Foto
agenda

Belangrijke data in mijn agenda

Categorieën
 • Foto's (1)
 • Informatie (13)
 • Informatie wedstrijden (14)
 • Kalender (3)
 • Kern (1)
 • Klassement (3)
 • Ploegfoto + spelers foto's (2)
 • Trainingen (1)
 • Wedstrijden (29)
 • Topschutter:

  Van Beurden Sam 8
  Jochems Stef 7
  Wens Seppe 6
  VD Kinschot Joren 5
  Vervoort Lode 4
  Bevers Robin 4
  Wuyts Thomas 3
  Van Dijck Lennert 3

  Vermeiren Nick 2

  Debeer Robbe 2
  De Keyser Quinten 2
  Cuyvers Ruben 1
  Voeten Stijn
  Own goal 1

  U17 Zwarte Leeuw

  Beste spelers, ouders en supporters, via deze site kun je alles volgen oa. verslagen van de wedstrijden, informatie, ... van de U17 van Zwarte Leeuw
  09-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwarte Leeuw - Sint Lenaarts
  Zondag 10/03/2013 spelen we onze laatste wedstrijd van de competitie en dan beginnen we aan de afgelaste wedstrijden en aan de beker van het nieuwsblad "de Jeugdcup".

  Wedstrijd gegevens:
  Zwarte Leeuw - Sint Lenaarts
  Begin: 10u00.
  Bijeenkomst aan de kleedkamer: 8u45.

  Kern: Vermeiren Stijn, Voeten Stijn, Bevers Robin, Jochems Stef, Lennert Van Dijck, VD Kinschot Joren, Vermeiren Nick, Vervoort Lode, De Keyser Quinten, Vervecken Jaimy, Wens Seppe, Wuyts Thomas, Jochems Kobe, Lauryssen Laurrens.

  Categorie:Informatie wedstrijden
  08-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag: Vacla Noorderkempen - Zwarte Leeuw
  Maandag 4/03/2013 stond er een vriendschappelijke wedstrijd op loenhout tegen de Vacla noorderkempen.

  Uitslag: Vacla 0 - 4 Zwarte Leeuw

  Kern: Stijn Vermeiren, Gilles Brosens, Jaimy Vervecken, Kobe Jochems, Nick Vermeiren, Joren Van Den Kinschot, Stef Jochems, Sam Van Beurden, Lode Stoffels, Quinten de Keyzer, Robbe Debeer, Daan Adriaensen


  Categorie:Wedstrijden
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Sint Job - Zwarte Leeuw 2-1

  Eindelijk konden we nog eens voetballen, na een aantal uitgestelde wedstrijden en het was nog eens aangenaam voetballen.

  Na 16 minuten trapt Quinten een corner maar helaas te zacht ingekopt door Joren. Na 21 minuten goed afgeblokt door Nick op een schot van de snelle aanvaller van St-Job. Na 23 minuten goed doorgezet van Stef en knap afgewerkt van Seppe 0-1. Na 24 minuten vrije trap van Seppe maar te zacht afgewerkt door Stef. Na 36 minuten mooie actie centraal van Stef goed overgenomen door Lode Stoffels en hard en knap getrapt door Lennert maar geweerd door de doelman. Na 42 minuten komen we goed weg na een schot op de paal door St.Job. Na 47 minuten afstand schot Stijn word toch een beetje verrast en raak de bal nog met z’n hand maar verdwijnt toch in doel 1-1. Na 63 minuten schot van Joren maar net uit doel gehaald door alerte doelman. Na 64 minuten corner getrapt door Seppe en goed gekopt door Lode Vervoort maar ook hij weet niet te scoren. Na 78 minuten komt St-job nog eens opzetten en door een geharrewar trap de speler op doel en scoort 2-1 spijtig want we hadden de wedstrijd in handen. In de 79ste minuut nog een knap afstand schot van Lennert op de paal.

   Eindstand Sint Job - Zwarte Leeuw: 2-1.

  Ondanks het verlies kan ik fier zijn op m’n spelers, verloren maar goed gespeeld en gespeeld zoals ik gevraagd had.

  Kern: Stijn Vermeiren, Jaimy Vervecken, Kobe Jochems, Nick Vermeiren, Joren Van den Kinschot, Lode Vervoort, Lode Stoffels, Seppe Wens, Gilles Brosens, Robbe De Beer, Lennert van Dijck, Quinten de Keyzer, Stef Jochem.


  Categorie:Wedstrijden
  28-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brief Gothia cup Zweden
  Beste spelers,

  In de bijlage vind je de brief van de Gothia cup van Zweden met de informatie.

  Bijlagen:
  gothia.docx (11.9 KB)   


  Categorie:Informatie
  27-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanpassing kalender
  In de bijlage vind je de aangepaste kalender tot het einde van het seizoen.

  Als er nog aanpassingen gebeuren laat ik het jullie zo snel mogelijk weten.

  Bijlagen:
  kalender + afgelastingen + beker.doc (59.5 KB)   


  Categorie:Kalender
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Ternesse - Zwarte Leeuw

  Zondag stond er een hele zware wedstrijd op het programma. We moesten namelijk naar de nummer 1 van de competitie. Thuis hadden we er 2-2 tegen gespeeld en waren we zo de

  enige ploeg die er punten van kon afhouden. En dat wouden we natuurlijk weer proberen. Ik was ziek maar heb verslagen gehoord van de wedstrijd en het klonk helemaal niet goed.

   

  Verslag: We beginnen zoals altijd goed aan de wedstrijd en laten Ternesse niet echt voetballen en proberen zelf het spel in handen te nemen. En na 3 een vrije trap van Robin en die trapt goed maar de doelman kan de bal pakken. In de 5de minuut was er de ultieme kans om 0-1 te maken. Mooie diepte pas van Quinten en Lennert gaat alleen op de doelman van Ternesse gaan en besluit uiteindelijk net naast. Dan begint Ternesse stilletjes de wedstrijd in te komen en na 17 minuut is het dan raak. 1-0 voor Ternesse. En we zijn er precies niet goed van want 5 minuten later staat het al 2-0. Maar we geven ons niet gewonnen en proberen we terug te komen. Zo probeert Robin nog 2 keer zijn kans maar weet niet te scoren. Ruststand 2-0. In de 2de helft vrije trap Quinten en Stef zet er zijn hoofd tegen maar weet niet te scoren. In de 5de minuut is Ternesse daar en weet ook heel efficiënt af te werken en 3-0. En 5 minuten later lag de 4-0 al in doel. We waren niet goed om dit Ternesse. Toch probeert Lode nog de eerreder te maken maar weet ook niet te scoren terwijl de spelers van Ternesse dat wel gemakkelijk kunnen. Want we krijgen nog 3 doelpunten tegen en eindigt zo de wedstrijd in 7-0. Dit is de zwaarste nederlaag voor ons van het seizoen.


  Categorie:Wedstrijden
  12-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Zwarte Leeuw - Merksem 1-3

  Door de drukte heb ik geen tijd gehad om het verslag op onze blog te zetten maar hier is het uiteindelijk.

  De wedstrijd begint slap, maar na 15 minuten krijgt Thomas de kans om er 1-0 van te maken maar hij wacht te lang. Na 17 minuten krijgt Merksem zijn kans en maakt ook meteen 0-1. En we proberen terug te vechten en nog geen minuut later geeft Lennert voor en Quinten zet er zijn hoofd tegen maar helaas. In de 22ste minuut knap één tweetje tussen Lennert en Seppe en Lennert geeft voor op Thomas maar en die trapt op doel maar mist. In de 32ste minuut grijpt Seppe zijn kans maar trapt te zacht en de doelman kan de bal pakken. In de 35ste minuut nog eens een mooi samen spel tussen Quinten en Seppe en zo geeft Seppe een pas op Lennert maar mist. 36ste minuut maakt Merksem 0-2. 37ste minuut krijgt Thomas de bal en gaat op doel af maar mist zijn kans. Zo zijn we al in de 13de minuut van de 2de helft bezig en vrije trap van Robin naar Ruben en die trapt op doel maar de doelman van Merksem houd zen netten schoon. 16de minuut maakt Merksem gemakkelijk 0-3. Maar we blijven alles geven zo krijgt Steff zijn kans in de 21 ste minuut maar mist ook. 30ste minuut krijgen we een penalty en Steff zet die knap om. 1-3. In de laatste minuut krijgen we nog een corner die getrapt word door Seppe en Jaimy komt de bal net over.

  Eindstand 1-3.


  Categorie:Wedstrijden
  17-01-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afgelast
  Er is een algemene afgelasting tot en met donderdag 24/01/2013.

  Dus de training van vrijdag 18/01/2013, woensdag 23/01/2013, vrijdag 25/01/2013 zullen niet doorgaan.

  Vanaf woensdag 30/01/2013 zullen de trainingen hervat worden naar gelang de omstandigheden van het weer.

  Categorie:Informatie
  12-01-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KFC Zwarte Leeuw - Merksem Antwerpen Noord

  Na de goede wedstrijd vorige zondag tegen Antwerp hebben we goed getraint en zijn we weer klaar om de wedstrijd aan te gaan thuis tegen Merksem Antwerpen Noord.

  Informatie:
  KfC Zwarte Leeuw - Merksem Antwerpen Noord
  Begin wedstrijd: 10.00u.
  Bijeenkomst aan de kleedkamer: 8.45u.
  KFC Zwarte Leeuw
  Kruispad 3
  2310 Rijkevorsel

  Kern: Vermeiren Stijn, Bevers Robin, Jochems Stef, Brossens Gilles, Van Dijck Lennert, VD Kinschot Joren, Vervecken Jaimy, Wens Seppe, Wuyts Thomas, Cuyvers Ruben, De Keyser Quinten, Stoffels Lode, Vermeiren Nick.


  Categorie:Informatie wedstrijden
  10-01-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag R. Antwerp F.C. - KFC Zwarte Leeuw 3-2
  We hadden amper 1 week getraind en we moesten al naar de tweede geklasseerde R.A.F.C.
  Maar we hadden op woensdag en vrijdag goed en stevig getraind.

  Voor de wedstrijd zijn we het terrein gaan keuren of het wel bespeelbaar was, de scheidsrechter besliste om te spelen op het vrij drassige veld dat zeer moeilijk bespeelbaar was, hij zei als het na een tijd niet meer bespeelbaar is leg ik de wedstrijd stil en dat vond ik als trainer al niet zo leuk , als we beginnen dan spelen we de wedstrijd uit.

  Antwerp kwam sterk op in de aanvang, maar dan vingen we goed op.
  Na 8' knappe diepe pas van Jaimy naar Quinten en Quinten tikt door naar Lennert, die alleen voor de doelman komt maar helaas besluit Lennert naast.
  Na 20' krijgt Lode Vervoort de bal en word zeer hard onderuit gehaald en krijgt de speler van Antwerp terecht geel, vanaf dan was de trainer helemaal gepikeerd tegen ons en de scheidsrechter, maar helaas de jonge scheidsrechter luisterde teveel volgens ons naar hem. Vrije trap goed getrapt, valt pal ter hoogte van het penalty punt, maar niemand die kon afwerken.
  30' doorsteek pas van Stef naar Quinten, Quinten legt de bal terug op de opkomende Stef, maar de pas was te kort.
  31' vrije trap van Antwerp word prachtig uit het doel geseeft door Stijn Vermeiren.
  35' gaat Thomas door op links maar trap de bal recht op doel in de handen van de doelman, tot op heden hadden we al wat kansen gehad, maar nog geen enkele benut, vanachter uit was Nick, Joren, Kobe en Jaimy ook zeer sterk bezig.
  38' bal word in de baklijn gedropt door een speler van Antwerp, en in een geharrewar scoort Antwerp de 1-0, vlak voor rust een opdoffer.
  Onder de rust in de kleedkamer, heb ik men spelers terug moet ingesproken en gezegd dat we moesten blijven spelen zoals we bezig waren dat was zeer goed alleen dat doelpunt ontbrak.
  48' mooi schot van Quinten valt op de lat.
  56' nogmaals snelle tegenaanval en 2-0 voor Antwerp, OEI OEI .
  4 minuten later op de 60 ste minuut , kijken Stijn Voeten en Daan Adriaensen naar elkaar van wie gaat er achter, en daarbij word een fout gemaakt aan de baklijn , vrije trap Antwerp, ze droppen hem in de baklijn slecht verdedigd en helaas 3-0 , ik dacht het is voorbij, maar nee hoor, men mannen hadden nog de kracht om op de 65 ste minuut tegen te prikken met een mooie solo van Stef en trap in 3-1 binnen.
  De hoop was er terug want nog geen minuut later een voorzet van Thomas en Lode Vervoort komt net te laat.
  73' Stef probeert het nogmaals en 3-2., maar we bleven drukken maar konden niet meer scoren, spijtig want we hadden een punt dik verdiend.

