Mijn favorieten
 • Homepage:
 • Tekenfilms
 • Leesboeken
 • Stripalbums
 • Comic Book verfilmingen
 • Aktie
 • Oorlog
 • Komedie
 • Drama & romantiek
 • Music
  Zoeken in blog

  Inhoud blog
 • Charlie's Angels; season 3. (1978 - 1979)
 • Fair trade; seizoen 1. (2020)
 • Relic hunter, season 1, volume 3. (1999)
 • Superman and Lois; season 1. (2021)
 • Hercules, the legendary journeys, season 1. (1995)
  Foto
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  TV-series op DVD / Blu-Ray
  Mijn verzameling series.
  04-02-2023
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie's Angels; season 3. (1978 - 1979)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen De meest glamoureuze detectives zijn terug in de spetterende derde seizoen. De dames zijn weer in topvorm en krijgen zelfs bezoek van een originele angel: Farrah Fawcett. Ook het derde seizoen staat weer bol van de spanning, humor, actie en sexy vrouwen. Maar er zijn ook veel bekende gastrollen, onder andere voor Dean Martin, Scatman Crothers, Stephen Collins, Jamie Lee Curtis en vele anderen.

  04-02-2023 om 16:58 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:C
  Tags:Jamie Lee Curtis, Cheryl Ladd, David Doyle, Kate Jackson, John Forsythe, Jaclyn Smith, Farrah Fawcett
  >> Reageer (0)
  14-01-2023
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fair trade; seizoen 1. (2020)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Walter Wilson en Robin de Rover zijn ooit met veel inzet en nobele idealen aan hun carrière bij de politie begonnen, maar zagen te dikwijls maandenlang intensief en gevaarlijk speurwerk verloren gaan door in hun ogen irrelevante procedure fouten, handigheidjes van dure advocaten en dubieuze beslissingen van wereldvreemde rechters. Ze zijn buiten de lijntjes beginnen te kleuren. Steeds meer en steeds vaker. Wilson en de Rover werden daardoor binnen het politiekorps ook letterlijk partners in crime. Ze tippen criminelen over op stapel staande politieacties en laten zich daarvoor stevig betalen. Wanneer Wilson na herhaaldelijke conflicten geschorst wordt bij de politie, zoekt hij nog meer toenadering tot het criminele milieu, maar hij is vanaf dan aangeschoten wild. Hij is niet langer nuttig, dus wordt het hoog tijd om hem de rekening te presenteren.

  14-01-2023 om 13:44 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:F
  Tags:Peter van den Begin, Kevin Janssens, Sven De Ridder, Ella June Henrard
  >> Reageer (0)
  23-12-2022
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Relic hunter, season 1, volume 3. (1999)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Op de verpakking van deze dvd staat de verkeerde info. Volgens de verpakking zouden de afleveringen de nummering 7, 8 en 9 dragen, maar dat blijkt niet waar te zijn.

  1.4. Flag day
  Larivee, California, 1846: Een man wordt neergeschoten in een vuurgevecht met de Mexicanen. 'Zeke!'schreeuwt zijn kameraad. 'Het vaandel..'fluistert Zeke en wijst naar de boven het fort wappernede vlag. Wanneer Zeke zijn laatste adem uitblaast, zweert de andere man dat hij er niets mee zal laten gebeuren. In Sydney's leslokaal wordt de les over de strijd om de doevernitiet van Califonië onderbroken door de wijsneus Marty die aan een stuk door over de slag van Larivee blijft spuien. Marty houdt vol dat de vlag op het fort intact is gebleven, omdat hij er jaren later een foto van had gezien in de saloon.
  1.12. The Emperor's bride:
  1000 jaar voor Christus begraaft de keizer van China zijn jong overleden vrouw. Om zijn liefde te tonen doet hij een waardevolle ketting om haar nek voordat de sarcofaag sluit. Wanneer grafrovers de sarcofaag stelen zweert de keizer niet te rusten tot zijn vrouw weer aan zijn zijde ligt. Sydney & Nigel gaan op zoek naar de ketting maar worden op hun tocht dwars gezeten door 2 andere Relic Hunters, Dalls & Reinhart die alleen op zoek zijn naar de ketting voor het geld en niets weten van de vloek die op de bezitter van de ketting rust.
  1.6. Diamond in the rough: 
  Fenway Park, Boston, 1946: In de finale staat Boston met 4-3 voor op St. Louis. De American League MVP, Ted Williams, stapt naar de plaat. Hij geeft de bal een knal, maar een briljante vangbal door veldspeler Jimmy Jonesbord en de Red Sox verliezen de serie, maar in de mèlèè die daarop volgt wordt de handschoen van Jonesbord gestolen. Terug in de jungle in de huidige tijd waar Sydnee een telefoontje krijgt van de voorzitter van de universiteit die vraagt om de verdwenen honkbalhandschoen op te sporen voor een sterspeler die er een grote donatie aan de universiteit voor over heeft.

