Inhoud blog
 • We zijn er!!!
 • Nog 2x slapen!
 • Hoera!
 • Hoera!
 • Nog 2 maanden!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  WK Zweden
  Voor de thuisblijvers
  01-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We zijn er!!!

  We zijn in Zweden, Gotenborg. Eindelijk! Na 2 jaar trainen is het zover.
  Vrijdagmiddag zijn zus, mams, paps en ik thuis vertrokken met de auto. We zijn 2x blijven overnachten. Vrijdagavond waren we rond 9u in Hamburg. Ingecheckt in ons mooi hotel en voor de eerste keer deze week naar de McDonalds geweest. Lekker, uiteraard! Daarna even een bezoekje gebracht aan Hamburg. Een kermis, de haven én de hoerenbuurt. Grappig.
  Zaterdag zijn we vroeg vertrokken richting Kopenhagen. Ook 4 anderen van ons team zijn die morgend vertrokken met een minibusje. Tegen de middag waren we in Kopenhagen. Het weer stak daar nogal tegen. Regen, kou,... Zelfs nog slechter dan wij gewoon zijn. Daarom zijn we maar eens goed gaan shoppen in Kopenhagen. En en en en! Ik heb eindelijk het groene adidas vestje gevonden waar ik al eeeeeuwen achter zoek. Hoera voor Denemarken! 's Avonds hebben we dan ook even afgesproken met de anderen van het team. Zij hadden blijkbaar al heel wat plezier gemaakt in het busje .
  Zondagmorgend was het dan dé dag. Nog 3 uurtjes met de auto gereden (wat eigenlijk absoluut niet de moeite was) en we zaten in Gotenborg.

  We zitten hier in een prachtig appartementje. Hoera voor de IKEA-inrichting . We hebben dan snel onze spullen hier binnengesmeten en zijn de stad eens gaan verkennen. Alles is hier dichtbij en overal lopen zwemmers/waterpolospelers/synchroonzwemsters rond. Echt sjiek.
  Als Alex (de 7e vrouw van ons team) was aangekomen (zij kwam van Finland met de trein) zijn we ons gaan registreren. En vanaf toen werd het echt! Paspoort tonen, foto'ke laten trekken (wat bij sommige echt op niets trekt. Babette heeft geen gezicht?!) en een badge krijgen die we een hele week overal moeten meenemen. We hebben massa's voordelen door da kaartje. Gratis openbaar vervoer, gratis pretpark, kortingen overal. Een hele belevenis!
  In de avond was er ook een ware party in 1 of ander hotel, haha. Alle synchroonzwemsters waren daar en er was gratis eten en drinken à volonté. Ik denk dat iedereen van ons er wel goed heeft gegeten en gedronken. Gratis... Daar moet gebruik van gemaakt worden! We hebben daar ook de meisjes van Zomergem gezien dus toch nog Vlamingen in Zweden.
  Maarrrr, als echte competitiebeesten moesten wij vroeg ons bed in! Vanmorgend vroeg training.

  Om 7u liep de wekker af. Aiaiai, het pikte toch wel eventjes. Iedereen was nogal stil aan tafel. Om half 8 zijn we dan met ons minibusje naar het zwembad vertrokken. Aangezien er hier zoveel verschillende clubs zijn (ongeveer 400 deelnemers) was er een strikt schema voor het trainen. Elke club mocht 12minuten op muziek werken. Wij mochten van 8u30 tot 8u42. Op die 12minuten mochten we al onze nummers op muziek trainen (verplicht duet, verplicht team, vrij duet, vrij team). Aangezien dit absoluut niet te doen is, hadden we met die van Zomergem afgesproken om samen te werken. Die mochten van 8u42 tot 8u55, dus hadden we in totaal 25minuten. We hadden het dan zo geregeld dat we om de beurt een team konden zwemmen.
  De training verliep moeilijk. Ander zwembad, geen zwembril. En met mijn slecht zicht... Kan niet goed komen . Maar al bij al was het nog niet zo slecht. En we hebben nog wel een paar dagen.
  Pas op, we hebben van 8 tot 11 in het zwembad gezeten! Een record! van 8 tot 9u30 gezwommen en dan bijna anderhalf uur gewerkt aan het "opstappen". Jaja, zelfs ik kan elegant zijn! Na 1000x opnieuw lukte het wel.
  We hadden daar ook de kans om eens naar de anderen te kijken. Wauw... Ik ga tevreden zijn als we toch niet laatst zijn. Maar we geloven erin!

