Inhoud blog
 • vernederde yugioh speler rotterdam hoogvliet
 • wil je de beste yugioh speler ooit!!! hier vindt je alle tips,de beste monster cards en trap en magic cards met de beste effecten.
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  yugioh
  voor al uw tips voor yugioh
  25-08-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vernederde yugioh speler rotterdam hoogvliet
  23 augutus
  vandaag hebben we er weer een paar kampioenen bij met trots ook iemand van de yugioh bond GEFELICTEERD!!!
  Pascal Van Dillen . en uit hoogvliet rotterdam GEFELICITEERD!!! Alan Verroen en Jeroen Boers
  hier bij zijn ze kampioen van rotterdam zuid-holland

                                                                                     dean verroen en pascal van dillen     de yu-gi-oh bond

  24 augutus
  sylvano metz heeft een slechte reputatie opgelopen nadat hij 3 keer achter elkaar heeft verloren in een beurt
  voor dat hij ging spelen was de yugioh bond in crommemeth en de okkersheul en heeft zijn nederlaag gezien
  hij  had een weddeschap gesloten dat was dat hij voor altijd mocht worden uitgelachen .
  sylvano metz heeft zijn nederlaag toegegeven en werd door alle mensen die toekeken werd uitgelachen
  zo ziet u nou weer sluit nooit een weddeschap uit als je een slechte yugioh speler bent
  (of in dit geval gewoon DOM!!!)

                                                                                   dean verroen en pascal van dillen  de yu-gi-oh bond

  25-08-2006 om 11:16 geschreven door yugioh beheer  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (166 Stemmen)
  24-08-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wil je de beste yugioh speler ooit!!! hier vindt je alle tips,de beste monster cards en trap en magic cards met de beste effecten.

  Nadat Yu-Gi-Oh in 2003 enige tijd door Yorin is uitgezonden, is deze tekenfilm vanaf medio februari 2004 bij Fox Kids te zien, waarbij ze begonnen zijn met het uitzenden van het 2e seizoen. YuGiOh speelt voornamelijk om het spelen van het kaartspel Duel Monsters en dat is dan ook waar Yugi en zijn vrienden zich voornamelijk mee bezig houden. Op deze site zal naast veel info over en plaatjes van de tekenfilm natuurlijk ook een hoop te vinden zijn over het kaartspel. Naast de spelregels is er een grote kaartendatabase aanwezig van zowel de Amerikaanse als de Europese serie. En natuurlijk ook het nodige aan achtergronden en kleurplaten
  wallpaper : atemu_eclair.jpgwallpaper : kaiba_ultimate_dragon.jpgwallpaper : yugioh_magiciens.jpgwallpaper : dieux_blue_eyes_black_chaos.jpgwallpaper : bakura_ryo.jpg
  wallpaper : yugi_carte.jpgwallpaper : yamiyugi_2.jpgwallpaper : jyonouchi_katsuya.jpgwallpaper : yugi_osiris.jpgwallpaper : kaiba_seto.jpg
  wallpaper : yugi_joey.jpgwallpaper : magicienne_toon.jpgwallpaper : mutou_yugi.jpgwallpaper : yugi_kaiba_puissantes_cartes.jpgwallpaper : yugi_marik.jpg

  Het verhaal
  Yu-Gi-Oh! gaat over het verhaal van Yugi en zijn vrienden die in aanraking komen met het spel dat als een storm over het land raast. Yugi's grootvader is de manager van een spellenwinkel en laat hem kennis maken met een oud Egyptisch vechtkaartspel, genaamd "Duel Monsters". Het spel laat verschillende mythologische wezens tegen elkaar vechten in magische gevechten op een steeds veranderend slagveld, vol met magische vallen. Als na het gevecht de rook opklaart, kan er maar één Yu-Gi-Oh!, Koning der Spellen, zijn! Yugi ontdekt het geheim van de eeuwenoude Egyptische Millennium Puzzel, dat een krachtige geest van een Egyptische koning, Yami Yugi, vrijlaat. Wanneer Yugi de Millennium Puzzel oplost, wordt hij beloond met de geest van de almachtige spellenkoning. En hij begint aan de reis om de Koning der Duellisten te worden

  Yugi houdt ervan om spellen te spelen en raadsels op te lossen. Yugi woont bij zijn grootvader, die de manager is van een spellenwinkel. Zijn grootvader laat hem kennis maken met de eeuwenoude Egyptische "Millennium Puzzel". Nadat Yugi het geheim van de puzzel ontdekt, verandert zijn leven. Hij wordt Yami Yugi, een machtige geest en begint te duelleren met vele rivalen. Hij zal vechten met tegenstanders, soms zelfs volgens hun regels, en natuurlijk verslaat hij ze. Omdat Yugi normaliter verlegen en vriendelijk is, mag hij blij zijn met een paar goede vrienden zoals Joey, die mogelijk zijn beste vriend is, Tristan en Téa.

  yami yugi
  De alter ego van Yugi. Door de Millennium Puzzel te gebruiken, wordt Yugi bevangen door magische energie, waardoor hij krachtiger wordt en hij een meester -duellist kan worden.

  kaiba
  Seto Kaiba is rijk. Hij kan er niet tegen dat Yugi hem verslagen heeft. Zijn uiteindelijk doel in het leven is het verslaan van Yugi, op wat voor manier dan ook. Kaiba heeft een jongere broer, Mokuba, die net zoveel van spellen houdt als hij. Toen Kaiba en Mokuba opgroeiden in het weeshuis, beloofde Kaiba dat hij voor hem zou zorgen, hoe dan ook. Hoewel Kaiba de rijke directeur van zijn eigen multinationale hightech bedrijf is, KaibaCorp, ligt zijn ware passie bij de wereld van Duel Monsters. Daar gebruikt hij zijn gewetenloze manier van zakendoen om iedereen die het tegen hem opneemt, te verslaan. Hij is een expert in het duel en daagt Yugi uit als rivaal.

