Inhoud blog
 • Niet in het plaatje
 • Oven nummer drie
 • We Found Love!
 • Foto Foto
 • De grote lezingen hal
  Gastenboek van Kelan
 • heen en weer
 • Happy 2012!!!
 • bah i found you!
 • hoi
 • Nog de beste wensen voor 2011 Kelan!

  Schrijf hier neer hoeveel u mij mist, uit uw blijdschap/droefnis of lul gewoon een beetje ;)

  Laatste commentaren
 • LRF (Philip Vanhaelemeersch )
      op Niet in het plaatje
 • 88 (Philip Vanhaelemeersch )
      op Foto Foto
 • Li Jun & haar vraag van één miljoen (Philip Vanhaelemeersch )
      op Oven nummer drie
 • Li Jun & haar vraag van één miljoen (Philip Vanhaelemeersch )
      op Hostel Par(ad?)ijs
 • justin (Philip Vanhaelemeersch )
      op We Found Love!
 • Zoeken in blog

  Startpagina !
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  runninbrecht
  www.bloggen.be/runninb
  Kelan in China
  Al haar spannende belevenissen op één blog!
  GASTENBOEK BLOG (35)

  Laat hier een bericht achter in het gastenboek:
  Persoonlijke gegevens onthouden?
  (* = verplicht!)
  12-03-2012
  heen en weer
  Hallo Kerlijne

  Ik ga alleen in het Nederlands schrijven ;-)

  Het was vandaag de eerste zonnige dag in combinatie met een aangename temperatuur. Het begin had er nochtans weinig veelbelovend uitgezien, want het bleef lang erg mistig, maar eens de zon erin slaagde om de wolken te verdrijven, was het gevoel van lente er helemaal. Wat een zalig effect dat heeft op mensen kun je je wel voorstellen. Eén ding staat vast, de winter is nu echt wel voorbij. Daar ben ik niet rouwig om, want buiten het voordeel van skiën, ben ik niet echt tuk op de winter. Als je geboren bent niet zo ver van de evenaar mag dat niet echt verwonderen.

  Enkele dagen nadat we elkaar nog zagen in het LOO in Tessenderlo zijn we dus met het snowteam naar Zell am See geweest om te skiën. Het was ondertussen al mijn achtste deelname, maar het blijft iedere keer weer een geweldig avontuur. De ervaring van hoog in de bergen te zijn met een uitzicht over al de glanzende toppen is en blijft onbetaalbaar. Ik hoop dat ik het nooit gewoon ga vinden en die kans lijkt me ook geweldig klein.

  We hadden dit jaar een redelijk rustige groep leerlingen bij en dat maakte het wel aangenaam. Geen problemen en veel plezier. Door de goede kwaliteit van de sneeuw bleven we dit jaar ook relatief gespaard van ongevallen. Twee polsen eindigde in het gips, maar de kwetsuren bleken achteraf minder ernstig dan gevreesd. De zes skidagen zijn echt om gevlogen. We staan alle dagen vroeg op (6.30 u.) en zitten tijdig in de bus (8 u.) zodat we tegen 9 u. boven op de berg zijn. Ik had de groep van de ervaren skiërs bij me en dat maakt dat ik de hele dag (we pauzeren enkel eventjes tijdens de middag en stoppen om 16.45 u.) pistes kan doen, met een voorkeur voor de moeilijkere stukken. 's Avonds hadden we telkens een activiteit (zwemmen, quiz, film, uitgaan in Zell, Erlebnisberg, T-shirts maken, gezelschapsspelen...). Voor de echte après-ski hebben we niet zo de kans. Met de verantwoordelijkheid over die jonge gasten is dat normaal. Wat niet wil zeggen dat we niet genoten hebben van de halve liters, natuurlijk.

  Het is nu aftellen naar de volgende skivakantie, maar dat is nog even te gaan, want dat is pas 8 februari. Op school is het business as usual. In januari was ik al in London, het voorbije weekend logeerde ik bij een vriend in zijn huis in de Ardennen en tijdens de paasvakantie is er een zesdaagse trip naar Budapest, waar de vriendin van mijn kameraad Joris woont. Het moet zo ongeveer het tiende bezoek aan de stad zijn, ik ben de tel een beetje kwijt.

  In de zomer ligt er een bergvakantie in Noord-Italië vast. Mijn ouders gaan dan wandelen, maar het verre rijden staat hun nogal tegen. Vorig jaar heb ik chauffeur gespeeld en dit jaar doen we dat opnieuw, want dat is 100% meegevallen. Ik kijk er al naar uit, want er gaat niets boven de kracht en schoonheid van een berglandschap.

  Ik lees dat je het goed maakt daar in China. Ik probeer het me voor te stellen, maar de samenleving daar is zo anders, dat ik het me maar moeilijk echt voor de geest kan halen. Voor het eten zou ik er al zeker willen wonen. Wat ben ik die aardappelen hier zo beu , maar misschien zeg jij dat ondertussen ook over rijst en/of noedels.

  Op school zijn we bezig met een grote hervorming die tegen 1 september in de praktijk uitgevoerd moet zijn. Het is een complex proces en ik probeer mijn deel van het werk te doen. Tegelijkertijd ben ik vooral bezig met de vraag hoe ik van de school een echte PLC kan maken. PLC staat voor Professional Learning Community. Ik worstel me door vakliteratuur heen en probeer dat om te zetten naar werkbare plannen voor onze school. Waar wil ik staan over 3 jaar, over 7 jaar, over 10 jaar? Het boeit me wel om diepgaand na te denken over onderwijs. Louter les geven boeit me wel, maar geeft al lang niet meer de volledige voldoening. Het kan volgens mij beter dan wat we nu doen, maar het vraagt veel tijd en werk om iets te veranderen. Scholen zijn logge structuren. Het is een hele uitdaging.

  De komende weken en maanden beloven behoorlijk boeiend te worden. De op til zijnde veranderingen zullen zeker schokgolven veroorzaken. Fricties op komst, benieuwd hoe dat zal aflopen.

  Ten slotte, de titel van mijn mail slaat gewoon op het gegeven dat mailing zorgt voor een contact heen en weer

  Ik neem me voor wat vaker te schrijven. Ook benieuwd of me dat zal lukken

  Groeten

  12-03-2012 om 22:25 geschreven door Sanju


  01-01-2012
  Happy 2012!!!
  Hoi Kerlijne!

  Op deze eerste dag van het nieuwe jaar wensen we je alle geluk in 2012: veel vriendschap, veel liefde, veel plezier en een goede gezondheid! We hopen van ganser harte dat je je dromen kan waar maken en dat je een mooie toekomst tegemoet gaat!

  Groetjes van ons allen uit Mol

  01-01-2012 om 15:34 geschreven door Mama, papa en Gaël


  15-11-2011
  bah i found you!
  Kerlijne!!!

  Have finally tracked you down, much like Hannibal Lecter tracking down his victims. Was getting worried that I couldn't get in touch with you to meet up when I am in China. Thank god I remembered your blog. Have had to run the page through google translate to work out which buttons to push. I leave for China on the 5th of December! Email me on lisha.watson@gmail.com

  Much love, your friend 'from' Changsha
  Elisha

  15-11-2011 om 05:13 geschreven door Elisha Watson


  04-09-2011
  hoi
  Hey Kerlijne,
  leuk om je avonturen weer te kunnen volgen. We zullen regelmatig je blog eens checken op nieuws en berichten. Ben ook weeral eens gaan om Google Earth zien waar je zit. Keuze genoeg voor uitstapjes. Veel plezier ginder en tot op de volgende familie wandeling !

  Groetjes van ons allen !

  04-09-2011 om 15:56 geschreven door Bob en co.


