Inhoud blog
 • Schrijopdracht Nederlands
 • sportdag
 • sporttweedaagse
 • verslag wandeling Eupen
 • krokusvakantie
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  schrijfopdracht Nederlands
  dagboek
  12-01-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schrijopdracht Nederlands

  Hallo

  Vandaag ga ik jullie iets meer vertellen over mijn Kerstvakantie. Nadat de school gedaan was is mijn papa mij komen halen en zijn we naar huis vertrokken. Toen ik thuis kwam heb ik gegeten en heb ik mij geamuseerd. Zaterdag ben ik dan nog eens goed uitgeslapen en dan om 3 uur naar de training vertrokken. Toen ik om 5 uur weer thuis kwam heb ik niks speciaal meer gedaan. Zondag hadden we geen match omdat we een vrij weekend hadden in de plaats ben ik naar mij opa gegaan. Om 6 uur was ik dan terug thuis, heb ik gegeten en mij gewassen en ben ik mijn bed ingekropen. Maandag ben ik om 2 uur bij een vriend een tornooi Fifa 13 gaan spelen, ik ben uiteindelijk 2de geworden. Dinsdag was een hele rustige dag, ik heb dan ook helemaal niks gedaan. Woensdag was een gewone dag, om 11 uur opgestaan en dan om 3 uur weeral naar de training vertrokken waar we ons voorbereden op onze belangrijke match voor zondag. Donderdag was weer zo een dag gelijk dinsdag, de hele dag niks doen. Vrijdag ben ik om 7 uur vertrokken naar de training, onze laatste training voor de belangrijke match tegen Lommel United, ik ben toen bij een vriend blijven slapen anders zat ik toch maar alleen thuis te zitten. Zaterdag ben ik om 4 uur terug naar huis gekeerd om mij mentaal voor te bereiden voor de match tegen Lommel United. Ik ben dan ook vroeg gaan slapen. Zondag begon niet al te best. Mijn ouders waren een weekend weg en dus moest ik alleen opstaan om te voetballen en had ik dus mijn wekker gezet. Maar ik had mijn wekker niet gehoord. Gelukkig ben ik dan wakker gebeld door een ploegmaat van mij en ben ik toch op de match geraakt. De heel belangrijke match werd gemakkelijk gewonnen door ons met 4-2. De heenmatch in Lommel United eindigde op 3-6 dus we hadden ze toch wat sterker verwacht. Om onze mooie overwinning te vieren ben ik bij dezelfde vriend als maandag Fifa 13 gaan spelen. Daarna om 5 uur ben ik naar KRC Genk vertrokken die ook een belangrijke match hadden tegen RSCA Anderlecht die ze uiteindelijk verloren met 2-4. Daarna zijn we naar huis teruggekeerd en mij klaargemaakt voor de volgende dag terug naar school te kunnen.

  Zo dit was mijn vakantie.

   

  12-01-2013 om 17:11 geschreven door YoranClaesen3S  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  29-05-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sportdag
  Hallo allemaal

  Hier komt weer een  blog en nu gaat het over onze sportdag.

  Dinsdag  22 mei was onze sportdag. Het begon toen we allemaal naar onze ploeg moesten gaan en we een envelop kregen met ons schema. Als eerste moesten  we al direct atletiek gaan doen. We moesten in 40 minuten zoveel mogelijk rondjes proberen te lopen. Ik had 20 rondjes en dat vind ik niet slecht. Als tweede activiteit moesten we gaan voetballen. Dat was niet gemakkelijk op een veld waar het gras veel te lang was en het heel glad was. We verloren de match uiteindelijk met 10-9. Na het voetbal moesten we naar de sporthal om te gaan volleyballen en dat hebben we gewonnen. Na de volleybal zijn we gaan eten. Lekkere spaghetti! Na het middageten moesten we naar de veldloop na een lange rust. Ik heb jammer genoeg net niet gewonnen. Na weer een lange rust begonnen we aan onze derde activiteit en dat was basketbal. Met een overtuigende overwinning wonnen  we de wedstrijd. Toen dat gedaan was, hebben we een kleine drankpauze gehouden en daarna zijn we begonnen met onze laatste activiteit en dat was handbal. Dat was de mist fijne activiteit want veel deden het niet meer serieus. De match hebben we dan ook met heel veel punten verschil verloren. Na de handbal was even later de prijsuitreiking en daarna was het gedaan en mochten we naar huis.

  Zo, dat was mijn zeer plezante sportdag!

  29-05-2012 om 00:00 geschreven door YoranClaesen3S  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  21-05-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sporttweedaagse

  Donderdag 10 mei vertrokken de leerlingen van 3 en 4 sport naar Maaseik op sporttweedaagsrte.

