WANHOOP HOEILAART
zaalvoetbalclub
Volgende wedstrijd, thuis tegen Roem II Hoeilaart - vrijdag 18 maart - 21u - sporthal Hoeilaart

07-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ervaring haalt het van jong geweld

Wanhoop liet afgelopen vrijdag zijn tanden zien aan de hongerige welpen uit Leuven.

Met 5,5 maakten we de late verplaatsing naar Leuven. Niet voor niets, zo bleek, want er werd subliem gewonnen tegen een technisch beter en fysiek sterk Cormed !

De jongemannen, allen uit de jaren 80 en nummer 3 in de rangschikking, overheersten de hele eerste helft.
    Ze vonden uiteindelijk maar één gaatje in de goedgeorganiseerde Wanhoopmuur met stevige stenen als Ketnet, Jo, Michel, Rik en Stoof.  Yee (ondertussen de 4de keeper) pakte zo goed als alles dat kwam aanzoeven en scoorde op de koop toe nog een zeer belangrijke goal in de laatste minuten van de eerste helft.

Lat en paal trilden aan beide kanten even hard.

Russtand 1-1.

In de tweede helft kwam Cormed weer heel vlug op voorsprong, maar de oldies van Wanhoop counterden en al vlug stonden de bordjes weer gelijk via een owngoal. Leuven bleef aanvallen. Wanhoop verdedigde sterk en kon op de counter nog 4 keer scoren. Eén voor één heerlijke goals van Rik, Jo en Stoof zorgden voor een mooie 2-6.

FCW speelde met: Yee (1), Michel, Rik (1), Stoof (1), Jo (2) en Kenneth

07-04-2008, 10:36 geschreven door Wanhoop
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gehavend Wanhoop verliest van Oudergem

Wanhoop speelde met een hoop gekwetsten. Toch hebben we ons zo goed mogelijk verdedigd. Kevin VDV, Kevin T en Michel werden opgeroepen omdat anders forfait een feit was.

In de beginfase waren de beste doelkansen voor Wanhoop, maar al vlug nam Oudergem het spel in handen. Alles viel mee en ze scoorden vlot. Bij Wanhoop daarentegen wou de bal maar niet tegen de netten. Bij de rust was het al 1-4.

In de tweede helft liepen de bezoekers verder uit en al gauw stond een overdreven 3-9 op het bord.

Miriam, onze delege, had een fulltime job met het verschuiven van de bordjes.

Wanhoop speelde met: Kevin VDV, Michel, Rik, Jennes, Kenneth, Kevin T (2) en Stoof (1)

07-04-2008, 10:19 geschreven door Wanhoop