Inhoud blog
 • meet my good friend ivan fuckoff
 • lang geleden
 • 1 april
 • Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Bruno reageert!

  13-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.meet my good friend ivan fuckoff
  De club wordt groter zegt ze. Ja dat klopt, met allemaal mensen die niet weten wat loyaal zijn is, die enkel denken aan anderen een mes in de rug te duwen, wild rondneuken met jan en alleman om er maar te geraken, terwijl de gekke huisband denkt dat het om 'business' gaat. Haha, nog een grotere dommekloot dan mezelf. Het ga je slecht JVDW, en hopelijk zie ik je enkel nog eens terug in de hel, waar je dan mag rotten en ik dan eens de laatste lach kan tonen. 

  13-06-2012 om 00:18 geschreven door Bruno  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  11-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lang geleden
  Hey lieve lezers (behalve die ene natuurlijk, maar die leest toch nooit iets van mij, dus geen probleem),

  Ik weet niet of jullie er nog zijn, is al weer een hele tijd geleden, en ik denk ook niet dat ik diehard-fans heb die elke dag blijven hopen op een magisch woordje komende van me, myself and I. 
  Ik wil het even hebben over psychopaten.... jullie horen (of liever lezen) mij goed! Maar ik heb het niet over de Hannibal Lecters, Ted Bundys of andere Hitlers in de wereld maar, eigenlijk, nog veel erger, de psychopaten met wie we dagelijks in de omgang zijn. Namelijk, collega's, vrienden, familie, ... Angstaanjagend, niet? Je zou denken, wat vertelt die zot nu? Maar ik heb het zelf meegemaakt, dus dan is het toch de waarheid zeker? Wat is de enige zekerheid die je hebt met zulke psychopaten in de omgang? Dat ze je zullen vermoorden, maar in tegenstelling tot onze vriend Dexter bijvoorbeeld, enkel mentaal. Ze deinzen voor niks terug, doen alsof ze kwetsbaar zijn, zoeken de aandacht op, zijn assertief, en eens je in hun val bent gelopen, dan TSJAK!, steken ze een dik mes in je rug (weer mentaal of course) en je bent er aan....Zijn ook niet vies van macht en lust, en alles wat zij denken en doen is het enige juiste. Ik heb één woord voor jullie, assholes, FUCK OFF! Ooit krijgen jullie wat jullie verdienen, allemaal! Ik zal dan lekker gniffelen en lachen terwijl jullie zitten te rotten.Evil or Very Mad

  ps: psychopaten zijn niet enkel mannelijk!


  11-06-2012 om 11:08 geschreven door Bruno  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  25-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 april
  Beste lezer,

  1 april begin ik ermee. En neen dit is geen grap....

  25-03-2011 om 20:08 geschreven door Bruno  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  26-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Gegroet Lezer(s),

  Afgelopen week zijn er veel dingen gezegd,geroepen,geschreven,ge-insinueerd maar nergens heb ik een antwoord gehoord of gekregen om het enige echte probleem eens en voor altijd op te lossen.
  Ik had eerlijk gezegd tot eergisteren alle hoop laten vallen en wilde met alles kappen. Schluss,gedaan,niet meer met mij,als je wil zien hoe ik ben als ik echt tegen mijn zin kom werken of tegen iedereen gekant ben, dan moesten ze vooral zo verder blijven doen. Maar ik heb eindelijk sinds lang een positief iets gezien en gevonden in iemand en eerlijk gezegd had ik dit nooit verwacht. Nu ga je mij zeggen, Lezer, Bruno, je bent weer eens dubbel zo naïef daar één woord van te geloven. En misschien is dat wel zo maar ik kan je zweren, Lezer, dat ik echt iets goeds en eerlijks en zelfs verdriet voor de aangedane pijn kon bespeuren in het diepste van de iris. Dit gaf me hoop en ik krijg een kans deze opportuniteit te gebruiken in de volgende dagen. Want geloof me, Lezer, als dit niet werkt dan zullen er velen of enkelen of eentje er niet goed van zijn en dan praat ik over een zeer drastische maatregel. Ik heb dingen gehoord, Lezer, en zelfs van jou ook, dat ik een oorzaak zou zijn van leed en verderf maar moest je eens echt weten welke energie en kracht ik hierin steek om die ene beslissing tegen te gaan, je zou spijt hebben van de woorden die je gekozen hebt om mij neer te sabelen.
  Ik heb ook weer bijgeleerd,ben zelfs blij dat ik nog elke dag bijleer, en zeker niet beschaamd ben om dit toe te geven, ik heb iemand in het bijzonder ook weer in een ander perspectief leren kennen,ik heb mijn woede vaak getoond over die ene, Lezer, jij kan er iemand specifiek inzien,iemand anders kan er zichzelf in ontdekken, maar het is een feit dat je het kan interpreteren zoals je wil. En please,aub,trek niet altijd conclusies die enkel voor jou van toepassing zijn, want dat toont dan ook wat je zelf bent, denkt of wilt. Of ik nu boos ben op een J. of een S. of een B. of een A. het is niet aan jou, Lezer, om me te zeggen dat ik wel boos mag zijn op die ene maar niet op die andere.
  Is het omdat ik over dood schrijf dat ik dood wil? Neen.
  Is het omdat ik over Liefde spreek dat ik alleen ben in de wereld? Neen.
  Probeer gewoon eens tussen de regels te lezen en veel zal duidelijk worden.
  Ik ga het hier bijhouden,ik kijk uit naar D. omdat er dan veel kan beslist worden, hey, misschien open ik wel het pad voor een nieuwe leidinggevende figuur in ons midden en zal die niet eens weten dat hij iemand in het bijzonder zeer dankbaar kan zijn. Of .........................................misschien ook niet.

  26-02-2011 om 17:11 geschreven door Bruno  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  22-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Men vergeet snel....de mens is slecht...waarom heb ik die slechte kanten niet? Ik zou er veel meer voordeel uit kunnen halen, zou me eigenlijk veel beter voelen. Harteloos zijn, geen medeleven hebben, een beetje een Don Draper zijn in mijn Mad World en mensen bedriegen en beliegen en zeer ver kunnen geraken. Neen,ik ben een brave kloot die zich maar dingen blijft aantrekken en de paar goede mensen die nog overblijven in deze verfuckte wereld afstoot. Ik ben echt niet gemaakt voor deze wereld. Waarom ben ik jullie (is er eigenlijk nog iemand?) hiermee aan het lastigvallen? Wel, beste mensen (?), omdat ik niets meer mag en kan zeggen. Als ik met bepaalde individuen durf praten, is het niet goed en als ik geen woord zeg tegen diezelfde individuen ben ik ook slecht bezig! Begrijpe wie kan. Jij alvast niet, lezer, ik denk zelfs dat je je kop aan het verliezen bent met al mijn pathetische bullshit die ik hier aan het neerpennen ben. Ik wou dat ik ook zeer donkere, duistere, onbegrijpelijke gedichten kon schrijven en daarmee mensen kon beledigen en uitmaken,ze zouden het toch niet eens doorhebben over wat het gaat. Neen, ik ben te duidelijk en daarmee krijg ik weer eens het deksel op de neus. Men vergeet snel....
  Stel nu eens dat ik er morgen niet meer ben? Paf, plots uit het leven verdwenen...zoals jij, wie zal er dan triestig zijn. Buiten mijn kleintallige familie en mijn vriendin en mijn katjes,wie? Zeker niemand van het werk...en zijn dat de mensen niet waarmee je 8-9 uren per dag samenhokt? Meer dan met je partner. Je ziet ze meer dan je eigen familie en vrienden. En toch zal er daar geen enkele bij zijn die kapot zal gaan van verdriet. Als je geluk hebt zullen ze doen alsof gedurende een week of twee. In mijn geval, ik denk 2-5 dagen en dan ben ik zeer optimistisch. Life goes on en zeker op de werkvloer...vandaag kijken ze niet eens naar je,morgen ben je dood,overmorgen liegen ze over je en drie dagen later kennen ze je naam niet meer.
  Leuk he,zo'n vooruitzichten? En dan jij! Ja jij....de persoon die zei er steeds te zijn wanneer ik problemen heb...de persoon die ik zelf had moeten laten vallen als een baksteen maar het niet kon,omdat ik zo', brave kloot ben, jij laat me nu vallen en verdrinken en verstikken en verbranden en uiteindelijk,joepie, ...........................sterven.

  22-02-2011 om 19:19 geschreven door Bruno  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  16-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  H.P. Lovecraft beschreef ooit in de jaren stillekes een wereld vol afschuw en pure horror, wanneer je er in verzeild raakte had je maar twee oplossingen: winnen (wat quasi onmogelijk was/is of gek worden. Ik voel me nu gek. Gek van woede, van razernij, van wanhoop. En het erge is dat ik niet weet of ik nog uit deze wereld geraak.....of wil.

  16-01-2011 om 14:51 geschreven door Bruno  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  15-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Ik denk momenteel aan niets meer. Niets spookt nog door mijn gedachten. Geen plotse verschijningen in mijn nachtmerries, die er niet meer zijn. Ik ben niets, voel me zelf als een geest, voorbij zwevend langs huilende mensen,langs lachende mensen,langs iedereen,niemand ziet of hoort me, niemand weet dat ik er ben. Ik dank je, heer der Slaap, voor mij in zo'n roes te plaatsen,dat ik momenteel niets meer kan voelen.
  DINSDAG wordt wel iets anders. Ben je dan ook zo sterk mij zo onzichtbaar te kunnen maken,van mij een rots te maken,een ongevoelig stuk wezen, of zal mijn innerlijke te sterk zijn voor jouw nepgevoelens...

  15-01-2011 om 14:48 geschreven door Bruno  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  14-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vaarwel Teergeliefde Teamleader
  Ik wou dat ik zo goed gedichten kon maken als jij...
  En zo een ode aan je brengen met de hoop je trots te maken...
  Jammer genoeg heb ik dat talent niet...
  Tenzij ik een gebroken hart heb om een verloren liefde...
  Maar daar zal je nu niets aan hebben...
  Ik kan alleen maar zeggen dat niets nog zal zijn hoe het was...
  Een leegte zal ons allemaal opnemen..
  En wie weet nooit meer tevoorschijn brengen...
  Samen met jou sterven we allemaal vandaag een beetje...

  Je was en bent een goed mens...
  Misschien maakt God of hoe hij ook heet boven wel een callcenter-groepje waar de statistieken niet zozeer tellen maar eerder de menselijke waarden...

  Tot hoors

  14-01-2011 om 10:52 geschreven door Bruno  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  06-06-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.expert
  Wie wordt de nieuwe expert op ons eiland? La question jambon....
  Moet je een voorbeeldfunctie zijn? Bah neen gij...
  Tweetalig? A Ba ni...
  Flirterig en broek(rok)zakkerig? BINGO!!!
  Maar ik kan je beloven, lieve lezer, als deze stoute droom zou uitkomen,dat ik mij nooit ofte nooit zal aanbieden bij deze expert om een vraag beantwoord te zien. I'd rather burn in hell....

  cu

  06-06-2010 om 00:58 geschreven door Bruno  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  11-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vandaag
  Het doet pijn...
  En het feit dat zij er niet mee inzit...
  doet nog meer pijn...

  Ik wil dat ze pijn heeft...
  en niet ik...

  11-05-2010 om 19:35 geschreven door Bruno  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


  Archief per week
 • 11/06-17/06 2012
 • 21/03-27/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 31/05-06/06 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 14/12-20/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek
 • Je bent in vorm vandaag
 • wielertoerist
 • Welkom, en veel plezier met je nieuwe blog
 • een fijne donderdag

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!