  06-01-2011
  Nog de beste wensen voor 2011 Kelan!
  Het deed me deugd en ik heb weer genoten van het blogje van de sinologe in spe Kerlijne. Sinds augustus 2010 heb ik ook het blog Eef met Kloosterrecepten geopend en de URL daarvan is http://www.bloggen.be/broedereverard/ Je hebt al een mooi record aan bezoekers staan en daaruit concludeer ik dat je blogje in trek is en dat kan ook niet anders dan bij zo'n aardige en knappe jongedame. Ik ben de lijst aan het afwerken van mijn blogvrienden en nog steeds sta je met een link op mijn blog Eef met Nieuwsflitsen, Herinneringen en Ervaringen, waarvan het adres is http://www.bloggen.be/eef/  Op broeder Everard is alles religieus wat de klok luidt; alleen heb ik er nog wel een linkie staan van een oude soeur waar ik vroeger verkering mee gehad heb en nu nog steeds een scharreltje mee heb. We zijn echter op leeftijd dus aan het wiegen komen we niet meer. Kerlijne, ik wens je voor dit jaar met alles veel succes en zo tegen maart kom ik bij je op theevisite en sla maar vast groene thee in, want andere mag bompa Eef, alias broeder Everard niet drinken.
  Tot een volgende keer!

  06-01-2011 om 20:20 geschreven door Eef Hübbers


  06-10-2010
  waaaaaauw
  waaaauw ben verblind

  06-10-2010 om 16:49 geschreven door pim bakker


  28-08-2010
  missing mausebeinchen.
  hey dear,

  just bumped into your youtube videos. made me realize that i miss u a lot.
  how are u still back there in wuhan? already became a real popstar in china? :)

  bis hugs from germany.
  steffi

  28-08-2010 om 19:20 geschreven door steffi


  17-08-2010
  beter laat dan nooit
  Hey Kerlijne,

  't Is zoals met nieuwjaar wensen hé. Tot een maand na datum mag je nog het beste en zo wensen. Dus nog een gelukkige verjaardag van ons allemaal.
  Op 27.07 zaten wij in Portugal. Ook een prachtig land en niet te ver reizen maar ze spreken er ook Chinees.
  Je tijd begint te korten zeg... misschien dat je al heimwee hebt voor je thuis bent, alhoewel als ik de beelden op tv zie dan houden de weergoden ook lelijk huis in bepaalde gebieden. Maar misschien zit jij daar wel een paar duizend km. vanaf.
  Ik hoop dat je behouden thuis geraakt en dat we je spoedig je verhalen kunnen horen. Lezen is alleszins al gelukt...

  Nog vele groeten vanwege Hermine, de kids en mezelf.
  Ons Nina gaat vrijdag naar Pukkelpop.  En ik mag misschien mee...

  17-08-2010 om 14:45 geschreven door bob en c°


  27-07-2010
  Gelukkige verjaardag

  Hip,Hip, Hoera,der is er eentje jarig!!!!
  Van harte Gefeliciteerd en maak er een spetterende "chinese" dag van.

  Dikke kussen vanuit hulsen,
  Mats, hilde,erwin
  en tante Gerarda.

  27-07-2010 om 08:32 geschreven door hilde


  26-07-2010
  domme fout!
  Wat een domme fout toch: ik dacht al aan 24 augustus, de dag van jouw thuiskomst....

  Paps


  26-07-2010 om 21:41 geschreven door papa


  hip hip hoera!!!
  Hoi Moppie,

  Ik herinner mij die 24ste juli 1988 nog als de dag van gisteren: een stralende baby, en ondertussen een volwassen, zelfverzekerde en knappe jongedame. Tweeëntwintig! Maak er een spetterend feest van! Geniet nog van de laatste weken daar in het verre China, maar ik kijk nu echt wel uit naar jouw thuiskomst.
  Globetrotter, zorg de volgende drie weken goed voor jezelf en ons mams. Maak er een onvergetelijk avontuur van, maar wees voorzichtig.

