Inhoud blog
 • Vakantie in een hotel in de Ardennen
 • Logeren in een hotel in Parijs
 • Van Antwerpen naar Brugge
 • Luxueus verblijven in Antwerpen
 • Vakantie in Oostende
  Stedentrips
 • Citytrip Antwerp
 • Bezoek Antwerpen
 • Antwerpen bezoeken
 • citytrip Brussel
 • visit Bruges
 • citytrip Brussel
 • citytrip Brugge
 • visit Brussels
 • citytrip Brugge
 • Startpagina' s voor hotels
 • hotels in belgie
 • hotels in brugge
 • hotels in brussel
 • hotels in brussel
 • online hotels reserveren
 • Informatie Citytrips

  Hotels reseveren
  Goedkoop hotel zoeken
  Informatie Londen
  Informatie Deventer
  Informatie Valkenburg
  Informatie Bergen Aan Zee
  Informatie Amsterdam
  Informatie Barcelona
  Informatie Londen
  Informatie Berlijn
  Informatie Rome
  Informatie Noordwijk
  Informatie Barcelona
  Informatie Londen
  Informatie Berlijn
  Informatie Rome
  Informatie Venetië
  Informatie Parijs
  Vakantie in België
  Reisje in het eigen land, leuk, aangenaam en plezant
  02-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantie in een hotel in de Ardennen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Wie aan de Ardennen denkt, zal beslist beelden van natuur, cultuur, sport en gastronomie voor de geest halen. De weidse landschappen en schier eindeloze bossen, de vele fiets- en wandelroutes en de schilderachtige dorpjes waar de tijd is blijven stilstaan, bezorgen de hotels Ardennen haar voor de rustzoekers zeer aantrekkelijk karakter. Niet zo ver van de deur en toch mijlenver weg van het drukke leven en het gebrek aan rust en natuur hier in Vlaanderen. Verblijven in een hotel Ardennen staat gelijk aan een een pure vakantie omringd door natuur, waar je met volle teugen van alle rust en vrijheid kunt genieten en gedurende je verblijf kunt leven op een gezapiger, gezonder ritme. Het is eigenlijk moeilijk te geloven dat een streek die strikt genomen niet zo heel groot is, zoveel moois te bieden heeft. Ondoordringbare bossen, klaterende riviertjes, romantische ruïnes, barokke rotsformaties en heerlijk golvende landschappen die zelfs een zwartkijker een lyrische bui bezorgen. En dan zijn er nog de weinig gekende of onvermoede schatten, verborgen in een grandioze natuur, in een soezend dorpje of... in de keuken van een verrukkelijk restaurantje. Velen filteren er dan ook vaak een verrukkelijk weekendje in een hotel Ardennen uit! Erg lastig is het immers niet om een hotel Ardennen te boeken die aan al je wensen beantwoordt. Meer zelfs, de allermooiste streek van bij ons loopt over van de hoogstaande en uiterst charmante Ardennen hotels. De hotels Ardennen brengen het hele jaar door gasten onder, zomer of winter, altijd valt er wel iets te beleven en is het er genieten geblazen.

  02-08-2009 om 00:00 geschreven door reisblogger  


  Tags:hotel in de ardennen, vakantie, reizen, overnachting
  01-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Logeren in een hotel in Parijs
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Iedere rechtgeaarde reiziger zal het ondertussen wel al door hebben: Parijs is al jaren de belangrijkste toeristische trekpleister ter wereld. Bijna iedereen komt er wel één keer in z'n leven, of het nu een verplicht nummertje was toen je nog op school zat, of een romantisch weekendje met vriendin of verloofde, of een heuse gezinsuitstap, de lichtstad staat op het verlanglijstje van zowat iedereen. De nacht doorbrengen in een hotel in Parijs heeft dan ook iets volstrekts aparts. Parijs is een wereldstad, dé lichtstad, een historische stad, dé cultuurstad bij uitstek, enz.. Er zijn geen superlatieven genoeg om deze stad aan de Seine te beschrijven. Iedereen die kiest om een weekendje of langer in een hotel in Parijs te blijven, zal bevestigd worden in het feit dat de stad ontzettend veel te bieden heeft, van historisch-culturele pareltjes tot en met gastronomische verwennerij. Parijs is simpelweg een must en veel meer dan enkel de Eiffeltoren, het Louvre of Montmartre. De uitstraling van de stad, in welk Parijs hotel je ook verblijft, is ronduit uniek. Wie eenmaal geproefd heeft van Parijs wil gegarandeerd zoveel mogelijk terug, deze metropool trekt je aan als vliegen door een suikerkoek.

  Parijs, hoe schoon en machtig ook, is natuurlijk niet de enige stad die op het verlanglijstje van zowat iedereen prijkt en waar jaarlijks eindeloos veel mensen naar komen afgezakt. Vlaamse historsiche steden als Brugge, Antwerpen en Brussel worden ook dagelijks een ontelbaar keer fotografisch vereeuwigd. Kiezen voor een hotel in Brugge of een hotel Antwerpen brengt je dan ook recht in het hart van de mooist bewaarde historische binnensteden ter wereld. Wat de bezoeker aan Brugge vooral zal onthouden is het prachtige historisch erfgoed en romantische gevoel. Antwerpen doet daar zelfs nog een schep spetterende hedendaagse cultuur bovenop en is niet voor niets dé trendsetter en culturele voortrekker in Vlaanderen. Wie verblijft in een Brussel hotel krijgt er dan ook nog eens een multiculturele en altijd bruisende stad bij. Parijs mag dan wel internationaal een pak meer aanzien hebben verworven en z'n troeven veel meer hebben uitgespeeld, een city trip in een Brugge hotel, in een Antwerpen hotel of een hotel in Brussels is minstens even leuk en boeiend!'.

  01-07-2009 om 00:00 geschreven door reisblogger  


  Tags:hotels in parijs, citytrip, weekendje parijs, logeren in frankrijk, reizen
  05-05-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Antwerpen naar Brugge  Antwerpen is echt een heerlijke stad om in te verblijven... Een grote havenstad, dé Rubensstad, een van 's werelds belangrijkste centra voor diamant, stad van modemakers en eveneens een sprankelende Bourgondische stad. Logeren in een hôtel à Anvers staat dan ook gelijk aan logeren in een gevarieerd winkelparadijs zonder weerga, een galerij van beschermde monumenten en stadsgezichten, een film-, concert- en theaterstad, een gastvrije en multiculturele metropool en een stad van kindvriendelijke familieattracties en hotels. Verblijven in een hotel Antwerpen is genieten van een wereldstad in zakformaat. De keuze aan hotels Antwerpen is bijzonder uitgebreid: je vindt erg gemakkelijk een Antwerp hotel dat al je dromen vervult. Een weekendje weg in een hotel Antwerpen is dan ook een van de beste garanties op een onvergetelijk citytrip dichtbij huis! Van alle Vlaamse steden steekt Antwerpen immers duidelijk met kop en schouders boven de anderen uit, de Scheldestad is gewoon de meest levendige stad in Vlaanderen, de stad bij uitstek 'waar het allemaal gebeurt'. De beste hotels Antwerpen liggen op wandelafstand van de allerbeste plekjes, zoals de Groenplaats, de Meir, de Keyserlei, de Kammenstraat, enz. Vorige zomer verbleef ik in het Hotel Rubenshof, een erg gezellig en charmant goedkoop hotel Antwerpen, gelegen langs een van die fameuze boulevards. Echt top! Of je nu liefhebber bent van historisch-culturele pracht of meer een aanhanger van hedendaagse cultuur: het rijke scala aan hotels Antwerpen laat niemand op zijn honger zitten! De machtige architectuur, een sublieme mix van oud en nieuw (zet bijvoorbeeld eens de O.L.V.-kathedraal naast het justitiepaleis), de vele trendy en tegelijkertijd zeer betaalbare winkels, jazzy clubs, lekkere restaurants en gezellige cafés en bars, al wat aantrekkelijk is aan Antwerpen ligt altijd binnen handbereik, in welk goedkoop of budgetvriendelijk hotel Antwerpen je ook verblijft. Allen daarheen!
  Ik ben net terug van een paar dagen in een hôtel à Bruges. Voor vele bezoekers is Brugge zonder twijfel één van de mooiste steden van Europa, zoniet ter wereld. Dit komt denk ik vooral omdat het door de vele historische kerken, godshuizen en patrici rshuizen eigenlijk als één groot openluchtmuseum kan worden beschouwd. Bovendien kunnen al die monumenten niet alleen wandelend worden bekeken, maar ook vanuit de rondvaartboten die over de reien varen. Brugge is niet alleen een openluchtmuseum, ook in de diverse musea kunt u de geschiedenis van deze oude handelsstad leren kennen. Een verblijf van een weekend of langer in een Brugge hotel, of je nu kiest voor een goedkoop hotel Brugge of een luxe hotel Brugge (ikzelf sliep in een 3 sterren hotel Brugge omdat ik meestal voor de middenmoot ga), neemt je dan ook mee op een fascinerende reis doorheen de tijd. Wie het gevoel zou krijgen dat het allemaal wat teveel wordt, kan rust gaan opzoeken in het Begijnhof, vroeger woonplaats van begijntjes, nu van kantklossters die zittend voor hun huisjes laten zien hoe het ragfijne Brugse kant wordt vervaardigd. En dan is natuurlijk de tijd gekomen voor wat vermaak, want ook dat kan in Brugge: van een terrasje tot een concert (in het imposante Concertgebouw bijvoorbeeld) en van een diner bij kaarslicht tot het bekijken van een historische praalstoet. Ja, Brugge is met recht "die Scone". De talrijke monumenten, gebouwen en kunstwerken doorstonden als bij wonder bijna intakt twee wereldoorlogen, en mede dank zij een verstandige restauratiepolitiek bleef Brugge een unieke stad waar heden en verleden nog altijd harmonisch samengaan. Een stad om te ontdekken! Een paar nachten in een hotel in Brugge zou ik dan ook iedereen aanraden! Voor het verblijfstoerisme zijn er ruim 100 hotels in Bruges in de binnenstad, goed voor meer dan 9000 bedden. In 2006 telde men in Brugge 1,37 miljoen overnachtingen. Brugge biedt als stad tevens tal van uiteenlopende drank- en eetgelegenheden: de binnenstad alleen telt al meer dan 500 horecazaken. Wat er ook van zij, of je nu kiest voor een hotel Brugge centrum of een Bruges hotel in de stadsrand, je raakt gegarandeerd betoverd door de uniek schoonheid van deze middeleeuwse stad.

