Mijn weblog

28-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kortingseutje: nieuwe Belgische Kortingscode website
Klik op de afbeelding om de link te volgen Sta me toe om vandaag een post te schrijven over een nieuwe Belgische kortingscode website: Kortingseutje.be. Ik vond de naam echt hilarisch. Wie noemt er zijn site nu in godsnaam "SEUTJE", dat klinkt toch super negatief? Als ik zoiets in de zoekresultaten van Google zou zien, dan zou ik denken dat het om fopperij gaat. Echter, niets is minder waar. Het is een kwalitatieve en actuele website waar mensen die verzot zijn op kortingen, helemaal aan hun trekken zullen komen

Van wie is de website? Wel, na wat research gedaan te hebben, bleek de website gestart te zijn door ene zekere Sofie Dewilde (@Kortingseutje op Twitter). Een 24-jarige jongedame die houdt van bloggen, fotograferen en naar eigen zeggen "verslaafd is aan promoties". Dat laaste doet me een beetje denken aan "De Bonnenman". Herinner je je nog die kerstman-lookalike (een persoon met een lange witte baard) die de ganse dag niets anders doet dan kortingen zoeken en deze af te toetsen met de wetgeving. Als er een zinnetje niet klopt op de kortingsbon, of hij vindt ergens een achterpoortje, dan ging hij haast de hele winkel leegkopen. Of toch de hele collectie waarop de kortingsbon betrekking had. Hilarisch, maar een doorn in het oog voor elke ondernemer.

Op Kortingseutje plaatsen ze alle aanbiedingen van populaire Belgische webshops, zoals La Redoute, Drukland maar ook een Bongo en Cadeabox. Het is heel handig om eerst eens de site te bezoeken alvorens je je bestelling plaatst bij een webshop. Ook op Facebook hebben ze een fanpagina, maar die kan nog niet tippen aan de grotere sites zoals een Korting.be. Ik vind het wel een verfrissend alternatief, dus zeker een bezoekje nemen zou ik zeggen.

Allez, nu weer hoog tijd om de verdere voorbereidingen te treffen voor op oude jaar. De familie komt langs en ik moet nog inkopen gaan doen. 2013 staat voor de deur, wat zijn jullie goede voornemens?

26-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een reisje boeken met Ryanair of toch maar gaan voor een duurdere maatschappij?
Ik vind dit persoonlijk niet echt zo een makkelijke vraag om de eenvoudige reden dat iedere vliegtuigmaatschappij wel zijn voor-en nadelen heeft. Ryanair bijvoorbeeld is heel goedkoop, maar dan moet je het natuurlijk ook doen met minder comfort. Ik meen me zelfs te herinneren dat de topman (Michael O'Leary) van de lagekostenmaatschappij plannen heeft of had om een bezoekje aan het toilet ook te beginnen aanrekenen. Persoonlijk vind ik dit niet echt een goed idee, dan kan je eigenlijk alles extra gaan aanrekenen. Of nog een creatief idee van Michael O'Leary: de mensen laten vliegen terwijl ze rechtstaan, natuurlijk zou je dan ook wel een riem en zo moeten aandoen tijdens het vliegen, maar toch vind ik dit allesbehalve een goed idee. Naar mijn mening kan al rechtstaand vliegen niet echt zo veilig zijn. Dan is er natuurlijk ook nog het feit dat je een hele tijd moet rechtstaan, stel nu bijvoorbeeld dat je iets wil eten tijdens de vlucht, zo hoef je niets meer op de luchthaven te kopen om te eten. Ik vind het geen pluspunt dat je dan al rechtstaand zou moeten gaan eten. Ik ben benieuwd welke zaken Michael O'Leary nog allemaal zou willen invoeren in de verre toekomst.

10-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van off- naar online of integratie van de twee
Online winkelen wordt stilaan iets gewoons. Vroeger leek het iets te zijn voor een verre toekomst. Iets wat je enkel in het huis van de toekomst tegenkwam. Maar vandaag de dag kan je alles online bestellen. Het is niet nodig om je woning te verlaten, de producten worden voor jouw deur geleverd (in sommige gevallen zelfs gratis). Ondertussen is het aantal webshops dus ook niet meer te tellen. Qua e-commerce moet ik wel zeggen dat Nederland enkele stappen verder staat dan België. In Nederland vind je bijvoorbeeld veel meer webshops om verlichting te kopen of dan in België. Dit geldt niet alleen voor verlichting, dit is eigenlijk het geval voor alle producten. Zelfs materiaal voor domotica vind je ondertussen online.

