Yannick @ ToyToyToy
Temptation Bikini Carwash
03-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Hey iedereen

Weeral een tijdje geleden dat er hier nog eens iets gezegd is geweest. Ben nogal met veel tegelijk bezig waardoor ik weiniig tijd vrij heb om nog andere dingen te doen zoals hier iets komen zeggen.
Ik ben voor het moment op zoek naar 10 met reclame bedrukte smartjes (of andere wagens, maar liest smartjes). De personen die zo een autootje bezitten krijgen de kans om voor een klein bedrag hun autootje te laten wassen op de grote carwash dag van malheur op de grote markt. Het is eens iets anders om reclame te maken. Als er van jullie iemand kent met zo een autootje, kunnen jullie mij dit altijd doormailen (daar waar EMAIL MIJ!!! staat).
Ik heb dus vooral rondgereden van hier naar daar o.a. naar de deelnemende cafés om hen de papieren van 'Drink Malheur en win!' te overhandigen.
Ik heb ook een tekstje ivm de reis naar Lloret op verschillende forums gezet. Ik heb hiervoor gebruik gemaakt van de banner van Temptation Carwash.
Gisteren (zaterdag 2 juni dus) was er een boeking in Baasrode waar onze dames auto's moesten wassen in een selfcarwash. Hier hadden we ongeveer 10 dames voor nodig en er werd ook een man meegenomen om de vrouwelijke toeschouwers ook wat aan te bieden. Zoveel deelneemsters vinden loopt niet van een leien dak want di moet gespreid zijn over een ganse dag. Het is ook niet aangeraden om de meisjes een volledige dage te laten opdraven want het is nogal redelijk vermoeiend. Er zijn toch meer dan 100 auto's gewassen en het was heel warm. Ik heb daar ook geflyerd op dit evenement en de ingevulde flyers moeten ook nog ingegeven worden.
Nu zondag staan er 2 boekingen op de agenda. We zullen dus vroeg moeten gaan stemmen want ik en Filip gaan naar Zundert in Nederland en Kristof en Ati gaan naar het circuit van Zolder.

Schuimende Groetjes

Yannick

03-06-2007 om 22:07 geschreven door Yannick  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
21-05-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Helloooow

Het was weer eens een bewogen weekendje! We hebben de 2de stop in onze Malheurtour achter de rug en deze was inderdaad heel geslaagd aangezien alles zoals altijd tot in de puntjes perfect was geregeld. Nee grapje, het was inderdaad geslaagd maar we hebben het dit keer een beetje anders aangepakt. We hadden nu namelijk het Malheur promo-autootje ter beschikking waardoor we nu de eerste show buiten gedaan hebben rond het Smartje. Op deze manier komt Malheur nog wat meer naar boven in onze shows. De 2 andere shows werden binnen gedaan en waren net zoals in de Per Tutti en groot succes. Wanneer de mensen naar buiten moeten gaan dan is de ambiance weg uit en als alles binnen is dan heb je natuurlijk de sfeer mee. Er is ook beslist om de actie van 'Drink Malheur & win' verder te laten lopen ook na de komst van onze knappe dames. Wanneer je dus een Malheur drinkt krijg je een invulstrookje en kan je kans maken op onze prachtige prijzen.
Ik heb ook op brouwerijbezoek geweest. Ik ben niet gaan proeven maar ik ben gewoon wat invulstrookjes, flyers en affiches gaan afgeven. Ik heb ook nog eens geplastificeerde papieren laten maken die uitleg geven aan de klanten van de café's. Verder waren er ook nog een paar onbeantwoorde vragen maar deze zijn uiteraard nu beantwoord. 
Ik heb ook de nodige café's nog voorzien van hun flyers en affiches.
Dit zijn allemaal kleine taakjes maar dit heeft me wel bijna een ganse dag gekost. We zijn namelijk niet alleen op de baan.
We hebben ook de nodige problemen gehad met het versturen van de mailings maar ondertussen hebben we wel al antwoord gekregen van sommige meisjes.

Wie graag kans maakt op een gratis reis kan uiteraard meespelen met onze wedstrijd op de website. Simpel zoals het is, moet je enkel volgende link bezoeken en de gegevens invullen: http://www.temptationcarwash.be/2007/index.php?p=wedstrijd
ZEKER DOEN!!!

Ciao
Yannick

21-05-2007 om 21:42 geschreven door Yannick  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
18-05-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Hey

Ik hier nog eens! We zijn weer gaan flyeren deze week. Gisteren ben ik in Aalst gaan flyeren in een paar partytentjes en dinsdag ben ik naar Brussel geweest. Ik ben mij aan de EHSAL gaan zetten en heb daar weinig succes gekend aangezien de blokweek al van start was gegaan. verder heb ik mij beziggehouden met het verderzoeken naar verenigingen, carnavalverenigingen, tuningclubs,...!
De mailing voor nieuwe bikinibabes is ook verstuurd. Dit moest dringend gebeuren want er komen nog een aantal boekingen bij waardoor we genoeg meisjes zullen nodig hebben.
De mailing naar de deelnemers van de wedstrijd tijdens Race Wars is ook verstuurd. Deze mailings moesten verstuurd worden met een programmaatje genaamd groupmail. Aangezien ik hier spreek van 300 mails moesten deze één voor één verstuurd worden. Deze mails zouden anders kunnen aanzien worden als spam en dit is natuurlijk niet de bedoeling!
Nu rest mij nog de mailing versturen naar verenigingen. Ik moet proberen 5 verenigingen te vinden die de reis effectief willen aanbieden.
Ik zal ook nog verderzoeken naar plaatsen om te flyeren maar ondertussen zijn het natuurlijk examens.
Vanavond is er ook weer werk aan de winkel want de 2de avond van de Malheurtour vind plaats in wichelen in café Bougie.