  Een dikke kus
  paps

  26-07-2010 om 21:34 geschreven door papa


  Gefeliciteerd!
  Beste Kelan,

  Hier bomma en bompa! Wij wensen je een zeer fijne en gelukkige Chinese verjaardag! Hopelijk één die je nooit of nooit zal vergeten. Geniet ervan! Wij wachten vol ongeduld op jouw thuiskomst op 24/08/2010.
  Nog een stevige knuffel en vele kussen van ons beiden.
  En nu nog enkele weken als Chinese gids voor uw ma om de rest van de ronde van China af te sluiten!

  Tot ziens in Brussel
  Daaaaag!!!!!!

  26-07-2010 om 21:15 geschreven door Bomma en bompa


  Happy B-day
  Gelukkige verjaardag!!!
  Khoop dat je daar op z'n minst even goed kunt feesten als ik hier op mijne verjaardag heb gedaan!

  Ni te zat é
  en tot over een maandje

  Cheers
  Gaël
  x

  26-07-2010 om 19:04 geschreven door Gaël


  Happy Birthday!

                                      Turnhout
                           27 juli 1988 - 8.00u a.m.

  Wie stak er toen haar kopje boven water? KERLIJNE!!!!!!!
  Niemand toch had toen durven denken dat dit kleine meisje 22 jaar later een verjaardagsfeestje zou bouwen in het verre Wuhan!
  Ik hoop dat je er vanavond een flinke lap op geeft! Laat de kurken knallen en maak er met jouw gezelschap een fantastische nacht van!!! De verjaardagskusjes kom ik je persoonlijk brengen . Zorg er dus voor dat je vrijdag a.s. terug fit bent en dat ik je - zoals afgesproken - 's morgens omstreeks 10.00u tref in Shanghai Airport. Met een paar dagen vertraging zullen we daar dan zeker nog eens toosten op jouw verjaardag .
  Dikke, dikke kussen van mams
                                 

  26-07-2010 om 10:10 geschreven door Mama


  20-07-2010
  dank u
  Hoi Kerlijne,

  We waren net op vakantie vertrokken toen we hoorde dat er een aangetekende zending lag te wachten voor Mats, wij curieuse natuurlijk.Dus bij aankomst naar de post gespurt en toen ik de chinese plakband zag viel mijne frank(k'zen ouderwets hè maar iemand moet dat in ere houden
  Ons Mats was echt wel onder de indruk en heeft zijn tijgertje al aan iedereen laten zien. Nu hangt hem op zijn kamer met een dekentje rond zijn nek zodat hij geen kou vat

  De foto's waren ook echt wel fijn, zo zien we wat je daar allemaal bezichtigd, k'heb de brief nog moeten voorlezen want zo goed kan hij nog niet lezen.
  Maar hij vond het echt heel fijn dat je aan hem gedacht heeft, zo'n mooi meisje:

  Maak er nog een fijne tijd van ginder en dan zien we je terug in België.

  Dikke knuffel van Mats.
  Groetjes Hilde ,Erwin

  20-07-2010 om 22:41 geschreven door hilde


  03-06-2010
  Geschitter
  Liefste Kes (wat is dat lang geleden). Ik laat me ook af en toe meeslepen door je blog, en geniet van de zintuiglijke vertelsels. Ik vind het ongelooflijk moedig dat je zo ondernemend bent, dat siert je enorm. De televisie-uitzending was écht geweldig om te zien (jammer dat ik het niet begreep), de ode aan Clouseau inclusief (maar de rest was mogelijks nog geweldiger). Volgend academiejaar huis ik in een kot naast een Chinees restaurant, dat de originele naam 'Nia Hao' draagt, ik sta erop dat jij me dan eens fatsoenlijk met stokjes leert eten. Dikste kus.

  03-06-2010 om 01:42 geschreven door Eef


  23-02-2010
  Bezoekje
  Helaba,

  Alles goed daar in het verre China?
  Ik ben in Wuhan 2,3,4 april. Als je tijd hebt kunnen we mss es afspreken.


  Grtz Jay-Jay

  23-02-2010 om 14:45 geschreven door Jean-Jacques De Ridder


  22-02-2010
  Danku!
  Heej Kerlijne!!

