Welkom voetbalfans
Gastenboek
 • Simply The Best
 • kiekeboe!
 • yo neef

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Inhoud blog
 • Beerschot haalt een punt op inzet en doorzettingsvermogen
 • reporter speeldag 25 deel 2
 • reporter speeldag 25
 • voetbaluitslagen
 • Goededag sportfans
  Rondvraag / Poll
  Welke ploeg degradeert
  Cercle Brugge
  STVV
  SK Lierse
  SK Beveren
  Moeskroen
  Zulten-Waregem
  Bergen
  Brussels
  Lokeren
  Bekijk resultaat

  Hoofdpunten blog pokenator
  Hoofdpunten blog snoeps
  Hoofdpunten blog life_music
 • kaye styles- I want you back
 • wat gebeurt er als je iets naar akon gooit?...
  Hoofdpunten blog demooistegedichten
 • ...
 • ...
 • ...
 • zonder vertrouwen
  Over mijzelf
  Ik ben Joeri Dumon, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Master D.
  Ik ben een man en woon in Halen (België) en mijn beroep is Student.
  Ik ben geboren op 16/11/1989 en ben nu dus 31 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Voetbal.
  Ik ben een fan van germinal beerschot en I lovvvvvvvvve voetbal
  voetballeuh
  be the champion
  02-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beerschot haalt een punt op inzet en doorzettingsvermogen
  Omdat ik een fan ben van beerschot zal ik in het vervolg alleen nog de matche van 'le germinal' samenvatten en bespreken...

  Zaterdagavond om 20 uur moest beerschot het op mambour opnemen tegen charleroi. Geen makkelijke opgave als je weet dat vele topploegen er al zijn gesneuveld. Chaleroi was natuurlijk torenhoge favoriet...

  Germinal berschot begon rampzalig aan de wedstrijd en keek na 4 minuten al tegen een achterstand aan toen Akgül zomaar ongestoord op luciano af kon gaan: 1-0. Beerschot was duidelijk aangeslagen en niets lukte nog. Erger nog, zelfs de scheidsrechter begon zich tegen hun te keren toen hij bij een zuivere tackle van Milenkovic de bal op de stip legde. Perbet zette Luciano op het verkeerde been en trapte de strafschop binnen. Het spel van beerschot werd er niet beter op. Perbet zorgde 3 minuten na de strafschop zelfs nog voor de 3-0. Beerschot kwam dan toch nog is over de helft van charleroi en dat loonde. Een allerte daniel cruz knalde de 3-1 toch nog tege de netten. Charleroi dacht dat de buit binnenwas en voetbalde niet meer mee. Sterchele profiteerde en maakte de 3-2. Uiteindelijk eindigde de eerste helft dan toch nog op 3-2. 

  Beerschot kwam helemaal anders uit de kleedkamers. Ze begonnen veel beter te voetballen en kregen een grote hoop kansen. Sterchele werd al de hele wedstrijd uitgefloten maar dat liet de belgische international koud. Hij legde iedereen het zwijgen op toen hij in de 76ste minuut zijn tweede van de avond maakte: 3-2. Charleroi liet niets meer zien en beerschot kreeg nog enkele grote kansen maar ze werden niet benut. Einde wedstrijd, germinal beerschot haalde verdiend een punt en kan zo met een opgeheven hoofd uitkijken naar de topper van volgende week, thuis tegen KRC. 

  02-04-2007 om 21:56 geschreven door joeridumon  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  12-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.reporter speeldag 25 deel 2
  De laatste wedstrijd van de 25ste speeldag werd zondagavond afgetrapt in het Fenixstadion. De topper Genk-Anderlecht was dé match voor beide ploegen.

  Na 25 seconden was Genk al serieus gewaarschuwd, Hassan kopte rakelings over na een prachtige voorzet van Boussoufa. Het tempo was erg hoog maar echt veel kansen kwamen er niet uit totdat Frutos net op het half uur plots alleen voor Bailly opdook. De Argentijn legde de bal knap lang de doelman van Genk en zo stond het na 30 minuten 0-1. Genk was aangedaan en Anderlecht nam de touwtjes in handen. Veel kansen waren er echter niet meer voor beide ploegen en zo was de ruststand 0-1.

  In de tweede helft was het Genk die gretig uit de kleedkamer kwam. Er werd hard gevoetbalt, heel hard, maar de echte kansen bleven uit. Boussoufa en Frutos kregen beide stuts in het gezicht. Jammer genoeg bleven de echte grote kansen uit. Tot in de 73ste minuut wanneer Ljubojevic een voorzet van Chatelle knap binnenkopte. Genk kreeg meer vertrouwen na de goal en drijfde het tempo nog een beetje op. De beste kans kwam nog van Anderlecht waar Tchite op een haar mistte. Het bleef 1-1. Een terechte uitslag en nu is het maar de vraag welke ploeg de beste zaak heeft gedaan. De stand blijft in elk geval dezelfde. Genk 2 punten voor op Anderlecht. Genk- Anderlecht 1-1