Niet alleen het winkelen verplaatst zich van de offline naar de online wereld, ook ons sociale leven wordt hoe langer hoe meer online zichtbaar. Facebook, Twitter, blogs, fora,... maken het mogelijk om constant in contact te staan met anderen en hen te vertellen waar we mee bezig zijn. Dagje zee, etentje op restaurant, feestje,... Mensen zijn sociale wezens en delen zulke dingen graag met anderen. Men moet zich toch interessant en boeiend voorstellen bij anderen. Men gaat via het delen dus op zoek naar acceptatie en erkenning van anderen. Als profielfoto gaan we automatisch de foto uitkiezen waar we er dat tikkeltje beter op uitzien, bijvoorbeeld een vakantiefoto waarop je mooi bruin ziet.Het is natuurlijk niet zo dat het offline sociale leven volledig verdwijnt. Er is echter sprake van een verwevenheid tussen online en offline. Dingen die je offline meemaakt deel je online met anderen en je praat erover. Tracht die ene persoon maar eens te vinden in jouw vriendenkring die geen Facebook heeft. Ok, er zijn er maar ze lopen niet dik...


22-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vliegtickets verkrijgen via het internet
Howdy beste lezers van Tantjen Bertolli! Welkom voor alweer een interessante blogpost! Er zijn zoveel websites op het internet te vinden, maar slechts een paar zijn de moeite om hier om mijn weblog te vermelden. Vandaag had ik graag eens een franstalige website onder de loep genomen: billet davion pas cher.be. Waarom? Ik vind het een uitstekende website. Echt een goed concept! Mocht ik zelf zo goed in webdesign zijn, dan maakte ik me meteen ook een dergelijke website aan. Het concept van Billet d'avion is heel simpel: ze hebben manueel een 7-tal Franstalige websites vergeleken waar je vliegtickets kunt kopen. Vervolgens hebben ze die aan een review onderworpen en per site hebben ze een gefundeerde mening vermeld. Enig minpunt is dat sites zoals die van Ryanair ontbreken aan de lijst. Qua volledigheid is dat jammer.
Nu, wat meer over die laatste website. Je hebt ongetwijfeld ook al wel gehoord van het kalenderinitiatief van Ryanair. Bij ons op het werk spreekt iedereen erover: een kalender met knappe stewardessen. Man man, niet echt origineel maar wat is deze ludieke actie natuurlijk weer een ongelofelijk succes. Typisch de marketeers van tegenwoordig. Nuja, ik gun hen wel het succes, ze mogen mij ook gerust zo'n kalender komen bezorgen hoor.
Anyway, ik ga afronden voor vandaag. De volgende dagen tracht ik weer een ietwat kwalitatievere blogpost te schrijven. Ik zou zeggen, geniet nog van de avond en tot een volgende keer!

20-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat te doen in de donkere 6 weken ?
Stilaan is het weer zo ver.. de 6 donkere weken komen er aan. 3 weken voor Kerst en drie weken er na, zijn de donkerste weken van het jaar. Het is de tijd dat iedereen 's avonds snel binnen zit. Maar wat te doen ? Ga je dan vanaf het donker is naar de televisie staren ? Ga je op bezoek bij vrienden ? Persoonlijk volg ik dan liefst iets dat me verrijkt. Een cursus is hiervoor ideaal. De avondscholen bieden een zeer brede waaier aan cursussen aan, en ook privé initiatieven hebben een hele lijst cursussen en workshops.
Men moet natuurlijk het aanbod te weten komen, en dan in het aanbod kunnen filteren wat je het meest interesseert. Dat vind ik persoonlijk soms wel moeilijk. Het aanbod is erg groot, en ik heb interesse in veel zaken, dus om de juiste cursus er uit te pikken, vraagt wel wat tijd en inspanning. Vorige jaren heb ik al een kookcursus en een cursus fotografie gevolgd, maar ik denk dat ik dit jaar eens een computercursus zal volgen. De computer gebruik ik immers dagelijks, en eigenlijk steeds op dezelfde manier. Een uitbreiding van mijn kennis hierbij, zou me dagelijks ten goede kunnen komen. Een investering die loont, zeg maar. Aangezien ik nogal veel grafisch bezig ben, heb ik voor een cursus Photoshop gekozen.
Ik kijk er alvast naar uit, en ik ben er zeker van dat dit die 6 donkere weken een stuk aangenamer zal maken !


