Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
CHECK THIS OUT! www.taatu.com Join the new virtural world!
Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

Yourworld
Muziek-Clip-Fun-Friends
20-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hey iedereen,

eerst en vooral bedankt om deze site te bezoeken!
Nu, wat heeft deze blog allemaal in zich?

-Weetjes
-Muziek
-Gastenboek
-Downloads
-Clips
-Nieuws
- ...

Kom het zelf ontdekken! ENJOY

20-02-2009 om 17:52 geschreven door Steffike  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LouisLouise

Het verhaal

  • Hoe zou het zijn om als man te gaan slapen en als vrouw wakker te worden? Louis, de succesvolle en eigengereide hoofdredacteur van een mannenblad, is het schoolvoorbeeld van een macho. Hij maakt voortdurend jacht op knappe vrouwen, die hij na eenmalige consumptie dumpt. Tot één van zijn veroveringen, Eva, dat niet pikt. Zij neemt wraak en slaagt erin om hem in een vrouw te doen veranderen. Louis zal voortaan door het leven moeten als Louise.

    Louise is een mooie vrouw. Haar schoonheid is zeker een troef, maar toch voelt ze aan den lijve hoe moeilijk het is om als moderne vrouw je mannetje te staan. Louis ondervindt dat Louise vaak niet au sérieux wordt genomen en weet niet wat haar overkomt: het fameuze glazen plafond, vooroordelen en dan nog de praktische beslommeringen. Probeer maar eens op naaldhakken te lopen als je dat nog nooit gedaan hebt!

    Met vallen en opstaan leert ze al die nadelen kennen, maar ook de voordelen. Tot ze uiteindelijk voor de keuze komt te staan: blijft ze Louise, of wordt ze toch maar liever weer Louis. Een zeer moeilijke keuze, want Louise is intussen verliefd geworden op een man! Hoe zij wordt hij? Hoe hij blijft zij?
');
Elke weekdag om 18.35 u tot 19.00 u op VTM.
Don't forget it!

Meer info op http://www.vtm.be/Louislouise-2008/whatson/22171.php

20-02-2009 om 18:22 geschreven door Steffike  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit MOET je lezen!

20-02-2009 om 18:16 geschreven door Steffike  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOT NEWS

Agent schiet dolle showbizzaap dood na bloederige thriller

 Travis was een fenomeen. Hij kon zichzelf aankleden en zelf eten, maar ook zichzelf inloggen op een pc "en naar plaatjes kijken op het internet". De chimp kon ook werken met de afstandsbediening van een tv, en keek graag televisie, vooral op baseball was hij tuk blijkbaar. Travis kon ook zelf naar de wc gaan, zelf een bad nemen en "dronk graag wijn uit een echt wijnglas". 
 Toen Nash arriveerde, ontsnapte Travis uit de tuin. Hij gebruikte daarvoor de sleutels van het hek, die hij van de keukentafel had gepakt. Nash probeerde Herold te helpen om Travis te pakken. Daarop reageerde de aap furieus. Hij viel de vrouw aan, sloeg haar veelvuldig. Charla Nash ligt nog altijd op intensieve. Ze verloor veel bloed en dokters vrezen voor haar leven. 
travis valt de agenten aan. Buurvrouw Beverly Eckert fotografeerde het met haar gsm.
travis valt de agenten aan. Buurvrouw Beverly Eckert fotografeerde het met haar gsm.
Travis, misschien wel de slimste aap ter wereld, is door een politiekogel aan zijn einde gekomen. De 15-jarige chimpansee, die ondermeer de ster was in een reclamespot van Coca Cola, sloeg gisteren plots door toen Charla Nash, een vriendin van zijn bazin, op bezoek kwam. Wat daarna gebeurde, tart alle verbeelding.

Slimme aap
Travis was een fenomeen. Hij kon zichzelf aankleden en zelf eten, maar ook zichzelf inloggen op een pc "en naar plaatjes kijken op het internet". De chimp kon ook werken met de afstandsbediening van een tv, en keek graag televisie, vooral op baseball was hij tuk blijkbaar. Travis kon ook zelf naar de wc gaan, zelf een bad nemen en "dronk graag wijn uit een echt wijnglas".