  U kaartje is inneweek aangekomen :) :) heerlijk! Echt toppie, mijn ouders ware jaloers (en mijn bomma's zitten al te azen erop! de ene op de postzegels, en de andere op de kaart zelf , maar ze blijft toch stiekem in mijn bezit hoor! :) )

  Hoe werkt dat juist om iets naar u te sturen? Kost dat eigelijk veel? Anders moetk da ook es probere ;)

  Groetjes!

  Daisy

  22-02-2010 om 00:27 geschreven door Daisy


  18-02-2010
  Chinees Nieuwjaar!
  Ja, dat is pas geweest hè. Gelukkig nieuwjaar!!!!!!!!!!!

   

  xxx

  18-02-2010 om 16:36 geschreven door Sabine


  Sorry chick!
  Schaam me diep. Heb je vet lang niet 'gesproken'. Had het echt megadruk met toetsen, dikke stress. Soms denk ik nog, Kerlijne even een berichtje sturen. Maar vergeet dat dan door alle drukte. Echt sorry meis. Hoop dat je niet boos bent... anders moet ik het maar goed maken met je. Hihi!

  Ik heb je een mailtje gestuurd trouwens. Ik hoop wat van je te horen.

  Liefs xxx

  Sabine

  18-02-2010 om 16:33 geschreven door Sabine


  24-01-2010
  mosselen
  Aangezien ik weinig verheffend toe te voegen heb, lul ik maar even (zoals geadviseerd).

  Ik heb net honderden kommetjes gewassen in de keuken op het jaarlijkse mosselfeest van de school. De tweede shift wordt overgenomen door pa Stessens, waarvoor dank!

  Gelukkig waren er na het werk nog mosselen voor de werkers. En nu is het even herademen, na een lange lange douche, om dan seffens in Genk naar de topper tegen Club Brugge te gaan kijken. Een zondag kan slechter verlopen.

  Ik wens je warme handen en voeten toe.

  Groeten
  Sanju

  24-01-2010 om 18:11 geschreven door sanju


  18-01-2010
  groeten
  Hallo Kerlijne

  Beste wensen voor het nieuwe jaar. Ik ben wat laat, maar officeel mag dat de hele maand januari en als het gemeend is, mag het 'altijd'

  Ik kan me voorstellen dat examens afleggen in moeilijke omstandigheden geen sinecure is. Ziek worden, slecht ziekenhuis, verkeerde medicatie, niet al te beste hygiëne en wat nog meer. Je gezondheid is het belangrijkste en misschien lijken die examens ook o zo belangrijk, maar ik heb geleerd dat dat heel relatief is. Examens kun je echt altijd afleggen. Dus: zorg voor je zelf, of laat anderen goed voor jou zorgen als dat ook maar even mogelijk is.

  Hopelijk kun je spoedig die reis aanvatten. Ik volg het met een skivakantie in het vooruitzicht. 