  05-05-2009 om 00:00 geschreven door reisblogger  


  Tags:hotels in antwerpen, hotels in brugge, vakantie, reizen, city trip
  30-12-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luxueus verblijven in Antwerpen

  Luxe hotels in Antwerpen

  Wie droomt er niet om eens een heerlijk weekendje verwent te worden in een prachtig luxe hotel in Antwerpen. Deze stad is meer dan anderen geschikt om eens even uit te blazen. De enorme shoppingmogelijkheden, De antwerpse Zoo, het Diamandkwartier, etc. maken van Antwerpen een perfecte bestemming kortbij. Er zijn een aantal prachtige luxe hotels in Antwerpen maar men heerlijk kan overnachten om uw weekendje na een drukke werkweek perfect te maken.

  30-12-2008 om 17:04 geschreven door reisblogger  


  21-11-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantie in Oostende

  Oostende - Ostende - Ostend

  De Stad aan Zee bij uitstek is ongetwijfeld de kustgemeente Oostende, Oostende trekt jaarlijks tienduizende toeristen die komen genieten van het strand, de zee en de zon en uitgebreid shoppen. Wat Oostende voor heeft op andere kustgemeentes in Belgie is dat Oostende een echte stad is waar men niet alleen gedurende de zomermaanden op vakantie kan komen maar ook tijdens de winter heel veel te bieden heeft.

  Ondanks de vele hotels in Oostende kunnen de hotels tijdens de zomermaanden veelal de vraag naar hotelkamers niet aan, dus het is best om je verblijf even van op voorhand te reserveren. Alle hotels in Oostende beschikken over alle mogelijke modern comfort, toch zijn enkele hotels in Oostende absolute aanraders om een nachtje te blijven. Zo vindt men hotel de Hofkamers wat een heel charmant en uiterst gezellig familiehotel is.

  Het Hotel Andromeda en Thalassa is het perfecte hotel als u uw verblijf wil combineren met alles wat een thalassa te bieden heeft. Indien u graag een bezoekje brengt aan het casino kiest u best voor een hotel wat dichtbij gelegen is zoals,Hotel Prado, hotel du Parc, Best Western Hotel Imperial of Hotel Ter Streep .

  Bent u graag in de buurt van het havengebeuren kiest u best voor het Strandhotel Oostende of Hotel ter Kade die beide een panoramisch zicht over de haven bieden.

  Oostende is werkelijk een goede bestemming voor een weekendje of weekje weg en de grote keuze aan hotels in Ostend maken uw vakantie des te plezieriger.

  21-11-2008 om 17:12 geschreven door reisblogger  


  21-10-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend Ardennen

  de Belgische Ardennen

  De Ardennen zijn een vakantieplek bij uitstek voor het Vlaamse landsgedeelte. Even er uit, genietend van de uitgestrekte bossen voor een lange wandeling door de geurige velden. Uiteraard vieren alle sporten hoogtij in deze landstreek: kajak, paardrijden, fietsen, mountainbiken, wandelen, de lijst is eindeloos.

  Niet alleen tijdens de zomermaanden trekken heel wat vakantiegangers naar de hotels in de Ardennen ook tijdens de wintermaanden is een hotel in de Ardennen een favoriete vakantieplek. Men kan zich hier nog even onttrekken aan het drukkere stadsleven en genieten van de natuur in al zijn schoonheid en facetten.

  Er zijn wel een aantal mooie hotels in de Ardennen die men best kan verkiezen voor een weekendverblijf: Zo vindt men in Kelmis-La Calamine het drielandenpunt Hotel Almabel,

  In Aywaille vindt men dan weer het Hotel Villa des Roses terug, In Namen kan men best verblijven in Het New Hotel des Lives, en in Luik vindt men het Bedford Hotel Liège terug. In Vielsalm in het midden van de Ardennen vindt men Hotel Les Myrilles.

  Een vakantie in de Ardennen spreekt voor zich en men komt er dan ook graag terug.

  21-10-2008 om 00:00 geschreven door reisblogger  


  21-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantie in Knokke

  Knokke-Heist

  De mooiste bestemming aan de Belgische Kust is ongetwijfeld Knokke-Heist, met zijn uitgestrekte lange strand van Cadzand aan de grens tot aan de haven van Zeebrugge. Knokke is het paradijs voor liefhebbers van zonnen, wandelen, paardrijden, , fietsen en zo veel meer. Als bestemming voor te golfen is Knokke-Heist ook al lang vermaard. De Royal Zoute Golf Club heeft immers een 2maal achttien holes golfbaan te bieden.

  De verschillende hotels in Knokke zijn eerder klein en familiaal. Nu hotel La Réserve plaats moet maken voor het nieuwe grootste hotel in Knokke - Heist op plan, heeft het grootste hotel in Knokke niet meer dan 60 kamers momenteel, Hotel Pavillon du Zoute. Toch is het aangenaam en prettig verblijven in de vele familiehotels in Knokke - Heist.

  Een absolute aanrader om in Knokke te verblijven is het Golf hotel in Knokke gelegen in hartje Zoute. Het Golfhotel Zoute is onlangs volledig gerenoveerd en biedt kamers "decorated by Flamand". Andere hotels in Knokke zijn Hotel Britannia, hotel Adagio en Hotel St.-Pol op de oosthoek, ook beter bekend als het Scapa hotel.

  Dichtbij de zee vindt men het eerder duur hotel Approach. Aan de andere kant van Knokke-Heist kan men hotel du Soleil in de deelgemeente Heist vinden.

  In de deelgemeente Duinbergen, dichtbij het Casino van Knokke vindt men de hotels Paul's hotel en hotel Gresham. Iets buiten Knokke is er het nieuwe gastenverblijf Charl's bijgekomen.

  Knokke is voornamelijk een zomerbestemming. De maanden Juli en Augustus zijn er dan ook altijd helemaal volgepakt. Een aanrader is zeker en vast het eind van de maand augustus, dan is er immers het wereldvermaarde vuurwerkfestival Duinbergen 2010 te bekijken. Dit festival gaat door van de 19de tot de 25ste augustus telkens om de 2 dagen. Een bezoekje meer dan waard!.

  21-09-2008 om 00:00 geschreven door reisblogger  


  21-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietsen in Limburg

  Hasselt

  Hasselt is de hoofdstad van de provincie Limburg. Limburg is werkelijk een streek om tot rust te komen en biedt heel wat avontuurlijke mogelijkheden voor de fietsfanaten onder ons. Vanuit Hasselt kan men makkelijk het Limburgse hinterland (Belgisch - Nederlands ) gaan verkennen en dit zelf over de Nederlandse grens.

  Er zijn meerdere hotels in Hasselt doch een groot deel van de hotels in Hasselt maakt deel uit van de groep Accor en dit ten nadele van de charme van de hotels. Het Parkhotel in Hasselt is een absolute aanrader indien men wil rustig verblijven in Hasselt.

  Het Parkhotel Hasselt biedt alle moderne comfort. Men vindt vlak voor het Parkhotel ook een lekker restaurantje waar men 's avonds of 's middags rustig en uitgebreid kan dineren.

  In Limburg zijn er uiteraard nog een aantal andere plaatsen en steden waar men kan verblijven tijdens een fietsweek of weekendje. Vergeet niet de Hoge Venen, die ook in Limburg gelegen zijn en toch wel een belangrijk natuurgebied is in België

  In Maaseik is er het prachtige Kasteel Wurfeld te Maaseik waar men heerlijk kan overnachten in alle rust.

  In Genk kan men altijd een goed bed vinden in hotel 't Hert.

  In Diest vindt men het Hotel Prins van Oranje, van waaruit men de streek kan gaan verkennen.

  21-08-2008 om 00:00 geschreven door reisblogger  


  21-05-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantie in Blankenberge

  Blankenberge

  Blankenberge gedurende de zomer een favoriete vakantiebestemming. In de kuststad Blankenberge valt er dan ook altijd wel iets te doen. Zo kan men met als het weer niet echt mee wil met de kinderen het sea-life centre gaan bezoeken, ook het Serpentarium op de zeedijk dichtbij het casino is zeker een bezoekje waard.

  Aan hotels in Blankenberge ontbreekt het zeker niet, er is een groot aanbod en zo vindt ieder dus wel het hotel perfect op zijn wensen afgesteld.

  Indien men in Blankenberge opteert voor een kamer met zeezicht kan men best in het Beach Palace hotel verblijven, ook het Strandhotel wat er een 100 meter vandaan ligt biedt hotelkamers met zicht op zee,  iets verderop ligt het  Hotel Helios, wat ook op de dijk gelegen  is.

  Verblijft u liever in een design hotel dan kan men opteren voor het Pantheon Palace of het Hotel Saint Sauveur. Hotels in Blankenberge met grote naam en faam is ongetwijfeld het Hotel Azaert en Hotel Azaert Annex. Zij bieden behalve een goede service en 4-sterren kwaliteit ook nog eens een jacuzzi en binnenzwembad.

  Minder bekende hotels maar zeker en vast in trek zijn hotel Pacific, hotel Malecot en hotel Avenue

  21-05-2008 om 00:00 geschreven door reisblogger  
  Archief per week
 • 27/07-02/08 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 31/12-06/01 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 19/05-25/05 2008


  Villa's in Spanje
 • villa te huur in spanje
 • vakantiehuis te huur in Spanje
 • Vakantiehuis in Spanje huren
 • Villa huren in Spanje
 • Villa te huur in Spanje
 • Villa in Spanje huren
 • Vakantiehuis Spanje te huur
 • Vakantiehuis in Spanje huren

 • Favorieten

  Hotels België
  Vakantie België
  Hotels Kust
  Hotels Brugge
  Bezoek Brugge
  Hotels Knokke
  Knokke Hotels
  Brugge Hotels
  Hotels Brugge
  Hotels Antwerpen
  Antwerpen Hotel
  Brugge Hotel
  Hotels België
  Hotel België
  Hotels in Brugge
  Hotels België
  België Hotels
  België Hotel
  Hotels Zeeland
  Hotels in Zeeland
  Fietstochten België
  Fiets door België
  Fietsen in België
  Zeeland Hotel
  Hotels Vlaanderen
  Hotels in Vlaanderen
  Hotels Brussel
  Hotels Brugge
  Hotels België
  Hotels Zeeland en Brugge
  Hotels België
  Ardennen Hotel
  Hotels Ardennen
  Hotels in de Ardennen
  Hotels Brussel
  Brussel Hotels
  Hotels Vlaanderen
  Hotels in Brussel
  Brussel Hotels
  Hotels Brussel
  Hotels Vlaanderen
  Hotels Ardennen
  Steden in België
  Hotels Blankenberge


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!