Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afsluiten seizoen 2010-2011
    Ik bedank jullie van harte voor het voorbije seizoen, ik veronderstel ook in naam van Wilfried, en in het bijzonder voor de kleine attentie die wij mochten ontvangen na de laatste competitiewedstrijd tegen Izegem.

Het ga jullie goed in juliie verdere voetbalcarrière en we zullen elkaar nog ooit wel eens ontmoeten

30-04-2011 om 20:55 geschreven door Koen Christiaens

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    28-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi DE PANNE, zaterdag 30-04-2011
    Allen, die zich beschikbaar hadden gemeld, aanwezig op 30 april in clubuitrusting om 8h15 in DE PANNE, eerste wedstrijd vangt aan om 09h00.
    Ter info, er vertrekt om 8h00 een shuttle in Oostduinkerke, met medewerking van Peter Mouton.

28-04-2011 om 20:15 geschreven door Koen Christiaens

14-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selectie wedstrijd 16-04, tegen FC IZEGEM
    Aanwezig om 14H in de kleedkamers in Oostduinkerke in training van club en clubpolo :
    Arnauld,Thibault,Mathias,Jordy,Thys,Dean,Jensi,Aaron,Dries,Rien,Mathias,Dwight,Diego

14-04-2011 om 18:47 geschreven door Koen Christiaens

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Play-off II Cercle-Brugge - St-Truiden
    Op zaterdag 7 mei om 20.00 u speelt Cercle Brugge KSV tegen Sint-Truidense VV in Play-off II.

Ik heb een uitnodiging gekregen waarbij we de wedstrijd kunnen bijwonen tegen een gunsttarief van € 3,00.

De inschrijving moet ik ten laatste doorgeven op donderdag 28 april.

Teams die geïnteresseerd zijn om hiervan te genieten kunnen dit doorgeven.

Bij voldoende interesse zal ik kijken of er een autocar kan ingezet worden.

mvg,
    Peter Bincquet,
    Administratief coördinator Jeugdsamenwerking
    E-mail : peterbincquet@telenet.be

14-04-2011 om 18:44 geschreven door Koen Christiaens

10-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendenwedstrijd woensdag 20 april
    Ik heb deze middag de vraag gekregen of we op woensdag 20 april een vriendenwedstrijd kunnen spelen tegen de U16 van JONG ZULTE om 18H30.
    Graag even checken of dit voor jullie mogelijk is op die dag en op dat uur, en mij op maandag 11 april mij doorgeven wie kan spelen. Dan informeer ik of we kleedkamer en een veld ter onzer beschikking hebben om die avond te spelen in Oostduinkerke.

10-04-2011 om 21:14 geschreven door Koen Christiaens

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag U 16 wedstrijd Poperinge, auteur Wilfried Schoolaert

POPERINGE – KVV COXYDE 0-4

Tijdens de eerste 20 minuten zien we alleen maar middenveld voetbal op een hard veld, met enkele kleine kansjes voor Koksijde.

Halfweg de eerste helft kan Aaron voorzetten doch Dries kopt naast. Een minuut later kan Arnauld voorzetten, Dries kopt nu over. Een minuut voor rust kan Aaron alleen op doel afgaan maar besluit naast. Net toen iedereen aan een gelijkspel dacht kan Dries dan toch de verdiende 0-1 scoren, op aangeven van Aaron.

In de tweede helft zien we eindelijk een beter Koksijde. In de 4de minuut kan Dries alleen doorgaan,bal te ver van de voet en weg kans. In de zevende minuut  kan Poperinge  toch een keer dreigen maar Diego pakt gemakkelijk. In de tiende minuut mag Dwight een hoekschop nemen en kan Aaron de 0-2 binnenkoppen. Twee minuten later kan Dean voorzetten en Pepijn kan de 0-3 binnentrappen. 15de minuut dan schiet Dries onbegrijpelijk over. Halfweg de tweede helft gaat Aaron door op rechts zet voor en Rien kan de 0-4 binnentrappen. Tijdens de laatste 20 minuten zien we Koksijde nog enkele kleine kansjes krijgen maar de 0-4 blijft op het scorebord staan.

