Yannick's dag @ The office
Wat doe ik op mijn stagebedrijf?
09-05-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Week 6 (ofzo)
Hey mannen (en vrouwtjes ook natuurlijk)

Lang geleden dat ik nog iets gepost heb dus doe ik het nu maar. Mja had liever den uitleg in de klas gedaan spaart mij heel wa typwerk en kunnen jullie direct vragen terug stellen waardoor ik niet moet blijven zeveren . Mja anyway deze week relatief rustig, alle mailings zijn verstuurd heb al aantal discotheken gebelt (waar ik mailing naar gestuurd had) en aantal verkooporders op zak dus dat zit wel goed. Ondertussen moet ik zowat kleinere taakjes doen zoals adressen opzoeken van onze klanten die op bepaalde beurzen gaan staan zodat wij daar contact met hun kunnen opnemen. Ook eens de rates opgezocht van hoeveel het kost om in bepaalde magazines te staan (roltex ziet het groots). Vooral veel werk in excel en word, het woord "acces" hebben ze hier bij wijze van spreken nog nooit gehoord dus hiervoor: geen angst . Talen zijn hier echter wel belangrijk heb al telefoontjes moeten doen in het frans en engels, we hebben ook duitse klanten maar die laat ik wijselijk over aan één van mijn collega's die daar toch wel iets beter in is (no offence peter de cooman). Maar alle kga maar is verder werken eh, indien ge vragen hebt stelde ze maar.

Greetz

09-05-2007 om 10:03 geschreven door Yannick O.  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
12-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Week 3

Nieuwe week nieuwe taken, ik heb mij deze week reeds bezig gehouden met het opstellen van een concurrentieanalyse. Roltex gaf mij de opdracht om hun producten te vergelijken met de producten van Cambro. Sommige producten werden enkel door Cambro geproduceerd en niet door Roltex dus moet ik zoeken naar een mogelijk 3de bedrijf die tesamen met Roltex tegen Cambro zou willen werken. Ik heb daar een geheel dossier van gemaakt met vergelijken op vlak van prijs en kwaliteit (vorm, materiaal, gewicht...). Ik heb bovendien ook nog bezig gehouden met de adressenlijsten van de mogelijke nieuwe doelgroepen voor polycarbonaat. Het was al bij al weer een drukke maar vruchtbare week.

Cu soon ;)

12-04-2007 om 15:37 geschreven door Yannick O.  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
29-03-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Week 1
Jaja, mijn eerste week in de firma Roltex. De gebruikelijke rondleiding gehad op dag 1 met bijhorende documentatie. Maandag heb ik dus eigenlijk niets anders gedaan dan meer te weten gekomen of Roltex, de site geinspecteerd, boeken geraadpleegd, het productieproces aanschouwd. Dinsdag was er meteen invliegen, doelgroepen gezocht voor hun polycarbonaat glas en een bijhorend actieplan opgesteld van hoe Philip (zaakvoerder) deze het best zou kunnen bereiken. Daar kruipt heeeeeel wat tijd in vooral de adressenlijsten van bv alle discotheken van Vlaanderen of alle badkamerproducenten van Vlaanderen enz... Nu zijn we donderdag en ben ik al bezig aan een mailing uit te schrijven en nog wat meer adressen te zoeken zodat ik toch een behoorlijke database heb voor mijn mailing naar toe te zenden.

Greetz en cu soon :)

29-03-2007 om 09:59 geschreven door Yannick O.  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)

T -->

Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!