  In de namiddag was het tijd voor ontspanning! Terwijl alle andere clubs waarschijnlijk enorm aan het trainen waren, zijn wij naar het pretpark gegaan. Wat gratis is moet benut worden, toch? Weet je trouwens wat we gezien hebben? Wow, ik ben er nog altijd niet goed van! We gingen ons busje parkeren en daar stonden gewoon een jongen en een meisje met geen kleren vanboven. Ma, da meisje ook ni eh!! En die waren rare dingen aan 't doen . Veel plezier gehad, en een lekkere hotdog gegeten. We eten hier ook heel gezond eh :).

  Daarnet nog lekkere spaghetti gegeten en nu zijn we toch een beetje aan het trainen. Droogtraining, wel te verstaan.

  Hoe onze week er nog uit ziet? Awel...
  Morgen moet Alex haar verplichte solo gaan zwemmen om 10u, als eerste van haar leeftijdscategorie. Ze gaat om 7u al naar het zwembad om toch nog een uur te kunnen trainen. Wij gaan met z'n allen mee met onze Belgische vlag om goed te supporteren. Hup Alex!

  Dinsdag is het dan aan ons! Om 1u verplicht duet. We moeten als 8ste van de 32 in onze leeftijdscategorie. Aiaiai! Vingers gekruisd. Verwachtingen? Niet al te hoog! We zijn al blij dat we kunnen meedoen, ha, dan kan het alleen maar meevallen
  In de namiddag moeten we verplicht team zwemmen. Daar heb ik nogal een gerust gevoel bij. Het team zit er nogal ingedrild dusja.

  Woensdag mag Alex nog eens. Vrije solo. Daar komt de gelatine . Ook dan gaan we trouw supporteren met ons vlaggetje! Zijt maar zeker dat het gaat helpen

  Donderdag is dé stressdag! Vrij duet. Man man man, ik heb er al nachtmerries van.

  Vrijdag dan nog vrij team en dan is het gedaan.
  De week gaat véél te snel gedaan zijn, ik voel het nu al. Maar niemand gaat ons deze ervaring toch nog afnemen.

  Ok, genoeg gezeverd! Tijd voor concentratie en om misschien ons team seves nog eens droog te doen. Vooral op het elegant opstappen moet 'k nog een klein beetje oefenen .

  Meer informatie komt zeker nog! Gratis internet is toch handig.

  Tot snel, piraatjes!
  Een dikke zweedse kus.

  Dorien

  Ps, foto's komen nog! Maar die moeten nog getrokken worden. We zijn hier zo onder de indruk dat we daar nog ni echt aan gedacht hebben.

  01-08-2010 om 21:52 geschreven door Dorien  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
  27-07-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog 2x slapen!
  Eerst en vooral mijn excuses voor het verwaarlozen van de blog. Drukke tijden achter de rug!
  Waar hebben wij ons allemaal mee bezig gehouden?
  - Veel trainen! Soms zelfs precies net iets te veel
  - We hebben ons showke gedaan. En het was een succes. We hebben toch wel wat geld kunnen inzamelen. De teams/duet/solo waren een iets minder groot succes, maar dat kunnen we volledig steken op het feit dat er geen muziek onder water was. 
  - We hebben in de krant gestaan. De gazet van antwerpen. Ik doe mijn best om hier ooit het artikel te zetten, maar ik ben daar precies geen held in... In ieder geval, een heel artikel. Best wel sjiek :).
  - Ik ben op de radio geweest. De mannen van Joefm hadden blijkbaar het krantenartikel gelezen en wilden daarom met mij praten. Dolle pret!
  - We hebben ook de tv gehaald met ons verhaal. De stip, op vtm. Het filmpje is te checken op fb, voor degenen die het niet hebben gezien.
   
