Inhoud blog
 • Heartbreakers, smilemakers.
 • Over seks en een dopje draaien
  Zoeken in blog

  Archief per maand
 • 05-2010
  KARMA IS A TRIP
  A trip that takes your whole life
  17-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heartbreakers, smilemakers.
  Oké, voor mij was de meivakantie officieel weer voorbij, want vandaag moest ik weer naar school! Op zich niet zo erg, want de zomervakantie komt opeens verschrikkelijk dichtbij! Nog tien weken voor ons, om precies te zijn... En ik kan zo niet wachten! Tot die tijd hoop ik dat ik het volhou en iedere dag wel iets post ookal zal geen hond het lezen. Nou en. 
  Omdat ook vandaag, zelfs is de vakantie net voorbij, zoals alle andere dagen op onze school een tikkeltje dramalicious zijn, was vandaag dat ook. Ten eerste werd ik vandaag helemaal aan het lachen gebracht door mijn taxigenootjes & in de pauze door R, die Norbit perfect na deed. En leraren die naar de kapper waren en een mislukt kapsel hadden... gewoon hilarisch. Dat waren de smilemakers... maar helaas, ook op onze school lopen de heartbreakers rond. Een van mijn taxigenootjes had al een half jaar en drie weken iets met mijn klasgenoot. En toen, boem, het ging uit in de pauze. HEARTBREAKER!!! Het is niet leuk om dit verdriet te zien... morgen chocola meenemen aangezien ze echt verdrietig was (mijn taxi genoot).

  17-05-2010 om 16:24 geschreven door kendumpedbarbieforme  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  16-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over seks en een dopje draaien
  Oke, soms zit je met je beste friend op de online wereld, makkelijker genaamd MSN in een krankzinnig gesprek. Je voelt je op een of andere manier helemaal knettergek, en bent in een bui die je 'miauw' noemt. Die best friend begrijpt voor geen meter wat er met jou aan de hand is en stelt je een serieuze vraag. Je geeft alleen maar vage, maar grappige antwoorden waardoor je beste friend 'xd' zegt. Omdat jij in die vage bui zit, antwoord je: 'De x is voor seks. De d is voor dopje draaien!'. Je beste friend is niet de slimste ter wereld, en antwoord met 'xd' waardoor jij nog harder gaat lachen. Uiteindelijk vraagt hij aan je: "Hoezo dopje draaien?". En jij antwoord heel simpel, alsof het dood gewoon is 'oh als je aan de eikel draait komt er toch iets uit?'.
  Oké, dat is mij dus overkomen. Ik zat in een knettergekke bui, niet wetend hoe het kwam en zei dit tegen mijn beste friend. Nu komt het vaak terug, en als iemand anders 'xd' zegt, moet ik altijd denken aan seks, en een dopje draaien. Ik kan er niks aan doen, het is gewoon zo! Heb jij ooit zoiets doms gezegd, maar dat heel stiekem erg grappig is?

  16-05-2010 om 19:46 geschreven door kendumpedbarbieforme  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  Tags:seks, sex, dopje, xd, grappig, humor, internet, msn, praten, beste, vriend, leuk, lol


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto

  Blog als favoriet !

  Archief per week
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!