Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

The Young Stars

02-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Young Stars - Fc De Kampioenen 10 - 3

De 2de ontmoeting met Fc De Kampioenen stond ons te wachten. We waren natuurlijk nog niet de 0-17 overwinning van de vorige keer vergeten maar toch mochten we Fc De Kampioenen niet onderschatten (é Cé ). Ze hadden in die tussentijd verschillende nieuwe spelers binnengehaald die toch wel wat succesvoller zijn dan sommige anderen van hun ploeg. Ondanks deze nieuwe krachten was het toch een rustig voetballend The Young Stars die overheerste. Glenn die terug in de voorlinie opgesteld stond wegens te weinig aanvallers scoorde het eerste doelpunt van de wedstrijd. Een mooi doelpunt en ook deze keer waren zijn zenuwen grotendeels weg na dit doelpunt. Verrassend kwam Fc De Kampioenen terug tot 1-1 door Dirk - onze keeper van vandaag - te omspelen. The Young Stars lieten hun kop niet hangen en gingen gewoon verder met het spel die ze speelden. En met succes Ibe en Ward komen kort op elkaar tot scoren waardoor er weer wat meer ademruimte is. Het staat 3-1 wanneer ook Cé nog eens op de proppen komt en met zijn zoveels afstandschot van het seizoen de score op 4-1 brengt. Fc De Kampioenen slaagde er zelfs in nog een doelpunt te scoren maar The Young Stars hadden nog steeds een comfortabele voorsprong na de eerste time. 4-2. De tweede time was erg rustig, The Young Stars bouwden vlot op en de kansen kwamen er. Jammergenoeg was de afwerking er niet altijd. Het was Cédric die opdook uit de tweede linie en laag binnentrapte. Nog geen 5 minuten later precies hetzelfde beeld met opnieuw Cédric achter de bal en scoorde. 6-2 was de score in de rust. De derde time was de time van de gemiste kansen. Fc De Kampioenen kwam af en toe wel eens gevaarlijk door maar een sterk keepende Dirk hield zijn netten schoon. Laat in de derde time kwam Stijn alleen voor de keeper en met een mooie beweging brugde hij de keeper. 7-3 stond het als we de 4de time in gingen. Tijd voor een slotoffensief vonden The Young Stars en verhoogden het tempo. Het eerste doelpunt viel dan ook snel door alweer een afstandschot van Cédric die daarmee zijn 4de van de avond scoorde. Ook Stijn wist het doel nog eens te vinden en met een schot in de draai brengt  de score op 9-2. Niet veel later komen Glenn en Ward voor doel, Glenn legt mooi af en Ward kan gemakkelijk zijn tweede van de avond scoren en tevens de 10-2 op het bord zetten. Fc De Kampioenen komen met een gelukje nog terug tot op 10-3 maar daar blijft het dan ook bij. The Young Stars winnen hun 9de op rij en behouden het maximum van de punten.

02-12-2007 om 13:45 geschreven door Stijn

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (19 Stemmen)
    28-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paal en Binnen - The Young Stars 2 - 4
    Paal en Binnen was de laatste wedstijd van de eerste ronde. Het beloofde niet simpel te worden want Paal en Binnen stond 3de in het klassement met 6 punten achterstand op ons. Na de makkelijke overwinning van vorige week was deze toch van een heel ander kaliber. In het wedstrijdbegin waren beide ploegen erg gemotiveerd en de wedstrijd begon dan ook redelijk gesloten. Paal en Binnen maakte veel fouten maar The Young Stars hadden duidelijk niet de scheidsrechter aan hun kant. Integendeel. Door een tekort aan aanvallers in deze wedstrijd werd besloten om Glenn een rijtje naar voor te schuiven. Glenn werd hierdoor erg zenuwachtig en vreesde te misdoen. Wij hadden al het vertrouwen en terecht bleek later. Glenn kon de oplopende keeper blokkeren en met de bal aan de haal gaan. Met een krachtig shot trapte hij in open goal keihard binnen. Hiermee wou hij waarschijnlijk alle zenuwen van zich af shotten. Jammergenoeg was de vreugde maar van korte duur want even later floot de scheidsrechter een strafschop tegen The Young Stars omwille van zogezegd een fout in de carré. Paal en Binnen miste niet en we konden terug opnieuw beginnen. De gedrevenheid was groot bij The Young Stars om te tonen dat zij geen scheidsrechter nodig hebben om te kunnen scoren. The Young Stars wisten hun 4de corner af te dwingen. Dick schepte de bal mooi en Mathias kopte beheerst binnen. Aan de rust stond het 1-2 met nog 26 minuten te spelen. In de derde time kwamen The Young Stars gemotiveerd het veld op gesteund door hun 1-2 voorsprong. The Young Stars hadden duidelijk overwicht maar door verschillende foute beslissingen van de scheids werd de match wat verzuurt en begonnen sommigen erg gefrustreed te raken. Gelukkig kon Mathias de rust in de ploeg wat terug brengen met een mooi doelpunt en tevens zijn tweede van de avond. Paal en Binnen wist ook nog een schepcorner te versieren en scoorde die ook. Met nog 1 time te spelen stond het 2-3 en er kan nog vanalles gebeuren in 13 minuten. Het humeur van de scheids verbeterde er zeker niet op en zo kreeg Mathias een domme gele kaart omdat hij verkeerd wisselde. Ten midden de 4de time stuurde Mathias Stijn mooi de diepte in en die plaatste de bal mooi naast de keeper. De eindstand was dan ook 2 - 4. Het was zeker niet onze beste match maar we onthouden dat Paal en Binnen geen enkel doelpunt rechtstreeks heeft kunnen scoren en dat The Young Stars alle matchen in de eerste ronde heeft gewonnen.