  23-12-2022 om 09:32 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:R
  Tags:Tia Carrere, Lindy Booth
  >> Reageer (0)
  03-11-2022
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Superman and Lois; season 1. (2021)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Na jaren van supervillains, monsters en buitenaardse indringers die van plan zijn het menselijk ras uit te roeien, komen 's werelds beroemdste superheld (Tyler Hoechlin) en stripboeks beroemdste journaliste (Elizabeth Tulloch) oog in oog te staan met een van hun grootste uitdagingen ooit - omgaan met alle stress, druk en complexiteit die komen kijken bij het zijn van werkende ouders in de hedendaagse samenleving.

  03-11-2022 om 14:39 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:DC comics
  Tags:Elizabeth Tulloch, Tyler Hoechlin, Jordan Elsass
  >> Reageer (0)
  30-10-2022
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hercules, the legendary journeys, season 1. (1995)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Lang geleden… in een mythische tijd, was er slechts één man die de goden durfde te trotseren: Hercules! Hercules was onmenselijk sterk. Maar indrukwekkender dan zijn spierkracht was de kracht van zijn hart. Hij reisde over de hele wereld, vechtend tegen monsters en boze goden. Waar het kwaad zegevierde, waar onschuldige mensen leden, daar was Hercules.

  30-10-2022 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hercules & Xena
  Tags:Kevin Sorbo
  >> Reageer (0)
  29-10-2022
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hercules, the legendary journeys, season 2, volume 1. (1995- 1996)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Zijn krachten zijn ongeëvenaard. Zijn reizen en avonturen legendarisch. Hercules, de enige die in mythische tijden de goden durfde te trotseren!Samen met vriend 
  Iolaus reist Hercules door een vijandige en mythische wereld en bindt hij de strijd aan met het Kwaad, menselijk en bovennatuurlijk. Hercules, de zoon van god Zeus en een beeldschone sterfelijke vrouw, krijgt in dit eerste deel (van twee) van seizoen 2 te maken met een keur aan nieuwe tegenstanders!

  29-10-2022 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hercules & Xena
  Tags:Kevin Sorbo
  >> Reageer (0)
  27-10-2022
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Xena, warrior princess & Hercules, the legendary journeys.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Laat je meevoeren door de ultieme machtsstrijd tussen Xena en Hercules.

  1.8. Prometheus. (Xena, warrior princess -1995)
  3.15. Judgment Day. (Hercules, the legenary journeys - 1997)
  1.9. The Warrior Princess. (Hercules, the legendary journeys - 1995)
  1.12. The Gauntlet. (Hercules, the legendary journeys - 1995)
  1.13. Unchained heart. (Hercules, the legendary journeys - 1995)


  27-10-2022 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hercules & Xena
  Tags:Renee O'Connor, Lucy Lawless, Kevin Sorbo
  >> Reageer (0)
  26-10-2022
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Xena, warrior princess, season 6, episodes 21 & 22. (2001)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen A FRIEND IN NEED.

  De slimme en verleidelijke Xena ( Lucy Lawless ) vertrekt samen met de beeldschone Gabrielle ( Renee O'Connor ) naar Japan voor een levensgevaarlijke missie om de stad Higuchi van de ondergang te redden.
  Daar staan zij tegenover de grootste dreiging die ze ooit gezien hebben: de duivelse Yodoshi en het onoverwinnelijke leger van 20.000 elite Samurai. Yudoshi, de brute heerser van het Donkere Land is bezeten met duizenden gevangen zielen. Yodoshi moet vernietigd worden; de gevangenen moeten vrij. Alleen Xena en Gabrielle kunnen redding brengen. Is hun ultieme overgave voldoende? Zullen ze dit keiharde gevecht overleven?

