Inhoud blog
  • Proficiat!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    TipsVanCeline!
    Vol handige tips =)
    16-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Hej mensen !
    Vandaag gaan we het hebben over .....
    LOVE

    Tip 1
    1=Wees origineel , geef hem of haar bv. een zelfgemaakte kaart van een hartje of ga zelf aan de slag in de keuken je kan hartjes koekjes met jou of zijn naam er op maken !
    2=Hoe weet je of hij of zij  je leuk vind ?

    De vraag die ik het meeste krijg (per mail) is: Hoe weet je of hij of zij jou leuk vindt? Hier zijn een paar tips. Ik schrijf nu ‘hij’, maar daar mag je zelf ook ‘zij’ van maken natuurlijk.

    2. Kijk hoe zijn voeten staan als hij met jou praat. Staan de neuzen van zijn schoenen naar jou toe gericht, dan vindt hij je in ieder geval aardig. Wijst een schoenneus helemaal de andere kant op, dan betekent dat eigenlijk dat hij er al een beetje aan denkt om iets anders te gaan doen (wat ook kan betekenen en dat hij een afspraak heeft met de ortho en al heel laat is…)

    3. Lacht hij naar je elke keer als jij naar hem lacht, dan is dat ook al een goed teken. Dat wil niet gelijk zeggen dat hij smoorverliefd op je is (helaas), maar hij ziet je tenminste wel staan.

    4. Krabbelt hij binnen 24 uur terug als je een bericht op zijn Hyve achterlaat? Heel goed. Hoe langer hij er over doet om jou terug te schrijven, hoe minder hij geïnteresseerd hij in je is. Als hij je binnen 5 minuten terug mailt, kan het ook betekenen dat hij zich heel erg verveelt, dus juich niet te vroeg.

    TIPS VOOR DE PERFECTE TONGZOEN !
    1= Wees teder neem de tijd
    2=Laat je tong niet door de bol draaien , maar ook geen langzame slak !
    3=Zorg voor een frisse adem maar , zoen niet met kauwgom in je mond (JAKKIE)
    4=Probeer niet te kwijlen , slurpen of te slikken !



    Volgende keer meer
    kusjes van de Baas XD

    16-09-2009 om 19:47 geschreven door CLiNE  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    15-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Hej mensen !
    Ik ben Celine zoals jullie al wisten toch?
    Eerst ga ik mezelf voorstellen en dan ga ik tips geven OK
    Ik ben Celine
    11 jaar , en ben dol op StreetDance(streetdance=life)
    Ik heb blond haar , blauwe ogen.........

    TIPS OVER MAKE-UP !
    Hoe kan je de kleur van je ogen accentueren?
    Blauwe ogen
    Blauwe ogen lijken niet blauwer door het gebruik van blauwe oogschaduw of oogpotlood. Het enige wat je er mee accentueert is de oogschaduw zelf. Blauwe ogen lijken blauwer met roodachtige tinten met een blauwe ondertoon. Warme, rustige aardetinten kunnen ook prima, juist omdat blauw een koele kleur is, kun je daartegenover warme kleuren gebruiken om het blauw te accentueren. De tegenstelling van ‘warm’ en ‘koel’ maakt dat de ogen blauwer lijken, blauwe ogen zijn immers ‘koel’ van kleur.

    Groene ogen

    Groene ogen lijken niet groener door het gebruik van groene oogschaduw of oogpotlood. Groene ogen lijken groener met roodachtige tinten met een warme ondertoon. (bijvoorbeeld brique of terra-achtige tinten.) Groen is een tegenovergestelde kleur van rood, en juist die tegenstellingen maakt dat de ogen groener lijken. Ook paars laat de ogen groener lijken.

    Grijze ogen

    Grijze ogen lijken grijzer met lila of gelige tinten

     

    Bruine ogen

    Bruine ogen lijken bruiner met koele tinten zoals blauw en violet. Maar ook bruine tinten kunnen prima, al lijken ze met bruine, warme tinten niet bruiner



    Handig toch?
    Maar nu hebben we het over het haar !
    HAAR-TIPS
     Haarverzorging (Normaal tot droog haar.) 

    Als je wat droger haar hebt heeft het extra verzorging nodig. Het is een fabeltje dat je van vaak wassen droog haar krijgt. Wel moet je een shampoo gebruiken dat geschikt is voor droog haar en gebruik na iedere wasbeurt een haarconditioner. Voor een extra oppepper, gebruik eens in de week een haarmasker speciaal voor jouw haartype. Stylingapparaten, permanenten, verven en ontkleuren, droge lucht door centrale verwarming, dát zijn boosdoeners voor je haar. Föhn het liever niet, maar als je dat toch per se wil, föhn het dan met de koude stand als die erop zit. Gebruik dit soort producten en/of apparaten zo min mogelijk.


    Haarverzorging (Normaal tot vet haar)


    Als je haar vettig is, kan het zijn dat je hoofdhuid (te) veel talg produceert. Was het regelmatig, bijvoorbeeld om de dag, want door te weinig wassen zal het talg zich in het haar gaan ophopen en wordt het steeds vetter. Bovendien trekt   het vet alleen maar vuil dat in de lucht hangt aan, met als gevolg, nog vetter haar. Gebruik een shampoo die ervoor zorgt dat de talgproductie wat afremt. Gebruik liever geen sterk ontvettende shampoo’s, dat kan er voor zorgen dat de talgproductie, als tegenreactie juist toeneemt.
    Doeii ! volgende keer meer !
    Gr.Celine

    15-09-2009 om 17:53 geschreven door CLiNE  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
    Proficiat!

    Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

    U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/tipsvanceline

    We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

    U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

    Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

    Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

    Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

    WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
    De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
    - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

    WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
    Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

    WAT IS DE "WAARDERING"?
    Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


    Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

    Met vriendelijke groeten,
    Bloggen.be-team

    15-09-2009 om 17:06 geschreven door  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)


    Archief per week
  • 14/09-20/09 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs