• 31/3/2010
  • 28/3/2010

wedstrijdverslagen
    12-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U10C-Kerksken: 4-0 (3-9-2010)
    U10-Kerksken:4-0

Het was onze eerste thuismatch én overwinning!Proficiat aan de spelers en trainer Danny G.!
    De toeschouwers zagen een mooie match ingedeeld in 4 keer 15 minuten.
    Het eerste doelpunt, gemaakt door Kobe, viel snel in het begin van de match na een assist van Thomas.
    In het tweede kwartier werd de 2-0 gescoord door Joachim.
    Quinten, onze keeper, had geen werk op te knappen in de eerste 30 minuten.
    Na de pauze werd Briek onze keeper en deze had enkele schitterende reddingen voor ons in petto.
    Dan kwam er het tweede doelpunt van Kobe:3-0.
    Quinten maakte er met een hard schot nog 4-0 van.
    Doe zo verder en veel succes tegen Dender.
    ter info:Sander,Milan en Jarne werden ingeschakeld bij de U11.

Spelers KSVS:Quinten,Briek,Simon Michiels, Simon DV,Thomas,Kobe,Niels,Andreas,Joachim,Lenn,Lukas
    Trainer: Danny G.
    Verslag : Els Vanderschueren

17-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17/04/2010
    U9G Sottegem - Gavere-AsperA: 6-4

11-04-2010
    zat: Bonanza-U9G KVS: 8-8
    zondag: Sint-Denijs-U9F KVS: 4-6

31-03-2010

U9-Overboelaere: 2-1

Speelden voor onze ploeg: Briek Plasschaert, Milan Decleyre, Lukas De Saveur, Len Devriendt, Jarne Fosselle, Cobe Van den Meerschaut, Gregory Vanden houwe, Thomas Verheyen, Joachim De Forche en Sander Wijndaele

Een eerste match voor de U9 met 8 spelers op een groter veld. Onze jongens hebben een goede wedstrijd gespeeld tegen een sterke tegenstander.  Doelpunten van Len en Joachim. Proficiat aan alle spelers die aanwezig waren en aan de trainer voor jullie inzet. Het is een goede voorbereiding op volgend jaar waar we terug één ploeg gaan vormen.

28-03-2010
    U9 F - Nazareth-Eke: 3-3

21-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

20/3/2010

Moortsele - KSV SottegemU9G: 2-6

Speelden voor U9G: Briek Plasschaert, Milan Decleyre, Joachim De Forche, Lukas Van Den Abeele, Sander Wijnendaele en Len Devriendt

Trainer: Gerben

Moortsele begon goed aan de match maar na enkele kansen voor hen waren wij dan aan de beurt. Len kon alleen doorgaan op het doel maar de bal sprong te ver  van de voet. Ook Sander had een goede kans maar de keeper van Moortsele bracht redding voor zijn ploeg. Moortsele kwam verder opzetten en na een goede redding van Briek werd het 1-0 na balverlies in onze verdediging. Zoals steeds de laatste matchen lieten we het niet aan ons hart komen en gingen we er volop tegenaan om de achterstand goed te maken. Nadat de keeper van Moortsele opnieuw redding had gebracht op een schot van Lukas, was hij dan toch verslagen toen Lukas (1-1) opnieuw alleen voor hem opdook en beheerst afwerkte. Spijtig genoeg kwamen we kort daarna opnieuw op achterstand (2-1) toen de spits van Moortsele de bal over Briek kon lobben. Na nog enkele goede kansen kwamen we toch gelijk toen Joachim (2-2) alleen kon oprukken naar doel en met een hard schot in doel afwerkte. Net voor het affluiten van de eerste helft had Len nog een kans om ons op voorsprong te brengen maar hij had wat pech in de afwerking.