  12-03-2007 om 19:38 geschreven door joeridumon  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  11-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.reporter speeldag 25
  Naast de topper van deze avond zijn er natuurijk nog 8 wedstrijden gespeeld, hier zijn de uitslagen:

  11/03 K.RC.Genk ... - ... R.SC.Anderlecht
  10/03 K.SC.Lokeren O.Vl. 1 - 1 K.St.-Truidense VV.
  10/03 Molenbeek Bruss.Strombeek 0 - 0 Cercle Brugge K.SV.
  10/03 SV.Zulte-Waregem 2 - 1 K.SK.Beveren
  10/03 K.Lierse SK. 3 - 1 K.SV.Roeselare
  10/03 Club Brugge KV. 2 - 0 K.VC.Westerlo
  10/03 R.Exc.Mouscron 1 - 0 Germinal Beerschot Antw.
  10/03 R.Standard de Liège 0 - 1 K.AA.Gent
  09/03 Sp.du Pays de Charleroi 1 - 0 R.AEC.Mons


  Uitslag:

  Vrijdag had Charleroi alle moeite van de wereld om de 3 punten thuis te houden tegen Bergen. Een onterecht afgekeurde goal bij Bergen zorgden ook wel voor het nodige ahoe geroep bij de supporters. Het bleef echter 1-0. Akpala maakte het enige doelpunt.

  Het niveau van de wedstrijd Lokeren - STVV was op basis van hun stand in de competitie. Beide ploegen doen het de laatste tijd zeer zwak en moesten dus voor een ommekeer zorgen. De wedstrijd was zo zwak dat Vanczak maar besloot de thuisploeg te helpen. Een owngoal in de 20ste minuut bracht Lokeren op voorsprong. Lang duurde de vreugde niet bij Lokeren want amper een kwartier na de 1-0 kon Simaeys na een assist van Vanhoudt vrij binnenkoppen. Aan de rust stond het ds 1-1. In de tweede helft viel er werkelijk niets meer te beleven. Er werd wel nog een doelpunt afgekeurd van Shishuba en er was nog een betwistbare penaltyfase voor STVV maar verder dan 1-1 kwamen beide ploegen niet. 1-1 bleef het dus, een wedstrijd die het niveau van beide poegen dit seizoen aangaf.

  Als je al vond dat Lokeren tegen STVV saai was dan had u Brussels-Cercle nog niet gezien. Geen goals en dus bleef het 0-0. Meer viel er niet over tezeggen. Voor Brussels al de 11de puntendeling van het seizoen, geen wonder dat je dan 15de staat.

  In Zulten-Waregem tegen Beveren stond er eigelijk maar één ploeg te voetballen. Zulten-Waregem was veel gevaarliker dan Beveren en dat loonde in de 26ste minuut. Sergeant kon de 1-0 op het bord zetten. Beveren voetbalde zoals het het hele seizoen al doet, zondervertrouwen en met veel balverlies. De paar kansjes die Beveren kreeg kwamen van Dissa maar die kraakte zijn schot meer dan iets anders. Zo kon Zulten natuurlijk profiteren en 10 minuten na de rust kon dosunmu Matthys bedienen. Iedereen liep naar dosunmu waardoor matthys helemaal vrij kwam te staan en zo de 2-0 simpel langs Copa kon leggen. Veel gebeurde er niet meer. Een bleke Gervinho kon in de slotminuut toch nog de aansluitingstreffer binnintikken maar die kwam te laat. Zo blijft beveren op 20 punten zitten en ziet het er heel somber uit voor Walter Meeuws.

  Lierse tege roeselare was zo ongeveer de laatste match van de waarheid voor de thuisploeg. En dat hadden de spelers duidelijk begrepen. Een gretig startend Lierse kwam in de 5de minuut zelfs al op voorsprong. Chris Janssens stond op de juiste plek om de 1-0 binnen te tikken. Er werd niet meer gescoord voor de rust waar Lierse toch al zeker 3-0 had kunnen voorstaan. Spijtig genoeg wou de bal er niet in. Vlak na de rust volgde dan zowat het gevreesde scenario voor al die missers. Via Oris werd het 1-1.  Lierse was niet aangeslagen en ging net zoals in de eerste helft volop voor de aanval. Dat loonde ook. Door een voorzet van Ingrao tikte Jarju knap de 2-1 binnen. Roeselare kwam er niet meer aan te pas en zo kon Kristof Snelders in de slotminuut nog de 3-1 maken. Lierse is zo te zien dan toch nog niet dood, ze naderen in de stand tot op 5 punten van Beveren.

