Zuid-Indie
Inhoud blog
 • Voor een banaan en een kokosnoot
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  30-11-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor een banaan en een kokosnoot
  Hallo familie en vrienden,
  Dan maar een nieuwe blog aangemaakt. Hopelijk verloopt alles nu wat beter en kan ik berichtjes blijven sturen. Ik pik gewoon de draad op van waar ik was gebleven.

  Onze vrienden in mumbai hadden dus een uitstap voor ons gepland. We zijn al een beetje gewend dat dit niet altijd verloopt zoals gepland, maar deze keer vertrokken we maar zo`n 3 uur later. Blijkbaar had Amit een jeep van een vriend mogen lenen, en er kwam zelfs een chauffeur mee. Uiteindelijk waren we met achten op weg. De uitstap is best leuk , maar het verkeer in Mumbai is zo hectisch dat je er zottekes van wordt. Er is plaats voor zo`n zes vakken ,maar er zijn natuurlijk geen vakken. Iedereen zigzagt zo`n beetje door elkaar. Onze chauffeur was een echte krak , elk gaatje dook hij in met zijn jeepken. We hadden voor alle zekerheid maar een touristilleken gepakt. Mocht ik zo rijden , ik denk dat ik 200 auto`s, 100 brommers en nog wat koeien zou omver rijden. Bovendien moet je dan nog uitkijken voor betonblokken die plots opduiken, of gaten in de weg. We deden toch zo`n kleine vier uur over 160 km. Het plaatsje aan de kust was best te doen. We hebben voor Chaitanya de dag nadien een zandkasteel met watergracht gemaakt ,zoals iedereen doet bij ons. Hadden ze nog nooit gezien. Wat die culturele uitwisseling allemaal niet opbrengt.......Amit heeft geen zittend gat , dus hebben we nog een fort bezocht en daarna terug slalommend naar huis.
  De volgende dag vlogen we dan naar het zuiden. Sinds enkele jaren heb je hier nu ook lagekosten maatschappijen waar je voor een appel en een ei (of is het hier voor een banan en een kokosnoot ?) kan vliegen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
  30-11-2007, 13:34 geschreven door Yogi  
  Archief per week
 • 26/11-02/12 2007
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Blog als favoriet !

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!