  Nog 2x slapen en we vertrekken. Hoera!
  De valies is bijna klaar en ik hoop maar dat 'k alles mee heb. Nuja, buiten zwemgerief heb 'k toch niet veel nodig?  Zeg het mij als ik dingen vergeten ben. Valiezen maken is ni zo mijn sterkste kant...

  Seves is het tijd om naar de laatste training te vertrekken. De zenuwen zijn er, toch wel. Een laatste keer in een Belgisch zwembad alles nog eens doorzwemmen. Hopelijk zonder al te veel fouten zodat we met een zeker gevoel richting zweden kunnen vertrekken.

  Ik schrijf nog voordat we vertrekken! En ik probeer jullie ook op de hoogte te houden in Zweden zelf. Leve draadloos internet!

  27-07-2010 om 18:00 geschreven door Dorien  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  10-06-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoera!
  Nog 7 weken en we zijn weg! Het is nu echt niet lang meer.

  En... Hoera hoera hoera want ook onze sponsoring is in orde. We kunnen naar Zweden gaan met een mooie training, tshirt en zak, gesponsord door de Lotto. Nogmaals nen dikke kus voor Lore om dit te regelen voor ons. Eeuwige dankbaarheid is verzekerd

  Verder niet veel nieuwtjes eigenlijk. We hebben nog exact 5 trainingen voor dat we vertrekken dus we moeten goed ons best doen.

  Maar oke, genoeg gezeverd! Hieronder kan je nog de voor- en achterkant van onze uitnodiging voor onze "thuisblijversshow" vinden. Voor al degene die hem nog niet hebben gezen op de facebook.

  Tot de volgende!

  Dorien  10-06-2010 om 16:10 geschreven door Dorien  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoera!
  Nog 7 weken en we zijn weg! Het is nu echt niet lang meer.

  En... Hoera hoera hoera want ook onze sponsoring is in orde. We kunnen naar Zweden gaan met een mooie training, tshirt en zak, gesponsord door de Lotto. Nogmaals nen dikke kus voor Lore om dit te regelen voor ons. Eeuwige dankbaarheid is verzekerd

  Verder niet veel nieuwtjes eigenlijk. We hebben nog exact 5 trainingen voor dat we vertrekken dus we moeten goed ons best doen.

  Maar oke, genoeg gezeverd! Hieronder kan je nog de voor- en achterkant van onze uitnodiging voor onze "thuisblijversshow" vinden. Voor al degene die hem nog niet hebben gezen op de facebook.

  Tot de volgende!

  Dorien  10-06-2010 om 16:10 geschreven door Dorien  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  01-06-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog 2 maanden!
  Tussen al het blokken door eens een berichtje.

  Binnen exact 2 maanden is het zover! Ons WK!
  Pakt dat de zenuwen toch wel stilaan komen. Nog enkele trainingen en we moeten vertrekken. Maar ik ben ervan overtuigd da we dat daar wel goed gaan doen.

  Zondag hebben we training gehad in de Wezenberg. 50m bad, diep genoeg én een trainster. De droom van iedereen van ons team Het was allemaal wel vrij goed. Of om het met andere woorden te zeggen: het was nimeer zo rampzalig als het ooit was.
  Dus laat het dan nu maar snel eind juli zijn zodat we kunnen vertrekken!

  Maar eerst nog examens. Mijn cursus roept me, dus tijd om verder te studeren!

  Dorien

  01-06-2010 om 12:56 geschreven door Dorien  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  23-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Hey iedereen!

  Na een lange tijd toch nog eens een blogje. Anders leer ik het misschien nog af En omdat er toch wel een paar nieuwtjes te vertellen zijn, uiteraard.

