IK SPEEL GRAAG EEN KEERTJE MEE !

Qua gebruiksgemak en vlot verlopen van het maken van afspraken
opteren we voor een Facebookgroep waarin iedereen welkom is om
zich op te geven om mee te spelen of zelf speelmomenten te lanceren.
Volg ons op Facebook (klik) om op de hoogte te blijven!

Foto
5% korting op al uw aankopen bij spellenspeciaalzaak Adriaensen!!!
(Klik op bovenstaand logo om de spellenlijst te bekijken)


Flag Counter
Spellenblog SpinLi
Omdat spelen de belangrijkste bijzaak ter wereld is ...
16-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pakje gevonden
Klik op de afbeelding om de link te volgen Toen in daarnet thuiskwam heb ik nog eens een pakketje gevonden. Het was een zending van University Games. U kent hoogstwaarschijnlijk allemaal al wel het wereldberoemde "Brain academy" van de Nintendo DS, waar Nicole Kidman een brain age van 24 scoort. Wel, nu kan u zich meten met deze schone door het gelijknamige bordspel te komen spelen op onze spellenavonden. We danken University Games uiteraard enorm voor deze nieuwe aanwinst in onze spellencollectie.

16-11-2007 om 17:27 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
10-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wederom een superavond
Tja, het succes van vorige keer is geconsolideerd. Wederom mochten we 75 !!! bezoekers verwelkomen (oké, daar was één babytje bij, maar kom). Het was weer een gezellig drukke bedoening in de cafetaria van Lindelo. De parking gaat stilaan problemen opleveren, want verscheidene mensen moesten in de straat parkeren.

Op deze spellenavond is weer héél wat afgespeeld, de foto's kan u bekijken op onze website. (klik door naar spellenavonden) Ook de mensen van symbiose games vonden het een geslaagde avond en trakteerden ons op hun gamma. We kregen van hen 2 x LSD, war stories en transport om aan onze clubcollectie toe te voegen.

Bovendien kwam er laat op de avond nog een cadeautje uit de lucht gevallen. Eén van onze leden, die werkt in een chocoladefabriek, had een doosje lekkere chocolade bij om iedereen te trakteren. Misschien kunnen we met hem nog onderhandelen voor volgende spellenavond (want dan is het Sinterklaasspelletjesavond).

Met de opbrengsten van de spellenavond hebben we ineens nog wat spellen uit onze ijskast overgeheveld naar de clubkast. De spellen : Oltre mare, Tyros, Pecunia non olet, Pueblo, Go west, Emira, Justinianus, Dschunke, Conquistador en Ostia zijn op de volgende spellenavond beschikbaar.

We mochten ook weeral vijf nieuwe leden verwelkomen voor volgend speeljaar. Dit is niet overdreven veel, dus we hopen zeker volgende keer meerdere lidkaartjes te kunnen verkopen.

10-11-2007 om 17:32 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
09-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na Wadi nu ook Gipf
Na de aankondiging van Wadi in februari, gooien we er nog eentje bovenop.

In maart krijgen we het bezoek van Gipfproject. Deze strategische tweepersoonsspellen zullen de spellenliefhebbers zeker iets nieuws bieden.
Meer informatie omtrent deze gipfavond volgt later. De spellen kan u hier al bekijken. De spellen die zij in hun gamma hebben zitten, zijn :
- gipf
- yinsh
- tzaar
- tamsk
- zertz
- dvonn
- pünct

09-11-2007 om 17:17 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
08-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SpinLi in de pers
SpinLi is de laatste tijd ook weer in trek bij de plaatselijke pers. Naast ons maandelijks verslag in de Postiljon (dat dit keer wel volledig en integraal is gepubliceerd), dat u kan lezen op http://www.drukkerijbaudoin.be/Postiljons/Postiljon0745.pdf 
is er bericht gekomen van het Laatste Nieuws. Deze krant heeft exact een jaar geleden onze start mee opgevolgd en wil nu graag een stand van zaken maken over onze club. Ik heb hen dan ook vriendelijk uitgenodigd op onze spellenavond van morgen, dus het zou best wel eens kunnen zijn dat er een fotograaf en een reporter rondlopen om de sfeer wat te komen opsnuiven.

08-11-2007 om 08:17 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
07-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spellen op onze spellenavond van 9 november
Ik heb net de spellen ingepakt voor onze volgende spellenavond van vrijdag aanstaande. Wens je toch nog andere spellen te spelen, laat het dan snel weten. Deze spellen zullen te spelen zijn :

pentago, da vinci code bordspel, ricochet robots, um krone und kragen, royal turf, metro, the thief of bagdad (+ prototype van Pieter), hamburgum, cuba, guatemala café, perudo, caribic, da vinci code, cartagena, trans america, clans, schildpaddenrace, ave caesar, maestro leonardo, fazantenbal, if wishes were fishes, balance duels, labyrinth kaartspel, knollen voor citroenen, spokentrap (+ fles), that's life, china, das spiel, gloria mundi, fredericus, palatinus, hive, 1001 karawane, antler island, kai piranja, mr. jack (+ extension), figaro, rolit, blokus, triominos, pinguin, hali gali, exago, doolhof, spokenjacht, ramses II, mollenmania, jakkiebak kippenkak, middernacht vampierenjacht, durch die wuste, just 4 fun, blue moon city, kolonisten van catan, claim it, torres, mare nostrum, mesopotamië, funkenschlag, café international, egelrace, eufraat & tigris, expeditie piramide.