  Sanju

  18-01-2010 om 22:07 geschreven door sanju


  16-01-2010
  China het land van mysteriën

  Ik heb enkele delen van je blog bekeken en gezien dat je probeert de taal van china  te bestuderen, beter kun je spreken van de diverse talen en ook iets van de bevolkingsaard probeert te weten te komen. China is een land met verschillende soorten Chinezen die in onze ogen allemaal op elkaar lijken en je moet al een hele bijzondere Chinees tegenkomen die niet lacht. Je treft er overal hardwerkende mensen aan en er wordt bijna dag en nacht gewerkt met er steeds tussendoor sport en spel. Ik heb veel over China geschreven, maar dan op politiek en oorlogsgebied. Daar is zoveel over te vertellen dat onze randvlakken op dat gebied ver van elkaar verschillen. In onze familie zitten nogal wat geestelijken en van mijn moederszijde/ grootmoederskant zijn er in het begin 1900 enkele missionarissen vermoord die behoorden tot de orde van Scheut. Nee , het Westen is zwaar vertegenwoordigd in China, dat wel, maar het zijn de Chinezen die tegenwoordig Amerika financieel moeten steunen om op de been te blijven. Jij bent nog een jongedame van 21 jaar, die blij het leven inkijkt en vol verwachting is en mogelijk zal een langdurig studieverblijf leren hoe China zo'n beetje in elkaar steekt met die miljoenensteden waarbij Antwerpen, Amsterdam, Londen en New York  vergeleken dorpjes zijn. Het is in een dergelijk onoverzichtelijk groot land niet mogelijk daar een democratie te stichten en geschiedkundig zijn de districten daar altijd beheerd geworden door krijgsheren en toen het Communisme daar zijn voelhoorns kreeg, is het ook Mao niet gelukt om China in toom te houden. Het is nog steeds een land in beweging, maar wel een land dat de hele wereldeconomie in de hand heeft. Wat ik hoop is dat de Cinezen wrede straffen afschaffen en het gevangeniswezen menselijker maken. Voor hen is dat heel moeilijk, omdat men bang is dat dit het gezag ondermijnt en opstanden losbarsten.Van de doorsnee Chinees zul jij, knappe dame, geen last ondervinden en vriendelijk bejegend worden. Met de stokjes eten kon ik vroeger ook, maar bompa Eef is al 76 en behept met kwaaltjes die hem niet de mogelijkheid meer geven om buiten de deur te komen. We eten thuis ook wel Cinees, maar mijn vrouw moet tegenwoordig onder de tafel al ruimen, wanneer ik het met mijn lepel of vork naar binnen werk; zo'n knoeilap ben ik geworden! Kerlijne, mijn blog heet Eef met Nieuwsflitsen, Herinneringen en Ervaringen http://www.bloggen.be/eef/  Ik vind je blog echt de moeite waard en ik zou er heel graag een link van op mijn site zetten. Hoor ik dit direct van je?
  Groetjes Bompa Blog, Eef.

  16-01-2010 om 20:01 geschreven door Eef Hübbers


  13-01-2010
  dat was lang geleden
  heeey kerlijne
  alls goed ginder in china?? al veel gezien wsl? :P
  ferm da je da gedurft hebt om zo lang naar daar te gaan!!
  der is veel veranderd sinds da we int college op de schoolbanken zaten ;)
  groetjes uit het besneeuwde belgie
  x

  13-01-2010 om 13:29 geschreven door Mathias


  10-01-2010
  . . .

  Heeéj
  Leuke Blog!
  Kom Ook s Op Myn Blog
  www.bloggen.be/lelestar

  10-01-2010 om 11:15 geschreven door LenY


  31-12-2009
  PROOST!!!!!!!

  HAPPY NEW YEAR!!!!!!!!!!

  Maak er nog een superfantastisch jaar van!
  Nog veel reisgenot en keigekke avonturen!
  We miss you! Take care!

  31-12-2009 om 16:56 geschreven door mams en paps


  03-12-2009
  Spannend

  Hey Kelan,

  Jouw blog en Google Earth, a perfect couple ! We hebben net je avontuur in Xian gelezen en alles bijna live kunnen meemaken op G.E.! We zijn zelfs over de Grote Moskee gevlogen. Het ziet er eigenlijk uit zoals een Japanse of Chinese pagode. Hebben ze ginder ook een verbod op minaretten zoals in CH Shocked ? Het oude gedeelte is precies ommuurd maar t is precies wel prachtig. Is dat de verboden stad ? 

  Ons moeder (tant Juliette) komt morgen ook eens kijken. Ik ben zeker dat ze je verhalen en belevenissen zal smaken. Zo ook ons koters (N&M), maar die hebben nu examens. Voorlopig zijn ze dus iets minder op de computer te vinden. Maar ja, over dagske of tien zijn ze er weeral van af voor een paar wekenLaughing.

  Blijkbaar vinden Nonkel Fik en Tant Suzan je avonturen ook best spannend. Met Kerst komen ze na ar ons en dan zal het ook wel over jou gaan. We zullen je poll eens invullen sè.