alé ik ben er weer eens vandoor. Ga nog wat drukwerk halen!

Greetz

Yannick

18-05-2007 om 12:49 geschreven door Yannick  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
14-05-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo iedereen,

Het is opnieuw al een tijdje geleden dat er nog eens iets gezegd is geweest hier op mijn blogske. We gaan der dus maar eens verandering inbrengen!
Het was nogal redelijk druk de laatste weken waardoor ik een beetje vermoeid was en bijgevolg ziek maar dat is volledig weg. We kunnen er dus terug tegen.
Ik ben druk bezig met flyeren in uitgangsbuurten, scholen, universiteiten,...! Eigenlijk alle plaatsen waar jongeren te ontmoeten vallen. Ik ben naar Gent gaan flyeren in de Overpoort en heb ook in de horecazaken binnengesprongen om hen wat meer uitleg te geven over de promotiemogelijkheden van de reis. Ik ben ook in Hoge School Gent en op de Topdag in Aalst gaan flyeren.
Deze flyers en die van Race Wars moesten ook ingegeven worden in excel. Dit was natuurlijk weer het lastige kantje van de zaak maar het moet ook gebeuren. De personen die een flyer ingevult hebben moeten nu een mail krijgen toegestuurd met het antwoord op de vraag of ze superkanshebber zijn voor de reis of niet.
Verder ben ik ook op zoek naar verenigingen, horecazaken,... die de reis zouden willen aanbieden.
Er was ook nog eens de eerste stop in de Malheurtour. Alles moest dus klaargezet worden en dan was er natuurlijk de avond zelf waar alles moest klaarstaan. Zoals altijd moest ook alles worden opgeruimd.
Als jullie eens een bezoekje willen brengen op één van onze shows van de Malheurtour kan dit altijd op: http://www.temptationcarwash.be/2007/index.php?p=malheur 

Dit was het dan voor deze keer!!!

Cheers
Yannick

14-05-2007 om 20:24 geschreven door Yannick  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
03-05-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Deze 3 meisjes werden ingezet voor Race Wars.
Zöë, Sanne en Natasja!

03-05-2007 om 15:42 geschreven door Yannick  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hey

Hier ben ik nog eens want het is weer al een tijdje geleden hé! Ik heb het nu wat drukker gehad door de komende evenementen die voor de deur staan.
Zoals jullie al wisten was er vorige zondag Race Wars op het circuit van Zolder. Dat moet dus worden voorbereid.
De bikinibabes moesten gecontacteerd worden, er moesten prijslijsten gemaakt worden voor de cocktailbar en nog veel meer. Ik heb een paar telefoontjes moeten doen naar mensen die met hun auto naar het circuit zouden willen komen. We hadden helaas pech en zijn dan de dag zelf naar 3 auto's op zoek gegaan. Was niet echt moeilijk wanneer je op een tuningevenement staat en wanneer er enkele babes op de stand staan. Ik heb een tekstje moeten maken die aan de fotografen ter plaatse werd gegeven. Daar moest instaan dat we een e-mailadres hebben waar zij enkele foto's kunnen naartoe sturen. Wanneer zij dan een link plaatsen op hun website, zouden wij een link plaatsen naar hun website. Dit e-mailadres moest nog worden aangemaakt en ik heb hier dus ook voor gezorgd. We hadden ook een lootjes die weggegeven werden bij aankoop van een sangria of caipirinha. Dit werd gedaan om de aankoop van deze dranken te stimuleren. Deze dranken worden namelijk gespronsord en zijn dus qua aankoop goedkoper dan de andere dranken. Er konden t-shirts, petjes, sleutelhangers, strandballen, korting op de reis, vatjes sangria en gratis cocktails gewonnen worden.
Een andere 'zware' taak is natuurlijk het klaarzetten van al het materiaal en dit was heel wat meer dan je zou verwachten. We hebben dan een checklist gebruikt om zeker te zijn dat we niets vergeten waren. De dag ervoor werd dan alles klaargezet en ook al in de auto's gezet want we meosten nu al zo vroeg opstaan. We zijn vertrokken om 5u30 want alles moest opgezet worden tussen 6u en 9u. Dan was er natuurlijk het evenement zelf. Ik heb vooral aan de cocktailbar gestaan maar ik heb ook flyers uitgedeeld met de uitleg dat ze een reis konden winnen.
Het evenement zelf is natuurlijk ook de plaats bij uitstek om knappe dames tegen het lijf te lopen. Deze werden dan ook aangesproken en ze kregen uitleg over het concept. We hadden bij de laatste show ook 2 dames uit het UK die wouden meedoen. Dit was natuurlijk mooi meegenomen.  