  waar gaat het spel over
  Bij Yu-Gi-Oh! Duel Monsters, nemen 2 spelers het, in een wedstrijd bestaande uit drie duels, tegen elkaar op. Je hebt kunde, oefening, strategie en geluk nodig om als winnaar uit de bus te komen, omdat er veel manieren zijn om je tegenstander te verslaan. De grote gevechten worden uitgevochten door ongelofelijke monsters, bestaande uit 20 soorten, ieder met hun eigen unieke vaardigheden en vechttechnieken. Daarbij komt nog dat de spelers gebruik kunnen maken van magie, het zetten van vallen, het hele strijdtoneel kunnen veranderen en zelfs twee monsters kunnen laten fuseren tot één supermachtig monster!

  regels

 • Iedere speler begint een Duel met 8000 Levenspunten.
 • Levenspunten verminderen als gevolg van schade door een gevecht
 • Je wint een duel als je de levenspunten van jouw tegenstander naar 0 brengt. Als jouw tegenstander jouw Levenspunten naar 0 brengt, dan verlies JIJ!
 • Als jij en jouw tegenstander tegelijkertijd 0 Levenspunten hebben, dan is een Duel gelijkspel.
 • Als het Deck van één van beide speler uitgeput is tijdens een Duel, dan is de eerste speler die geen kaart kan pakken, de verliezer. Met dit in gedachten, moet je zuinig omspringen met je kaarten.
 • Als je tijdens het Duel, op ieder gewenst moment, alle vijf onderstaande kaarten in je hand hebt, dan win je direct het Duel

  hoe begin je
 • Het Deck dat wordt gebruikt tijdens het Duel moet minimaal 40 kaarten bevatten. Naast dit minimum, mag jouw Deck zoveel kaarten bevatten als je wilt.
 • Behalve jouw Duel Deck, mag je ook 15 extra kaarten in een aparte, extra stapel (Side Deck) naast je Deck hebben liggen. Dit Side Deck geeft je de mogelijkheid om jouw Deck aan te passen zodat het beter aansluit op jouw strategie tijdens een wedstrijd.
 • Tussen de Duels door mag je iedere kaart uit je Deck vervangen met één uit je Side Deck, zolang je maar evenveel kaarten in je Deck overhoudt.
 • Het Side Deck dat je maakt moet exact 15 kaarten bevatten aan het begin van een Wedstrijd. Met andere woorden, als je niet genoeg kaarten hebt om een Side Deck van exact 15 kaarten te maken, dan mag je geen gebruik van een Side Deck maken
 • Let op: Dit Starter Deck bevat 46 kaarten, dus je hebt nog minimaal 9 kaarten nodig om een Side Deck te kunnen maken.
 • In iedere Wedstrijd, mogen het Deck en het Side Deck samen niet meer dan drie exemplaren van dezelfde kaart bevatten. Let ook op Verboden en Gelimiteerde Kaarten.

  verloop van het spel Volgens de officiële regels verloopt een Duel als volgt:
  • Voordat je begint aan een Duel, schud je jouw tegenstander vriendelijk de hand.
  • Beide spelers schudden hun eigen Deck en geven deze aan hun tegenstander om te laten schudden. De Decks gaan dan terug naar hun eigenaren en worden met de plaatjes naar beneden op hun respectievelijke Deck zones op de Speelmat gelegd.
  • Als je Fusion Monster Kaarten gebruikt, leg ze dan dicht neer op de Fusion Deck zone op de Speelmat. Een Fusion Deck is een kaart of een groep kaarten die uitsluitend uit Fusion Monsters bestaat, door het fuseren van 2 of meer Monsters tijdens een Duel (Fusion Monsters).
   Let op: De kaarten van een Fusion Deck worden niet meegeteld richting de 40 kaart minimum limiet van het Deck.
  • Laat jouw tegenstander zien dat jouw Side Deck exact 15 kaarten bevat (de kaarten mogen dicht geteld worden). Wanneer er kaarten uit jouw Side Deck worden verwisseld met kaarten uit je Deck, tel de kaarten in je Side Deck dan opnieuw, samen met jouw tegenstander om er zeker van te zijn dat deze evenveel kaarten bevat.
  • Voor het eerste duel van een Wedstrijd, tos je met een munt om te kijken wie mag beginnen. Voor de daaropvolgende Duels van de Wedstrijd, bepaalt de verliezer van het vorige Duel, wie er begint.
  • Tot slot pakt elke speler 5 kaarten van de bovenkant van zijn stapel. Als beide spelers 5 kaarten hebben, begint het Duel, volgens de regels in de Fases van het Spel. Voordat je leert hoe een Yu-Gi-Oh! speelbeurt verloopt, is het belangrijk om de Speelmat en de speelkaarten te begrijpen. Het begrijpen van iedere soort kaart zal je helpen strategieën te ontwikkelen die ervoor zorgen dat jij als winnaar uit de bus komt!

   deze site moet nog worden bijgewerkt

   Mede mogelijk gemaakt door de nederlandse yu-gi-oh bond                   pascal van dillen en dean verroen.

 • 24-08-2006 om 10:08 geschreven door yugioh beheer  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (317 Stemmen)


  Archief per week
 • 21/08-27/08 2006

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!