Dorpsrestaurant
Menu 2015
Datum
|
Plaats
|
Menu
|
08-01-15
|
Geistingen
|
Bouillon met soepgroenten & balletjes - Meervalfilet met witte wijnsaus, Spinazie & Aardappel in de schil - Meringue met vanille ijs
|
15-01-15
|
Ophoven
|
Linzensoep - Kippenbraadworst met witte kool in melksaus & gekookte aardappel - Tompouce
|
22-01-15
|
Kinrooi
|
Wortelsoep - Varkensrug met een saus van geglaceerde ui & tomaat, Aardappelmousseline en gevulde champignon - Straciatella
|
29-01-15
|
Molenbeersel
|
Witte bonensoep - Rundertong met een champignonroomsaus, Gebakken krielaardappel en een bloemkoolquiche - Omelet Sibérienne
|
05-02-15
|
Kessenich
|
Witlofsoep - Biefstuk, friet, sla - Chocoladeijs & honing
|
12-02-15
|
Geistingen
|
Groentensoep met vermicelli - Gesauteerde kip met witlof & Ardens spek, Aardappelgratin Crème Mon Chéri
|
19-02-15
|
Ophoven
|
Licht gebonden preisoep met broodcroûtons Kabeljauwfilet met een groenekoolpuree & roomsaus Chocoladetaart met peren
|
26-02-15
|
Kinrooi
|
Bouillon met een kruidenflensje Halskotelet met zuurkool, rookworst & spek Alibaba (pudding met rum & rozijnen)
|
05-03-15
|
Molenbeersel
|
Gebonden Uiensoep Kalfsblanket met puree & sperziebonen Tiramisu van speculaas
|
12-03-15
|
Kessenich
|
Champignonsoep met spekgarnituur Victoriabaars met een saus van Nouilly Prat, fijne groenten & kroketten Chocoladetriffle
|
19-03-15
|
Geistingen
|
Tomaten-crèmesoep Hanenbout met gebakken aardappelen, erwten & wortelen, salade en appelmoes Bananasplit
|
26-03-15
|
Ophoven
|
Veloutésoep - Ribbekes, krielaardappel & gestoofde prei in roomsaus Caramelpudding
|
02-04-15
|
Kinrooi
|
Knolseldersoep Kalfsgehaktbal met uiensaus, aardappelschijfjes, boontjes & spek Pistache ijs
|
Eetbonnen kopen vòòr maandag 10u00
Wie op donderdag wil gaan eten, moet s maandags vòòr 10u00 eetbonnen gekocht hebben in het Sociaal Huis, in Villa Pax of op een van deze adressen:
- voor Kessenich : Jef Baens, Schoorstraat 8, 089 56 68 59
- voor Ophoven : Albert Scheepers, Merrenhofstraat 14, 089 56 43 56 ; maandag en vrijdag voormiddag 9u00 tot 13u00
- voor Geistingen : Jacqueline Vandeberg, Haexkamp 5, 089 56 88 78 ; donderdagvoormiddag
- voor Kinrooi :Gerty Kirkels, Natterveld 3, 089 70 20 71 ; woensdagvoormiddag
- voor Molenbeersel : Mia Paumen, Hurkenstraat 10, 089 70 13 74 ; vrijdagvoormiddag van 9u00 tot 12u00
Op de restaurantdag zelf kunnen eetbonnen voor latere eetdagen aangeschaft worden. Ter plaatse inschrijven voor de eetdag van die dag is om organisatorische redenen nièt mogelijk. Het dorpsrestaurant opent om 11u30. Het middageten start om 12u00.
|