  Donderdag 10 mei: Het begon allemaal om kwart over 8 toen we naar Maaseik vertrokken.  Het was een lange busreis van anderhalf uur. Toen we waren aangekomen, zijn we direct naar onze kamers gegaan om onze spullen daar te zetten. Wanneer iedereen alles op zijn kamer had gezet konden we aan onze eerste activiteit beginnen. Onze eerste activiteit was teambuilding. We moesten proberen  een wipbalk in evenwicht te brengen terwijl we er op zaten. Dat lukte! Daarna moesten we proberen om allemaal over een muur te geraken en met 3 balken naar de overkant te geraken. Dat lukte ook! Na de teambuilding over de muur moesten we naar het spinnenweb. We moesten allemaal door het spinnenweb en we mochten elk gat maar 1 keer gebruiken. Dat lukte ook! Toen gingen we zakspringen en touwtrekken. Bij het zak springen had mijn team gewonnen maar bij het touwtrekken hadden we verloren. Na de teambuilding gingen we naar de speleobox. Door deze smalle box zijn er op een paar na allemaal doorgeraakt. Na onze speleobox gingen we windsurfen. Na eerst de lange uitleg en het opbouwen van het zeil konden we eindelijk het water in. Na eerst veel vallen begonnen we het steeds meer en meer onder de knie te krijgen. Toen het windsurfen gedaan was en we ons zeil hadden afgebroken gingen we eten. Dat eten vond ik niet zo lekker. Na ons eten kregen we onze verrassing: de bananenboot. In het begin wisten we niet goed naar welke kant we moesten leunen in een bocht en dus zijn we een paar keer gevallen. Maar na een tijd lukte het. Dat was de laatste activiteit van de dag en na nog in bed gelegen te hebben zijn wwe gaan slapen.

  Vrijdag 11 mei: Toen ze ons kwamen wekken en we ons gedoucht hadden gingen we ontbijten. Lekkere boterhammen! Na het ontbijt kwam onze eerste activiteit van de dag eraan: boogschieten. Dat is niet zo makkelijk als het lijkt maar ook weer niet zo overdreven moeilijk. Na een paar keer op de roos geschoten te hebben gingen we naar onze volgende activiteit en dat was kano. Ik zat met Flor en Tim in een kano en dat was  om problemen vragen. Na amper 5 minuten in de lagen we al in het water en moesten we naar de kant zwemmen omdat onze boot vol water zat. Toen dat gedaan was zijn we met zen allen ver weg gaan varen en toen we terugkwamen konden we het niet laten om in het water te springen! Na kano gingen we middageten. Lekkere hamburgers! Eenmaal we allemaal gedaan hadden en ons eten al weer een beetje was gezakt konden we ons opnieuw omkleden want we gingen kajakken. We kregen geen echte kajaks maar nepkajaks. Met die kajaks gingen we een spel spelen. Een soort handbal maar je mocht niet met de bal peddelen en zo moest je passen naar een teamspeler en proberen tegen een paaltje te gooien om een punt te maken. Na ons spel zijn we ons weer gaan omkleden en gingen we als laatste activiteiten nog beachvolley, BMX en wavebord doen, maar dat was niet meer zo plezant omdat iedereen heel moe was en dus was het plezante er wat af. Daarna hebben we nog wat gerust, onze valiezen gaan halen en op de bus gestapt richting Zepperen. Na weer een anderhalf uur in de bus gezeten te hebben, zijn we terug op school geraakt en was het toch een geslaagde sporttweedaagse!

   

  21-05-2012 om 00:00 geschreven door YoranClaesen3S  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  16-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag wandeling Eupen
  Donderdag 29 maart zijn de leerlingen van 3, 4 en 5 sport gaan wandelen in Eupen.

  Het begon allemaal op school Sint-Aloysius Zepperen waar alle leerlingen om 8 uur moesten klaarstaan om te vertrekken. Na een anderhalf uur in de bus, zitten zijn aangekomen in Eupen. Daar begonnen we aan een wandeling van 15 kilometer. Het eerste deel van de wandeling ging door het bos, we moesten omlaag, daarna omhoog en toen kwam het moerassig gedeelte. Daar waren veel mensen gevallen en/of uitgegleden. Toen we om half 1 aan een droog stuk kwamen,zijn we onze boterhammen gaan opeten. Toen iedereen klaar was zijn we terug vertrokken. Na opnieuw een hele tijd wandelen kwamen we aan een huisje maar we moesten nog verder dan dat huisje. Uiteindelijk waren we toch aan het cafĂ© gekomen waar we moesten zijn en toen zijn we nog op het terras iets gaan drinken. Toen dat gedaan was zijn we allemaal terug op de bus gestapt en terug vertrokken naar Zepperen.

  Na een lange dag wandelen zijn we uitgeput maar toch heelhuids terug aangekomen.

