Foto
Inhoud blog
 • Oostende 09.10.2011 / 8 KM
 • Grysloke 27.08.2011 en Wembleyloop 28.08.2011
 • Loopwedstrijd Herseaux 10,4 km
 • Wedstrijd Mariakerke - 9,9 km - 13.08.2010
 • Loopkoers Ename 07082010 // 11,5km
  Favoriete blogs
 • Hans detavernier
 • dimitri delombaerde
 • Joost dewaele
 • Michael vannieuwenhuize
 • dieter van lierde
 • ludovic vanlede
 • Natalie Tijtgat
 • bjorn desmet
 • fabrice laga
 • Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Beste looptijden:     
                                       
  10 km : 33 min.  02 sec.       
  15 km : 51 min.                      
  21,1 km : 1 u 13 min. 26 sec
  Marathon : 2 u . 43 min.       
  _____________________
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  steven loopblog

  09-10-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostende 09.10.2011 / 8 KM
  Beste loopvrienden,

  Deze morgen gaan lopen in Oostende, de korte afstand, 8 KM. Eventjes dacht ik nog van de halve marathon te lopen na mijn rampzalige prestatie in Kuurne, maar dan heb ik toch maar beslist (in samenspraak met trainer Johan) om de korte afstand te lopen.

  Ik kwam dan ook totaal ontspannen aan de start. Het regende maar het was best aangenaam, niet veel wind. Ik ben redelijk rustig gestart, maar heb dan geleidelijk aan naar voor opgeschoven. Na 3 km was de splitsing met de halve marathon. Toen liep ik in 3e positie samen met Luc Deketelaere (2 en 3). We hielden een goed tempo aan. Plots zagen we echter een loper voor ons lopen die normaalgezien achter ons liep. Daardoor liepen we in 4e en 5e positie We hebben zo'n 500 meter verkeerd gelopen (ik had 7,970 km op mijn garmin en een andere loper met dezelfde garmin had 7,460 km)
  Zo eindigde ik op een 5e plaats.

  Ik ben tevreden over mijn wedstrijd, heel vlot gelopen, nergens last van. Wel spijtig van het verkeerd lopen, maar blijkbaar stond daar geen seingever.

  Groeten,
  Steven

  09-10-2011 om 19:53 geschreven door steven  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  28-08-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grysloke 27.08.2011 en Wembleyloop 28.08.2011
  Beste loopvrienden,

  Ik heb me voorgenomen om vanaf nu regelmatiger iets te schrijven op mijn blog, want het is nu bijna een jaar geleden

  Bij deze dus.

  Gisteren de klassieker Dwars door Grysloke gelopen, de korte afstand. Mijn voorbereiding werd een beetje verstoord door een infectie aan mijn been (van een muggebeet) waardoor ik de tweede week van augustus 6 dagen antibiotica moest nemen. Vorige week tijdens de loopwedstrijd in Middelkerke heb ik dit serieus gevoeld, ik had geen kracht in de benen

  De voorbije week redelijk rustig getraind, zodat ik vrij fris aan de start verscheen (wel de voormiddagploeg gewerkt ); De zware benen van Middelkerke waren precies verdwenen en ik kon een goede wedstrijd lopen. Zoals altijd in Grysloke heb ik wel wat moeite met de afdalingen, ik kan namelijk echt niet goed dalen, waardoor ik wat verloor.

  Al bij al eindigde ik op een 11e plaats en werd 2e in mijn categorie , dus ik ben best wel tevreden

  Deze namiddag dan, dit was niet echt gepland, heb ik deelgenomen aan de 5 km van de Wembleyloop in Heule. De kinderen hadden deelgenomen aan de kinderlopen. En ik loop jaarlijks in Heule, maar de wedstrijd is altijd 1 week voor Grysloke. Door omstandigheden kon de wedstrijd echter dit jaar niet doorgaan op het normale weekend;

  De 5 km was best te doen, zo na Grysloke. Ik eindigde op een 7e plaats en ben daar tevreden mee. De bedoeling was om niet echt door te gaan, maar ja, dat is makkelijk gezegd op voorhand. Achteraf gezien liep ik toch aan een snelheid van 3min32sec per kilometer....

  Ook de kinderen hebben hun best gedaan : Laure liep de 400 meter en werd 7e. Bjarne moest dit jaar de 800 meter meelopen (was één van de jongsten) en Bjarne loopt nooit. Al van voor de start had ik gezien dat hij laatste zou worden, maar dat is niet zo belangrijk, het belangrijkste is dat hij zijn 2 ronden heeft uitgelopen . Zwemmen is meer hun ding.

