Inhoud blog
  • Alweer zo lang geleden
  • Examens
  • Wekelijkse update
  • Level Up
  • Nice
    Zoeken in blog

    Yorgo In De USA
    Yorgo's avontuur
    Zoektocht naar cultuur
    Mijn strijd om acteur te worden
    26-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wekelijkse update

    Hallo iedereen, zoals gezegd ben ik vandaag dus een niveau hoger gegaan. Het is geweldig in niveau 5, Stan weet zijn lessen tenminste boeiend te maken en ik leer ook effectief iets in de les. (Leerkrachten zijn waarschijnlijk geschokt). Voor de rest is er niet veel nieuws. Het is slecht weer, volgend weekend gaan we proberen om te gaan skieen en dat is het eigenlijk, van het moment dat ik meer weet laat ik het jullie weten.

    Ciao

    Au revoir

    26-01-2009 om 20:16 geschreven door Yorgo  


    23-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Level Up

    Hallo iedereen, hier ben ik weer met een update.

    Ik ben gisteren naar de directie moeten gaan en die hebben me laten weten dat als ik me verveel in de les ik een level hoger mag gaan en als ik me dan nog verveel nog een level waardoor ik dan ineens in level 6 terecht zou komen. Voor de rest lees ik hier een beetje, wandel ik een beetje en denk ik na over de moeilijke vragen op het inschrijvingsformulier van het RITS. Mijn zomer is al bijna volgeboekt met activiteiten en werk, ongelooflijk. Voor het eerst heb ik me een agenda moeten aanschaffen om alles bij te houden, als dit bericht door iemand van mijn oud-leerkrachten wordt gelezen ben ik zeker dat zij ofwel van hun stoel vallen ofwel in een plotse slappe lach schieten.

    23-01-2009 om 16:22 geschreven door Yorgo  


    17-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nice

    Hallo iedereen, het is al weer een tijdje geleden dat ik nog iets gepost heb, omwille van het feit dat ik een gebrek had aan internet en omwille van het feit dat ik niets gepost kreeg op mijn blog. Ik ben dus veilig en wel aangekomen in Nice en ben hier nu al bijna 2 weken. Het valt hier wel mee, al blijf ik erbij, there's no place like home.

    17-01-2009 om 20:19 geschreven door Yorgo  


    20-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's

    Eindelijk heb ik een manier gevonden om mijn foto's op het net te krijgen, aan de rechterkant op de blogsite staat een linkje om naar de foto's te gaan. hav fun with it

    20-12-2008 om 16:33 geschreven door Yorgo  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug thuis

    Hallo iedereen,

    Zoals velen onder jullie al weten ben ik terug thuis, maar voor een korte tijd. 7 januari zet ik mijn avontuur verder in Nice, Zuid-Frankrijk. Als je me wilt zien moet je dus snel zijn.

    20-12-2008 om 16:29 geschreven door Yorgo  


    03-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16 december

    Eindelijk. Na veel geregel, geloop, gezaag en gezever heb ik eindelijk de datum van mijn vertrek vastgekregen. 16 december. Nu, VOOR die datum hebben we ook nog de toneelproductie af te werken. Ik hoop dat het goed afloopt, want we hebben nog maar 2 repetities en het is totaal nog niet klaar. Ik hoop dat chad weet waar die mee bezig is. Zelf heb ik wel het gevoel dat we klaar gaan graken. Meer dan met het schooltoneel altijd was. En daarmee bedoel ik niets slecht, gewoon, dit is laag niveau en schooltoneel is dat al jaren niet meer.

    03-12-2008 om 10:45 geschreven door Yorgo  


    30-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thanksgiving & Black weekend

    Hallo iedereen,

    Sorry voor de late update over dit weekend, maar geloof me het is hell geweest. Ik zal beginnen met woensdag. Woensdag ben ik dus van kamer verhuisd, omdat de situatie op mijn kamer alleen erger werd. Donderdag was het thanksgivign en hebben we een poging gedaan om een kalkoen klaar te maken, wat vrij goed gelukt is als je de rauwe delen van de kalkoen niet meetelt. Die nacht zijn we ook opgebleven voor Black friday, DE koopjesdag, die begint om 4 uur s'ochtens. Het probleem is echter dat je geen bus vindt op dat uur, dus zijn we te voet naar Del Amo Fashion Centre gegaan, om 7 uur waren we uitgekocht in Del Amo en zijn we, na een korte tussenstop in het appartement doorgegaan naar south bay galleria. Tegen de middag waren we ook daar klaar en waren we stikdood. Gisteren zijn we dan op zoek gegaan naar een formele outfit omdat het woensdag galabal is, maar het moet hier iets orrigineel zijn. Ik kocht dus maar 2 outfits om zeker te zijn. Vandaag is het eindelijk rustdag en morgen moet ik nog op zoek naar een "date" voor het bal.

