TopSiteGuide.DutchSurferTop100 www.bloggen.be/xbox
TopSite List DutchSurferTop100 xbox
Toplijst TopSiteGuide.SeaBreeze.www.bloggen.be/xbox
TopSiteGuide.SeaBreeze xbox
Toplijst TopSiteGuide.bluebird.www.bloggen.be/xbox
TopSiteGuide.bluebird xbox
Rondvraag / Poll
wat voor console heb jij ???
xbox
xbox 360
PSP
play station 1
play station 2
game boy micro
een heel oude console
Bekijk resultaat

ga ook eens naar www.bloggen.be/GRAPTJEN en www.bloggen.be/BABE
Toplijst TopSiteGuide.GerrysTop100.www.bloggen.be/xbox
TopSiteGuide.GerrysTop100 xbox
Enter to The Top 25 Magic Sites and Vote for this Site!!!
Enter to The CoolTopList and Vote for this Site!!!
Toplijst TopSiteGuide.computers.www.bloggen.be/xbox
TopSiteGuide.computers xbox
xbox-news
al het nieuws van de xbox en xbox360
12-10-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
 

12-10-2006 om 20:47 geschreven door jeffrey  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
18-05-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
nieuwe site  www.bloggen.be/graptjen

18-05-2006 om 17:53 geschreven door jeffrey  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
30-04-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Binnenkort
Titel Platform
Hitman: Blood Money™
Xbox 360
Tom Clancy's Rainbow Six: Critical Hour
Xbox 360
X-Men: The Official Game
Xbox 360
X-Men: The Official Game
Xbox 360
The Da Vinci Code
Xbox 360
Xbox 360
Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter™
Xbox 360
Dynasty Warriors® 5 Empires
Xbox 360
Rumble Roses™ XX
Xbox 360
Xbox 360
The Lord of the Rings™ : The Battle for Middle-Earth™ II
Xbox 360
Test Drive®: Unlimited
Xbox 360
Over G Fighters
Xbox 360
Chromehounds
Xbox 360

30-04-2006 om 21:13 geschreven door jeffrey  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Waarom de Xbox 360?
Eenvoudig en elegant design

Eenvoudig en elegant design
Met zijn eenvoudige maar opvallende lijnen vormt het design van de Xbox 360™ een perfecte mix van vorm en functie.

Kies voor draadloos

Kies voor draadloos
Gamen in een rommelige omgeving hoeft niet meer. Draadloze controllers en draadloze netwerken maken je leven een stuk gemakkelijker.

Je eigen stijl

Je eigen stijl

Je kunt de Xbox 360™ helemaal aan je eigen stijl en smaak aanpassen met faceplates, en er komt nog veel meer aan.

De Xbox 360 pakketten
De Xbox 360

De Xbox 360

Zorg dat je alles in huis hebt voor de ultieme next-generation game- en entertainmentervaringXbox 360 Core System

Xbox 360 Core System

Alles wat je nodig hebt, zit in de doos. Als je het Xbox 360 Core System hebt, bepaal je verder helemaal zelf welke extra’s je nog wilt en wanneer je die erbij wilt. .

Ervaar de Xbox 360

30-04-2006 om 21:03 geschreven door jeffrey  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.football manager 2006

Eindelijk kunnen console gamers voetbalmanagement beleven als nooit tevoren! Football Managerä2006 voor Xbox 360 zigzagt voorbij de tegenstander en schiet in een leeg doel. Met honderden divisies in 50 landen, 280.000 spelers en officials is de diepgang van het spel zelfs voor de meest sceptische managers onmiskenbaar!

Alle kenmerken van de Football Managerä-serie zitten erin, zoals training, de revolutionaire 2D-wedstrijdengine, volledige en accurate regels voor alle divisies en spelersgegevens. Daarbij zijn op Xbox Live gloednieuwe kenmerken mogelijk die nog niet eerder in de serie te zien zijn geweest. Football Manager heeft weer een knaller gemaakt, de tegenstander volledig onder de mat geveegd en alweer een nieuwe standaard gezet als kampioen van de managementsims!


