Inhoud blog
  • Nog 2 dagen...
  • een-ik-mis-jullie-berichtje
  • ni hao
  • vermoeiende dag
  • eerste vergaderdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    werkbezoek Xiamen

    08-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Oeps, foto's zullen der nog nie bijzitten. Mijn hersenen werken nog maar op halve kracht met dit plakkerig weer. T zal voor een ander keertje zijn!

    08-05-2016 om 12:36 geschreven door carola  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervolg
    Waar was ik gebleven? Ah ja bij het eten op het vliegtuig
    Als voorgerecht: duo van zalm-->  zalmtartaar en gravlax (?) geserveerd met citruscrème en tuinkruidenmousse, dilledressing en een slaatje.
    Als hoofdgerecht: Chinese gerechten bestaande uit gefrituurde kabeljauw in zoet-zure saus, gesmoord rundsvlees (was heel mals), gebakken rijst en gemengde groenten.
    Als dessert: een ijsje en een saté van vers fruit, daarna een koffietje met nog een heerlijke praline. 
    Bij het eten 2 glaasjes chardonnay gedronken. 
    Ik was dik gegetenRazz, maar de tijd ging goe vooruitWink
    Daarna een James Bond film gezien en dan maar gaan slapen. Joep lag al onder zijn deken met zijn hoofdtelefoon nog opRolling Eyes.
    Vanmorgen dan maar het ontbijt binnen gesmikkeld: hard gekookt eitje, een hartig taartje van ik weet al nie meer wat daar inzat, een soort granola met yoghurt, en natuurlijk (t is zondag) een croissant met confituur!

    De reis gaat verder en we landen in Hongkong. 1 uur wachten op de ferry, half uur op t water voor de oversteek, daar stond de taxi al te wachten. Een uur mogen genieten van de Chinese rijstijl.... Als je hier een rijbewijs kan bekomen kan je overal ter wereld rijden! Manman das nie te doen! op een eenbaansvak toch met 2 naast elkaar rijden, pinken kennen ze niet en het is een voortdurend kakofonisch gedoe van claxons. Ik dacht dat Turkije erg was, maar bij dit is dat ginder kinderspel.

    Net met Joep een kleinigheid gaan eten. een sandwich. we kwamen niet bij van het lachen en hebben er dan ook maar foto's van genomen. Sandwich werd geserveerd, niet met bestek maar met plastic handschoenenShocked

    Ben benieuwd hoe we subiet moeten eten....

    Voor de rest is het hotel wel goe. Zie foto's

    Allé, ik hoop dat ik iedereen wat gerust heb kunnen stellen dat het goe met me gaat. Wat het morgen zal geven als we met onze Japanse vrienden moeten gaan onderhandelen is een andere vraag, maar een zorg voor morgen.
    Doei

    08-05-2016 om 12:30 geschreven door carola  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joepie!!.
    Hier ben ik dan! Fris gewassen achter mijn laptop! Anders hadden jullie dit bericht wel gerokenConfused
    Dat was nodig want reizen, eten, slapen allemaal in dezelfde kleding das nie te doen! 
    Maar goed: hier volgt een eerste deel: 
    Vertrokken in Mol gisteren om 13:10 u met Joep zijne Opel Astra zonder aircoSad. Goed aangekomen in Amsterdam en daar terwijl we zaten te wachten om aan boord te kunnen gaan effe de dikke nek uitgehangen en in de bussiness lounge een kleinigheid gegeten.
    Daarna aan boord van de boeiing op het bovendek. Luxueus gesetteld. (foto's volgen nog later op de dag), en daar waren ze al met een eerste cadeautje. Een etui met een paar sokken, lippenbalsem, een zwart oogmasker, tandenborstel en tandpasta.
    Vlucht gaat over Berlijn, Polen, Litouwen, Wit-Rusland, Rusland en dan de aanloop boven zee naar de luchthaven van Hongkong.
    We vliegen met een snelheid van 820 km per uur (en nog heb je het idee dat je stil hangt daar boven), op een hoogte van 9455 m en een buitentemperatuur van -51°C.
    Oke, en dan hang je daar in de lucht en mag je je eten kiezen. Ik heb me dan maar eens laten gaanWink. Ondertussen een portoke gedronken.

    De rest volgt subiet: ik ga nu eerst iets eten want tis van deze morgen 7 u geleden dat ik nog iets tussen mijn tanden gehad heb.
    Maar nu weten jullie al dat ik goed aangekomen ben!

    08-05-2016 om 09:43 geschreven door carola  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk
    Hoi allemaal,

    Eindelijk is het zover!. Nog een klein uurtje en mijne taxi staat voor de deur en start de reis naar China. Vandaar nog even een berichtje voor ik mijn laptop opberg. Misschien kan ik vanuit het vliegtuig nog een en ander laten weten en anders zal het pas morgen zijn voor jullie weer wat van me horen!
    Dikke kussen en knuffels aan jullie allemaal!

    07-05-2016 om 11:50 geschreven door carola  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)


    Archief per week
  • 09/10-15/10 2017
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 29/02-06/03 2016

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs