Tussen ons dagwerk en nachtwerk (ja Michel) waar we meestal na 22u aan begonnen gingen we meestal in stad eten. Met veel te kleine taxi's (3 stevige mannen vanachter en een Michelleke vooraan) reden we van en naar stad. Achtereenvolgens hebben we volgende restaurants aangedaan : * Restaurant in hotel : Chinese keuken met draaitafel in midden. Chinese gerechten zeer spicy, vreemd maar OK * Een koreaans restaurant : heel lekker, maar veel te veel besteld. Twee grote plateau's voor vier man. Deze plateau's werden aan tafel gebakken. Heel lekker, alles was zeker dood. * Buffet restaurant van InterContinental hotel (hebben we drie maal gedaan), heel lekker eten en met mes en vork ! Na de maaltijd mocht iedereen een lotje trekken. Dat was de korting voor het volgende bezoek Toffe lobby bar * Westers restaurant voor steak met frietjes (lekker en niet duur), ook twee maal gedaan
Enkele tips : Altijd koud bier vragen, Chinezen drinken normaal lauw bier Op voorhand rijst vragen bij eten, anders krijg je pas rijst als al de rest al op is Snelcursus bierglas vullen is nodig bij sommige opdiensters. Altijd verifiëren wat je eet (is het dood ? / goed roeren in de soep om te kijken of er kippepoten inzitten, ...)
In het Intercontinental hotel was er op het 9e verdiep een zwembad. Ze vroegen enkel mijn kamernummer, wat ik prompt gaf...



|