    Ik spreek jullie later.

    Yorgo

    30-11-2008 om 23:10 geschreven door Yorgo  


    23-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstperiode
    Hallo iedereen, Ik heb het op dit moment moeilijk, net zoals iedereen hier. De kerstbomen duiken op, zelf zijn we er ook 1 aan het zetten. Daar komt voor mij nog eens bij dat het gisteren het verjaardagsfeestje was van Amy, waar ik iedereen door de webcam heb gezien en ik voel me echt wel slecht dat ik daar niet bij kon zijn. In ieder geval is er voor mij een lichtpunt wat er hier voor de meesten niet is, ik ben binnen 28 dagen thuis bij mijn familie en zij zijn dan nog hier. Bram krijgt wel bezoek van zijn ouders en broer, maar het is toch niet hetzelfde. Eduardo zit hier helemaal alleen in die periode sinds Benitto ook vertrekt op 13 december. In ieder geval hoop ik dat ik iedereen zal zien in de periode dat ik thuis ben. Zoals Benny al voorstelde, bel me op en we gaan samen een Duvelke drinken. Tot de volgende.

    23-11-2008 om 06:32 geschreven door Yorgo  


    18-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nice
    Hallo iedereen, We zijn eindelijk tot een compromis gekomen en het gaat dus Nice worden. Ik kom tijdens de kerstvakantie dus wel eens naar belgie om bij mijn familie te zijn met de feestdagen, maar daarna wordt het nice, vanwaar ik ook trips naar Firenze kan maken en dergelijke. Aan de mensen van het toneel zou ik willen zeggen, ik ben hier ZEER critisch geworden dus zorg dat je tijdens de kerstvakantie je best doet als ik kom kijken. schrijf je later.

    18-11-2008 om 21:18 geschreven door Yorgo  


    16-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weer eens sorry
    hallo iedereen, sorry dat ik weer eens efkes niks meer van me heb laten horen, maar bram moest uit zijn appartement omwille van het feit dat ef het appartement nodig had voor staff-members. Nu alles weer in orde is en hij in een nieuw appartement zit heb ik weer effe tijd om mijn blog bij te werken. We zijn dus naar actorsfest geweest, wat nogal tegenviel. Wij hebben daar 3 uur en 10 minuten in de rij gestaan om een casting director te ontmoeten en toen we net voor zijn tafel stonden zeiden ze "sorry jongens, we gaan ermee stoppen voor vandaag". Zoals ik dus al zei moest Bram verhuizen. Ik ben trouwens nog steeds op zoek naar geluk, zoals sommigen onder jullie al weten zijn mijn plannen om naar London te gaan afgesprongen omwille van het feit dat het alleen mogenlijk is bij kerst, wat nog maar 30 dagen is, maar ik hou het echt niet uit hier zolang en de cursus valt ook nogal tegen. Dus ik ben aant zoeken naar een andere bestemming en mijn oog is gevallen op Parijs, nu alleen nog maar wachten op een antwoord van ef in Belgie om te zien of het mogenlijk is. Tot ziens, veel liefs, Yorgo

    16-11-2008 om 03:03 geschreven door Yorgo  


    03-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekendverslag
    Hallo allemaal, We zijn gisteren op tocht geweest en ik moet zeggen, het was de moeite waard. We zijn vroeg opgestaan om de bus te nemen naar Longbeach, vanwaar de metrorail vertrekt. Na een busritje van een uur waren we er en hebben we onze dagtickets gekocht om onbeperkt te reizen via de metro. Na een treinritje van weer een uur kwamen we uiteindelijk aan op hollywood boulevard, waar Ripley's, Guiness en het wassenbeeldenmuseum zich bevinden. Na een middagje op hollywood boulevard en na een typisch Amerikaanse maaltijd(McDo) zijn we dan te voet vertrokken naar de La Brea Tarpits, waar het tarpitmuseum en het Lacma zich bevinden. Onderweg begon het natuurlijk te regenen en konden we niet schuilen, maar tegen dat we aangekomen waren bij La Brea was dat ook al weer voorbij. La brea is echt prachtig, het staat vol met skeletten van dieren die ze uit de Teerputten hebben opgehaald en je kan ook paleontologen aan het werk zien. Naast het tarpitmuseum ligt dus het Lacma (Los Angeles County Museum of Art) waar we zijn gebleven tot een uur of 7 om werken te bewonderen van Rembrandt en andere grote kunstenaars. Na alweer een kleine eetstop, dit keer bij koo koo roo, zijn we dan maar naar het station gelopen om terug te keren naar longbeach, waar we de voorlaatste bus hebben teruggenomen naar Redondo. Dat was het dan voor zaterdag. Vandaag ben ik een pc gaan kopen omdat die kleine asus EEPC niet voldeed om volwaardig photoshop te draaien, dus heb ik tegen al mijn principes in een Toshiba gekocht en ik moet zeggen, hij werkt beter dan verwacht. Dat was het dan ook voor zondag en daarmee is het weekend rond.