  Maar ja, volgende week thuis tegen Merksem Noord die staan op de 5de plaats.

  Eindstand 3-2

  Kern: Vermeiren Stijn, Vervecken Jaimy, Van Den Kinschot Joren, Vermeiren Nick, Vervoort Lode,  Jochems Stef, Bevers Robin, Wuyts Thomas, Van Dijck Lennert, De Keyser Quinten, Adriaensen Daan, Debeer Robbe en Voeten Stijn.

  Categorie:Wedstrijden
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeugdcup
  De loting van de jeugdcup van het Nieuwsblad is getrokken.

  We spelen meteen de halve finale tegen Lentezon.

  Heen: 13/03/2013
           Zwarte Leeuw - Lentezon
           Begin: 18.00u.
           Info volgt.

  Terug: 17/04/2013
             Lentezon - Zwarte Leeuw
             Begin: 19.00u.
             Info volgt.

  De ploeg die doorgaat speelt de finale in 't Kuipke van KVC Westerlo.

  We gaan ervoor!!!

  Categorie:Informatie
  05-01-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R. Antwerp F.C. - KFC Zwarte Leeuw
  Zondag 6 januari 2013 staat de eerste wedstrijd na de winterstop op het programma. Op en tegen R.A.F.C. We hebben deze week heel stevig en hard getraind en zijn zeer gemotiveerd om deze wedstrijd aan te gaan.

  Informatie: R. Antwerp F.C. - KFC Zwarte Leeuw
  Begin: 09.30u
  Vertrek: 07.45u
  Locatie: Bredabaan 89A
  Plataandreef
  2930 Brasschaat

  Kern: Vermeiren Stijn, Bevers Robin, Jochems Stef, Van Dijck Lennert, VD Kinschot Joren, Vervoort Lode, Vervecken Jaimy, Wuyts Thomas, Debeer Robbe, Voeten Stijn, Adriaensen Daan, Dekeyser Quinten, Jochems Kobe, Vermeiren Nick.

  Categorie:Informatie wedstrijden
  29-12-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukwens

  Beste spelers, ouders, supporters, ...
  fijne feestdagen en een gelukkig 2013.


  Categorie:Informatie
  14-12-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag KFCO Wilrijk - KFC Zwarte Leeuw 5-1

