Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Boekenkast van Sammy Tempels

01-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mijn boekenkast
Naast reizen (zie blog www.bloggen.be/sammytempels) is het lezen van boeken, en dan voornamelijk thrillers één van mijn grote hobby's. Ik probeer dan ook bijna wekelijks enkele boeken te kopen en zodoende heb ik ongeveer 450 boeken in mijn boekenkast staan. In Belgie hebben we zeer goede (misdaad) auteurs en het is de bedoeling dat ik hier enkele van hen, maar ook buitenlandse schrijvers, en hun werk voorstel en er eventueel mijn persoonlijke mening over geef. Uiteraard zullen er niet alleen thrillers besproken worden maar alle soorten boeken.

Het is niet mijn bedoeling om het volledige oeuvre van de auteurs te beschrijven, enkel de boeken die in mijn boekenkast staan worden hier vermeld.

Meningen verschillen en er zullen uiteraard mensen zijn die het helemaal niet eens zijn met mijn recensies maar dit is dan ook enkel en alleen mijn mening. Iedere commentaar of andere mening kan gepost worden in mijn gastenboek.

Hopelijk hebben jullie iets aan deze blog en misschien leert iemand hier nieuw werk of nieuwe auteurs kennen. Indien jullie een favoriete schrijver hebben wil ik die ook beter leren kennen!

KLIK LINKS OP DE FOTO VAN DE AUTEURS........EN LEER HUN WERK KENNEN!!!! Met de pijltjes links en recht kun je "scrollen naar volgende pagina's"

Met vriendelijke groet,

Sammy Tempels. 


MIJN BOEKENKAST KAN JE HIERONDER BEKIJKEN.....


   <

01-10-2008 om 00:00 geschreven door sammy tempels  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (16 Stemmen)
30-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Momenteel aan het lezen:

DE NACHTMERRIE van DEAN KOONTZ

30-09-2008 om 00:00 geschreven door sammy tempels  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
29-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PIETER ASPE
Klik op de afbeelding om de link te volgen België (1953)

Pieter Aspe, pseudoniem van Pierre Aspeslag, was tijdens de woelige jaren zestig actief in de jeugdbeweging en de schoolraad. Hij studeerde Latijn-Wetenschappen aan het Sint-Leocollege in Brugge.

Pieter Aspe heeft 2 kinderen: Tessa (1972) en Mira (1974) en 1 kleindochter: Lisa (2000).

De loopbaan van deze schrijver beperkt zich niet tot zijn schrijverscarrière. Tussen 1972 en 1985 werkte Aspe o.a. als magazijnier, verkoper, seizoenagent bij de zeevaartpolitie, fotograaf, studiemeester,... Tussen 1985 en 1996 was Pieter Aspe conciërge van de Heilige-Bloedkapel in Brugge.

Sinds 1996 is hij voltijds auteur en scenarist. Pieter Aspe schrijft misdaadromans met als hoofdpersonen adjunct-commissaris Pieter Van In en substituut (officier van justitie) Hannelore Martens, die in zijn debuut Het vierkant van de wraak zijn geliefde wordt. De verhalen spelen zich in Brugge af.

Pieter Aspe werd driemaal genomineerd voor de Hercule Poirotprijs. In 2001 ontving hij deze prijs voor zijn roman Zoenoffer. Van de boeken van Pieter Aspe werden in totaal al meer dan 300.000 exemplaren verkocht. Zijn thrillers worden nu ook bewerkt tot radiofeuilletons en verfilmd: momenteel gaan de opnames door in Brugge – in opdracht van VTM – van de eerste 10 misdaadromans van Pieter Aspe met commissaris Van In in de hoofdrol. De eerste reeks van 10 afleveringen (van 90 minuten) werden  uitgezonden  in het voorjaar van 2004.


 

 

29-09-2008 om 00:00 geschreven door sammy tempels  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
28-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het vierkant van de wraak
Klik op de afbeelding om de link te volgen

PIETER ASPE

De positie van Ludovic Degroof, een van Brugge's rijkste en machtigste mannen, komt in gevaar na een mysterieuze inbraak in de juwelierszaak van zijn zoon. Degroof doet alles om het onderzoek, geleid door Van In, te bemoeilijken. Tot Degroofs kleinzoon wordt ontvoerd en de kidnappers een bizarre eis stellen in ruil voor vrijlating.

