standard is landskampioen voor de 10de keer
Inhoud blog
  • Etentje moet Anderlecht en Standard verzoenen
  • Transfermarkt gesloten
  • Transferoverzicht
  • Witsel 8 wedstrijden geschorst
  • Witsel 8 wedstrijden geschorst
  • Panini haalt Witsel van de cover
  • Base en Standard strijken plooien glad
  • BASE en Standard praten
  • Witsel: ' Zware straf omdat ik bij Standard speel'
  • PV dreigt voor Mbokani
    Rondvraag / Poll
    wie wordt er kampioen
    anderlecht
    standard
    club brugge
    aa gent
    rc genk
    cercle brugge
    germinal beerschot
    kv kortrijk
    sint truiden
    roeselare
    zulte waregem
    moeskroen
    lokeren
    westerlo
    charleroi
    kv mechelen
    Bekijk resultaat

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    kortnieuws van sport.be


      Rabiu Afolabi (ex-Standard) tekende een contract bij de Oostenrijkse kampioen Red Bull Salzburg.

      Arsenal, volgende week tegenstander van Standard in de Champions League, moet het een half jaar stellen zonder Johan Djourou. De Zwitserse verdediger moet geopereerd worden aan het kraakbeen in zijn knie.

      Profliga-voorzitter Ivan De Witte gaat binnenkort samenzitten met Anderlecht en Standard om hun ruzie bij te leggen. Standardtopman Luciano D'Onofrio wil enkel Anderlechtvoorzitter Vanden Stock spreken. lees verder

      Standard verbiedt de Braziliaanse aanwinst Victor Ramos om het WK voor min-20-jarigen met Brazilië te spelen. Met stage inbegrepen zou de verdediger veertig dagen wegblijven. Omdat het WK buiten een officiële FIFA-datum valt, hoeft Standard de speler niet vrij te geven.

      Standard verloor in Thionville een vriendschappelijke partij tegen Metz met 2-1. Arnor Angeli scoorde de aansluitingstreffer enkele minuten voor affluiten.

    hoofd sponser


    vooraan







    Palmares

    Belgisch Kampioen
    Kampioen : 10 titels, in 1958, 1961, 1963, 1969, 1970, 1971, 1982, 1983, 2008, 2009

    Vice-Kampioen : 10x, in 1926, 1928, 1936, 1962, 1965, 1973, 1980, 1993, 1995, 2006

    Beker van België
    Winnaar: 5x, in 1954, 1966, 1967, 1981, 1993

    Finalist : 8x, in 1965, 1972, 1973, 1984, 1988, 1989, 1999, 2000

    Liga Beker
    Winnaar : 1x, in 1975

    Finalist : 1x, in 1975

    Super Cup
    Winnaar: 2x, in 1981, 1983, 2008, 2009

    Finalist : 2x, in 1982 en 1993

    Over mijzelf
    Ik ben kristiaan, en gebruik soms ook wel de schuilnaam lammens.
    Ik ben een man en woon in roeselare (Belgie) en mijn beroep is student.
    Ik ben geboren op 19/03/1992 en ben nu dus 29 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    ik hou van lasange en school is saaaai en ik ben superfan van STANDARD fabian cancellara is de beste wielrenner rog
    Laatste commentaren
    alleen voor standardfans !!!!!!!!
    I LOVE STANDARD
    Er zijn geen (recente) berichten meer...

    Klik op de pijl naar links voor het archief...

    standard is landskampioen voor de 10de keer
    Zoeken met Google



    Archief per jaar
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005
  • 2004
  • 2003



    Rondvraag / Poll
    wie blijft het langst in europa ?
    standard (2de voorronde champions league)
    club brugge (1ste ronde uefa cup)
    aa gent (2de voorronde uefa cup)
    anderlecht (3de voorronde champions league
    Bekijk resultaat


     Onze kledijsponsor voor de komende drie seizoenen is
     

    andere sponsers













    Startpagina !

    Een interessant adres?

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    mijn site's
  • Bloggen.be
  • standard site
  • voetbalkrant
  • pronospel
  • jupiler league
  • RUNESCAPE

  • Willekeurig Bloggen.be Blogs
    fictiereeksen
    www.bloggen.be/fictier
    Nieuws Sportwereld
  • Uiterst efficiënte Romelu Lukaku bezorgt Rode Duivels winst tegen makke Russen
  • Een puike partij van Dedryck Boyata tegen Rusland, waarom zijn basisplaats geen verrassing was
  • Russisch publiek fluit knielende Rode Duivels massaal uit
  • Slecht nieuws voor Rode Duivels: Timothy Castagne heeft oogkasbreuk na botsing met Rus
  • Twaalf leden van Venezuela testen aan vooravond van Copa America positief op COVID-19
  • Wie is Christian Eriksen? Absolute ster van de Denen die groot werd aan de hand van enkele Rode Duivels
  • Finland klopt Denemarken in wedstrijd die om de verkeerde reden herinnerd zal worden
  • Lewis Hamilton uit kritiek op F1-bolides die steeds ‘zwaarder’ worden: “Echt ecologisch is dat niet”
  • Mauri Vansevenant doet zondag gooi naar ritwinst in hertekende koninginnenrit Ronde van Zwitserland: “Ik wil mee in de vlucht”
  • Christian Eriksen niet de eerste profvoetballer die ineenstuikt op het veld


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!