xbxen
review previews en foto's
28-05-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.meer info over Gears of war

                                                                         Gears of war
                                                   

dat Gears of War grafisch gezien uitblinkt, weten we ondertussen wel. Maar is dit nou zo revolutionair waar iedereen op heeft gewacht ? Laten we eerlijk wezen er zijn nog geen games verschenen die zichzelf 'Next-Gen' mochten noemen, en laat ik dan maar meteen met de deur in huis vallen, Gears of War is Next-Gen.

Het verhaal begint nogal onduidelijk dat je wordt bevrijdt uit een gevangenis waar je zo snel mogelijk uit moet verdwijnen. Het speelt zich af op de planeet Sera wat veel weg heeft van de aarde. Sera wordt geteisterd door monsters die men Locust noemen
.
gamenaam screenshot
Ze zijn ontzettend lelijk en kunnen zomaar onder jou verschijnen met behulp van Locust Tunnels. Je baant je een weg door de ontzettend mooie omgevingen met Marcus Fenix, het karakter en hoofd personage van de game.

Barre Actie!
Iets wat meteen opvalt als je de game speelt is de hevige actie. Want die actie en spanning blijft erin van begin tot eind. Dat de game niet bijzonder lang duurt betekend niet dat je er geen zweterige knuistjes aan over houdt.
De Gameplay werkt uitstekend. In het begin zul je nogal last hebben met het besturen van je personage. Dit heeft mede te maken dat de besturing van GoW volledig is omgegooid. Het is dus even wennen maar na 10 minuten wil je niets anders.
gamenaam screenshot
Het dekking zoeken achter Bloembakken, muren en ander grei werkt. Sterker nog, je wordt gedwongen te dekken als je leven je lief is anders zul je al snel sterven op het slachtveld. Je zult al snel merken dat je 'Lifebar' niet aanwezig is in de game. Dit wordt gedaan met een soort van 'Virtuele Lifebar'. Dit houdt in dat als je een paar kogels door je hoofd gejast krijgt, of een paar flinke klappen krijgt, het rode Gears of War logo in het midden van je beeld verschijnt. Je karakter begint hevig te bloeden en dus een waarschuwing doe het kalm aan en zoek dekking anders zul je sterven.
Gears kent een groot arsenaal aanwapens.                                                           De Lancer Bayonet is een van de main wapens. Het is een kruising tussen een automatische machine geweer en ketting zaag. Dat laatste is overigens erg leuk en het geluid dat daar mee gepaard gaat is zeker vermakelijk.
gamenaam screenshot
Andere wapens zijn de Shotgun, Handgun, Torque Bow, Smoke- en Frag Grenade, Sniper, Boomer en de Hammer of Dawn. De Hammer is een leuk speeltje, en zeker lid van 'het zware geschut'. Zo zul je het een aantal keer moeten gebruiken tegen Locust dat niet zomaar neer gaat met een paar kogels. Wanneer je het wapen gebruikt verschijnt er een enorme laserstraal vanuit de hemel op de plek waar jij het richt om ultieme schade te veroorzaken.


ik vind geen negative punten voor dit spel dus kopen die handel

28-05-2007 om 19:06 geschreven door korneel  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.games bij lansering xbox 360
bij het begin van de xbox 360 waren er ng niet zoveel games op de markt
hier een lijstje met een paar langgames

* Quake 4                                              
* kameo elements of power                    
* perfect dark zero                                 
* call of duty 2                                       

28-05-2007 om 18:54 geschreven door korneel  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


T -->

Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!