28-09-2008 om 00:00 geschreven door sammy tempels  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
27-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Midasmoorden
Klik op de afbeelding om de link te volgen De adjunct-commissaris van de politie van Brugge wordt geconfronteerd met de moord op een Duitser en een aanslag op het beeld van Guido Gezelle.

Samen met zijn brigadier en zijn vriendin - een beeldschone parket-magistraat - duikt hij in het verleden van de Duitser en ontdekt het een en ander over de kunstroof door de Nazi's. Hij weet een link te leggen tussen al deze affaires en een op handen zijnde fusie tussen twee touroperators en slaagt er op zijn eigen onconventionele wijze in alles rond te krijgen.

27-09-2008 om 00:00 geschreven door sammy tempels  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
26-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kinderen van Chronos
Klik op de afbeelding om de link te volgen In de tuin van De Love, een gerestaureerde boerderij nabij Brugge, wordt een lijk ontdekt. Van In komt erachter dat De Love diende als lustoord voor prominente figuren.

Hij komt op het spoor van een malafide, uiterst rechtse groepering die de bescherming geniet van de minister van buitenlandse zaken.

26-09-2008 om 00:00 geschreven door sammy tempels  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
25-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vierde gestalte
Klik op de afbeelding om de link te volgen In al zijn duivelse boosheid pleegt Satan zich in vier gestaltes te manifesteren: hij verleidt, hij misleidt, hij manipuleert en hij bedriegt. De goddeloze en mysterieuze Venex is de incarnatie van Satan op aarde; hij is een geboren bedrieger, die er alles voor over heeft om zijn eeuwige honger naar macht en geld te stillen. Venex heeft allang gezien dat in ons tijdsgewricht onderwerpen als satanisme en esoterie op een ruime publieke belangstelling kunnen rekenen. In zijn mercantiele geest is het plan gerijpt om munt te slaan uit naïeve geloof in de nakende komst van de antichrist.

In een sloot bij een flatgebouw wordt op een dag het lijk gevonden van de jonge kalligrafe Trui Andries. Het onderzoek wijst uit dat Trui niet verdronken is, maar vergiftigd werd met een uiterst zeldzaam product dat, als het op de juiste wijze wordt toegediend, geen sporen achterlaat.

Bij zijn onderzoek naar de verdachte dood van deze jonge vrouw krijgt commissaris Pieter Van In lucht van een ingenieus en ultiem plan, dat door Venex is beraamd. Van In wil aan zijn gevaarlijke praktijken een eind maken. Voor Venex heiligt het doel echter de middelen. Hij wil slagen in zijn boze opzet, en daar heeft hij alles en iedereen voor veil...

25-09-2008 om 00:00 geschreven door sammy tempels  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
24-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grof wild
Klik op de afbeelding om de link te volgen De ondernemende Eva verrast echtgenoot Victor met een korte vakantie in de Ardennen. Victor, een zakenman die juist een miljardendeal wil afsluiten met een Japanse multinational, kan maar moeilijk loskomen van zijn zakelijke beslommeringen.

Het weekje uit ontaardt in een nachtmerrie.

24-09-2008 om 00:00 geschreven door sammy tempels  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (3 Stemmen)
23-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Dreyse-incident
Klik op de afbeelding om de link te volgen Patrick Claes, een rijke beursmakelaar en een fervent wapenverzamelaar, wordt in zijn eigen huis neergeslagen met een antiek Dreyse-pistool. Zijn belager gaat aan de haal met niet minder dan 58 kostbare wapens. Commissaris Pieter Van In onderzoekt de zaak. Zijn vriendin Hannelore Martens, die inmiddels tot onderzoeksrechter is gepromoveerd, voert op haar manier haar eigen onderzoek. Zij wil zich bewijzen tegenover Van In. Ze gaat op bezoek bij Judith Noordervliet, de excentrieke vrouw van Patrick Claes. Haar speurwerk brengt haar echter danig in de problemen. Wanneer een aantal moorden wordt gepleegd, blijkt duidelijk dat hier meer aan de hand is dan een banale diefstal. Er lijkt zelfs een zakelijke band te bestaan tussen Claes en de Russische maffia. En wat hebben een opkomend fotomodel en een schrijver van misdaadromans te maken met de wapens van Claes?

Het kluwen van misdaden neemt steeds grotere proporties aan. Wat is waarheid en wat is leugen? Uiteindelijk is alles misschien wel één groot spel. Een spel dat door criminelen bijzonder vuil wordt gespeeld. En varkens beleven nu eenmaal meer genoegen aan modder dan aan zuiver water, zo beseft Van In. Een overweging die meer vertelt over de drang naar geld dan honderd wijsgerige traktaten.

23-09-2008 om 00:00 geschreven door sammy tempels  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
22-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dood tij
Klik op de afbeelding om de link te volgen Miriam Dobbelaere, een achttienjarig meisje, wordt na een avondje stappen verkracht in een afgelegen buurt. Miriam is de dochter van Antoon Dobbelaere, een bekend deurwaarder. Onder druk van haar vader dient Miriam geen klacht in, wat bij Van In voor de nodige frustratie zorgt. De volgende dag treft een wandelaar op het strand van Zeebrugge een lijk van een man aan die tot aan zijn nek in het zand begraven zit. Het blijkt om Carlos Minne te gaan, ex-adjunctkabinetschef van Justitie en lid van de commissie voorlopige invrijheidsstelling. Wanneer Van In erachter komt dat Minne en Dobbelaere samen op school hebben gezeten en dat beiden daags voor de moord aanwezig waren op een schoolreünie, spitst hij het onderzoek toe op de zonderlinge strandmoord.

22-09-2008 om 00:00 geschreven door sammy tempels  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
21-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vagevuur
Klik op de afbeelding om de link te volgen Frank Lernout, manusje-van-alles bij een stoeterij, rooft de villa leeg van Paul Verfaille, een gerenommeerd theaterproducent. Hij ontdekt een aantal schokkende foto's, die genomen zijn in de folterkamers van de Chileense geheime dienst. Van In onderzoekt de diefstal met tegenzin. Hij heeft meer belangstelling voor een gemaskerde potloodventer die in de buurt van het concertgebouw is gesignaleerd. Die interesse neemt toe als Lorenzo Calandt, conciërge van het nieuwe concertgebouw, in de parkeergarage een afgerukte vinger aantreft net op het moment dat een toneelgezelschap een stuk instudeert.

Het onderzoek leidt Van In naar de manege Amazone. Terwijl Van In de dochter van de eigenaar verhoort, gaat het complex in de vlammen op. In het rokende puin treft de brandweer een verkoold lijk aan, waarvan de pink ontbreekt. Een paar dagen later wordt ook Paul Verfaille vermoord teruggevonden. Zijn rechterhand werd afgehakt. Als ook de directeur van het toneelgezelschap spoorloos verdwijnt, vreest Van In het ergste.

De puzzel valt stukje voor stukje in elkaar. De waarheid blijkt gruwelijker dan Van In zich had kunnen voorstellen.

21-09-2008 om 00:00 geschreven door sammy tempels  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
20-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blauw bloed
Klik op de afbeelding om de link te volgen Onderzoeksrechter Hannelore Martens, de sympathieke vriendin van Pieter Van In, wordt door haar jeugdvriendje Valentijn ontvoerd.

Van In is ten einde raad en probeert via de hoogste kringen te verhinderen dat de politie een wilde klopjacht opent op Hannelores ontvoerder.

20-09-2008 om 00:00 geschreven door sammy tempels  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
19-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoenoffer
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Terwijl Brugge zich opmaakt voor HiBrugia, een zeer prestigieuze tentoonstelling over Spaanse schilderkunst, wordt commissaris Van In geconfronteerd met een bizarre afrekening in het Minnewaterpark, een plek waar homo's elkaar in het geniep ontmoeten. Jos Viaene wordt er afgetuigd en 's anderendaags wordt hij in het ziekenhuis vermoord.


Als blijkt dat Viaene als beveiligingsagent van de Brugse musea de blauwdrukken van de alarminstallaties heeft versjacherd, wordt iedereen zenuwachtig. Even later wordt een onbekende Spanjaard neergeschoten en de diefstal van een paneel van Hiëronymus Bosch lijkt de bange vermoedens te bevestigen.
Het onderzoek in deze zaak leidt Van In verder dan de kunstdiefstallen, hij komt een splintergroep van de ETA op het spoor die een politieke aanslag voorbereidt...