  Beginnen niet goed aan de wedstrijd en dat merken we al met een snel tegendoelpunt maar hoe dan nog. Lode St. speelt de bal terug op Stijn Vermeiren en in plaats van op de bal te trappen, trapt Stijn er naast. 1-0. We werden meteen op achtervolging gezet. En dat proberen we ook. Want na 11 minuten is Steff er met zijn eerste kans maar de bal gaat op de paal. In de 14de minuut knappe hoekschop Quinten en Robin zet er zijn hoofd tegen maar weet niet te scoren. In de 20ste minuut probeert Lode V. zijn kans maar ook hij krijgt de bal niet in doel. In de 28ste minuut maakt Steff en solo en komt zo met de bal in het backschopgebied maar weet niet te scoren. En wat bij ons niet lukte, lukt bij Wilrijk wel. In de 33ste minuut ziet een speler van Wilrijk dat Stijn Vermeiren ver uit zijn doel staat en lopt de bal zo in doel. 2-0. In de 36ste minuut probeerd Thomas de schade te herstelen door op een voorzet van Lode V. te trappen maar de doelman houd zijn netten schoon. Het lijkt er stilletjes aan op dat het onze zondag niet was. Tijdens de rust hebben we onze gedachten op nul gezet en wisten we dat we niet zomaar konden winnen dus moesten we hard spelen. En dat proberen we ook want in de 4de minuut van de eerste helft grijpt Robbe zijn kans maar trapt te zacht op doel. En ja het was echt onze zondag niet want na 5 minuten stond het al 3-0 voor Wilrijk. Maar we lieten ons hoofd niet hangen en wouden er toch alles voordoen om een punt mee naar Rijkevorsel te nemen. En we doen het goed. Want na 6 minuten grijpt Robbe zijn kans maar de bal komt uiteindelijk in de voeten van Robin en die zet een speler of 3 knap opzij en weet ook nog netjes te scoren. 3-1. We kregen terug moed. En we bleven maar drukken want na 7 minuten gaat Quinten op doel en hij schiet maar de doelman trapt de bal weg en uit herneming grijpt Robbe zijn kans nog eens maar hij weet ook niet te scoren. In de 14de minuut knappe vrije trap Steff maar gaat niet in doel. In de 14de minuut knappe vrije trap Robin deze keer maar niemand staat bij doel om de bal in doel te werken. Na die kansen weet je dat je het niet lang meer kunt volhouden en dat was ook zo. In de 18de minuut knap genomen vrije trap van Wilrijk 4-1. In de 25ste minuut knappe voorzet van Lode V. maar Robbe mist de bal. In de 37ste minuut valt er een gat in de achterlijn waardoor en speler van wilrijk vrij de bal in doel kan werken. 5-1. Dat is ook meteen de eindstand.


  Categorie:Wedstrijden
  01-12-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KFCO Wilrijk - KFC Zwarte Leeuw
  Zondag 2 december 2012 staat de eerste wedstrijd van de terug ronde op het programma.

  Informatie wedstrijd: KFCO Wilrijk - KFC Zwarte Leeuw
  Begin: 11.00u.
  Vertrek: 9.00u.
  KFCO Wilrijk
  Universiteitsplein 5
  2610 Wilrijk

  Heenwedstrijd: 1-1

  Kern: Vermeiren Stijn, VD Kinschot Joren, Vervecken Jaimy, Jochems Kobe, Vermeiren Nick, Bevers Robin, Jochems Stef, Wuyts Thomas, Vervoort Lode, De Keyser Quinten, Debeer Robbe, Stoffels Lode, Voeten Stijn.

  Categorie:Informatie wedstrijden
  27-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag heenronde
  Stand:
  # Ploeg GW W V G +/- PTN
  1 Ternesse 10 9 0 1 53-10 28
  2 St.-Job 10 7 1 2 46-12 23
  3 Antwerp 10 7 3 0 34-12 21
  4 'sGravenw. 10 6 3 1 41-19 19
  5 KFCO Wilrijk 10 5 3 2 16-13 17
  6 Merksem-Antw.Noord 10 5 4 1 30-16 16
  7 Zwarte Leeuw 10 4 3 3 33-18 15
  8 Mariaburg 10 3 6 1 11-46 10
  9 Antonia 10 1 7 2 13-25 5
  10 Olympic 10 1 8 1 9-46 4
  11 St.-Lenaarts 10 0 10 0 3-72 0

  Plaats: 7
  Doelpunten: 33
  Doelpunten tegen: 18

  Categorie:Klassement
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Sint-Lenaarts - Zwarte Leeuw 0-6
  Zondag stond er de laatste wedstrijd van de heenronde op het programma. Het weer om te voetballen viel wel tegen door de hevige wind waardoor het spel soms minder was.

