Anders
'Weg met de vooroordelen!'
Inhoud blog
 • Mensen...
 • Spelen met mijn toekomst
 • Racistisch😬
 • Islam, 'no terrorrisme'
 • Anders
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  22-11-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mensen...
  Vandaag ben ik samen met mijn tante (die een hoofddoek draagt ) en mijn nicht naar het ziekenhuis gegaan. We waren aan het wachten op de lift, er was een koppel die ook aan het wachten waren. De lift was er, niemand was erin de lift, we gingen in de lift, het meisje zei: "wij wachten tot de andere lift komt, we stappen er niet in" en de jongen zei: "waarom niet?" er was niemand anders dan ons 3in de lift. Hoogwaarschijnlijk had ze schrik van ons. Je hebt overal goede en slechte mensen. Stop aub met de vooroordelen en weet het verschil tussen een moslim en een terrorist.
  Nie alle mensen over dezelfde kam scheren😉
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  22-11-2016, 23:33 geschreven door Yoshi  
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spelen met mijn toekomst
  Ik zat in het 4de middelbaar STW. Ik had 65% en 2buizen, voor engels en aardrijkskunde.
  Ik MOEST naar het beroeps gaan, ik mocht NIET blijven in een technische richting.
  Terwijl een 'belgische' 59% en 3 buizen had, ze mocht naar haar 5de jaar STW. Maar ik? Ik mocht niet. Waarom?
  Ik vraag het mij nog altijd af, waarom? Ben ik geen mens, waarom krijgen we niet de gelijke kansen?
  Toen ik in het 6de middelbaar zat(verzorging), had ik een
  Leerkracht die les gaf ik het 4de. Ze leerde me goed kennen, gaf me het woord.
  Ik was de eerste van de klas. En weet je wat ze zei?
  IK HEB ER ZO VEEL SPIJT VAN DAT IK ZOVEEL VOOROORDELEN HAD OVER JOU.
  ☹️
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  22-11-2016, 23:30 geschreven door Yoshi  
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Racistisch😬
  Ik heb heel veel racistische dingen meegemaakt.
  Ik zat in mijn 2de middelbaar, er kwam een groep af en zeiden tegen
  Mij: "Ga terug naar uw land!" Ja ik weet het zo cliché.
  Toen heb ik mijn pasport uitgehaald, heb mijn pasport getoont en gezegd: "KIJK IK BEN EEN BELG EN BEN HIER GEBOREN".
  Ze hebben hun mond niet kunnen open doen.
  Aub doe dit niet, echt kwetsend...
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  22-11-2016, 23:26 geschreven door Yoshi  
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islam, 'no terrorrisme'
  Ik heb een voorstelling gegeven in de klas, over 'Islam'. Ik vond het zo spijtig dat iedereen zoveel vooroordelen hadden over 'Islam'. Ze zien dingen op het nieuws, facebook,...
  Maar ja media? Alleen maar zwart maken.
  Ik had een 20-tal boeken mee over de islam.
  Eigenlijk heeft het niks te maken met terorrisme, absoluut niet.
  Mijn klasgenoten hebben geluisterd met vol enthousiasme, ze wouden dat ik altijd meer vertel over de Islam.
  Zo hadden ze een beeld hoe het eigenlijk in elkaar zit.
  Eigenlijk zijn de grootste terorristen de media's. Ze doen niets dan de moslims zwart te maken, ze steken de
  Mensen op tegen elkaar! Echt niet leuk! Ik voel soms dat ik mezelf moet verantwoorden in de naam
  Van de moslims, maar dit is toch niet leuk☹️ Ieder mens is toch anders...
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  22-11-2016, 23:23 geschreven door Yoshi  
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anders
  Iedereen is anders.
  Stop met de vooroordelen...
  Ik ben een turks meisje, bruin, zwart haar.
  Vorig jaar heb ik lelarenopleiding kleuteronderwijs gestudeerd, ik ben begonnen met heel veel enthousiasme. Ik wou het echt doen!
  Ik kan heel goed omgaan met kinderen. Ik deed het zo graag.
  Tijdens mijn stage, verliep alles perfect, mijn klasversiering, omgang met kinderen, verzorgen, enthousiasme, inleven bij kinderen.
  Ik maat fouten met de lidwoorden; de en het. Maar ik weet het van mezelf, ik ging naar de logopedie om me te verbeteren, ik deed er alles voor!
  Wat zie ik op mijn eindevaluatie?
  Omgang met ouders en kinderen: zeer slecht.
  Inleving: zeer slecht.
  Alles was gewoon zeer slecht!
  Terwijl de leerkrachten zeiden dat enkel mijn lidwoorden slecht waren.
  Ik heb er alles voor gedaan, maar ik heb de moed niet meer om verder te doen. Ik ben toch maar een turks meisje, vol met vooroordelen. Terwijl al de belgische meisjes van mijn klas erdoor waren. Ze hebben gewoon gespeeld met mijn toekomst:(
  Ik vind het zeer spijtig☹️
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  22-11-2016, 23:15 geschreven door Yoshi  
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/yoshii

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  22-11-2016, 23:03 geschreven door  
  Reacties (0)
  Archief per week
 • 21/11-27/11 2016
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Blog als favoriet !

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!