19-09-2008 om 00:00 geschreven door sammy tempels  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
18-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onder valse vlag
Klik op de afbeelding om de link te volgen Een gezellig souper waarop Hannelore Martens en Van In zich op een snikhete zomerdag willen trakteren, wordt bruusk verstoord door brigadier Versavel die zijn baas komt opvorderen omdat er aan de Damse Vaart een driedubbele moord is gepleegd.

De succesvolle Wilfried Traen, directeur van een computerbedrijfje, heeft zijn gezin uitgemoord en vervolgens de hand aan zichzelf geslagen. Wilfried Traens schoonvader wordt gechanteerd door een luxe call-girl die beweert nog geld van zijn schoonzoon te goed te hebben. Het onderzoek naar de tragische moord is in volle gang wanneer de politie in Blankenberge geconfronteerd wordt met de moord op de luxe call-girl Kitty Smulders. De zaak wordt nu wel heel gecompliceerd voor de vermoeide commissaris, die geplaagd wordt door een huwelijkscrisis. Het adresboekje van de vermoorde call-girl leidt naar een minister die Van In in een compromitterende situatie brengt. En wat heeft de Geheime Dienst met dit alles van doen? Wat een gezinsdrama lijkt, blijkt ineens een internationaal complot met voor de commissaris verstrekkende gevolgen...

18-09-2008 om 00:00 geschreven door sammy tempels  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
17-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vijfde macht
Klik op de afbeelding om de link te volgen Tijdens een prestigieus huwelijksfeest op een kasteel wordt een moord gepleegd. Het slachtoffer is de zoon van de manager van een groot visbedrijf. Van In, die een van de genodigden was op het feest, wordt valselijk beschuldigd van verkrachting en komt zelfs in de gevangenis terecht. De echte dader profiteert daarvan om het gezin van de commissaris te bedreigen.

Zal Van In zich ook uit deze penibele situatie weten te redden? En welke duistere machinaties gaan schuil achter de gladde wereld van de reclame, die in deze Van In ontmaskerd wordt?

17-09-2008 om 00:00 geschreven door sammy tempels  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
16-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pandora
Klik op de afbeelding om de link te volgen Een oud dossier wordt heropend. Twintig jaar geleden werden een geestelijke, een legerofficier en een politicus op dezelfde manier vermoord: een kogel door het hoofd, twee in de borst. De kerk, het leger en de staat. Het onderzoek heeft destijds niets opgeleverd.

Wanneer Van In de familieleden van de slachtoffers opnieuw ondervraagt, geeft hij ongewild de aanzet tot een nieuwe reeks bizarre moorden die veel overeenkomsten vertonen met die van toen.

De gebeurtenissen die daarop volgen, leiden naar een onthutsend geheim, waarvan Van In en Hannelore zelf het slachtoffer dreigen te worden.

16-09-2008 om 00:00 geschreven door sammy tempels  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
15-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13
Klik op de afbeelding om de link te volgen In 13 hebben Hannelore Martens en Pieter Van In het plan opgevat om in het huwelijksbootje te stappen. Hun beider ja-woord moet de bezegeling worden van hun reeds zeven jaar durende liefde. Een rustige voorbereiding van het huwelijksfeest is hen echter niet gegund. Wanneer in een Brugs hotel Wim Raes vermoord wordt aangetroffen, begeeft Van In zich naar zijn woning om de echtgenote op de hoogte te brengen. Als Raes even later alive and kicking het huis komt binnengestapt, staat Van In voor een probleem. Maar enkele dagen later wordt ook het levenloze lichaam van de echte Raes gevonden, met op zijn borst de Visa-kaart van een andere man, die Van In naar een mogelijk volgende slachtoffer leidt. Aan de vooravond van zijn huwelijk wordt Van In geconfronteerd met zijn vroegere liefdes. Hij dreigt kopje-onder te gaan in een bad van grondeloze haat.

15-09-2008 om 00:00 geschreven door sammy tempels  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
14-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onvoltooid verleden
Klik op de afbeelding om de link te volgen Op een zomerse ochtend vindt de exploitant van de Oesterput, een restaurant in Blankenberge waar oesters en kreeften in grote bassins op consumptie wachten, het lijk van een jonge vrouw. Het lichaam bevindt zich in de monding van een onderaardse pijp die de bassins van zeewater voorziet. Het slachtoffer en haar man zijn lid van een vereniging van neonazi's. Op de bil van de vrouw staat een runeteken getatoeëerd. Het teken heet Mannaz en staat symbool voor de Nieuwe Orde. Als twee dagen later ook de vermoedelijke minnaar van het slachtoffer wordt vermoord, komt Van In in contact met een mysterieuze groep die zich commando Mannaz noemt.