In het begin van de tweede helft kwamen we al vlug op 2-4 toen Lukas tweemaal kon scoren en zo zijn goede vorm bewees. Moortsele kwam dan nog eventjes wat beter in de wedstrijd maar zowel Sander, Milan als Briek leverden goed werk in de verdediging. Uiteindelijk werd het dan toch 2-5 toen Joachim opnieuw alleen doorging op de keeper en afwerkte. Milan die reeds wat geblesseerd aan de wedstrijd begon, viel dan uit met een blessure aan de dij. De anderen namen echter zijn werk over en onze voorsprong werd bijna nog groter toen Sander op voorzet van Len zijn bal maar net naast zag gaan. Moortsele kwam dan nog enkele keren op onze helft maar Briek bracht telkens goed redding. Op het einde van de wedstrijd kon Lukas (2-6) nog zijn vierde doelpuntje meepikken toen hij van op links beheerst de bal over de keeper werkte en zo voor ons de eindstand vastlegde. Nogmaals een goede wedstrijd van onze ploeg, proficiat jongens!

18-03-2010

U9f - WindekeA: 7-1

Verdiende overwinning van onze ploeg tegen een moeilijke tegenstander. Proficiat

08-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tornooien april en mei
    Volgende tornooien zijn voor onze ploeg voorzien

zaterdag 03 april FC Oordegem

zondag 18 april SK Munkzwalm (nog niet zeker)

zaterdag 01 mei KWIK Eine

zaterdag 08 mei School Mariagaard (Wetteren)

zondag 16 Mei VV Windeke

zaterag 29 mei Sluis

07-03-2010

6/3/2010

Melsen - KSV SottegemU9G: 2-10

Speelden voor U9G: Joachim De Forche, Jarne Fosselle, Milan Decleyre, Thomas Verheyen, Briek Plasschaert, Gregory Van Den Houwe en Lukas Van Den Abeele

Trainer: Gerdy Fosselle

In deze match kende KSV een zwak begin want al na één minuut was Briek kansloos maar zag de bal stuiten op de lat. Dit was nog maar het begin van een sterke periode van Melsen want al na 5 minuten  stond onze ploeg 2-0 achter doordat we de bal niet vlug genoeg ontzetten. Onze jongens wisten wat ze moesten doen, schakelden een versnelling hoger en toonden zo nog eens hun weerbaarheid. Lukas, die reeds lange tijd niet had meegespeeld, kwam onmiddellijk in beeld met een mooi schot op doel dat de keeper van Melsen kon redden. Bij de daaropvolgende hoekschop kon Gregory (2-1) de aansluitingstreffer maken. Onmiddellijk daarna gaf Gregory een mooie pas naar Thomas die maar net naast besloot. Niet getreurd echter, enkele minuten later kon Gregory  (2-2) ons op gelijke hoogte brengen na een mooie pas van Jarne. 5 minuutjes later kwamen we op voorsprong toen Gregory (2-3) opnieuw op voorzet van Jarne een zuivere hattrick scoorde. Melsen kwam op het einde van de tweede helft nog opzetten maar Milan stond als een rots in de verdediging waar niemand voorbij kwam. Joachim (2-4) bouwde onze voorsprong nog verder uit toen hij de bal van de keeper kon onderscheppen en koelbloedig afwerkte. Hiermee was de ruststand bereikt.

In tegenstelling tot de voorgaande matchen begonnen onze jongens scherp aan de wedstrijd en schoot Joachim maar net naast op een pas van Thomas. Melsen kende dan nog een opflakkering toen hun spits onze verdediging kon verschalken, gelukkig kon Joachim de bal nog op de lijn keren. Daarna was het enkel Zottegem die nog in beeld kwam. Nadat Lukas zijn schot nogmaals gestuit zag door de keeper kon Joachim (2-8) vier doelpunten op rij scoren (2X op pas van Jarne/ 1X op pas van Gregory / 1X nadat de verdediging niet kon ontzetten) en zo onze overwinning vastleggen. Tussendoor moest Briek nog een paar keer gepast tussenkomen maar deed dit telkens feilloos. Door een goed samenspel konden we onze voorsprong nog verder uitbouwen toen Thomas (2-9) de bal kon binnentikken. Milan rukte toen nog eens op en kon zo Jarne (2-10) vrijspelen die mooi over de keeper de bal in doel werkte. De match eindigde met een hard schot van Thomas maar de keeper van Melsen kon een grotere achterstand verhinderen. Hierna floot een goed fluitende scheidsrechter de match af. Proficiat jongens, een uitstekende wedstrijd waar we door goed samenspel een vroege achterstand konden wegwerken. Als we zo verder blijven spelen, zullen er ons weinig ploegen kunnen kloppen. Doe zo verder!

