter niet nieuw ook vorig jaar ontving Call of Duty: Modern Warfare op PlayStation-consoles tijdelijk exclusief een game mode.

  Call of Duty Black Ops Cold War komt op 13 november uit en is te spelen op de Xbox One, Xbox Series X/S, Playstation 4 en PC. De game komt iets later uit op de Playstation 5, namelijk 19 Oktober. Met deze exclusieve game mode word het wachten hopelijk goed beloond. Alles ligt in handen van de game consulting

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Games, Hardcore games, Games downloaden, game development
  11-08-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenkort verwacht: Wasteland 3
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In deze RPG game stap jij in de schoenen van de enige overlevende en ga jij  alleen op zoek naar een nieuwe basis. Hierna moet jij tussen verschillende facties een bestaan proberen op te bouwen.

  De maker van de game heeft zijn eigen lat vrij hoog gelegd nadat de opvolger van Wasteland, Wasteland 2 een groot succes bleek te zijn. De game speelt zich voornamelijk af in een ijzige zetting, waar het moeilijk is om te overleven. Jij komt hier voor lastige keuzes te staan die de loopbaan van de game volledig kunnen veranderen. Verder kunnen de fans uitgebreide dialoog opties verwachten die in lijn staan met Torment: Tides of Numenera. Hierbij moet je denken aan handige teamvaardigheden tijdens gevechten en de optie om de campagne volledig coöperatief te spelen. Ook heeft de game meer focus gelegd op het verbeteren van de tactische battels.

  Wasteland 3 komt na enig uitstel redelijk snel uit en daardoor blijkt Augustus toch een goede maand te worden voor de RPG fans. Wilt u deze of andere games downloaden kijkt u dan ook is op onze eigen website!

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  22-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sigma paintr start met pilot in Utrecht
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Sigma paintr heeft Utrecht uitgekozen als eerste stad waar zij actief is met een uniek nieuw concept. Zoek je op schilder Utrecht, dan kan je de website van Sigma paintr vinden. Bekijk  de website en vul hierna de offerte wizzard in. Heel eenvoudig wordt je stap voor stap begeleid om de juiste prijs voor je schilderwerk te bepalen. De Sigma paintr maakt gebruik van uitstekende schilders, de beste verf en uitsluitend top materiaal.

  Kom je niet uit Utrecht, geen paniek. Vanaf 2017 is Sigma paintr in geheel Nederland en België actief. Wel zo prettig voor iedereen. Grote voordeel is dat je niet thuis hoeft te blijven om een schilder jouw schilderwerk te laten zien, en te wachten op het moment dat de schilder tijd heeft om een offerte door je bus te gooien. Nadat je de offerte aanvraag hebt gedaan,, en deze hebt geaccepteerd, kan je zelf bepalen wanneer de schilder langskomt om te starten.

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  Tags:Schilder, Schilder Utrecht, Schilderswerk, Sigma paintr,
  01-11-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yesterday Origins PC! Vanaf volgende week beschikbaar!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanaf volgende week Donderdag 10 November zijn wij een prachtige 3D Adventure game rijker. Op deze datum staat de langverwachte Yesterday Origins PC gepland!


  De Gamescom 2016 heeft deze game gewaardeerd als "Gamescom Adventure game van het jaar 2016" het beloofd dus een fantastische game te worden.

  In Yesterday Origins kruip je in de huid van John Yesterday, een personage dat wakker wordt en opeens 500 jaar ouder is geworden. Samen met zijn vriendin gaan de 2 op zoek naar een eeuwenoud artefect en stuiten op tal van avonturen en actie-momenten. Met vele zwarte humor momenten krijgt dit spel een leuke stijl en is het gegarandeerd dat er vele speeluren in dit spel gaan zitten.

  Bekijk hieronder alvast de trailer van Yesterday Origins:

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  08-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tales of Lagoona 2 – Peril at Poseidon Park
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Jarenlang was het prachtige Poseidon Park geliefd bij jong en oud. Het pretpark is echter door de tand des tijds in verval geraakt. De hoogbejaarde pretparkeigenaren hebben niet genoeg geld voor de reparaties en de burgemeester besluit het park dan ook te sluiten. Als het aan hem ligt, zullen toekomstige generaties het park niet kunnen bezoeken. De eigenaren zijn radeloos en intens verdrietig. Hun kleindochter Leona kan hun verdriet niet langer aanzien en besluit in te grijpen!

