Halloo we zijn Hajar en Wassima ! Ik(Hajar) Ben 13 Jaar en Studeer ASO In het 2de Middelbaar In Belgie Natuurlijk ! ;) Uhm Ik Ben afkomstig Uit Marokko [ Hopeljk Heeft niemand daar problemen tegen , Heb je dat wel dan ; PECH , Het zal toch Niks Veranderen ! ] Marokko Is m'n Favo Landje en het zal het ook Blijven !! Verder zijn m'n hobby's ; Op Pc enzoow ;) Of Met vriendinnen enzo ! Ohjaa , wassima Is Mijn Nicht ! we Gaan op deze Blog zetten wat we willen !! ;D Nog iets , Reactie's Mogen ALTIJD , Op het gastenboek Ofzo .. Heb je Problemen Of Haat je Ons..? Donder Dan Op ! Duss .. Greeeeeeeeeeeeettzz Vn Jee Liefstt (L)
**
Hallo we zijn Wassima en Hajar ! Ik ben wassima Ben 12 jaar en zit nog in het lager 5e lj. Ik kom ook afkomstig uit Marokko :D Mijn hobby's: Veel zijn met vriendinnen, zkr met me nicht Hajar, En ook natuurlijk op pc ! We gaan veel werken aan deze blog Duss.. Kom zkr vaak langs !!
Ik heb hier paar lekkere En Makkelijke Resecpten. --Van Wassima--
Chocoladetaart
Ingrediënten - voor 6 personen
200 gr fondantchocolade
200 gr suiker
100 gr suiker
3 eieren
2 lepels bloem
1 zakje vanillesuiker
Bereidingswijze
Smelt de chocolade met de boter au bain marie. Klop de eierdooiers los met de suiker.Voeg de gesmolten boter en chocolade toe. Klop de eiwitten tot sneeuw. Voeg daarna bloem, eiwitten en vanille toe aan het mengsel. Beboter een bakvorm en giet er het chocolademengsel in. Bak in een niet te warme oven, van 140°C circa gedurende 40 minuten.
Was de aardbeien en verwijder het kroontje. Doe het ijs, de aardbeien, de griessuiker en de melk in een hoge kom en mix alles. Lekker fris serveren! Garneer met enkele aardbeien op een prikker.
Brusselse waffels
Ingredienten
Voor 12 wafels:
- 250 gr zelfrijzende bloem - 50 cl melk - 25 cl water - 100 gr boter (gesmolten) - 2 eiwitten (stijfgeklopt) - 2 eigelen - 3 zakjes vanillesuiker
Bereidingswijze
Meng de bloem met de suiker, voeg er een beetje melk aan toe en roer goed. Verwerk de eigelen en de rest van de melk en het water eronder tot een glad deeg. Voeg er de gesmolten boter bij en als laatste de stijfgeklopte eiwitten. Het deeg moet vloeibaar zijn zoals voor pannenkoeken.
Beboter het wafelijzer en bak de wafels als het ijzer goed heet is.
Serveren met wat poedersuiker, een bolletje ijs, slagroom, warme chocoladesaus,...