yanni de wolf
Inhoud blog
 • voorstellen mijn school.
 • stage's
 • Proficiat!
 • Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  31-05-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.voorstellen mijn school.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen hallo iedereen

  Het Koninklijk Technisch Atheneum Brakel vormt samen met de Basisschool “Campus De Rijdtmeersen”.

  Het KTA Brakel is een leerlingvriendelijke en moderne school waar in een open en familiale sfeer wordt lesgegeven door een team van enthousiaste leerkrachten. Bij ons telt iedere leerling. Wij geloven namelijk in eenieders unieke talenten en trachten het beste in elke leerling naar boven te halen. Het KTA Brakel beschouwt het dan ook als haar kerntaak om elke leerling kansen te bieden op een volwaardige vorming. Wij streven naar een maximale ontplooiing van capaciteiten en leggen het accent op ieders talent.

  Onze school is een no-nonsense school waar kwalitatief en hoogstaand onderwijs wordt lesgegeven. Er wordt m.a.w. heel wat inzet geëist van elke leerling. In ruil krijgt elke jongere hulp, kansen, begrip en wordt er een luisterend oor geboden waar nodig. We hechten immers groot belang aan een evenwichtige combinatie van kennisoverdracht en persoonlijkheidsvorming.

  Leren zal bovendien niet altijd plaatsvinden binnen de vier muren van een klaslokaal, maar eveneens tijdens pedagogisch onderbouwde extra-muros activiteiten, verschillende projecten, GWP’s en stages. De leerling zal de blik op de wereld verbreden en de groei naar zelfstandigheid en het verantwoordelijkheidsgevoel ontplooien.

  De kern van de school is modern. De volledige campus beschikt namelijk over een internetverbinding, er zijn digitale multimediaborden en een degelijk labo. Ook het atelier mag worden gezien waar leerlingen hun technische vaardigheden ten volle kunnen ontwikkelen.

  Naast het feit dat de school reeds kan terugblikken op een rijke geschiedenis, kijken we vooruit naar de toekomst. De toekomst die samen met uw kind zal worden geschreven. Daarom is de schoolkeuze heel belangrijk en danken wij u voor het vertrouwen dat u schenkt in het KTA Brakel.

  Het KTA Brakel is bovendien een goed gelegen school in een uitgestrekte groene omgeving. Ze is gemakkelijk bereikbaar zowel met de auto als het openbaar vervoer. De bussen van de Lijn stoppen voor de deur of op wandelafstand.

  Schooljaar
  Leerlingenaantal
  2003-2004
  209
  2004-2005
  215
  2005-2006
  226
  2006-2007
  235
  2007-2008
  245
  2008-2009
  236
  2009-2010
  246
  2010-2011
  226

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  31-05-2011, 09:33 geschreven door yanni  
  30-05-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.stage's
  Klik op de afbeelding om de link te volgen 26-05-2011 de laatste dag stage

  Vandaag was het mijn laatste dag stage , ik heb het hele schooljaar elke donderdag naar stage geweest. Mijn stage was bij de gemeente Brakel.
  mijn uren van de stage waren van 8 tot 9.15 , van 9.30 tot 12 , van 12.30 tot 16.30.
  ik vondt het een heel tof jaar en ik zal de school wel missen maar nu kan ik gaan werken en centjes gaan verdienen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  30-05-2011, 00:00 geschreven door yanni  
  23-05-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Vrijdag 20/05/2011

  De school was gedaan om 14.40 : ik , sam en bert hadden afgespoken om naar de cinema te gaan want de nieuwe 'pirates 4' was uit rond 15.30 waren we in Gent. Terwijl we naar het kijken waren voor ons ticket hadden we tezamelijk beslist om de film in 3D te bekijken.
  Om 17u begon de film die 2u15min duurt.De film zelf was wat van een telerstelling want we hadden er toch meer van verwacht van de nieuwe 'pirates4' film rond 20u waren we weer in Brakel we zijn bij een kameraad geweest en daarna zijn we iets gaan drinken en rond 23u was ik thuis want ik moest de volgende dag gaan werken. 
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  23-05-2011, 15:54 geschreven door yanni  
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/yannidewolf

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  23-05-2011, 15:22 geschreven door  
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo ik ben yanni de wolf ik woon in Zottegem 
  Ik ben 19 jaar ik verjaar op 12december
  Ik heb gevoetbald maar ik ben gestopt
  Ik ga graag op stap met mijn vrienden , een pintje gaan drinken , cinemake , buiten activiteiten , ...
  In deze blog moet ik mij zelf voorstellen
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  23-05-2011, 00:00 geschreven door yanni  
  Archief per week
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Blog als favoriet !

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!