  Club Brugge nam het op eigen bodem op tegen Westerlo. Deze match moest alle heisa en de beschamende 4-0 nederlaag op Beerschot doen vergeten. Nu ook de supporters zich tegen hun keerden moest deze match absoluut gewonnen worden. Club Brugge begon niet zo super aan de wedstrijd maar kreeg toch kansen. Na 15 minuten kon Ishiaku dan ook de 1-0 scoren. Het was niet dat Brugge zo sterk speelden, vooral de zwakheid van Westerlo zorgde voor het veldoverwicht van Brugge. De tweede helft was iets beter, Elrio Van Heerden met een mooie rush voorbij maar liefst 5 man maar de voorzet kwam er niet uit. In de 63ste minuut was het dan toch raak. Ishiaku was alweer degene die scoorde. Het bleef 1-0, zonder echt fantastisch te spelen moet deze overwinning toch terug rust brengen bij Club Brugge en zijn supporters.

  Moeskroen tegen Germinal Beerschot was ook al geen al te sterke wedstrijd. In de eerste helft was moeskroen de betere ploeg en ze kwamen ook op voorsprong. Fellahi met een knap schot over Luciano, het stond 1-0 bij de rust. In de tweede helft van GBA de betere ploeg maar ze kregen de bal er niet in. Sterchele kreeg een paar goede kansen maar vergat af te werken. Veel viel er niet meer te beleven, het bleef 1-0. Dit was in elk geval niet het GBA dat vorige week Club Brugge met 4-0 vernederde. Moeskroen doet wel een goede zaak, het klimt naar de 13de plaats.

  Standard tegen Gent was de subtopper van de 25ste speeldag. Bij verlies kon Standard de titel vergeten en deed Gent een goede zaak voor europees voetbal. Standard moest dus winnen en was dat ook van plan. Geraerts, Lukunku en Rapaic kregen enkele goede kansen maar stuitte telkens tegen een sterke doelman Herpoel. AA Gent voetbalde wel mee maar kreeg niet echt kansen. het bleef 0-0 bij de rust. Standard was nog maar net uit de kleedkamers wanneer het het deksel op de neus kreeg. Via een afgeweken bal van Stoica op Dante was Renard verrast waardoor de bal in doel belandde. Standard werd plots wakker en creerde nog een paar goede kansen maar het was altijd net niet. Er kwam ook geen eindoffensief meer bij Standard en zo bleef het 0-1. Een slechte zaak voor Standard, een goede zaak voor Gent.

  In de stand verandert er niet echt veel. Onderin zien we dat Lokeren, Beveren en Lierse blijven staan en dat hun concurrenten verder uitlopen. In de eerste kolom is er helemaal neits verandert, maar dat kan na deze avond nog wel gebeuren indien Anderlecht het haalt van Genk.

   

  11-03-2007 om 17:32 geschreven door joeridumon  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.voetbaluitslagen

  De topper van de 25ste speeldag wordt om 18 uur afgetrapt. Deze gaat tussen Genk en Anderlecht. Met winst van Genk, doet de ploeg van Hugo Broos een uitstekende zaak naar de titel toe, bij verlies komt Anderlecht alleen op kop. Hier vind je alvast de tussenstand tot nu toe.

   
  1 . RC Genk * 56
  2 . Anderlecht * 54
  3 . Standard 49
  4 . AA Gent 46
  5 . Club Brugge 42
  5 . Charleroi 42
  7 . Westerlo 36
  8 . G.Beerschot 34
  8 . Roeselare 34
  10 . Zulte-Waregem 31
  11 . Cercle Brugge 29
  12 . Mons 27
  13 . Mouscron 27
  14 . Sint-Truiden 26
  15 . Brussels 26
  16 . Lokeren 22
  17 . Beveren 20
  18 . Lierse 15

  11-03-2007 om 16:33 geschreven door joeridumon  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goededag sportfans
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit is mijn blog over voetbal. Je kan hier mijn blog beoordelen, alle sportinformatie vinden en nog veel meer. Je mag ook altijd iets in mijn gastenboek schrijven, veel plezier!!!

  11-03-2007 om 16:15 geschreven door joeridumon  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Nieuws Sporza
 • LIVE: Vrijbuiter Sakkala zet Oostende al meteen op rozen tegen gretig Mechelen
 • VIDEO: VIDEO: Schurter en Koretzky sprinten in de afdaling om de zege. Herbekijk dit prachtige duel
 • LIVE: Krijgt Hamilton leider Verstappen te pakken in de laatste rondes?
 • VIDEO: Basketball Awards: Mihailovic, Schwartz en Bleijenbergh vallen in de prijzen
 • LIVE: Verstappen en Hamilton serveren mooi duel in GP van Spanje
 • LIVE: Kan KV Mechelen tegen Oostende haasje-over spelen in de Europe play-offs?
 • VIDEO: Koretzky houdt Schurter van recordzege, Pidcock wint duel met Van der Poel
 • Trossard is met Brighton nog altijd niet zeker van het behoud
 • VIDEO: LIVESTREAM WB Mountainbike: Schurter en co. nemen het commando over, kan Pidcock nog aansluiten?
 • VIDEO: LIVESTREAM WB Mountainbike: Pidcock maakt indruk, Van der Poel bekoopt aanvalslust

  Startpagina !

  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!