Menu
9 Jul 2011 Denderbelle brouwerij “De
Belleketels”
Bart & Jo stellen voor :
Amuze vooraf :
v Rauwe
Zeeuwse oesters
v Tonijntartaar
met wasabischuim en mousse van groene asperges
v Tartaar
van kalfshaas,brandnetelkaas, peerdruiven en Duvel
v Courgetteschuimsoep
afgewerkt met Vicaris
Drank :
§ Baljool Brut
§ Champagne
----------------------------------------------------------------------------------------------
Voorgerecht :
v Dublin
Lawyer Lobster
Drank :
§ Malheur Brut
§ Pouilly Fumé 2009
----------------------------------------------------------------------------------------------
Hoofdgerecht :
v Traag gegaard lamsvlees uit de Perigord met
Creoolse saus van kurkuma, wasabi & pistachenootjes.
v Aardappel
symmetrie vergezeld van “El
BaJo pesto dip”
v sla assortiment
met vinaigrette en een zalfje van daslook en dragon mosterdroom
Drank :
§ Troubadour Magma
§ Pomerol Clos René 2007
----------------------------------------------------------------------------------------------
Tussen-gerecht :
v Liefmans
fruitsorbet afgewerkt met verse munt.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Dessert :
v Champagnetaart
van de chef
Drank :
§ Deus brut
----------------------------------------------------------------------------------------------
Koffie met zoetjes
----------------------------------------------------------------------------------------------
05-07-2011 om 16:27
geschreven door Jo