  • Xbox Live: Gamen met maximaal 16 spelers via Xbox Live, met 8 spelniveaus en 16 individuele bekercompetities, plus de mogelijkheid om je team op elk moment in de volledige managermode te exporteren voor gebruik online.
  • Compleet nieuw achievementgedeelte:Bouw je reputatie op en houd je voortgang bij met een nieuwe achievementpagina die al je pluspunten herkent, van je schone strafblad tot en met je kampioenstitels, zodat je je vooruitgang met andere gamers kunt vergelijken.
  • 2D-wedstrijdengine: Ex-Liverpoolspeler en Ierse legende Ray Houghton heeft zijn deskundigheid ingezet als onderdeel van Sports Interactive's complete makeover van de wedstrijdengine. Levensechter kunnen wedstrijden alleen nog maar in het echt zijn.
  • Teamoverleg: Gebruik het nieuwe teamoverleg tijdens de rust om individuele spelers te motiveren. Je moet zelf beslissen of je tekeergaat of de meer voorzichtige benadering kiest om je mannen aan te zetten tot betere prestaties.Aan het einde van de wedstrijd kun je je spelers ook toespreken, waarbij je je woorden zorgvuldig moet kiezen om de teergevoelige sterrenzielen niet te kwetsen.
  • Tactiekvenster: Wijzig de individuele tactieken van je team in één simpel scherm.Het voelt echt alsof je je spelers in een kringetje om je heen hebt om je instructies te geven.
  • Scheidsrechtersprofielen: De mannen in het zwart hebben nu profielen zodat je precies kunt zien hoe streng ze zullen optreden. Een tabel met de prestaties van alle scheidsrechters helpt je bij de voorbereiding op een wedstrijd, zodat jouw team niet in conflict komt met de scheids.
  • Interactie met de media: De media spelen een steeds belangrijkere rol bij het moderne voetbal, zodat in Football Managerä2006 een nieuw systeem van 'spelersbiografieën' wordt gebruikt om duizenden nieuwe verhalen te maken om de personages in het spel karakterdiepte te geven. Er zal ook veel meer mediahype en commentaar van deskundigen en fans zijn via de pers in verhalen die gedetailleerder zullen zijn dan ooit tevoren.

30-04-2006 om 21:02 geschreven door jeffrey  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Er zijn maar weinig racetitels waar het veel loont om zo onstuimig mogelijk te rijden. In Bugbear’s FlatOut serie was dit echter een gameplay element dat je veelvuldig de overwinning kon geven. Zoals je weet komt er een vervolg op die succesvolle titel en van FlatOut 2 hebben we hier onder de eerste trailer.


FlatOut 2 zal verder bouwen op het succes van het vorige deel. Dat bekend voor de gamer nóg meer schade veroorzaken en nog meer chaos op de weg. Auto’s kunnen realistischer beschadigd worden dan in het eerste deel en de speler verdiend nu ook geld met het vernietigen van andere wagens en het uitvoeren van stunts op de baan. Om de races in het geheel leuker te maken zullen er dit keer moeilijk te volgen alternatieve routes te vinden zijn die ervoor zorgen dat je een stuk van de baan afsnijd, met risico! De tegenstanders zullen allen een unieke rijstijl en achterliggende agenda hebben, zodat je pas na een tijd spelen zult ontdekken wat elke tegenstander echt wil bereiken met het systematisch rammen van jouw wagen of hun andere sluwe tactieken.

Uiteraard zijn er in het nieuwe deel meer banen en auto’s te vinden en zullen er ook extra spelmodi worden toegevoegd. Enkele bestaande speelmodi zullen worden uitgebreid. Zo kunnen we straks op meer dan 12 verschillende ‘Stunt Events’ de bestuurder uit de wagen lanceren en deze minigames zullen onze sadistische neigingen ongetwijfeld weten te stillen. Ook de single-player modus zal flink uitgebreid zijn en de speler tientallen uren gaan bezighouden. Daarnaast hebben we dit keer een garage waar auto’s kunnen worden opgeslagen zodat de speler bij elke race zelf kan beslissen welke auto uit zijn garage hij vandaag kapot gaat rijden. Xbox Live speelt ook nog een grote rol met meerdere scoreboards om bij te houden wie de beste online racer is en uiteraard ondersteuning voor het racen met acht raggende spelers tegelijk.

De titel zal in de loop van het jaar uitkomen, wanneer precies is onduidelijk. De Xboxversie belooft er echter goed uit te zien,

30-04-2006 om 20:48 geschreven door jeffrey  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


Gastenboek

Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Blog als favoriet !

Welkom op mijn blog!!! Teken zeker mijn gastenboek !!!

Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!