28-11-2007 om 15:42 geschreven door Stijn

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Young Stars - Socsec.be 15 - 0

Als we het klassement bekeken wisten we dat we vandaag de zwakste van de competitie tegenoverons hadden staan. Toch moet iedere match gespeeld worden dus mochten we ook bij deze ploeg niet te vroeg juichen. De match begon rustig en we wisten onmiddelijk dat dit niet de meest spectaculaire match zou worden. Het was dan ook aan het spel te zien. Velen probeerden met een solo'tje maar dat bleek toch niet echt te werken. Toch slaagde Matthias erin om 2 doelpunten te scoren in de eerste 13 minuten. We wisten dat het beter moest en dat die 2-0 niet genoeg was we konden en moesten beter. In de 2de time kwam er een beter voetballend The Young Stars op het veld waardoor de match dan ook iets aangenamer werd om naar te kijken. In deze match wouden we ook diegene die noch niet tot scoren kwamen de kans geven om van hun nul af te raken. En dat had Ibe goed begrepen. Hij trok mee in de aanval en wist zijn eerste doelpunt van het seizoen te scoren. Toen ontbond Mathias nog eens zijn duivels en scoorde er nog maar eens 2. Het combinatievoetbal kwam weer stilletjesaan in de ploeg en de doelpunten bleven dan ook niet uit. Ook Dick had het doel gevonden en trapte zijn eerste van de avond binnen. In de rust stonden we dus al 7-0 voor maar we konden zeker nog meer. De derde time was er een van vele gemiste kansen en het spelverloop was ook redelijk saai door het éénzijdig voetbal. Socsec.be had gewoon geen weerwoord tegen The Young Stars. Na een mooie pas van Mathias kon Stijn vanuit de draai zijn eerste doelpunt van de avond scoren. En ook Mathias wou niet onderdoen in deze time en voegde er zijn 5de doelpunt bij. Nog 13 minuten te spelen en het stond 9-0. De 4de time verliep volgens hetzelfde stramien. Een overheersend The Young Stars en een lijdend Socsec.be. En Jonas deed daar nog een schepje bovenop, het was lang geleden dat Jonas nog tot scoren kwam maar in de 4de time bloeide hij open. Hij scoorde en daarna groeide zijn zelfvertrouwen met de minuut. Stijn scoorde ondertussen ook nog een doelpuntje maar daarna was het opnieuw Jonas die de aandacht opeiste. Hij wist nog 2 keer te scoren en dat deed hem duidelijk deugd. Natuurlijk wat zou deze wedstrijd zijn zonder ook een doelpunt van Mathias in deze time. En ja zijn 6de van de avond was een feit. Dick besloot de wedstrijd met zijn 2de en zo was de einduitslag 15-0. Een saaie match maar de overwinning op zak. The Young Stars stevenen af op een 24 op 24. Ook bedankt aan de supportsters voor de verrassing na de wedstrijd.

28-11-2007 om 00:00 geschreven door Stijn

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    24-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pidha T'nanes - The Young Stars 5-6
    De match van de eerste ronde was aangebroken. The Youngstars speelden tegen hun grootste concurrent in het klassement. Het zou niet gemakkelijk worden maar de motivatie was er zeker om alleen eerste te kunnen worden. De match begon en beide ploegen begonnen gretig aan de wedstrijd. Toch lieten The Young Stars zich een beetje verassen en verkeken zich soms op de lange ballen van Pidha T'nanes. Door de goed gegeven passes creeerden zijn veel ruimte maar gelukkig stond daar steed een allerte verdediging die de actie kon stoppen. Desondanks stonden we redelijk snel 2 - 0 achter. Na  de eerste time verlieten we een beetje teleurgesteld het veld maar wel nog met de hoop om terug te komen. En die hoop werd even werkelijkheid toen The Young Stars weer even aansluiting vonden door een doelpunt van Jeroen. 2 - 1. Maar ook Pidha T'nanes reageerde hierop en met een paar mooie acties konden ze de 3 - 1 op het bord plaatsen. Maar The Young Stars waren koppig en lieten hun hoofd niet hangen maar gingen er volop voor. En dat werd beloond, want het was alweer Jeroen die tot scoren kwam na een mooie actie van The Young Stars. En even later waren we terug volledig in de match. Cédric kon op vrije trap met zijn geducht afstandschot de aansluitingstreffer scoren en de motivatie bij The Young Stars nog eens een boost geven. De ruststand was dan ook 3-3. De twee ploegen begonnen dan ook waakzaam aan de tweede helft. Maar een herboren The Young Stars nam de match in handen. Jeroen die de match van zijn leven speelde wist de doelman nog twee keer in de wind te zetten en bracht de ploeg op een comfortabele 3-5 voorsprong. Maar we mochten niet te vroeg juichen, want in het begin van de 4de time kwam Pidha T'nanes nog eens flink aanzetten en wisten nog eens te scoren. 4 - 5. The Young Stars wouden de match niet meer afgeven en besloten een slotoffensief in te zetten. En met succes! Jeroen wist nogmaals het doel te vinden en scoorde zijn 5de van de avond. 4 - 6 stond op het bord maar ook Pidha T'nanes wou zich niet zomaar laten kennen en gingen er ook nog eens voor. Dit laaste offensief leverde hun nog een doelpunt op maar dat was niet genoeg om The Young Stars van hun leiderspositie af te halen. De match eindigde op een 5 - 6! Proficiat aan iedereen en ook bedankt aan de supporters!!!

De ploeg:

Jeroen Vanneste (5 doelpunten)
    Cédric Vanmullem (1 doelpunt)
    Mathias Van Kerschaever
    Ibe Pattyn

24-11-2007 om 12:44 geschreven door Stijn

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (9 Stemmen)
    07-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Atletico Brugge - The Young Stars 3 - 6

De match tegen Atletico Brugge werd gestart met een iets wat gehavende ploeg. Matthias en Ibe konden niet meedoen en Stijn was pas geopereerd aan de wijsheidstanden. Door het ontbreken van sommigen moest er wat met de posities geschoven worden en daarom liep het misschien soms niet altijd even vlot voor The Young Stars. Atletico Brugge kwam sterk voor de dag en verdient naar mijn mening niet de voorlaatste plaats die ze momenteel bezetten. De eerste 13 minuten gingen goed op en af met kansen aan beide kanten. Scoren liep niet vlot en verdedigend zat het soms ook niet allemaal juist bij The Young Stars. De eerste time eindigde dan ook op 0-0. In al onze vorige wedstrijden hebben we nooit op een achterstand moeten aankijken maar dat veranderde nu wel. In de tweede time kregen we de 1-0 tegen en er was toch wel wat ontgoocheling bij The Young Stars. De wil was er zeker nog maar het draaide niet echt soepel. Toen vond Dick het tijd om het eens zelf te proberen en het lukte. Zijn trap maakte een mooie curve en vloog de winkelhaak in 1-1. En dat was dan ook de ruststand. Er was terug wat meer hoop in deze toch zeer moeilijk wedstrijd. Het mocht jammergenoeg niet zijn voor The Young Stars want in korte tijd keken ze tegen een 3-1 achterstand aan. Stijn die "zijn kas zat op te fretten" kon het niet meer aanzien en wou zijn team steunen op het veld. Stijn kwam het veld op en samen met zijn supergemotiveerd team gingen ze de laatste 13 minuten in. De inzet die er was bij The Young Stars was formidabel en was dan ook de beslissende factor. Als we een vrije trap krijgen vlak voor het doel van de tegenstander trapt Cédric die staalhard binnen en zo kunnen we terugkomen tot 3-2. Stijn bracht de score op 3-3 na een mooie passeerbeweging en de bal langs de keeper in doel gewerkt te hebben. Door deze 3-3 situatie hadden The Young Stars een enorme boost gekregen en gingen onverbiddelijk verder. Jeroen wist de bal 2 keer mooi langs de keeper te trappen en bracht de 3-5 op het bord. Na deze voorsprong vroeg Stijn om vervanging om het risico niet nog groter te maken na de operatie. Ward kwam in zijn plaats en dat zal Lore geweten hebben. Ward wist in de laatste minuten te scoren en was dan ook dolgelukkig. Zo gelukkig zelfs dat hij naar zijn vriendin op de bank liep en haar een kus haf op de mond. Liefde kan toch schoon zijn hé!!! Door dit laat doelpunt van Ward stond de eindscore op het bord. Een 3-6 overwinning die behaalt is door pure inzet en wilskracht. Proficiat iedereen maar de zwaarste tegenstander komt zaterdag tegen de gezamelijk eerste.