  Ziehier het verslag:

  We beginnen zoals altijd goed aan de wedstrijd en na 5 minuten is Robbe er met de 0-1. In de 10de minuut hoekschop Seppe maar niemand kan er zijn hoofd tegen zetten. In de 12de minuut grijpt Seppe zijn kans en gaat alleen op doel af maar de doelman kan de bal stoppen. In de 18de minuut grijpt Stef zijn kans en weet ook te scoren 0-2. In de 20ste minuut krijgt Lode V. zijn kans maar de bal gaat over. In de 31ste minuut trapt Thomas op doel maar opnieuw kan de doelman de bal stoppen. 32ste minuut grijpt Seppe zijn kans en werkt de bal netjes in doel. 0-3. In de 37ste minuut trapt Stef op doel en de bal beland via het blok in de voeten van Robin die terug past naar Stef maar ze krijgen de bal niet in doel. In de 2de minuut van de 2de helft trapt Stijn Vermeiren de bal weg maar door de hevige wind gaat de bal bijna terug in eigen doel. In de 8ste minuut grijpt Robin zijn kans en werkt beheerst af 0-4. In de 14de minuut grijpt ook Quinten zijn kans en hij weet ook te scoren 0-5. In de 17de minuut gaat Stef op doel maar mist zijn kans. In de 34ste minuut grijpt Seppe nog eens zijn kans en werkt weer beheerst af. 0-6. Dat is ook meteen de eindstand na een lastige wedstrijd door de hevige wind.

  Eindstand Sint Lenaarts - Zwarte Leeuw 0-6.

  Kern: Vermeiren Stijn, VD Kinschot Joren, De Keyser Quinten, Vervecken Jaimy, Voeten Stijn, Wuyts Thomas, Bevers Robin, Jochems Stef, Vervoort Lode, Wens Seppe, Debeer Robbe, Vermeiren Nick, Fransen Olivier, Adriaensen Daan.

  Categorie:Wedstrijden
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Zwarte Leeuw - Sint Job

  We beginnen heel goed aan de wedstrijd want nog geen minuut gespeeld en Sam schiet mooi op doel. 1-0. Zo blijven we goed voetballen en na 4 minuten probeerd Robin met een schot maar de bal gaat naast. In de 11 minuut speelt Sam, Seppe aan en die zet de bal voor op doel maar niet die er zijn hoofd of voet tegen kan zetten. 12 minuut probeerd Seppe weer een assist te geven en nu via een hoekschop en nu kan er Robin zijn voet tegen zetten maar de bal gaat niet in doel. In de 19de minuut grijpt Stef zijn kans maar de doelman kan de bal pakken. In de 24ste minuut probeerd Robin het nog eens maar nu gaat de bal ook weer naast. Dan probeerd Robin het nog maar eens maar nu via een vrije trap maar nu ook gaat de bal niet in doel. In de 35ste minuut hoekschop Seppe en weer kan Robin er zijn hoofd tegen zetten maar weer gaat de bal niet in doel. In de 38ste minuut geeft Sam de bal voor maar Ruben mist zijn kans op de 2-0. Na al die kansen krijg je met het voetbal het deksel op de neus en dat is ook nu het geval. In de 4de minuut van de extra tijd van de eerste helft is Sint Job daar met de 1-1. In de 2de helft nemen ook wij weer als eerste het spel in handen en maken we de eerste kans maar nu in de 6de minuut. Voorzet van Lode V. en Ruben werkt beheerst af. 2-1. En dan laten we Sint Job in de match komen en begin zij het spel te maken en in de 18de minuut brengen zij de stand weer op gelijke hoogte. 2-2. In de 25ste minuu Sam brengt de bal nog eens voor doel maar niemand kan afwerken. In de 29ste minuut komt de bal voor doel en Stef kan er zijn hoofd tegen zetten maar de doelman heeft de bal. In de 30ste minuut slechte communicatie van de verdediging waardoor Stijn Vermeiren de bal net van de lijn houd maar Nick die met veel snelheid af en zo de bal spijtig genoeg in eigen doel beland. 2-3. In de laatste minuut grijpt Lode V. zijn kans maar de bal gaat weer niet in doel. In de 2de minuut van de extra tijd brengt Sint Job nog een keer door en het was raak. 2-4. Dan probeerd Thomas nog in de allerlaatste minuut maar hij schiet de bal over doel.

