Bekijk resultaat

nationale u12 SK Eernegem
officiële website van de nationale U12 van SK Eernegem
05-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ske sluit heenronde af met een 3-2 overwinning
SKE - Ieper 3-2
Voor de laatste wedstrijd van 2011 kwam Ieper op bezoek. Ze stonden achter ons geklasseerd maar hadden enkele eigenaardige uitslagen neergezet, zowel positief als negatief. Beide ploegen begonnen slordig aan de wedstrijd, toch werden enkele kleine kansen gecreerd aan beide kanten. Eernegem kwam niet in hun spel: weinig beweging, slordige passen en geen duelkracht. Daardoor kon Ieper na verloop de bovenhand nemen, na een kwartier kwamen ze dan ook verdient, zonder ook super te spelen, 0-1 voor. Een ver uitgekomen Jasper werd gelobd en de bal verdween tegen de netten. Eernegem wakker geschud denk je dan? Integendeel het ging van kwaad naar erger. Jasper kon een vrije trap niet klemmen en Ieper kon met 0-2 de rust ingaan. Na wat peptalk en een mannetje meer vooraan hoopten we het tij te doen keren. In het begin resulteerde dit nog niet echt maar na een tiental minuten konden we veel meer druk zetten en speelden de verdedigers van Ieper niet meer in een zetel zoals de eerste helft. Toen Ruben wou afdrukken werd hij in de rug geduwd, de logische strafschop werd omgezet door Thibault. 5 minuten later kregen we een fout tegen de zijlijn op de helft van Ieper. Een iets tekorte vrije trap van Tiyani viel juist in de 16 meter,de bal werd in een retro genomen door Andreas. De bal ging enig mooi over de keeper binnen, 2-2. Een stunt leek in de maak. 5 minuten voor tijd ontstond er een geharrewar voor het Ieperse doel. Gil en Thibault konden bijna beurtelings de bezoekersgoalie aan het werk zetten. Tot Gil de bal toch voorbij de keeper kreeg en de bal via een Ieperse verdediger in doel verdween. 3-2! We konden Ieper erna van ons doel houden en de 3 punter was binnen. Na een zwakke 1ste helft werd op karakter toch nog de zege binnengehaald. Een onverhoopte 18 op 21 in de thuiswedstrijden was een feit. Het voetbal was de laatste 2 wedstrijden minder, vorige week hadden we een excuus omdat de tegenstander niet wou meevoetballen maar deze week niet. Iedereen een goed eindejaar en in 2012 gaan we terug keihard werken. Proficiat met de heenronde!

05-12-2011 om 11:59 geschreven door webmaster

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
16-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Klik op de afbeelding om de link te volgen WE ZIJN GOE BEZIG , BOYS!

16-11-2011 om 20:43 geschreven door webmaster

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SKE - Koksijde 2-1
Terug een belangerijke wedstrijd om onze mooie plaats te behouden in het klassement. Eernegem begon terug sterk aan de wedstrijd, na enkele minuten onstond er een geharrewar voor het doel van Koksijde. Na enkele pogingen werd het leer dan toch tegen de netten geduwd door Junior. Toch was het opletten voor hun 9 die Jasper omspeelde, gelukkig voor Eernegem was hij te ver uitgeweken om de bal nog voor te krijgen. Onze beste kans van de wedstrijd kwam er nadat Tiyani, Ruben diep stuurde. Hij kon alleen op doel afgaan, iedereen dacht al aan de 2-0 maar Ruben was niet koelbloedig genoeg. 2de helft probeerde Koksijde maar echt uitgespeelde kansen kwamen er niet. Onder meer door terug een uitstekend  acterende Andreas en Gillian. We kregen wel mogelijkheden maar de laatste pass was meestal niet goed. Het was wachten tot 10 minuten voor tijd toen een voorzet betwist werd door een koksijdse verdediger met de hand weliswaar. Tiyani nam de taak voor zich, 2-0. Wedstrijd gespeeld denk je dan maar na een afgeweken bal werd een te vermijden aansluitingstreffer gescoord. Nog 7 minuten stand houden. Gelukkig kwamen er niet direct uitgespeelde kansen meer van de bezoekers en konden we de 3 punten thuis houden. Een deugddoende overwinning tegen een stevige tegenstander. In het klassement staan we nu alleen 5de. Weliswaar met een ruime achterstand op de top 3 maar anderzijds met een mooie voorsprong op plaats 8. Volgende week héél moeilijk verplaatsing op Sint Niklaas.