  Ik hoop dat je je wat kan warmen in het koude Wuhan (of is Eddy meegekomenWink). Precies dat het hier wel moderner is, en zo uit de lucht gezien is het minder strak als Xian. Ook meer groen en water. Maar Xian is een wel heel oude stad met veel cultuur veronderstel ik ? Anyway, KFC Xian heeft toch een mooi modern stadion, niet zo ver van de Big Goose Pagode. Hoe ver ligt dat in werkelijkheid van elkaar, en hoe ver ligt Xian van Wuhan ? En zit Janssen Pharma ook niet in Xian ?

  Kan je trouwens ook wat communiceren met de kapitein ter lange omvaart van de familie ? Ge mist hem toch niet te hard ? Ge skypet (?) misschien regelmatig ?

  Ons Nina begint te zagen dat ze toch nog eens op de computer wil, dus moet ik stoppen. Ik ben al benieuwd naar je volgende blog. Hou je brievenbus maar in het oog tegen de kerst. Ik heb onze Michiel een mooi kerstkaartje laten tekenenRazzExclamation.

  Tot wederhoren en -lezen en de groeten van ons allen. Veel succes nog en hou je taai ! En zijt voorzichtig...

  Hermine, Nina, Michiel en Bob.

  03-12-2009 om 22:12 geschreven door bob


  20-11-2009
  Beste bloglezers: "Waar is Kelan?"
  Hallo

  Voor alle duidelijkheid wil ik alle fanatieke bloglezers eventjes verwittigen dat ze mogelijk een tijdje op hun honger zullen blijven zitten. Uit goede bron(?) heb ik vernomen dat Kelan gisteren met haar rugzakje en haar rode zakdoek met witte bolletjes vertrokken is naar Xi'an en omgeving om daar de buurt gedurende een 10-tal dagen onveilig te maken. De communicatie zal bijgevolg op een laag pitje draaien, of misschien is het pitje wel tijdelijk helemaal uit? Maar, zoals we Kelan kennen, zal ze dit nadien weer ruimschoots goed maken, en zullen we weer met volle teugen kunnen genieten van haar Oost-Aziatisch avontuur!

  Nog veel leesplezier!
  de mama

  20-11-2009 om 09:42 geschreven door mama


  19-11-2009
  mail
  Goed, Kerlijne, ik heb mijn best gedaan om ook eens een lange mail te sturen. Jij geeft ons altijd zoveel leeswerk dus vond ik het nodig om je met gelijke munt terug te betalen. En ik kan nog 'beter' mocht dat nodig zijn!

  Groeten
  Sanju

  19-11-2009 om 22:54 geschreven door Sanju


  03-11-2009
  ToyBoy gadget Time!!! OPVOUWEN!!!!
  Je 'over mijzelf' waar je het hebt over je hobby's etc. staat;  ik hou van Chinezen... bedoel je daarmee, het uit eten gaan om dan Chinees te eten, of echt de Chinezen zelf?

  Jij bent vast al wat hot exemplaartjes tegen gekomen daar... neem je ook een leuke toyboygadget voor mij mee... Haha, ze zijn toch klein, dus opvouwen en meenemen zou ik zeggen.

  xxx

  PS: moest ff een gek kleurtje toevoegen. :P

  03-11-2009 om 22:01 geschreven door Sabine


  30-10-2009
  Chickie!!!!

  Jaaaaaaaaaaaa! Gevonden!

  Ik ga je mailtje zo snel mogelijk beantwoorden, even de tijd zien te vinden. Ga je reisverslagjes ook in de gaten houden. Jammer dat ik pas over anderhalf jaar (HOPELIJK) op stage ga/mag/kan in China. Ik wil eigenlijk graag naar Beijing en anders dus Shanghai. Maar Beijing lijkt me somehow mooier. Waarschijnlijk ga ik naar een vage wijk waar HET bedrijf gevestigt is, ik zie wel. Misschien mag ik wel helemaal niet naar China.

  Nou chickie, je ontvangt dus zo snel mogelijk een reactie op je mail terug.

