Inhoud blog
 • Dag 1 (03/08/2012)
 • Een woordje vooraf
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  youneedmuscles
  it is all you need
  03-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een woordje vooraf
  Hallo!
  Ik ben Filippe De Wachter, ik ben 17 jaar oud en ben geboren op 22/02/1995 te Antwerpen (België)
  Ik ben een magere jongen van ongeveer 170cm en op dit moment weeg ik rond de 55kg (niet veel dus!)

  Ik ben het beu om smal, plat en dergelijke genoemd te worden dus vanaf vandaag vrijdag 3 augustus 2012 ga ik er iets aan veranderen!!
  Ik heb spijtig genoeg 1 groot probleem... Ik kom zeer moeilijk bij! Hoe hard ik mijn best ook doe, mijn gewicht blijft steeds hetzelfde :(
  Dit is een groot probleem als je weet dat als je traint, vet omgezet word in spieren. Als je geen vet hebt, kan er niets omgezet worden in spieren en blijf je dus spijtig genoeg even smal, hoe hard je ook traint, heel veel verandering zal er niet komen... Daarvoor is er een oplossing! Het kost wel een aardige som geld maar het is de moeite zeker waard! Een mass gainer, dit is een poeder dat je moet mengen met water, melk, aquarius of andere dranken die je graag lust. Ik heb zo'n pot aangeschaft en heb er een trainingschema bijgekregen dat ik netjes ga opvolgen, de shake neem ik 3x per dag in: 1x een uurtje na mijn ontbijt, daarna anderhalf uur voor mijn training en de laatste shake vlak na mijn training, de trainig zal meestal een uurtje intensieve training zijn.

  Thuis beschik ik over losse halters, een bench press, en ik kan mijn quadriceps en hamstrings trainen a.d.h.v. mijn bench. Voor de rest zal ik altijd moeten improviseren want ik ga niet betalen om naar de fitness te gaan.

  Zo.. Dit was dus mijn woordje vooraf ;) vragen kan je steeds stellen en niet bang zijn om te reageren of te raten op mijn posts :D

  PS: Opgelet! Mass gainer zorgt ervoor dat je vet bijkrijgt, daarom zijn het nog geen spieren! Een mass gainer shake innemen en niet trainen = verdikken! Je kan ook andere soorten kopen die je spieren laat uitzetten en sterker maken, maar voor mij is de eerste stap bijkomen omdat ik zo mager ben.

  03-08-2012 om 19:50 geschreven door youneedmuscles  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 1 (03/08/2012)
  Ik ben mijn dag begonnen met een ontbijt van 1 pistolet met choco en een boterham met kaas, hierna heb ik meteen mijn eerste shake ingenomen, ik heb het gemengd met melk maar ik vond het alles behalve lekker, volgende keer met water dus ;)

  Daarna ben ik naar Wijnegem gegaan met een vriendin van mij, als middageten at ik een stokbrood met preparé en ik heb anderhalf uur voor dat ik thuis aankwam mijn tweede shake gedronken met water deze keer. De smaak was beter maar ik vind het nog steeds niet lekker.
  Vanaf dat ik thuis was aangekomen heb ik meteen sportkledij aangedaan en ben ik begonnen met trainen, vandaag is de eerste dag en ik ga het schema pas opvolgen vanaf maandag, dus vandaag heb ik wat random getraint om in de stemming te komen :D

  Schouders, borstkas, buik, biceps, triceps, rug, quadriceps, hamstrings, kuiten, nek, ...

  Na die training moest ik gaan eten dus ik heb mijn laatste shake pas mijn eten kunnen opdrinken, wat geen drama kan zijn! Mijn avondeten was niet goed vandaag, toch niet om spiermassa bij te krijgen, frietjes van de frituur...

  Na mijn laatste shake is het gedaan met trainen voor vandaag! En in het weekend is het rusten dus de volgende intensieve training zal maandag van start gaan! (alhoewel ik in het weekend niet echt rust omdat ik ook nog voetbal ;D)

  03-08-2012 om 19:59 geschreven door youneedmuscles  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)

  Archief per week
 • 30/07-05/08 2012

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!