  Volgend weekend staat er iets totaal anders op het programma, namelijk de Barbe d'Or Run in onze eigenste gemeente Otegem.

  Tot schrijfs.

  Steven

  28-08-2011 om 22:05 geschreven door steven  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  27-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loopwedstrijd Herseaux 10,4 km
  Beste loopvrienden,

  Het is al een tijdje geleden dat ik via deze weg een verslagske schreef. Sedert ik op facebook zit had ik me beperkt tot een korte reactie op facebook, maar het is inderdaad nogal kort om een deftig verslag over de wedstrijd te schrijven.

  Vandaar , hier ben ik terug .

  Vandaag trok ik dus naar Herseaux, wel in Wallonië, maar toch heel wat West-Vlamingen aanwezig.

  Vroeger had ik nog nooit echt goed gelopen in Herseaux, hopelijk zou het vandaag dus beter worden

  Trainer Johan was erbij om mij te begeleiden op de fiets.

  Na de eerste kilometer kwam ik door in een tijd van 3min15sec met Christoph Fieuw en ik voelde dat de benen goed waren. Tussen kilometer 2 en 3 kwam ik bij Dimi Delombaerde , die blijkbaar niet zo'n superdag had vandaag. Bruno Maes kwam dan ook aansluiten. Maes en ikzelf liepen verder uit op Dimi.
  Maes bleek wel de sterkste maar ik bleef aanklampen (aangemoedigd door trainer Johan). In de laatste 500 meter kon ik nog een versnelling plaatsen waardoor ik Maes kon verslaan.

  Ik dacht hiermee dat ik 1e veteraan zou zijn (gezien ik vorige donderdag 25/11 net 40 jaar ben geworden , maar op de uitslag sta ik blijkbaar nog bij de seniors. Wat er ook van zij, ik kon niet wachten ter plaatse gezien we nog ergens naartoe moesten en ik ben uiteraard heel tevreden met mijn 7e plaats in een tijd van 36min11sec

  Tot schrijfs !

  Groeten,
  Steven

  27-11-2010 om 22:07 geschreven door steven  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  15-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd Mariakerke - 9,9 km - 13.08.2010
  Beste loopvrieden,

  Vrijdagavond stond er terug een wedstrijd van het Oostends loopcriterium op het programma. Elk jaar neem ik aan deze wedstrijd deel.

  De wedstrijd was vrij goed bezet met o.a. Alexander Dias Rodriguez, Theo Van Den Abeel, Davy Stieperaere, ....

  Deze 3 lopers kozen bij aanvang van de wedstrijd omniddellijk het hazepad. Van Den Abeel werd vrij vlug gelost.

  Ikzelf volgde in het volgende groepje, waar ik de eerste 5 km volledig het kopwerk moest doen. Ik kreeg helemaal geen medewerking van de rest van het groepje (met o.a. Eddy Bossier, Filip Rondelez, Elie Hoet, ...). Telkens ik vertraagde om iemand te laten overnemen, vertraagden ze ook. En wat te verwachten was, na een 5tal kilometer gingen zij er vandoor en lieten mij achter.

  De rest van de wedstrijd liep ik samen met Dirk Boone. Ik eindigde na een sprintje op de 8e plaats voor Dirk Boone in een tijd van 35min rond.

  Ik ben uiterst tevreden over deze prestatie, temeer ik vorig jaar een tijd liep van 35min 10 sec en het parcours dit jaar werd aangepast, waardoor de afstand iets langer was. (Stieperare liep bv anderhalve minuut trager tov vorig jaar)

  Alexander Dias Rodriguez eindigde met anderhalve minuut voorsprong  op de 2e op de eerste plaats.

  Volgende wedstrijd zondag 22 augustus , in Heule, de Wembleyloop.

  Tot schrijfs.

  Groeten,
  Steven

  15-08-2010 om 21:47 geschreven door steven  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  07-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loopkoers Ename 07082010 // 11,5km
  Beste loopvrieden,

  Vandaag trok ik naar Ename om nog eens een loopwedstrijdje te doen, en het was helemaal niet goed

  Ik had zo al een voorgevoel, ik had zware benen voor de start.

  En tijdens de wedstrijd werd het er niet beter op....

  Bovendien begon het dan ook nog eens water te gieten (net zoals de vorige wedstrijd in Westende) .

  Ik eindigde op een 8e plaats (denk ik ) in een tijd van 42min42sec.