  Eindstand Zwarte Leeuw - Sint Job 2-4.

  Kern: Vermeiren Stijn, VD Kinschot Joren, Vervecken Jaimy, Bevers Robin, Vermeiren Nick, Wuyts Thomas, Jochems Stef, Vervoort Lode, Van Beurden Sam, De Keyser Quinten, Wens Seppe, Van Dijck Lennert, Adriaensen Daan, Cuyvers Ruben, Lauryssen Laurens.


  Categorie:Wedstrijden
  15-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spelers foto's
  Adriaensen Daan  Bevers Robin  Brosens Gilles  Cuyvers Ruben  De Keyser Quinten  Debeer Robbe  Fransen Olivier  Jochems Kobe  Jochems Stef  Vervecken Jaimy  Stoffels Lode  Van Beurden Sam   Van Dijck Lennert  VD Kinschot Joren  Vermeiren Nick  Vermeiren Stijn  Vervoort Lode  Voeten Stijn  Wens Seppe  Wuyts Thomas

  Categorie:Ploegfoto + spelers foto's
  12-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Mariaburg - Zwarte Leeuw 1- 9
  Na de knappe prestaties tegen Ternesse hebben we heel goed getraind en waren we klaar om terug naar boven te klimmen in het klassement. Zondag moesten we tegen Mariaburg. De ploeg stond voor begin 1 punt boven ons. Zien ofdat ze dat kunnen uitbouwen of dat we erover gaan.

  Ziehier het doelpuntrijke verslag:

  Na 10 seconden zit Quinten goed te jagen en krijgt zo de bal in zijn voeten en schiet op doel maar de doelman duwt de bal buiten. Dat is meteen een goed begin. Na 2 minuten krijgt Thomas de bal en maakt mooi af. 0-1. Na 7 minuten grijpt ook Lode Vervoort zijn kans met een knap afstand schot maar de bal gaat net over. In de 13de minuut begint Sam zijn kunsten te laten zien en dolt zo met de achterlijn van Mariaburg en weet ook te scoren 0-2. Na een kwartier spelen probeerd Lode Vervoort het weer van afstand en nu was het wel raak. Een knap schot beland lekker in de winkelhaak. 0-3. In de 20ste minuut probeerd Sam het weer en ja het lukt hem ook weer te scoren 0-4. In de 27ste minuut gaat Lode Vervoort op doel af maar de doelman pakt de bal. In de 31ste minuut probeerd Sam het deze keer met een knappe volley en de bal beland keurig in doel. 0-5. De forfait cijfers staan na een halfuur al op het scorenbord. Na 34 minuten vrije trap Seppe en Robin kopt de bal mooi in doel. 0-6. Dat is ook meteen de ruststand. In de 2de helft beginnen we ook goed aan de wedstrijd en laten we de bal mooi van voet naar voet gaan en na 49 minuten grijpt Robbe zijn kans maar de doelman heeft hem. Nog geen minuut grijpt Lennert zijn kans en hij maakt het ook af. 0-7. In de 53ste minuut probeerd Lennert het weer maar nu kan de doelman hem tegenhouden. In de 54ste minuut grijpt ook Robbe zijn kans en scoort ook 0-8. In de 58ste minuut is Mariaburg er met de eerreder. Door een voorzet die Stijn Vermeiren in het doel slaagt. 1-8. In de 60ste minuut knappe hoekschop van Seppe en Stef werkt knap af 1-9. Dat is ook meteen de eindstand. We hebben mooie voetbal gespeeld en hebben de bal het werk laten doen. We hebben de bal mooi van voet naar voet gaan.

  Eindstand Mariaburg - Zwarte Leeuw 1-9

  Categorie:Wedstrijden


  Foto


  Links
 • Zwarte Leeuw
 • Belgische voetbal bond
 • Provinciale Knapen Zwarte Leeuw
 • Provinciale PréMiniemen Zwarte Leeuw
 • Stand en uitslaggen onze reeks
 • Afgelastingen

 • Contact

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek
 • Seizoen!

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!