    03-11-2008 om 01:50 geschreven door Yorgo  


    31-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Happy Halloween
    hallo iedereen en happy halloween, Zoals iedereen al weet is het vandaag 31 oktober, halloween. In school hielden ze dus ook een costume contest en ik heb de prijs van het griezeligste kostuum gewonnen met mijn versie van "the Joker". Vanavond gaat iedereen naar santa barbara of hollywood om te vieren, maar wij gaan een typisch amerikaanse halloween beleven. Neen we gaan niet trick-or-treaten, we gaan gewoon pizza bestellen, een paar zakken chips opentrekken en wat muziek opgooien, mss een filmpje kijken. Whatever it may be, wij gaan ook lol hebben. Gisteren heb ik mijn foto's geupdate dus allemaalnaar: http://www.photobucket.be/yorgoinusa see you later, Yorgo

    31-10-2008 om 23:56 geschreven door Yorgo  


    30-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ROB tv
    Hallo iedereen,

    Ik heb vandaag weer een geweldig nieuwtje voor jullie. Ik was zonet mijn mail aan het chekken en ik zie dat ik een mailtje heb gekregen van ROB-tv omdat zij eventueel geinteresseerd zijn in een reportage en daarom vroegen ze of ik tijdens de kerstvakantie naar huis kwam. Ik ben zo blij. Eigenlijk is het raar, ik kwam naar hier om een gokje te wagen op Hollywood en ik krijg in Belgie een aanbieding voor een reportage. Nu ik zie me hier toch niet de rest van mijn leven doorbrengen, maar ik zie dit gewoon als een goede gelegenheid om ervaring op te doen in DE mediagrootstad van de wereld, als ik na kerst naar huis ben gekomen wil ik mijn cursus gaan afmaken in London, de tweede grootstad in de wereld.

    30-10-2008 om 23:48 geschreven door Yorgo  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tv-show
    Zoals ik dus al beloofd had zou ik jullie iets laten weten als we naar de tv-show geweest waren. Het gaat dus over de Tv-show "roommates", een "Friends"-achtige serie die ergens volgend jaar gaat uitkomen, wij mochten het publiek zijn dat de lachband maakte. Het rare is dat ze hier ook prijzen uitdelen onder het publiek en dat het eigenlijk niet meer gaat om de serie maar om de show die er opgezet wordt om het publiek bezig te houden, net alsof het publiek mag wel aanwezig zijn, maar niet weten hoe alles gemaakt wordt. Zoals je al kunt horen was het de zoveelste teleurstelling op rij. Daar komt dan nog bij dat ik van de hele dag geen tijd had gehad om te eten en dat we pas om middernacht terug waren.
    Vandaag zijn we naar de film geweest, "High School Musical 3". Mooie film en nu begrijp ik ook waarom Stef graag eens een musical op poten wil zetten. Morgen is het weer gewoon les en misschien gaan we naar Kilkenny's Comedy night, maar dat is alleen als we daar zin in hebben, want we zijn daar al eens geweest. Ik weet niet of ik het al vermeld heb en ben te lui om het op te zoeken dus zal ik maar gewoon zeggen dat we zaterdag naar het long beach aquarium zijn gegaan, waarvan ik de foto's online zal zetten. voor de rest heb ik niet echt veel nieuws, vrijdag is het Halloween en we waren van plan om hier een feestje te bouwen, maar we zien nog wel.

    Ik hou jullie in ieder geval op de hoogte,
    veel liefs,
    Yorgo

    30-10-2008 om 08:16 geschreven door Yorgo  


    28-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.I see the light
    Hallo iedereen,

    Na een weeklange discussie met mijn ouders zijn we eindelijk tot een compromis gekomen. Ik blijf in Redondo beach tot kerst en verhuis dan naar London om mijn cursus verder te zetten. Ik heb deze belissing genomen naar aanleiden van een gesprek met Mike (de fotografieleraar). Hij zei dat ik in deze 9 maanden beter kan werken aan mijn connecties en dat dat beter gaat op verschillende plaatsen. Vanavond gaan we naar een opname van "Roommates" ik laat jullie wel weten hoe dat gegaan is.