  Hopelijk blijft het bij deze ene slechte wedstrijd. Komende vrijdagavond loop ik in Mariakerke , ook een wedstrijd waar ik meestal slecht loop. Raar, maar net na het verlof heb ik bijna elk jaar een zwakkere periode, om dan terug op te bouwen naar het einde van het jaar toe.

  We zien wel.

  Tot schrijfs !

  Steven

  07-08-2010 om 21:15 geschreven door steven  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  11-07-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Golfbrekersloop Westende (11KM)
  Beste loopvrienden,

  Terwijl ik bezig ben met een lekkere BBQ laat ik Eveline ondertussen mijn verslagje van de wedstrijd van gisteren ingeven.

  Gisteren trok ik naar het zeetje. Deze week hebben we echt gebakken in de fabriek, en ik had helemaal geen zin om op zaterdagnammiddag nog een  wedstrijd te lopen in het binnenland, in die hitte.
  Vandaar trokken we voor een dagje naar zee. Heerlijk aan zee, zo koel ! 's Midddags een lekkere tomaat-garnaal gegeten en in de namiddag nog wat pootje gebaad in zee met de kids.
  Ik kon bijna niet geloven dat het zo warm was in het binnenland.

  Rond 18u kwam ik aan in Westende en kwam ik tijdens mijn opwarming  Dimi Delombaerde, Andy Van Halewijn en Smetje tegen, blijkbaar ook gevlucht van het warme binnenland naar de koele kust.

  Rond 18u45 werd het startschot gegeven, voor 2 rondes, enkele afstand 2,750 meter, dus geen 10km maar 11km, over het strand en de golfbrekers (32 golfbrekers).
  Er stond een stevig windje en het begon zelfs te regenen.
  Er waren 4 lopers weg, dan volgde ik met Smetje en Dimi. Rond kilometer 3 heb ik mijn kans gewaagd , ik had een klein gaatje op Dimi en Bjorn en kon dit naarmate de wedstrijd vorderde nog vergroten, zodat ik de laatste 2,5 km rustig mijn koers kon uitlopen.

  Ik eindigde 5e en 2e in mijn categorie.

  Ik ben best tevreden over deze prestatie, op het strand lopen is natuurlijk helemaal anders dan op de baan.

  Daarna trokken we terug naar het warme binnenland....

  Groeten,
  Steven

  11-07-2010 om 13:03 geschreven door steven  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  04-07-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.konterdamloop 02.07.2010 10,5km
  Beste loopvrienden,

  Na alweer een drukke en warme week met de vroege shift  ging ik vorige vrijdag naar de kust gaan lopen.

  De Konterdamloop in Oostende over 10,5 KM (3 ronden).

  Ik had niet zo'n goed gevoel voor deze wedstrijd, vooral door een gebrek aan nachtrust, o.a. door de warmte; De nacht van donderdag op vrijdag heb ik amper 3 uren geslapen.... Door die vermoeidheid heb ik zelfs in Izegem de snelweg moeten verlaten om verder te rijden langs de gewone weg, waar vrouw Eveline al na een 5tal minuten het stuur moest overnemen. Ik heb dan een deugddoend slaapje gedaan, waardoor ik me al een pak fitter voelde. Aan zee toegekomen hebben we eerst een wandelingetje gemaakt van een 3tal kilometer met de voeten in het water. Zalig , na zo'n hete dag in het binnenland.
  Echter, het parcours van de konterdamloop ligt al meer in het binnenland, en daar was het echt zwoel.

  De wedstrijd zelf verliep wonderlijk goed, de eerste 2 rondes althans. De 3e ronde was er teveel aan, en bovendien heb ik ook de waterbevoorrading gemist. Ik eindigde op een 5e plaats in een tijd van 37min50sec. Al bij al geen slechte presatie, maar ik denk toch, mocht ik wat fitter aan de start gekomen zijn, ik toch een 3e plaats zou behaald hebben.

  De dag erna ben ik dan wat gaan loszwemmen in het zwembad van Nieuwpoort, 60 lengtes crawl (1500 meter).

  Vandaag heb ik een aangename looptraining afgewerkt op de dijk, langs het water, zo'n 17 km (van Mariakerke tot Westende en terug).

  Voor volgend weekend heb ik nog niet beslist welke wedstrijd ik zal lopen.

  Groeten,
  Steven


  04-07-2010 om 22:37 geschreven door steven  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  02-06-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's Wedstrijd Anvaing
  Hierbij nog enkele foto's van de loopwedstrijd van vorig weekend in Anvaing.