10-04-2011 om 20:56 geschreven door Koen Christiaens

07-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selectie wedstrijd 09-04-2011
    Volgende spelers verzamelen in Oostduinkerke waar de bus vertrekt om 13H15 voor de verplaatsing naar Poperinge

Diego Cambier,Dwight Debacker,Aaron Decock,Thys Hatse,Rien Hillewaere,Keanu Jonckheere,Arnauld Kalissa,Mathias Mouton,Dean Schiettecatte,Jordi Schoolaert,Pepijn Vandebotermet,Dries Van den Broucke,Mathias Rammeloo,Jensi Callewaert

07-04-2011 om 20:35 geschreven door Koen Christiaens

03-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag KVVC-SK Ronse, auteur Wilfried Schoolaert

NATU16

KVV COXYDE-SK RONSE 4-3.

Na een  aarzelend begin kregen onze jongens in de 4de minuut een eerste kans Dwight kan voorzetten maar de kopbal van Aaron gaat naast. Drie minuten later is het dan toch raak : Dwight mag een hoekschop nemen en Dean kopt de 1-0 tegen de netten. Iedereen denkt nu een beter Koksijde te zien, maar na balverlies in het middenveld kan Ronse gelijk maken. Halfweg de eerste helft op hoekschop komt Ronse zelfs voor : Jordy kopt ongelukkig de bal in eigen doel. Vijf minuten later kan Dries op hoekschop de gelijkmaker binnen koppen, 28ste minuut 2-2. Nu zien we een beter Koksijde, 10minuten voor de rust kan Pepijn doorgaan op rechts en Dwight scoort de 3-2.

Net voor rust kan Ronse nog eens dreigen maar Jordy redt,  rust 3-2. In de zevende minuut van de tweede helft mag Jordy een vrije nemen maar zijn schot spat uiteen op de deklat. Tiende minuut, voorzet Jordy maar Pepijn mist. Na een kwartier spelen in de tweede helft krijgt Ronse een reuze kans, na balverlies van Arnauld, maar het schot belandt op de paal en buiten. Halfweg de tweede helft zien we eindelijk een goeie aanval van Koksijde Dries zet prachtig voor en Rien zet met een mooie aktie Koksijde 4-2 voor. Vier minuten later tegenaanval Ronse en Diego is een derde keer verslagen 4-3.

Koksijde blijft met kansen morsen maar de stand verandert niet meer eindstand Koksijde- Ronse 4-3.

Volgende week spelen onze jongens op verplaatsing in Poperinge  om 15.00 uur.

03-04-2011 om 20:04 geschreven door Koen Christiaens

31-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag wedstrijd op Olsa Brakel, auteur Wilfried Scoolaert

NAT U16

OLSA BRAKEL - KVV COXYDE 0-1

In het begin van de partij waren onze jongens de betere. In de 5de minuut mag Pepijn alleen doorgaan maar besluit op de keeper. Nog in dezelfde minuut mag Rien een hoekschop nemen maar Aaron besluit op de keeper. Twee minuten later kan Jordy voorzetten maar Dwight mist de bal en Aaron kan niet besluiten. In de 30ste minuut kan Olsa Brakel een eerste keer dreigen maar Diego redt subliem. Vanaf nu is Brakel de betere ploeg. Toch kan Koksijde nog een tweetal keer dreigen, maar Thijs besluit eerst naast en Aaron ziet zijn schot over gaan.  Rust 0-0.

Olsa is in de tweede helft harder gaan spelen, in de vijfde minuut kan Jordy de bal net voor de lijn weghalen. Een minuut later dan hoekschop Brakel op de paal en buiten. In de 17de minuut dan redt Diego in eerste instantie en kan Jordy de bal wegwerken voor doel. Halfweg de tweede helft zien we weer een beter Koksijde, en in de 19de minuut kan Jensi voorzetten maar Rien besluit op de keeper. Een minuut later schot Aaron maar net naast. 8 minuten voor tijd kan Aaron dan toch de 0-1 tegen de netten prikken. Enkele minuten voor tijd krijgt Mathias nog een duidelijke elleboogstoot maar de scheidsrechter laat begaan. Hier was rood zeker terecht geweest. Wat Olsa Brakel nog probeert, de 0-1 bleef op het scorebord staan. Zaterdag 2 april spelen onze nat u16  om 10.30 uur thuis tegen Ronse op het veld van KVV Oostduinkerke.

31-03-2011 om 21:20 geschreven door Koen Christiaens

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selectie wedstrijd 2 april tegen Sk Ronse om 10H30

Aanwezig in de kleedkamer, campus Oostduinkerke om 9h30 in clubtraining en clubpolo

31-03-2011 om 21:17 geschreven door Koen Christiaens