Inhoud blog
 • Forum stam Tribalwars
 • Actueel nieuws
 • Muziek
 • Proficiat!
 • Travian
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Rondvraag / Poll
  Wat vind jij van racisme
  Helemaal niet goed.
  Ja eigenlijk geen mening
  Ik vind het kunnen.
  Ik doe het zelf. (bewust).
  Bekijk resultaat

  forum

  Druk op onderstaande knop om te reageren in mijn forum

  Rondvraag / Poll
  Moeten mensen meer engels spreken
  Ja het moet verplicht worden
  Ja maar hoeft niet perse
  Nee dat is niet zo belangrijk
  Nee totaal niet engels is waardeloos
  Bekijk resultaat

  What is your style?
  Van alles en nog wat over het normale leven
  17-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Forum stam Tribalwars
  Dit is het interne stammenforum van de stam S.O.L.


  Zet hier je reacties neer en voeg mededelingen toe.

  17-01-2010 om 15:44 geschreven door Jellie  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  16-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actueel nieuws
  Er gebeuren weer veel dingen over de wereld .
  Hier een overzigt van de meest spraakmakende onderwerpen.

  Recordaantal zelfmoorden in Amerikaans leger.


  Volgens informatie van de amerikaanse defensie is vorig jaar een record aantal zelfmoorden gepleegd binnen het Amerikaans leger.
  Het bedraagt een aantal van 160 soldaten en vorig jaar was dat nog maar 140. Opvallend is dat steeds meer vrouwen zelfmoord plegen.
  Het Pentagon denkt dat dit vooral komt door het grote aantal uitzendingen naar landen als IRAK en AFGHANISTAN. Door lange afwezigheid liepen relaties en andere dingen stuk waardoor deze mensen het licht niet meer zagen.

  Onthoofde zeehonden gevonden in Engeland.

  Een wandelaar heeft op het strand van Whitley Beach 5 dode zeehonden aangetroffen. Het waren allemaal nog jonge zeehonden van nog geen jaar oud. 3 van de aangetroffen zeehonden is onthoofd de hoofden zijn nog spoorloos.  Bron Nos journaal

  16-01-2010 om 14:30 geschreven door Jellie  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  15-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziek
  Hier volgt de top 5 van beste liedjes volgens TMF Superchart

  1: the opposites ft gers & sef- Broodje bakpao ( nog steeds een vette beat en goed nummer, ook al is ie oud)
  2 Lady Gaga- Bad romance ( Ja wat zeggen we erover weer een normaal nummer, maar ze blijft apart)
  3 Jay-Z ft Alicia Keys- Empire State Of Mind (cool goed gemaakt en vette clip)
  4 Britney Spears - 3 ( denk wel goed maar ben niet echt fan, wel goede sound)
  5 Micheal Jackson- This is it ( Ja hij was de king of pop dus no comment)


  Ps check ook deze artiesten:

  Linkin Park
  Snoop dog
  50 cent
  direct

  Voor de dames/sommige heren:

  Nelly furtado
  Kelly clarckson
  Alicia Keys
  Amy winehouse
  Duffy

  15-01-2010 om 23:39 geschreven door Jellie  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/yourownstyle

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  15-01-2010 om 22:32 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Travian
  Wat is travian?

  travian is een leuk en cool online spel.
  In principe is het spel simpel: je bouwt een dorp en traint het om het steeds beter te maken.

  plus punten eraan:

  goeie graphics.
  duidelijke handleiding.
  verveelt niet.
  veel uitbreidings mogelijkheden

  iets minder

  je kan alleen maar klikken.

  Ps: dit is niet bedoeld als reclame

  15-01-2010 om 00:00 geschreven door Jellie  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


  Archief per week
 • 11/01-17/01 2010

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Blog als favoriet !


  Gastenboek
 • Welkom, en veel plezier met je nieuwe blog
 • een mooi weekend
 • Instructies
 • Het gastenboek
 • Het gastenboek

  Heb je een tip of is er foute informatie. Wil je gewoon wat zeggen laat je bericht dan achter en kijk niet alleen, want schrijven zegt meer!  Nieuws NOS (NL)
 • Vleermuizen poepen en plassen op Haarlems kerkorgel, flinke restauratie nodig
 • Heel Europa vaccineert tegen corona: hoe ver zijn andere landen?
 • Vleermuizen poepen en plassen op Haarlems kerkorgel, flinke restauratie nodig
 • Heel Europa vaccineert tegen corona: hoe ver zijn andere landen?
 • Excelsior wint na strafschoppen van MVV en bekert verder
 • De hele dag discussie over fouten van regering
 • De hele dag discussie over fouten van regering
 • 'Twee leden National Guard weg als bewaker inauguratie Biden'
 • De hoogte- en dieptepunten van 4 jaar Trump
 • De hoogte- en dieptepunten van 4 jaar Trump  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!