  02-06-2010 om 21:07 geschreven door steven  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  30-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd Anvaing - 29.05.2010 - 10,5 km
  Beste loopvrienden,

  Zoals gepland trok ik gisteren naar Anvaing, in het gezelschap van trainer Johan Santens en trainingsmakker Carlo Verleyen.

  Vorige week had ik ook nog eens gebeld met een oude jeugdvriend van mij, Frédéric Soris, die in Anvaing woont. Hij was ook van plan om mee te lopen in Anvaing. Ik had hem al een tijdje niet meer gezien, en schrok dan ook, want hij had wel wat kilootjes bijgekregen. Hij was vroeger een uitstekend voetballer, maar ondertussen vader van 3 kindjes, en dan heb je ook niet zoveel tijd meer om veel te sporten.
  Ik was wel blij om hem nog eens terug te zien. Hij liep een goede wedstrijd, volgens zijn kunnen; 50min (zo'n 12,5 km per uur). Bij deze proficiat aan Frédéric en tot nog eens hé.

  Wat mijn wedstrijd dan betreft : de wedstrijd liep over 1 ronde, in het mooie, maar uiteraard niet vlakke landschap van Anvaing.

  Ik startte samen met de leiders , waaronder Dimi Delombaerde uiteraard; na 1km kwamen we door aan 3min16sec. Ik ging nog mee tot aan de tweede kilometer, maar dan voelde ik dat het wijselijk was om die mannen te laten lopen.

  Ik hield een goed tempo aan. Rond kilometer 9 kwam Ludovic Vanlede voorbijgesneld. Ik heb even geprobeerd om nog aan te klampen, maar zijn tempo was toch iets te snel voor mij.
  Ik eindigde op een 8e plaats in 37min01, en ben daar heel tevreden mee.

  Ook Carlo Verleyen liep een goede wedstrijd. Hij eindigde op de 19e plaats in een tijd van 38min44sec.

  Trainer Johan Santens zette ook een mooie prestatie neer, na een lange wedstrijd-inactiviteit, 39min50sec. Dat belooft voor de toekomst !

  Deze week doe ik het een weekje rustig aan, veel duurlopen, geen interval.

  Ik ben tot nu toe heel tevreden over mijn seizoen. Hopelijk blijft het nog een tijdje zo verdergaan.

  Groeten,
  Steven

  30-05-2010 om 21:10 geschreven door steven  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  23-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keignaertloop 14.05.2010 en Sinksenjogging Harelbeke 21.05.2010
  Beste loopvrienden,

  Het verslagje van vorige week had ik nog niet geschreven, bij deze 2 verslagjes.

  Keignaertloop Oostende 14.05.2010 over 9km : gezien we in het verlengd weekend van Hemelvaart aan zee vertoefden, had ik op vrijdagavond de Keignaertloop in Oostende op het programma gezet.
  Daar had ik een 7e plaats , ik was iets te snel gestart, waardoor ik in de laatste ronde een terugval had, maar was al bij al tevreden over deze wedstrijd.

  Sinksenjogging Harelbeke 21.05.2010 over 11km200 : aangekomen in Harelbeke zag ik al vlug dat er een serieuze bezetting aanwezig was.
  Bij aanvang van de wedstrijd nam Bert Deschodt onmiddellijk het hazepad. Ikzelf volgde in een groepje met o.a. Vanwynsberghe, Delombaerde, wederoptredende Caby....
  Op het einde van de eerste ronde moest ik deze mannen laten lopen, het tempo lag te hoog voor mij. In de tweede ronde kwam ik Caby en  Vermeulen  terug tegen en sloot bij hen aan.
  In de derde ronde kreeg ik echter steken (waarschijnlijk door het te koude water bij de bevoorrading) en moest ik Caby, Vermeulen en de ondertussen aangesloten Vanlede laten gaan.
  Ik liep verder de wedstrijd uit en eindigde in een tijd van 39min10sec op een 8e plaats (2e in mijn categorie). 

  Voor de volgende wedstrijd trek ik terug naar de Walen, naar Anvaing, een wedstrijd over 10 km .

  Tot schrijfs.
  Steven

  23-05-2010 om 21:21 geschreven door steven  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)


  Over mijzelf
  Ik ben Steven Hocedez
  Ik ben een man en woon in Otegem (België) en mijn beroep is Wever van tapijten.
  Ik ben geboren op 25/11/1970 en ben nu dus 50 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Lopen en Voetbal kijken .
  Mijn vrouwtje is Eveline Vandenbogaerde en wij hebben twee lieve kindjes Bjarne en Laure
  Archief per maand
 • 10-2011
 • 08-2011
 • 11-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008  Startpagina !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!