  Liefs xxx Sabien.

  30-10-2009 om 15:06 geschreven door Sabine


  12-10-2009
  helaba
  Hallo Kerlijne

  Ik geloof dat ik eens ga verhuizen naar China, dan kan er ook eens iemand stoefen over mijn schoonheid. Alhoewel, veel heb ik daar nu ook weer niet aan.

  Goed om te zien hoe alles in zijn plooi begint te vallen. Ik zie ook dat je pogingen om de bloglengte te verkleinen, beginnen te lukken. Kost dat veel moeite?

  Hoe zit het eigenlijk met de maaltijden? Eet je in studenrestaurants? Eten met groenten en vlees? Soep? Ik vroeg het me maar af. Afgelopen zomer was ik in Thailand en het eten was er ongeloofelijk lekker. Nu ja dag in dat uit Chinees uit vraag ik me af of je er ook van geniet?

  Groeten uit Belgium

  12-10-2009 om 11:04 geschreven door sanju


  13-09-2009
  Hey Kerlijne of heb je liever Kelan ?

  We wensen je een prachtig en leerrijk jaar toe in China. 
  Vanavond gaan we lekker voor de computer zitten met een pak kroepoek (om in de sfeer te komen), je blog lezen en eens kijken op Google Earth waar je zoal uithangt.
  Chineese smile
  Vele groeten uit Mol (of all places) en tot lees...

  ... en sterkte als het eens wat moeilijker gaat.
  Chineese emoticon

  Hermine, Nina, Michiel en Bob. 

  13-09-2009 om 13:51 geschreven door Bob, Hermine & kids


  03-09-2009
  de achterblijvers
  Hallo liefste Ker!

  Wat waren we blij toen we vannacht om kwart voor 3 een telefoontje kregen dat je veilig geland was in het verre Shanghai! Ondertussen heb je gelukkig ook al een bed gevonden en van honger hoef je precies ook niet om te komen. Maak er een fantastisch jaar van en we zullen met plezier jouw avonturen op de blog volgen!
  Nog dikke kussen van paps, mams en Gaël

  03-09-2009 om 16:43 geschreven door Moniek


  02-09-2009
  groetjes
  Hej Kerlijne,

  hopelijk wordt het een zeer leerrijk maar vooral hééél leuk studiejaar daar in China!!

  veel succes & plezier!

  groetjes vanuit het verre België

  -x-

  02-09-2009 om 20:16 geschreven door Sofie
  Ni hao! 你好! 欢迎光临 :)
  Foto

  Over mijzelf
  Ik ben Kerlijne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Kelan.
  Ik ben een vrouw en woon in Mol (België) en mijn beroep is sinologe.
  Ik ben geboren op 27/07/1988 en ben nu dus 32 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: karakters pennen en karaoke zingen.
  Ik hou van Chinezen, rijst, hotpot en stokjes.
  Imeel Kelan

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto's
 • Foto's van Kerlijne
 • Adres Kerlijne

 • Rondvraag / Poll
  Wanneer denkt u aan Kerlijne? :D
  altijd en overal !
  als ik Chinees ga halen bij de Ni Hao
  als ik ga slapen (en Kerlijne dus opstaat)
  als ik ga shoppen en 5 keer zoveel betaal als Kerlijne :p
  als ik chocolade eet (en daarna natuurlijk een reep naar Kerlijne opstuur)
  als China weer eens in het nieuws komt
  als ik me verveel tijdens een oersaaie les en droom van spanning en avontuur!
  als ik op mijn gemak de krant zit te lezen op een NORMAAL toilet
  als ik een kakkerlak zie rondcrossen
  als ik een Bruce Lee - film kijk
  als ik meer dan 60 eurocent betaal voor mijn avondeten
  als ik langs kamer 5 loop in het gebouw op Brabançonnestraat ... (welke nummer was het ook alweer?)
  Bekijk resultaat


  Blog als favoriet !

  Zoeken in blog


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 13/09-19/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 14/12-20/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!