  26-10-2022 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hercules & Xena
  Tags:Renee O'Connor, Lucy Lawless
  >> Reageer (0)
  25-10-2022
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quantum Leap, season 1. (1989)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ga er maar eens goed voor zitten en volg Dr. Sam Beckett op de avonturen van zijn vele levens! Wie zal hij deze keer zijn? Een moordenaar voor de maffia, een testpiloot voor de luchtmacht, een professionele bokser? Sam doet het allemaal in complete eerste seizoen van deze met 5 Emmy® Awards bekroonde serie. Scott Bakula speelt Sam Beckett, een tijdreiziger die nooit weet in welk lichaam hij de volgende keer zal 'springen' en op welk moment in de geschiedenis hij terecht komt. Sam wordt begeleid door de behulpzame, maar snel afgeleide holografische gids Al (Dean Stockwell). Al staat Sam bij op zijn missies en helpt hem bij zijn uiteindelijke doel om een weg terug te vinden naar zijn eigen leven in het heden.

  DVD Extra's: * Scott Bakula en Dean Stockwell delen hun ervaringen met bedenker Don Bellisario over de totstandkoming van de baanbrekende serie. Een kijkje achter de schermen van het eerste seizoen van Quantum Leap en de verhalen over de intensieve en veeleisende training die Bakula moest ondergaan, de uitzinnige garderobe van Stockwell en de bijdragen van de fans aan de serie die van onschatbare waarde waren. * Scott Bakula deelt trivia mee bij iedere aflevering (gastrollen, speciale effecten & training).

  25-10-2022 om 16:02 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Q
  Tags:Scott Bakula,, Dean Stockwell, Deborah Pratt
  >> Reageer (0)
  04-09-2022
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thierry La Fronde; saison 2 (1964)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Het verhaal speelt zich af in de veertiende eeuw, als de Franse streek Sologne zucht onder het juk van de wrede prins van Wales. De situatie is des te ernstiger omdat er ook Fransen zijn die heulen met de vijand. Een van deze collaborateurs is ritmeester Messire Florent. Op een dag verraadt hij de jonkheer Thierry de Janville, die vervolgens gevangen wordt gezet in zijn eigen kasteel. Maar met hulp van enkele getrouwen slaagt Thierry erin te ontsnappen. Zodra hij weer op vrije voeten is, brengt hij een troep vogelvrijen bij elkaar. Samen gaan ze de strijd aan met de bezetters. Daarbij maakt Thierry bij voorkeur gebruik van een wapen waarmee hij zeer doeltreffend is: de slinger!

  04-09-2022 om 16:07 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:T
  Tags:Céline Léger, Clément Michu, Jean-Claude Drouot
  >> Reageer (0)


  Categorieën
 • A (12)
 • B (9)
 • Battlestar Galactica (10)
 • Buffy, the vampire slayer (2)
 • C (4)
 • D (7)
 • DC comics (64)
 • Doctor Who + Torchwood (NL subs) (9)
 • E (2)
 • F (3)
 • Flikken (6)
 • G (3)
 • H (0)
 • Hawaii Five-O (10)
 • Hercules & Xena (4)
 • I (0)
 • J (0)
 • K (2)
 • L (4)
 • M (15)
 • MARVEL comics (2)
 • N (0)
 • NCIS New Orleans (2)
 • O (2)
 • P (10)
 • Q (1)
 • R (1)
 • S (10)
 • Six million dollar man & bionic woman (3)
 • Star Trek (14)
 • T (3)
 • The boys (1)
 • U (2)
 • Undercover (2)
 • V (0)
 • W (3)
 • Walking dead (5)
 • X (2)
 • Y (1)
 • Z (0)

 • Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  aantwaarrepe
  www.bloggen.be/aantwaa
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  muntenverzamelen
  www.bloggen.be/muntenv

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!