18-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.geen training deze week maar wel match

Gaver-Asper 1-4 VV HOREBEKE

de match tegen gaver-asper begon om 1uur dus stond vv paraat.
gaver-asper zette direct druk maar dat leverde niets op de verdediging van allebei de ploegen zat pot dicht .
dus geen goals in de eerste helft. de ploegen moesten wel iets ondernemen dus zetten we iets meer druk.
maar een paar minuten na de helft stond het al 0-1: pas van beni (bejamin,voorspeler van vv waar ik bij speel) naar mij en ik gaf hem voor, de verdediger schoot op de bal, hij had hem niet goeden zo kwam de 0-1 op het bord. een paar kansen later stond ook al de 0-2 op het bord: pas van mati (mathias,middevelder van vv) naar mij en schoot hem van in een scherpe hoek prachtig in de tegenoverstaande hoek, de keeper kon hem niet nemen. maar 12 minuten lette onze verdediging niet goed op en met een knappe actie van de voorspeler van Gaver-Asper was het 1-2. daarna vooral druk van vv. toen 5 min. timo ( een middevelder van vv) een hoekschop gaf recht maar ook prachtig op mijn hoofd en paal binnen. het stond 1-3. en natuurlijk kwam er dan ook een 1-4: een diepe bal, de snelle joran ( een premeniem, wij zijn miniem wij zijn ook ouder, de broer van yari en voorspeler van vv) liep achter de bal en tak de bal voorbij de keeper. 2 min. later floot de scheids af en kon vv juichen.

18-02-2012 om 18:41 geschreven door wouter reyanert

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)