28-02-2010

28/2/2010

KSV SottegemU9F - Bottelaere : 12-7

Speelden voor U9F: Joachim De Forche, Jarne Fosselle, Milan Decleyre, Cobe Meerschaut Thomas Verheyen, Wout Van Der Meulen en Lukas De Saveur

Trainer: Anja Vandemoortel

Deze match kwam Wout Van Der Meulen (U9 nationaal)de spelertjes vervoegen wegens het afzeggen van een nieuwe kandidaatspeler voor Zottegem. Daar Briek niet aanwezig kon zijn speelden eerst Lukas en daarna Milan elk een helft in doel.

Bottelaere begon met een blitzstart en kwam al na één minuut op 0-1. Onze jongens waren gewaarschuwd en nadat met een tweede aanval van Botteaere de 0-2 vermeden was, schakelden ze een versnelling hoger. Joachim rukte op links op en gaf een voorzet aan Thomas (1-1) die perfect afwerkte. De ban was gebroken en nadat Thomas nog eens een bal op de paal schoot, ging een hard schot van Milan maar net over. We kwamen op voorsprong toen Jarne (2-1) alleen naar doel oprukte en de bal mooi naast de keeper plaatste. Bottelaere kwam dan iets beter in de wedstrijd maar Milan stond als een rots in de branding en kon hiermee elk gevaar de kop indrukken. Toen Thomas (3-1) een voorzet wou geven, zag hij tot zijn eigen verbazing dat de bal in doel ging. Ook Joachim (4-1) kon zijn goaltje meepikken toen hij alleen op doel afging en met een hard schot de bal binnenwerkte. Onze gelegenheidsspeler Wout (5-1) kon ook zijn bijdrage leveren in de tot nu toe goede eerste helft toen hij na een voorzet van Jarne met een onhoudbaar hard schot onze voorsprong kon uitbouwen. Thomas (6-1), die aan een goede wedstrijd bezig was kon zijn derde doelpuntje meepikken toen hij van kortbij de bal in doel werkte. Ook Wout (7-1) kon met opnieuw een hard schot zijn tweede doelpuntje maken. Cobe had nog pech toen hij na een goede actie op een uitstekende redding stuitte van de keeper van Bottelaere. Op het einde van de wedstrijd kon Bottelaere de pil wat verzachten toen ze de ruststand op 7-2 brachten ondanks nog een goede interventie van Lukas als keeper. Hiermee was de ruststand bereikt.

Opnieuw begon Bottelaere met een groot offensief wat resulteerde in twee doelpunten op twee minuten (7-4). Milan, die nu als keeper op speelde, kreeg vertrouwen toen hij met een goede redding de vijfde goal van Bottelaere kon vermijden. Onze jongens begrepen dat ze opneiuw met goed samenspel de ban moesten breken en hadden pech toen Cobe maar net naast besloot op een voorzet van Thomas. Uiteindelijk werd het dan toch 8-4 toen Lukas met een goed schot op voorzet van Thomas de bal kon binnenwerken. We waren opnieuw gelanceerd voor een goede tweede helft. Eerst kon Wout (9-4) op een vrije trap van Joachim de bal binnenwerken. Daarna kon Lukas (10-4) alleen oprukken naar doel hard binnenschieten. Hiermee bevestigde hij nogmaals zijn goede vorm van de laatste weken. Nadat de keeper de bal niet kon bijhouden kon Joachim (11-4) onze voorsprong nog verder uitbouwen. Uiteindelijk kon Bottelaere de stand op 11-5 brengen maar op het einde van de wedstrijd kon Cobe de eindstand op 12-5 brengen toen hij alleen oprukte naar doel en beheerst afwerkte. Door goed samenspel hebben we telkens het tij kunnen keren toen Bottelaere ons in het begin van iedere helft onder druk zette. Goed gespeeld, doe zo verder!!