Verdriet
De aap woonde bij de familie Herold in Stamford (Connecticut). Travis reed er vaak me in de sleepwagens van het depannagebedrijf van de Herolds, Desire Me Towing. Hij wuifde dan naar voorbijgangers. Volgens inwoners rouwde de aap zelfs mee met de familie Herold toen enkele jaren geleden hun dochter omkwam in een verkeersongeval. "De aap houdt al dagenlang een foto van het meisje vast", schreef de lokale krant toen, "tuurt er verdrietig naar en weigert die af te geven."

Het incident uit 2003

Maar zes jaar geleden liep het al eens mis met Travis. In oktober 2003 haalde hij de headlines bij een bizar incident. Travis zat met de Herolds in hun wagen, toen aan een verkeerslicht de chauffeur van de wagen naast hen iets naar de wuivende aap gooide. Travis deed zijn gordel uit en sprong uit de auto. Daarna terroriseerde hij twee uur lang het drukke kruispunt. Twaalf politiewagens werden opgeroepen, maar geen enkele agent kon Travis pakken. Uiteindelijk werd de chimp moe en kroop zelf terug in de auto van de Herolds.

Xanax
Gisteren ging het opnieuw fout. Baasje Sandra Herold (70) kreeg vriendin Charla Nash op bezoek. Ze besloot om Travis, die de jongste tijd onrustig was, te kalmeren en gaf hem een pilletje Xanax. Dat werkte blijkbaar niet. Toen Nash arriveerde, ontsnapte Travis uit de tuin. Hij gebruikte daarvoor de sleutels van het hek, die hij van de keukentafel had gepakt.

Levensgevaar
Nash probeerde Herold te helpen om Travis te pakken. Daarop reageerde de aap furieus. Hij viel de vrouw aan, sloeg haar veelvuldig. Charla Nash ligt nog altijd op intensieve. Ze verloor veel bloed en dokters vrezen voor haar leven.

Wanhopig greep Sandra Herold naar een keukenmes en stak daarmee Travis neer. De aap verloor het bewustzijn en de vrouw belde de hulpdiensten.

Niet uitgevochten
Ondertussen waren twee politieagenten ter plaatse. Travis was ondertussen weer bij bewustzijn en nog lang niet uitgevochten. Hij viel hun auto aan. Hij probeerde de deuren te openen en sloeg de zijspiegels van de wagen. Hij verwondde beide agenten. Eén van hen slaagde erin de aap een kogel in het lijf te jagen. Bloedend sukkelde het beest naar zijn kamer, waar hij even later overleed. (mvl)
Buurvrouw Beverly Eckert zag het allemaal gebeuren.
17/02/09 13u09

20-02-2009 om 18:09 geschreven door Steffike  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MOP/RAADSEL van de Dag !
MOP

Een getrouwd koppel ligt te slapen, wanneer plots de telefoon gaat om 03:00 in de morgen.
De vrouw neemt op (een blondje), even is het stil en dan schreeuwt de blondine opeens:
"HOE MOET IK DAT NU VERDORIE WETEN, DAT IS 400 KM HIER VANDAAN"
en gooit de telefoon terug toe.
De man vraagt: wie was dat zo vroeg ? Weet ik niet zegt de blondine, een of andere vrouw die vroeg of de kust veilig was!!!!!!RAADSEL

Het heeft 4 ogen , 7 monden en 11 neuzen.


Een leugenaar

20-02-2009 om 17:51 geschreven door Steffike  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziekclip van de Maand!
Klik op de afbeelding om de link te volgen Andy Sierens is een kankerpatiënt. Daarom heeft hij over zijn leven een lied geschreven. Hij overleed op 16/12/2008.

Beluister hier zijn liedje.
ATTENTION!!!
<<Deze is een aanrader!>>


http://www.youtube.com/watch?v=5s0moFtm2Wk

20-02-2009 om 17:16 geschreven door Steffike  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)


Gastenboek

Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Blog als favoriet !

Rondvraag / Poll
Mogen er meer moppen op deze site?
Ja
Neen
Bekijk resultaat


Startpagina !

Word lid van WWF

 Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!