15-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op zoek naar originele geboortekaartjes?
Zoals wel geweten is, wordt steeds vaker beroep gedaan op het internet op prijzen te vergelijken, om tips te vinden, ... Het verwonderde mij echter dat er nog geen website bestond over originele geboortekaartjes
Daarom besloot ik daar eens werk van te maken. Ik ging samen met enkele vrienden aan tafel zitten om op zoek te gaan naar relevante inhoud voor de website zoals hoe geboortekaartjes zelf maken, waar kan je het goedkoopst jouw kaartjes laten drukken? Wat moet er op zo'n kaartje staan, ...
Daarna zijn we dan begonnen met schrijven, wat best leuk was, aan enkele korte teksten over hoe je kaartjes kan maken. De inspiratie bleef maar komen waardoor sommige vrienden zin hadden om op de website zichzelf aan te bieden om kaartjes te ontwerpen voor mensen.
Dit was echter niet het hoofddoel van de website, maar zoals iedereen weet zijn er altijd mensen die het echt niet zien zitten om zelf hun kaartje te ontwerpen. En mede daarom maakte ik ook een pagina aan om de contact gegevens van de Designers in kwestie mede te delen.
Ik hoop dat iedereen die op zoek is naar originele geboortekaartjes de weg naar deze heerlijke site vindt, zodat ze kunnen genieten van de talloze tips die wij voor jou uit zochten!

06-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3D TV toestel aankopen?
Tegenwoordig is het niet meer gemakkelijk om een keuze te maken betreffende uw nieuw televisietoestel. Er zijn enorm veel mogelijkheden. Op LCDTVs-Vergelijken.nl kunt u toestellen selecteren aan de hand van de mogelijkheid tot 3D TV, Full HD of HD ready. Telkens kunt u dan van alle bekende merken de toestellen bekijken die u aangegeven eigenschappen selecteren. LCD TVs vergelijken kan u dus helpen bij de zoektocht. Vergelijk LCD TVs op de site en kijk waar u het goedkoopste uw toestel. Neem ook even een kijkje naar de kosten voor de verzending. Bij sommige webwinkels is dit gratis, bij anderen betaalt u dan weer een fikse vergoeding.

26-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lieve Goede Sint
Sinterklaas is op komst. U - als ouder - zal het geweten hebben. Uw kindertjes willen als eerste bij de post zijn. Ze willen namelijk alle boekjes met speelgoed in eerst even doorlezen. Nadien halen ze een lijstje boven en kijken ze wat boven op het lijstje staat. Dat wordt namelijk het cadeautje dat ze krijgen van de Sint. Natuurlijk moeten zehet voorbije jaar wel braaf geweest zijn dan. Andere leuke dingen die u samen met uw kinderen kan doen, is Sinterklaas knutselen of kijken naar het Sinterklaasjournaal. Op deze manier blijft de legende in leven: de lieve Sint en zijn Zwarte Pieten.

23-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kortingscodes op internet
Hedendaags vindt u voor zowat alles kortingscodes op het net. Vele personen zijn er zich niet van bewust dat er iets bestaat als dergelijke actiecodes. Bij het afrekenen vragen de online shops veelal of u een code in uw bezit heeft. Deze codes kunt u veelal gratis online vinden.  Wanneer u bijvoorbeeld van plan bent om iets aan te kopen in de BelSimpel shop – een nieuwe GSM bijvoorbeeld – dan is het mogelijk om eerst een Belsimpel promotiecode op te zoeken. Dankzij die keuze kunt u dan een korting krijgen van wel meer dan 10%. Op een bedrag van 100 euro is dat toch wel al 10 euro. En het is volkomen gratis.

18-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hometrainer kopen
De toestellen die u in de fitness ziet zijn dure toestellen. Iedere dag worden ze uren intensief gebruikt en bijgevolg moet het degelijk kwaliteit zijn. Zo'n crosstrainer of hometrainer kost dan ook soms wel tot 10.000 euro. Voor thuisgebruik is dat een beetje te veel. Wanneer u een fitnessapparaat wenst aan te schaffen voor thuis, dan moet u eerst een paar vragen beantwoorden:Hoe vaak wenst u het toestel te gebruiken? Hoe frequenter, hoe duurder
Kunt u tegen de eenzaamheid? Een fitnessabonnement is de oplossing.
Hoeveel wenst u te betalen? Dergelijke toestellen zijn redelijk duur.Bezoek een paar winkels en vraag eens uitleg aan een medewerker. Deze zal dan kijken wat het best past bij u.Zoeken in blog
Mijn favorieten
 • * Startje van Sem - voor kids !
 • * Ditjes en datje van red rose
 • - Alles over het reilen en zeilen in DEINZE
 • * Marijke's space (geeft veel tips !)
 • * een van de site's van Herminator (veel codes)
 • * Creative Art Riders - site voor en van tuning freaks
 • Basile : grappige blog met veel handige links
 • * RED ROSE
 • ♥♥Welcome to CorryElvisleyWorld♥♥