  Trek je kluskleren aan en warm je spieren maar vast op want Leona kan deze klus niet alleen klaren. Verken Poseidon Park en ontdek dat er heel wat reparaties uitgevoerd moeten worden. Tijd om de handen uit de mouwen te steken! Verzamel geld door naar verborgen voorwerpen te zoeken en neem opdrachten van de bijzondere inwoners van Lagoona aan. Gebruik het geld dat je verdient om het park in oude glorie te herstellen. Los meer dan 160 puzzels op, ontrafel de fascinerende geheimen van de zee en geniet van het vrolijke gevoel dat dit leuke spel je geeft. Haal de burgemeester over het park te heropenen en laat Leona’s grootouders weer stralen!

  Speel ook het eerste deel van deze kleurrijke en levendige reeks! Download het vermakelijke spel Tales of Lagoona – Orphans of the Ocean vandaag nog bij Denda Games!

  Kenmerken

  • Denda Games neemt een frisse duik
  • Een gezellig zoek en vind spelletje
  • Herstel een vervallen pretpark
  • Laat de pretparkeigenaren weer stralen
  • Vind verborgen voorwerpen en verdien geld
  • Los uiteenlopende opdrachten op
  • Een prachtig spel om te zien
  • Een compleet nieuw opdrachtensysteem!
  • Verzamel eten voor de zeepaardjes
  • Ontmoet bijzondere personages
  • Volledig Nederlandstalig

  Wilt U gamekeys kopen of cdkeys kopen kijk dan op de site van Denda Games

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  03-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pokomon GO: verdient Nintendo hier echt aan?
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Jarenlang was Nintendo oppermachtig op de gebied van handheld computing. Met de Nintendo Gameboy, de Nintendo DS en de Nintendo 3DS heeft dit Japanse bedrijf de wereld voorzien van de meest prachtige karakters en gameplay.

  Bekende karakters van Nintendo zijn Mario, Mario Kart en natuurlijk Pokomon. Naast het ontwikkelen van games voor de DS, was Nitendo ook groot met de Nintendo Wii. Bij introductie waren de Nintendo Wii apparaten niet aan te slepen. Menig vader moest met Sinterklaas zijn kroos teleurstellen omdat het niet gelukt is om een Wii apparaat te kopen bij een speelgoed retailer.

  Naast Nintendo werden er ook door andere game ontwikkelaar games ontwikkeld voor de DS en de 3DS. Met bakken tegelijk gingen deze games over de toonbank bij Bart Smit, Free Recordshop en Intertoys. Iedereen verdiende goud geld aan deze producten, want de verkoopprijs was hoog. Diegene die het meeste verdiende was Nintendo, de licentie voor de DS en 3DS cartridge vormde een wezenlijk onderdeel van de kostprijs van de Game.

  De eerste scheuren in dit business model kwamen echter in 2012. Het lukte de ontwikkelaars niet meer om DS en 3DS titels te ontwikkelen waar genoeg omzet was te behalen om de investeringen in de ontwikkeling van de games terug te verdienen. De consument was massaal overgestapt op de smartphone, waar je vergelijkbare games voor fractie van de prijs kan spelen op een iOS of Android device. Veel ontwikkelaars en uitgevers konden de terugval in omzet niet opvangen en gingen onderuit.

  Voor Nintendo was toen de schade beperkt. Door de ijzersterke brands was de consument nog wel bereidt om deze games te spelen op de DS of 3DS. De externe ontwikkelaars vielen weg, en Nintendo beheerste het DS en 3DS schap in de winkel.

  Echter eind 2014 en zeker in 2015 was het over met de pret voor Nintendo en zakte de omzet voor de 3DS games ( DS was inmiddels gestopt en maakte plaats voor de 2DS). De strategie van Nintendo kon geen doorgaan vinden, Nintendo moest haar karakters naar andere devices brengen, niet zijnde haar eigen device. De eerst game die ontwikkeld werd door Nintendo is de Pokomon GO voor iOSen Android.

  Of Nintendo dit nieuwe business model begrijpt is nog maar de vraag. Het spel wordt wel  door miljoenen gespeeld, maar is gratis. Het is maar een klein percentage die coins koopt, hoeveel is nog onduidelijk. Nintendo heeft inmiddels aangekondigd dat dit percentage laag is, prompt zakte de koers van Nintendo weer, nadat die eerst enorm is gestegen.

  Het spelen van een PC game behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Hier heeft Nintendo nooit overheerst, sterker nog Nintendo ontwikkelde geen games voor de PC. CDkeys kopen kan je op veel verschillende websites, van heel veel verschillende ontwikkelaars. Dit zal altijd zo blijven.