  Na de wedstrijd hebben we besloten om een week eens niets te doen. "Niets doen", heeft al lang niet meer in mijn agenda gestaan. Het was dus zeker meer dan welkom. Eindelijk eens een weekend waar ik kon doen wat ik wou. Een weekend waar ik niet alles strak moet plannen omdat ik synchro heb. Een weekend rust .
  Heel fijn. Maar toegegeven, na dat weekend had ik ook wel weer genoeg van het niets doen.

  De afgelopen 2 weekends hebben we terug elke zondag training gehad. Vorige week de filmpjes bekeken van de vorige wedstrijd. Enorm confronterend om jezelf toch nog veel fouten te zien maken. Hopelijk zijn die er tegen zweden toch wel uit.
  Vandaag hebben we 3u gezwommen. Pakt dat 'k toch wel een beetje moe was achteraf maar aangezien we volgende week in de Wezenberg (als in: 50m bad waar we ni op de bodem kunnen gaan staan en waar we dus pas écht gaan afzien) trainen, was het wel nodig.

  Verder nog 2 nieuwtjes:
  - De Lotto heeft onze sponsoring bevestigd en gaat ons trainings en zakken bezorgen. Danku Lotto (en bij deze ook een bedankje en ne dikke kus voor Lore. Je hebt nog ne sprite of 10 van mij te goed )
  - Meer info over onze show op 27 juni!: Het is niet meer in Kontich maar in Deurne en het gaat door om 19u. Sorry sorry sorry voor de mensen die erop hadden gerekend dat het in Kontich doorging en nu plots een stuk verder moeten rijden. Hopelijk houdt het jullie niet tegen om toch te komen...

  Volgens mij heb ik nu wel genoeg verteld, dus ik ga maar stoppen met typen.

  Tot volgende keer, voor meer synchro.

  PS: nog "maar" 70 dagen en het is zover!! Yes yes yes!

  23-05-2010 om 23:12 geschreven door Dorien  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  04-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inleiding!
  Hallo hallo hallo!

  Zoals ik tegen iedereen waarschijnlijk al enorm enthousiast heb verteld, gaan we deze zomer naar het WK in Zweden. Niet om gewoon eens te gaan kijken maar om echt mee te doen. Spanning alom!
  Omdat niet al onze supporters mee kunnen (het beperkt zich tot de mams en de paps, helaas ), maken we hier ons blogje. De thuisblijvers kunnen hier dan eens komen lezen waar we ons mee bezig houden, waar we zitten enz.

  Om er meteen in te vliegen: wij zijn al volop aan het aftellen! Nog 3 maanden en het is zover. Lang getraind, en eindelijk is het bijna zover.
  Zaterdag hebben we onze laatste "generale repetitie" gehad. Onze laatste wedstrijd, Belgisch kampioenschap. En het was goed! De zenuwen waren er. Bij mij in ieder geval toch. Het team was nog niet zo lang af, ons duet werd voor de eerste keer volledig gezwommen,... Het was allemaal dus spannend. Maar we hebben het er goed vanaf gebracht! We zijn met enkele medailles thuis gekomen: Solo: goud - Duet: zilver - Team: zilver. Ik denk dat we met z'n allen zeer tevreden mogen zijn.

  En wat nu? Deze week rust! Eindelijk! Maar vanaf volgende week weer volop trainen. Er zijn nog veel werkpunten voor Zweden!

  Voila, tot zover de inspiratie voor ons eerste blogje.
  Kom gerust af en toe eens lezen, dan weet je wat we doen.

  Tot slot alvast een datum om in jullie agenda te noteren: op 27 juni 2010 stellen wij al onze nummers voor die we gaan doen op het WK. Verdere info volgt nog!

  Tot de volgende!  04-05-2010 om 21:50 geschreven door Dorien  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/synchromasters

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  04-05-2010 om 17:02 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)


  Archief per week
 • 26/07-01/08 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 03/05-09/05 2010

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!