14-09-2008 om 00:00 geschreven door sammy tempels  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
13-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tango
Klik op de afbeelding om de link te volgen Wanneer een vrouw aangifte doet van de verdwijning van haar man, denkt de politie aan een simpele echtelijke twist. Het gebeurt wel vaker dat een van de partners na een slaande ruzie zijn biezen pakt. Al gauw blijkt de realiteit ingewikkelder in elkaar te zitten. De verdwijning van de man heeft immers te maken met een reeks foto’s die angstvallig verborgen worden gehouden. Ook de Brugse maffia, die in de horecasector opereert, blijkt een vinger in de pap te hebben. Een uiterst gevaarlijke speuropdracht voor Pieter Van In en zijn geliefde Hannelore Martens, die net van hun wittebroodsweken in Argentinië terugkeren.


"Mijn gedacht": Ik vind dit boek echt een topper!! Aspe heeft héél goede boeken en ik blijf ze lezen. Ik kan er niet genoeg van krijgen. En Tango is tot nu toe het meest spannende boek van allemaal. Dus 5 sterren!! het boek leest enorm vlot weg en eenmaal begonnen is het moeilijk stoppen.

13-09-2008 om 00:00 geschreven door sammy tempels  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
12-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontmaskerd
Klik op de afbeelding om de link te volgen De jonge Joris Mareel zit in zijn eentje in een Blankenbergs cafe kijken naar het vrolijke carnavalsgedruis rondom hem. Hij neemt niet actief deel aan het gejoel en de feestvreugde, want eigenlijk heeft hij geen vrienden. Hij droomt wel van mooie meisjes, maar hij heeft nog nooit ook maar een schijn van kans gehad bij het andere geslacht.
Terwijl hij zijn weinig benijdenswaardig lot overpeinst, vangt hij een glimp op van Katja, het mooiste meisje van de badstad. Ze wenkt hem en als in een droom volgt hij haar naar buiten. Daar onthult zij hem een vreselijk geheim over zijn afkomst, wat Joris helemaal van zijn stuk brengt.

De volgende ochtend wordt het levenloze lichaam van de knappe jonge vrouw gevonden. Aangezien Joris als laatste met Katja gesignaleerd werd, volgt de politie zijn spoor. De jongen wordt in het nauw gedreven, maar hij slaagt er toch in uit de handen van Van In en zijn ploeg te blijven. De klopjacht neemt groteske vormen aan, maar de vraag blijft of de flikken wel op het goede spoor zitten.


"Mijn gedacht": Goed zonder meer! Een leuk verhaal, spannend en vlot geschreven zoals we van Aspe gewoon zijn maar ook niets meer dan dat! Het grote voordeel dat Aspe heeft zijn de personages die een eigen leven zijn gaan leiden, als lezer ben je al bijna even geinteresseerd in de relatie tussen Van In & Hannelore Martens, de vriendschap met Versavel en het geflirt van Carine Neels als in het eigenlijke verhaal. Deze reeks kan nog best een tijdje mee maar misschien zou Pieter Aspe eens iets minder snel moeten schrijven en iets meer diepgang in zijn verhaal proberen steken.

12-09-2008 om 00:00 geschreven door sammy tempels  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (12 Stemmen)


Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 

Gastenboek

Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Archief per maand
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006
 • 08-2006
 • 07-2006
 • 06-2006
 • 05-2006
 • 04-2006
 • 03-2006
 • 02-2006
 • 01-2006
 • 12-2005
 • 11-2005
 • 10-2005  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Zoeken in blog


  Blog als favoriet !

  Mijn favorieten
 • boekverslagen.2link
 • reisblog van sammy tempels
 • startpagina 2link
 • boeken2link
 • Eric's boekensite
 • start.be
 • blog.seniorennet.be/thrillers/
 • boeken startpagina

 • Welkom bij blogtips

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  linken
  www.bloggen.be/linken
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  juf_patricia
  www.bloggen.be/juf_pat

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!