  Nieuws ComputerIdee

  E-mail mij  Nieuws VRT NWS
 • Bekijk hier de lijsttrekkers voor de verkiezingen van 2024: op welk kopstuk kan jij in jouw provincie stemmen? 
 • Iraanse winnares Nobelprijs voor de Vrede opnieuw in hongerstaking, prijs wordt later vandaag uitgereikt
 • Zes doden en heel wat schade na enkele tornado's in Amerikaanse staat Tennessee
 • Royals op zondag - Het eigenzinnige Liechtenstein rouwt en waarom trekt Harry opnieuw ten strijde voor politiebescherming?
 • Koelkast, keukenkast of diepvriezer: waar bewaar je het best chocolade?
 • 2,5 tot 3 graden extra, moeten we daar eigenlijk van wakker liggen? Wat betekent het concreet voor ons land? 
 • Verkiezingen in Egypte: haalt "president-bouwmeester" al-Sisi opnieuw 97 procent van de stemmen?
 • Meer dan 75 jaar gewapende strijd: enkele sleutelmomenten van het Palestijns-Israëlische conflict
 • Qatar werpt zich op als ideale bemiddelaar in het Midden-Oosten: hoe werd een onopvallend Golfstaatje zo'n invloedrijke speler?
 • Van tijdelijke constructie tot iconische plek: beroemde "Hollywood"-letters zijn 100 jaar oud

  Nieuws Sporza
 • "Een onvergeeflijke fout, dit kán niet": Nederlandse schaatsvrouwen blunderen opnieuw na blote enkel-fiasco
 • Belg Ryad Merhy mist debuut bij zwaargewichten niet met winst tegen ex-olympisch kampioen
 • Opvallende transfer voor Seppe Baetens: ex-Dragon maakt "keuze voor partner" en verhuist naar Dubai
 • Ruim verslag van de CrossCup in Roeselare
 • Olympisch kampioene Tia Hellebaut traint hoogspringer Thomas Carmoy
 • Tia Hellebaut wil Thomas Carmoy naar Parijs loodsen: "Kijk ernaar uit om weer naar de Spelen te gaan"
 • Krijgt de concurrentie Max Verstappen weer in het vizier of blijft hij ook in 2024 dominant?
 • "Genieten van het eerste tot het laatste punt": dit waren de beste tennismatchen van 2023
 • Zizou Bergs tankt vertrouwen na tweede toernooizege in een maand: "Bewijs dat ik op juiste weg ben"
 • Yana Seel stapt op als Chief Business Officer bij Lotto-Dstny

  Over mijzelf
  Ik ben tantjen bertolli
  Ik ben een vrouw en woon in Deinze (België) en mijn beroep is huiswijf (housewife).
  Ik ben geboren op 12/05/1970 en ben nu dus 53 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Computer, koken, lezen, .
  Ik wil nog wel wat zaken kwijt over mezelf, maar voor ik die hier neerzet, ga ik eerst nog eens nadenken over de gevolge

  Bekijk gratis een film op je pc.

  (Enige voorwaarde, je moet telenet klant zijn.
  Hou dus je accountgegevens bij de hand.)
  Klik hier : 
      en bekijk gratis een film op je pc !

  Wat moet je doen ? Gewoon 3 simpele stappen doorlopen .
  Je pc en je systeem wordt eerst getest of je de programma's up-to-date
  genoeg zijn om hem te bekijken.  Klik gewoon op de rode buttons (stap 1, 2, en 3)
  Je komt NIET op een of ander e-mail lijst terecht, géén aankoopverplichtingen......

  Wat ook handig is, is de internet radio.
  Je klikt op bovenstaande link. Kiest "Radio" ,dan '"Music choice" en daarna "Luister nu".

  Op de player die dan verschijnt, heb je verschillende muziekstijlen.

  Dit is tevens een voorbeeld van de digitale radiostations die je gratis bij Telenet Digital tv krijgt.  Gastenboeken
 • gastenboek 1
 • gastenboek 2 (zonder plaatjes)
 • gastenboek 3 ( ook VIDEOBERICHTEN)
 • I-hoe BE

 • Blog als favoriet !

  Op zoek naar een adres of een telefoonnummer ?
  Dat kun je hier opzoeken.
  Gewoon  onderaan klikken op 'opzoekingen 1207 '.
  Voorwaarde is wel dat de gezocht persoon in de telefoongids staat !!

  >>>  DE 1207  <<<  Photobucket - Video and Image Hosting
  Photobucket - Video and Image Hosting 
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  movie
  www.bloggen.be/movie
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  joggerke
  www.bloggen.be/joggerk
  Foto

  Zoeken met Google  Laatste commentaren
 • Parking zaventem (Sip)
      op Op reis geweest
 • inktpatronen (Saskia)
      op Inktpatronen kosten veel geld!
 • scholen ? ( bertolli)
      op Inktpatronen kosten veel geld!
 • Hai hai (albertje)
      op
 • hai hai (albertje)
      op
 • hai hai (albertje)
      op Clips
 • Hai hai (albertje)
      op
 • FIJN WEEKEND (derktje)
      op filmpjes en gastenboeken

 • Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!