    28-10-2008 om 20:02 geschreven door Yorgo  


    26-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slecht nieuws!
    Ik heb zonet slecht nieuws gekregen van het thuisfront, mijn ouders vinden het ok dat ik van bestemming verander zolang deze maar in de vs is en zolang ik de master maar afmaak. Als ik het bij deze master zou moeten houden die ik doe nu maar op een bestemming mag doen buiten de vs zou ik er geen probleem mee hebben, ik heb er ook geen probleem mee om een andere master te doen in een stad buiten de Vs, maar ik wil gewoon weg uit de VS ik koos voor LA en Hollywood, maar dat blijkt niet te zijn wat ik gehoopt heb dus ik denk dat het beter is als ik nu gewoon naar de verdere toekomst kijk. Ik hoop dat mijn ouders ook tot dat besef komen want ik voelde me echt goed gisteren en vandaag omdat ik ernaar uitkeek om weg te graken uit de VS en dan kreeg ik het nieuws dat ik niet uit de VS mocht, mijn wereld viel in elkaar en ik zag alles weer zwart in. Ik hoop echt dat we tot een oplossing komen, 1 ding is zeker, zo kan het niet verder.

    morgen gaan we surfen en ik ga proberen mijn hoofd daar bij te houden, dan heb ik een beetje afleiding, al twijfel ik eraan of dat zal lukken.

    tot schrijfs,
    Yorgo

    26-10-2008 om 07:02 geschreven door Yorgo  


    25-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerst en vooral sorry

    Eerst en vooral zou ik me willen excuseren voor het weinige wat ik van me heb laten horen in de laatste weken, maar ik voelde me niet echt goed.
    Ik heb geprobeerd om me aan te passen in Redondo beach, maar het is gewoon onmogenlijk, daarom heb ik besloten dat het beter is om van school te veranderen. Wat de richting betreft, we leren heel weinig in media en art, vooral nadat onze leraar vertrokken is naar Praag. Omwille hiervan zou ik graag mijn master veranderen, maar ik moet eerst navraag doen of dat mogenlijk is. Best case scenario, ik zit volgende week of ten laatste de week erna in Brighton, worst case scenario, ik zit hier nog steeds vast. Whatever it may be, ik hou jullie op de hoogte.

    25-10-2008 om 08:30 geschreven door Yorgo  


    07-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's
    http://photobucket.com/Yorgoinusa

    07-10-2008 om 22:49 geschreven door Yorgo  


    02-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.I see the light
    Hallo allemaal, de laatste dagen wilde ik echt terug naar huis komen, maar vandaag heb ik gesproken met mijn toneelleraar en hij zei me dat er een grote kans bestaat om acteur te worden in LA. Ik heb hier ook een andere toneelacteur gevonden en we gaan er samen tegenaan nu, want met twee sta je sterker dan alleen, ik hoop dat mama me snel mijn werken kan doorsturen die ik liggen heb sinds mijn 5de. Stef en Benny, this boy is about to make you guys proud. Ik mis marijke wel nog steeds fel en ik hoop dat ze zal wachten tot ik thuiskom. Eindelijk kan ik na al die jaren van dromen mijn droom misschien werkelijkheid laten worden.

    Blog you later,
    foto's komen nog,
    veel liefs,
    Yorgo

    02-10-2008 om 00:57 geschreven door Yorgo  


    01-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.heel lief
    jongens ik vind het heel lief dat jullie allemaal massaal berichtjes posten op mijn blog, maar however ik heb gisteren de eerste lessen gehad, hetgeen ik naar uitkeek, en die vielen ook al niet mee, ik ben gestrand in level 6, een niveau dat naar mijn mening veel te makkelijk is omdat ik in de ilab bijna altijd maximum haal nu. de les fotografie is ook niet gelopen zoals gehoopt was en als die gast van drama een acteur is, dan mag iedereen die een beetje overdrijft wich een acteur noemen, stef en benny doen dat tonnen beter. voor de rest mis ik jullie allemaal en ik hoop dat alles goed gaat thuis,
    peace out,
    yorgo.

    01-10-2008 om 16:57 geschreven door Yorgo  




    Gastenboek

    schrijf uw gedacht maar eens


    Mijn favorieten
  • bloggen.be
  • Foto's

  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Startpagina !

    Blog als favoriet !

    Archief per week
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 15/12-21/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs