Inhoud blog
 • One Direction
 • Over mij
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  xphoebevi
  Mijn leven
  13-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Heyy,

  Ik ben Phoebe (Febe).
  Ik ben 13 jaar maar op 17 september (hint hint) word ik 14.
  Ik rij al 5 jaar paard en volgende zomer, of misschien al in december, krijg mijn eigen paard. Ik verheug me er al op. Ik ben al bezig met het verzinnen van een naam en de naam die ik op deze moment in gedachten heb is “Dreamcatcher”. Als jullie suggesties hebben mogen jullie die me altijd mailen!
  Naast paardrijden hou ik ook van muziek luisteren, lachen, zot doen... In mijn straat is er een boerderij en ook daar ga ik soms eens helpen met dieren te voederen etc.
  Ik woon in Denderwindeke, Oost-Vlaanderen, België.
  Mijn ouders zijn nog altijd samen. Ik heb een jongere zus, ze heet Jitske en ze is 11 jaar. Wij wonen in een kangoeroewoning, d.w.z. dat mijn meter, de mama van mijn mama, bij ons in woont. Ik heb een hond, hij heet Zoef en het is een Jack-Russel.
  Ik ben ongeveer 1m65 groot. Ik heb middel lange blonde haren. Ik heb blauwe ogen maar ze zijn niet zo helder. Ik draag een bril maar ook lenzen. Ik heb lange benen. En ik kan niet zeggen dat ik dik ben maar ik ben ook niet overdreven mager.
  Ik ben single maar wel verliefd. Dat ik verliefd ben wil natuurlijk niet zeggen dat ik niet opensta voor nieuwe jongens.
  Ik heb niet echt een type. Als je blauwe ogen, blonde haren en een mooie lach hebt, heb ik een zwak voor jou. Maar dit wil niet zeggen dat ik niet verliefd kan worden op jongens die een andere haarkleur of oogkleur hebben.
  Op 1 september ga ik naar het 3de middelbaar in een school in Denderleeuw en de richting die ik heb gekozen is: economie -wiskunde - wetenschappen.
  Ik ben verslaafd aan quotes omdat andere mensen zoveel beter zijn met hun gevoelens te beschrijven dan ik.
  Er zijn 2 liedjes die een hoop herinneringen naar boven brengen. Namelijk Shotgun ~ Yellow Claw omdat de GWP in het 2de middelbaar echt een topweek was en dat liedje was regelmatig te horen op onze kamer. En het andere liedje is Sur Ma Route ~ Black M omdat ik deze zomer op een Frans kamp ben geweest in Vellereille met Roeland vzw en dat waren de mooiste 12 dagen van me leven. Ik heb daar echt top mensen leren kennen die ik nooit zal vergeten en daar ben ik ook verliefd geworden.
  Ik ben op zoek naar een beste vriend/vriendin. Want mijn huidige beste vriendin heeft nu een andere beste vriendin en laat mij een beetje in de steek. En mijn huidige beste vriend is boos om één of andere reden die ik niet ken en ik ook niet wil weten. Mijn beste vriend/vriendin moet niet echt in de buurt wonen maar ik moet wel goed met hem/haar kunnen babbelen en die persoon moet ook naar me kunnen luisteren. Ik zal ook altijd naar hem/haar luisteren als hij/zij iets wilt vertellen.
  Je kan me volgen op
  Instagram ~ xphoebevi
  Twitter ~ phoebekeuh_xx
  We Heart It ~ phoebekeuh_xx
  Je kan met me chatten op
  Kik ~ xphoebevi_1709
  E-mail ~ xphoebevi.1709@gmail.com
  Voor mijn Skype/mijn nummer kan je me een mailtje sturen via men mail en ik heb geen fb.
  Dikke kus x  13-08-2014 om 13:28 geschreven door xphoebevi  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  05-05-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.One Direction
  Hii, 
  Zoals jullie al weten ben ik een hele grote fan van One Direction! Ik vroeg me dan ook af wie jullie de knapste vinden van de 5. Voor mij is Niall de knapste maar wat vinden jullie? Vul gauw de poll in & dan laat ik jullie het resultaat weten! Dankjewel!
  Kusjes & tot gauw! 
  Phoebe ♥
  05-05-2014 om 18:00 geschreven door xphoebevi  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  01-05-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over mij
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo iedereen,
  Ik ben Phoebe. Ik ben een meisje van 13. Ik woon in Denderwindeke, een deelgemeente van Ninove. Ik zit in het 2de middelbaar en ik volg moderne wetenschappen. Mijn hobby is paardrijden. Ik ben fan van One Direction, Austin Mahone, Bandits, Mainstreet, Union J, Selena Gomez & Demi Lovato. Ik luister graag naar Pop & Dance. 

  Op mijn blog zal het over dingen gaan die gebeuren in mijn dagelijkse leven & ik vertel jullie ook mijn problemen. Ik ben bereid om op jullie vragen te antwoorden en jullie te helpen met jullie problemen.

  Follow me on Instagram: phoebekeuh_xx

  Groetjes & tot snel!

  01-05-2014 om 17:47 geschreven door xphoebevi  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)

  Archief per week
 • 11/08-17/08 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Rondvraag / Poll
  Wie van One Direction vinden jullie het knapst?
  Harry Styles
  Liam Payne
  Louis Tomlinson
  Niall Horan
  Zayn Malik
  Bekijk resultaat  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!