16-11-2011 om 20:26 geschreven door webmaster

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
06-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 op 9
05/11/2011
 Zele - SK Eernegem 2-7

Op deze speeldag gingen we op bezoek naar de rode lantaarn. We begonnen niet goed aan de wedstrijd, onze centrale driehoek verloor veel duels en kon de bal niet in eigen rangen houden. Zele kwam dan ook logisch op voorsprong , Jasper verkeek zich op een hoge bal en de lokale spits kon binnenkoppen. 5 minuten later werd het zelf 2-0 toen Jasper een vrije trap , niet perfect getrapt maar wel hoog, niet kon keren. Enkele verschuivingen werden gedaan en met Ruben op links kwam er meer dreiging. Jary zorgde voor enkele goede voorzetten Ruben kon daar één van verzilveren ,1-2. Nog voor de rust kwamen we op 2-2 via Tiyani. In een geharrewar voor doel kon hij de bal hard binnenschieten. Na de rust was het spel ook niet 100 procent maar we waren wel scherper in duels. Met een gelukje kon Tiyani vanop ruime afstand de bal over de keeper lobben , die zich serieus verkeek, 3-2. Ruben kon zich vele keren op links doorzetten. Hij kon tweemaal alleen op de keeper afgaan en maakte het tweemaal enig mooi af. Bij één van z'n rushes kon hij de bal mooi afleggen voor Jary die de bal enkel moest binnenleggen. Tussendoor had Kenzo ook z'n doelpuntje meegenomen, vanop de rechterflank kwam hij naar binnen en werkte knap af met links. Eindstand 2-7

06-11-2011 om 16:26 geschreven door webmaster

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
18-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.0 op 6 :-(
Eernegem moet de voeling met de top lossen.  2 nederlagen op rij op Gent Zeehaven en thuis tegen Racing Waregem konden geen puntenwinst opleveren.

Op 8 oktober gingen we op bezoek bij Gent Zeehaven, die juist onder ons stond in het klassement. Door de afwezigheid van Andreas moest de verdediging herschikt worden. We gaven in de eerste helft enkele kansen weg en Gent scoorde zowat aan 100%. Ze kwamen maarliefst 3-0 voor, SKE kon weinig forceren. Gelukkig konden we net voor de rust door een frommel doelpunt, owngoal?, op 3-1 komen. Maar ook in de 2de helft konden we nooit in ons spel komen van de voorbij matchen. Einduitslag 5-1

Op 15 oktober kwam de leider op bezoek, Racing Waregem. Een stevig geheel waar we weinig kansen konden tegen creëeren. Zij scoorden in de eerste helft hun enigste kans 0-1. SKE zocht maar vond geen openingen in de 2de helft ook met een mannetje meer voorin. Wie niet scoort krijgt het deksel op de neus zegt men in het voetbalwereldje. Racing Waregem kon nog 2 maal scoren op counter. Goede inzet, iets te weinig creativiteit om de stugge verdediging van de bezoekers te ontwrichten. Einduitslag 0-3

Nu zaterdag naar Varsenare, hopelijk kunnen we daar nog eens de 3 punten meenemen naar huis.