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Last Dream
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ben ziet zijn vrouw Elizabeth elke dag, maar alleen als hij slaapt. Elizabeth is bij een auto-ongeluk om het leven gekomen. Ben mist haar enorm. De dromen verwarren hem. Hij voelt zich uitgeput en de grens tussen droom en werkelijkheid vervaagt steeds meer. Elke droom eindigt op dezelfde manier, op één na. In zijn laatste droom ontvangt hij een aanwijzing. Zal de aanwijzing naar Elizabeth leiden? Is het mogelijk haar terug te zien?

  Bens werkelijkheid raakt verstrengeld met een droomwereld waarin hij het tegen immense krachten op moet nemen. Loods Ben veilig door deze bijzondere wereld en probeer samen met hem Elizabeth terug te vinden. Verzamel nuttige voorwerpen en speel veelzijdige minispellen terwijl je een wonderbaarlijke en prachtige omgeving verkent. Wat is realiteit en wat bestaat alleen in Bens dromen? Lukt het jou Ben en Elizabeth te herenigen of eindigt Bens zoektocht in een ware nachtmerrie?

  Verken ook fantastische droomwerelden in de spellen Azada Elementa Collector’s Edition en Dreamscapes: The Sandman Collector’s Edition. Download deze geweldige zoek en vind spellen vandaag nog bij Denda Games!

  Kenmerken

  • Denda Games doet een dutje
  • Help Ben zijn vrouw Elizabeth terug te vinden
  • Bemachtig nuttige voorwerpen
  • Verken een bijzondere droomwereld
  • Een meeslepende verhaallijn
  • Prachtige graphics
  • 15 veelzijdige minispellen
  • Volledig Nederlandstalig

  wilt Cdkeys kopen of gamekeys kopen? kijk dan op de site van Denda.

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Battlefield 1: terug naar de Eerste Wereld Oorlog
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In de komende volgende release van Electronic Arts, Battlefield 1, gaat de gamer terug naar de Eerste Wereld Oorlog. De vorige versies gingen over de Tweede Wereld Oorlog en de internationale conflict haarden. De releasedatum van Battlefield 1 is 21 oktober 2016.

  Waarom is deze versie van Battlefield zo interessant? Gamers over de gehele wereld verwachten er veel van, en de demo is kortweg adembenemend. Maar juist Wereld Oorlog 1 maakt deze game zo interessant. Deze strijd was de laatste strijd waarop nog op een klassieke manier werd gevochten, en man tegen man gevechten een wezenlijk onderdeel uit maakte van het strijdtoneel.

  De eerste wereld oorlog ontstond op de Balkan, waar de prins van het groot Duits Oostenrijkse Rijk werld vermoord. Voor de Duitse Keizer de aanleiding om van de gelegenheid gebruik te maken zijn jarenlang gekoesterde wens naar gebiedsuitbreiding te verwijzelijken. Met veel wapen gekletter trokken de Duitse soldaten zowel naar het westen als naar het oosten.

  De strijd in het Oosten is in onze westerse wereld niet zo bekend. In Rusland regeerde nog de Tsaar. Na een lange strijd tussen de Kozakken en de Duitsers, was het Russische Tsaardom zo verzwakt dat de Communisten de kans grepen de macht over te nemen en een staakt het vuren af te spreken met de soldaten van de Keizer.

  De strijd in het westen is beter bekend bij ons. Na een voorspoedige opmars van het Duitse leger, werd de legermacht gestopt door de Engelsen en Fransen in Noord Frankrijk. Dit was het begin van een jarenlange loopgraven oorlog, waarbij beide partijen zich diep hadden ingegraven in de Franse klei.

  In deze oorlog zijn een aantal nieuwe schrikwekkende wapens geïntroduceerd, de meeste verschrikkelijke is wel de introductie van chemische wapens. Het mosterdgas werd door de Duitsers over de loopgraven van de tegenstander verspreid, met dodelijke gevolgen. Of dit wapen ook in Battlefield 1 wordt geïntroduceerd weten wij nog niet, maar verschrikkelijk is het wel.

  Naast de moderne wapens was de Eerste Wereld Oorlog de laatste oorlog waar nog grootschallig man tegen man gevochten. Deze gevechten vonden plaats door een banjonet op het geweer te plaatsen, uit de loopgraven te komen en te proberen het gevecht aan te gaan met de tegenstander.

  Kortom, Battlefield 1 is een fantastische spel. Wil je de CDkeys kopen voor de PC versie van de Battlefield serie dan kan dat op verschillende websites. Battlefield 1 is zeker een aanrader voor spelers van first person adventure games.