Voila ze da was het! Direct ne gansen boterham hé...

Greetz
Yannick

03-05-2007 om 00:00 geschreven door Yannick  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
17-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
hey

Hier zijn we nog eens hé. Goe weer hé mannekes! Ik heb daar van geprofiteerd want ik moest gaan flyeren in winkelstraten. Ik ben mij in Brussel in de Nieuwstraat gaan zetten en daar wa mensen aangesproken. Ik moest hen zeggen dat ze een reis konden winnen en dat ze ook mee op reis konden voor € 450. Als ik een knap ding zag lopen moest ik dan vragen of ze misschien niet geïnteresseerd was om deel te nemen als bikinibabe.
Voorts heb ik ook nog moeten opzoeken. Ik heb foto's, filmpjes, tekstjes,... van temptation carwash of van Toytoytoy moeten opzoeken zodat sommige foto's ook op de website kunnen geplaatst worden. De bedoeling van dit opzoekwerk is eigenlijk om websites te zoeken die info over het bedrijf of over de evenementen publiceren. Hier zal dan een mail naar gestuurd worden om te vragen of zij een link naar de website van temptation carwash willen leggen. Wij leggen dan een link naar hun site terug zodat de ranking in google zal stijgen.
Ik heb ook weer maar eens modellensites en forums doorzocht.
Heb contact opgenomen met verdeler van kauwgummachines. Ze gebruiken dit om wat geld bij te krijgen op evenementen. Hierin zitten capsules met papiertjes. Op deze papiertjes staat dan de prijs die je gewonnen hebt.

Binnenkort de eerste evenementen! Wie zin heeft kan altijd eens komen kijken. Op 29 april staan we op Race Wars in Zolder op het circuit en op 12 mei wordt de Malheurtour op gang getrokken met een eerste show in swingcafé Per Tutti in Burst.
Hopelijk tot dan eens...

Alé doe da allemaal nog goe!

Greetz

Yannick

17-04-2007 om 16:31 geschreven door Yannick  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
08-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Hey

De tweede week zit erop.
Het is terug vlot verlopen en binnenkort kan ik het eerste evenement helpen organiseren. Daar moeten dan o.a. het schuimmachine klaargezet worden, de babes contacteren, cocktailbar openhouden,...
ik heb mij beziggehouden met het maken van mailings voor mogelijke bikini babes en voor bedrijven die het concept zouden kunnen boeken.
Ik heb een hele lijst met taken gekregen voor de volgende week dus ze zal wel snel voorbijgaan.

Er wordt dit jaar ook een Belgisch kampioenschap georganiseerd in Lloret. Iedereen kan mee op reis voor € 450. Er is toegang tot discotheken en er zijn verschillende cadeautjes voorzien voor wie meereist. Deze week vindt plaats van 12 tot 20 september.

Ik hoop da iedereen het even goed naar zijn zin heeft dan mij.

Groetjes
Yannick

08-04-2007 om 00:00 geschreven door Yannick  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
31-03-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Hey iedereen

Zoals jullie al weten doe ik mij stage bij ToyToyToy. Dit is een evenementenbureau dat zich vooral bezighoud met Temptation Bikini Carwash.
De eerste week zit er al op en het ging vrij goed. Mijn taken bestonden vooral uit informatie opzoeken (Bikini babes contacteren via modellensites,...) en het nieuwe concept proberen aan de man te brengen.

Als er nog vragen zijn moogt ge die gerust stellen en wie al vast een bezoekje wil brengen aan de website vindt hier de link: http://www.temptationcarwash.be

Tot de volgende keer

groetjes

Yannick

31-03-2007 om 12:52 geschreven door Yannick  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)

www.temptationcarwash.be
Een interessant adres?


Laatste commentaren

Stuur Yannick een mailtje


Archief per maand
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007

  Nieuws Sporza
 • De oorlog tussen Lukaku en Ibrahimovic: over voodoo en "vergogna"
 • BOIC wil tot 500 vaccins voor olympische atleten: "Bij essentiële beroepsgroepen"
 • VIDEO: Gitte Haenen: "Medaille in Tokio zou me veel mentale rust brengen"
 • VIDEO: Gitte Haenen: "Medaille in Tokio zou betekenen dat ik niet gefaald heb"
 • Gitte Haenen: "Een medaille in Tokio zou betekenen dat ik niet gefaald heb als sporter"
 • VIDEO: Paul Herygers: "Met wat fantasie krijgen we op WK zelfde sprint als in de Ronde"
 • VIDEO: Kompany: "Tegendoelpunt voelde als owngoal, doen onszelf zo de das om"
 • Dreigt een Dumoulin-scenario voor Evenepoel? "De druk is gigantisch"
 • Ex-Europees jeugdkampioene Nenah De Coninck zet punt achter carrière
 • VIDEO: Finish in zicht voor Walter Roelants: "Nog 400 km? Dat is een rustdag"


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!