  16-04-2012 om 00:00 geschreven door YoranClaesen3S  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  01-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.krokusvakantie
  Hallo

  Vandaag ga ik jullie iets meer vertellen over mijn krokusvakantie. Nadat de school gedaan was is mijn papa mij komen halen en zijn we naar huis vertrokken. Toen ik thuis kwam heb ik gegeten en heb ik mij geamuseerd. Zaterdag ben ik dan nog eens goed uitgeslapen en dan om 3 uur naar de training vertrokken. Toen ik om 5 uur weer thuis kwam heb ik niks speciaal meer gedaan. Zondag hadden we geen match omdat we een vrij weekend hadden en ben ik om 2 uur naar de chiro gegaan om daar plezier te maken. Om 6 uur was ik dan terug thuis, heb ik gegeten en mij gewassen en ben ik mijn bed ingekropen. Maandag ben ik om 2 uur bij een vriend een tornooi Fifa 12 gaan spelen, ik ben uiteindelijk heel onverdiend laatste geworden. Dinsdag was een hele rustige dag, ik heb dan ook helemaal niks gedaan. Woensdag was een gewone dag, om 11 uur opgestaan en dan om 3 uur weeral naar de training vertrokken waar we ons voorbereden op onze belangrijke match voor zondag. Donderdag was weer zo een dag gelijk dinsdag, de hele dag niks doen. Vrijdag ben ik om 7 uur vertrokken naar de training, onze laatste training voor de belangrijke match tegen Gellik, ik ben toen bij een vriend blijven slapen anders zat ik toch maar alleen thuis te zitten. Zaterdag ben ik om 4 uur terug naar huis gekeerd om mij mentaal voor te bereiden voor de match tegen Gellik. Ik ben dan ook vroeg gaan slapen. Zondag begon niet al te best. Mijn ouders waren een weekend weg en dus moest ik alleen opstaan om te voetballen en had ik dus mijn wekker gezet. Maar ik had mijn wekker niet gehoord. Gelukkig ben ik dan wakker gebeld door een ploegmaat van mij en ben ik toch op de match geraakt. De heel belangrijke match werd gemakkelijk gewonnen door ons met 10-0. De heenmatch in Gellik eindigde op 2-2 dus we hadden ze toch wat sterker verwacht. Om onze mooie overwinning te vieren ben ik bij dezelfde vriend als maandag Fifa 12 gaan spelen. Daarna om 5 uur ben ik naar KRC Genk vertrokken die ook een belangrijke match hadden tegen Club Brugge die ze uiteindelijk wonnen met 3-0. Daarna zijn we naar huis teruggekeerd en mij klaargemaakt voor de volgende dag terug naar school te kunnen.

  Zo dit was mijn vakantie.

  01-03-2012 om 00:00 geschreven door YoranClaesen3S  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  31-01-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.themadag
  Vrijdag 27 Januari hadden we geen les want we hadden themadag met als onderwerp Frans.

  We begonnen de dag met een film. Ik weet wel de titel niet meer maar hij was wel goed. Het gaat over een man Philip Abrams die als straf omdat hij iets stout heeft gedaan op zijn werk naar Noord-Frankrijk moet om daar 2 jaar te werken.Maar ze denken dat het in Noord-Frankrijk heel koud is en dat de mensen daar allemaal achterlijk zijn, maar na een tijd vindt hij het heel fijn in Noord-Frankrijk.

  Als tweede activiteit moesten we naar de sporthal om daar een honkbalachtig spel te doen maar als je aan een honk kwam moest je een vraag beantwoorden i.v.m. de film die we in de voormiddag hebben gezien en nog andere vragen over Frankrijk. Mijn team won natuurlijk zoals verwacht!

  De derde activiteit ging over Franse muziek. Als eerste deel van de activiteit moesten we naar zoveel mogelijk Franse liedjes gaan luisteren. In het tweede deel kregen we liedjes te horen en moesten we zeggen welk liedje het was, we moesten zingen, liedjes aanvullen,... . Nadat alle groepen waren geweest was het gedaan en mochten we naar huis.

   Het was een fijne dag, toch beter als les alleszins!

  31-01-2012 om 00:00 geschreven door YoranClaesen3S  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  17-01-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hallo
  Hallo

  Ik ben Yoran Claesen en dit is een opdracht voor Nederlands.
  Ik ben 14 jaar en ik woon in Diepenbeek, waar ik ook nog 2 jongere broertjes (Niel en Sem) heb en een hond (Lilo).
  Mijn hobby's zijn voetbal en chiro, ik voetbal bij SK Rooierheide en daar sta ik in de verdediging.
  Ik ben een fan van KRC Genk, de beste club van het land.
  Ik ben 2 jaar in Diepenbeek naar school geweest en nu zit ik hier in Zepperen en op internaat.

  Zo dat was het.

  17-01-2012 om 00:00 geschreven door YoranClaesen3S  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  13-01-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/yoranclaesen3s

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  13-01-2012 om 11:45 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)


  Archief per week
 • 07/01-13/01 2013
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!