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  25-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe game van Denda Games: Vengeance - Lost Love
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Amanda keert samen met haar verloofde James terug naar het stadje waar ze opgroeide. Ze wil hem haar ouderlijk huis laten zien. Helaas zijn haar ouders niet meer in leven. Amanda mist ze nog iedere dag. Vlakbij hun eindbestemming krijgen Amanda en James de schrik van hun leven. Midden op de weg staat een gemaskerde gedaante. James weet hem te ontwijken maar in de verwarring die volgt, wordt hij door de onverwachte verschijning ontvoerd. Amanda vraagt haar broer Mike om hulp. Tot haar grote ontzetting is hij niet bereid haar te helpen!

  Mike is druk met het heropenen van de mijn en heeft nergens anders interesse in. Amanda is geschokt. Mike weet toch dat hun vader de mijn na een afschuwelijk ongeluk heeft gesloten? Wat verzwijgt haar broer voor haar? Tijdens haar zoektocht naar James, stuit Amanda opnieuw op de gemaskerde gedaante. Hij wordt de Eenzame Mijnwerker genoemd. Welk mysterie is gaande in het stadje waar ze eens zo gelukkig was? Stort je op sfeervolle zoek en vind scènes en speel tal van minispellen om het geheim van de Eenzame Mijnwerker te ontrafelen en James terug te vinden!

  Ben jij een kei in het redden van vermiste verloofdes? Download dan bij Denda Games ook de spellen Spirits of Mystery: Song of the Phoenix – Collector’s Edition en Secret Bunker USSR – The Legend of the Vile Professor. Je zult genieten van deze spannende en avontuurlijke zoek en vind spellen!

  Kenmerken

  • Denda Games onderzoekt een spookverschijning
  • De verloofde van Amanda wordt ontvoerd
  • Bestaat de Eenzame Mijnwerker echt?
  • Achterhaal het geheim van Amanda’s broer Mike
  • Gevarieerde zoek en vind scènes
  • Goed uitgekiende minispellen
  • Een spannende verhaallijn
  • Volledig Nederlandstalig

   Wilt u deze of andere nieuwe spelletjes spelen kijk dan is op de website van Denda games voor de beste spelletjes.

   Of wilt u gamekeys en cdkeys kopen? Kijk dan op de website van Denda.


  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  13-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Battlefield 1
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Battlefield 1 is een actiespel en komt uit op 21 oktober 2016 in de winkel. Voor de mensen die hem vooruit hebben besteld is het spel al te spelen op 18 oktober 2016. Het spel is te spelen op de Xbox One, Playstation 4, en PC. De uitgever is Electronic Arts en de ontwikkelaar is DICE.

  Over de singleplayer is nog niet veel bekend gemaakt. Wel is duidelijk dat je het spel in meerde perspectieven speelt en dus met meerdere hoofdpersonen. Of de verhalen van de hoofdpersonen met elkaar in verband liggen is ook niet duidelijk. Wel is bekend dat het spel zich afspeelt in de eerste wereldoorlog.

  Over de multiplayer is echter meer bekend gemaakt. Bij de multiplayer staan grote veldslagen tussen 64 mensen centraal met alle kenmerken die de eerste wereldoorlog met zich meebrengt. Zo heb je loopgraven, gifgas, historische tanks en oude gevechtvliegtuigen. Het spel bestaat dus niet alleen uit soldaten die te voet gaan maar ook soldaten op paarden en in pantservoertuigen of zelfs in tanks die de loopgraven zo overhoop rijden. als speler kun je uit 4 voertuig klassen kiezen die zijn alleen nog niet bekend gemaakt.

  Ook kun je als speler zelf kiezen uit vier klassen om in te spelen: De assault-klasse, laat spelers onder meer vijandelijke voertuigen uitschakelen. De medics houden hun kameraden in leven, de support-klasse die beschikt over zware wapens en de scout die met zijn sniper rifle verantwoordelijk is voor het vergaren van Intel.

  Het spel speelt zich overal ter wereld af zoals in de woestijn van Arabie of in de bekende plekken van west Europa. Geen gevecht zou het zelfde zijn door alle verschillende locaties in de lucht op het land of zelfs in de zee. Het is kortom een prachtig spel om zeker naar uit te kijken. Dit spel is op 21 oktober te koop in de winkel ook kun je gamekeys en cdkeys kopen.

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Archief per week
 • 07/12-13/12 2020
 • 10/08-16/08 2020
 • 19/12-25/12 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 09/11-15/11 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!