18-10-2011 om 22:15 geschreven door webmaster

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)

02-10-2011 om 22:11 geschreven door webmaster

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SKE wint nu ook tegen Temse

Voor de 5 de speeldag kwam Temse op bezoek. Zij hadden slechts 3 punten, maar hadden al enkele wedstrijden nipt verloren. SK Eernegem probeerde in de beginfase druk naar voor te zetten. Maar er was te weinig creativiteit (te veel diepe ballen) en ook een stugge verdediging van Temse die in de 1ste helft weinig kansen weggaf. De beste kans was voor Jonas, die als gelegenheids spits mocht opdraven, zijn schot thv de penaltystip werd gekeerd door de bezoekersgoalie. Temse probeerde wel maar kon geen enkele kans bijeen voetballen. In de 2de helft konden we meer in het spel komen onder leiding van een sterk spelende driehoek Corneel-Ruben-Thibault. In de 35ste minuut kwam Junior oog in oog met de keeper, die hij knap omspeelde voor een leegdoel werd z'n actie onbegrijpelijk afgefloten voor een voorafgaande fout van een verdediger van Temse ipv dat er balvoordeel werd gegeven. Eernegem bleef kansen bijeen voetballen maar een schot van Ruben strandde op de paal. Junior mistte onbegrijpelijk een opgelegde kans. Oog in oog met de keeper besloot hij naast. Gerechtigheid geschiedde toen Corneel een afvallende bal vanop 20 meter staalhard in de verste hoek schoot, 1-0. Temse kwam na de openingstreffer ook eens opduiken voor ons doel maar hun spits besloot voorlangs. Enkele minuten later kon Gaittan van iets over de middenlijn alleen op doel vertrekken na een snelle counter. Gaittan kon de bal enig mooi voorbij de keeper trappen die ver uit z'n doel was gekomen, 2-0!

Een goede 2de helft na een mindere 1ste helft. Pluim aan onze verdediging (Andreas, Lennert, Ronan, Jarne, Thybris en Jonas) die de nul kon houden en weinig doelkansen weggaf!Met een 12 op 15 staan we toch wel mooi bovenaan het klassement, hopelijk kunnen we in de komende weken ook punten sprokkelen in een moeilijk drieluik Gent - Zeehaven, Waregem en Varsenare.

02-10-2011 om 22:01 geschreven door webmaster

28-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslagen speeldag 4

28-09-2011 om 15:12 geschreven door webmaster

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diksmuide - Eernegem 3-8, Bijzondere winnen 19-0!
Voor de 4de wedstrijd moesten we op bezoek bij Diksmuide. Nieuwe ploeg in de reeks die 3 punten had gesprokkeld in de vorige wedstrijden. We begonnen net als vorige week terug sterk aan de wedstrijd, na 3 min kon Thibault alleen op doel en legde de bal beheerst naast de keeper in het doel. Nog geen minuut later werd Junior diep gestuurd en die omspeelde mooi de thuisgoalie, 0-2. Rond de 10de minuut probeerde Ruben de keeper te lobben dat lukte half en gaittan verlengde de bal in doel, 0-3. Eernegem was niet te stoppen in eerste helft, Ruben en Corneel zorgen voor de 0-5 ruststand. 5 verschillende doelpuntenmakers bij SKE! In de 2de helft kwam het te verwachten concentratieverlies we kregen 3 doelpunten te slikken waaronder 2 penalty's en een ongelukkige tussenkomst van Andreas. Gelukkig scoorden tussendoor Ruben met een heerlijke vrije trap en Andreas die een rebound in doel kon rammen na een geharrewar voor het diksmuidse doel. Op het einde kon uitblinker Ruben nog de 3-8 eindcijfers vastleggen met een mooie rush op de rechterflank. Een goede wedstrijd waarin we vooral in de eerste helft de bovenhand hadden. Jammer van de 3 weggeef doelpunten die er eigenlijk niet mochten komen. Volgende week met dezelfde inzet dan kunnen we zeker terug puntjes oogsten!

De bijzondere u13 won tegen Eendracht Brugge met 19-0! Wat niet eens overdreven was. Proficiat!

28-09-2011 om 14:59 geschreven door webmaster