07-11-2007 om 15:47 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wadi bij SpinLi
Ik heb net een mailtje gekregen van Martyn F. Hij is bereid om een keertje langs te komen op onze spellenavonden met zijn nieuwste spel "Wadi". Ik heb dit spel al leren kennen in Essen en ben ervan overtuigd dat onze spelers dit spel zeker zullen lusten. Wanneer Martyn langs zal komen, staat nog niet vast, ik heb hem voorgesteld om op 1 februari te komen, dan nemen we hem die zaterdag gewoon mee naar de GVA-wedstrijd in de Lilse bergen. Heeft hij daar toch ook eens van geproefd. Misschien kunnen we trouwens met een hoopje afspreken om daar naar toe te gaan. Meer info op ons forum bij "koetjes en kalfjes" of nog op de website : http://www.martynf.com/website/nl/

07-11-2007 om 00:00 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
05-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aangevraagde spellen
De mensen beginnen stilaan de weg te vinden naar onze "kies een spel" - site. Ondertussen zijn volgende spellen al aangevraagd voor onze spellenavond van nu vrijdag, 9 november en zullen deze dus zeker te spelen zijn :
- expedition piramide
- mollenmania
- middernacht vampierenjacht
- café international
- schildpaddenrace
- metro
- kolonisten van Catan
- blue moon city
- pentago
- da vinci code bordspel
- hive
- just 4 fun
- ricochet robots
- royal turf

Indien u nog een spel zeker wil spelen, aarzel dan niet om het aan te vragen!

05-11-2007 om 19:36 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weerwolven ronde 8
Ondertussen zijn we ook gestart met de weerwolven van Lille, ronde 8.
Het belooft alleszins een spannende strijd te worden, want er worden nogal wat regels aan de laars gelapt.
Niets is wat het lijkt en alles is wat het is. More is less and less is more.
Neem zeker een kijkje op het forum als je de perikelen van de personages (en de spelleider) wil volgen.

05-11-2007 om 12:40 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook nog wat prototypes
Na de aankondiging van Pieter Syroit, dat hij een prototype zal meerbrengen naar de spellenavond van de uitbreiding op het spel "Dief van Bagdad", hebben de mensen van symbiose games ook aangekondigd dat ze naast hun spellengamma, ook nog enkele prototypes zullen meebrengen. Ik zou dan ook iedereen zeker willen aanraden om wat tijd bij deze mensen te spenderen. Dit is een unieke kans die je zeker niet mag missen. De spellen van onze collectie zijn elke maand ter beschikking, maar deze zal je misschien niet al te vaak zien.

05-11-2007 om 12:39 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
30-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hodin stuurt demomodellen
Hodin stuurt enkele demo modellen naar ons op. We kunnen deze spellen dan een keertje testen voor spel 2007. We zullen dan ook nog een extra spellenavond in elkaar flansen voor de mensen die mee gaan demonstreren op spel 2007. Een voorlopig voorstel is vrijdag, 16 november. Dus Koen, Ann, Annelies, Karen, reageer gerust als jullie dit lezen. We spreken verder af op onze volgende spellenavond.

30-10-2007 om 17:46 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwsbrief 11 online
We hebben onze 11de nieuwsbrief al online geplaatst. Morgen zal deze ook verstuurd worden naar al de leden. We wachten eigenlijk nog op een kleine bevestiging van symbiose games, maar hopelijk komt die er snel. U kan alvast gaan bekijken welke nieuwigheden we allemaal hebben toegevoegd aan onze collectie. Kijk gewoon op onze website, bij nieuwsbrieven. (11de spellenavond)

30-10-2007 om 17:33 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
21-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De buit van Essen
  
Ook voor mij was het de eerste keer en het was zeker de moeite om een keertje te doen. Voor de middag was het nog vrij rustig, zodat we toen al onze stations hebben kunnen doen die we moesten doen, na de middag vooral rondgekeken en hier en daar een spel gespeeld. 

Onze nieuwe aanwinsten zijn :

- khronos (matagot)
- utopia (matagot)
- mr. jack (swiss games/hurrican)
- mr. jack extension (swiss games/hurrican)
- antike (eggertspiele)
- hamburgum (eggertspiele)
- imperial (eggertspiele)
- cuba (eggertspiele)
- guatemala café (eggertspiele)
- 1001 karawane (argentum)
- die jagd nach dem gral (argentum)
- antler island (fragor)
- the end of the triumvirate (z-man)
- silk road (z-man)
- hive (vendetta)

Daarnaast lagen er ook nog enkele gratis mini-uitbreidingen voor het grijpen :

- de kolonisten van catan (chaffenberch & renaissance in der steiermark)
- blue moon (2 uitbreidingskaarten)
- Trans europa & trans america uitbreidingsregel
- bang Johny Kisch (extra kaart)
- du balai (4 extra magische pentagrammen)
- zooloretto (uitbreiding : de ijsbeer)

Let op : deze nieuwe spellen zullen nog niet worden meegebracht naar de spellenavonden, tenzij ze uitdrukkelijk worden aangevraagd!!!

Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog enkele interessante dingen gezien, die we voorlopig nog even links moesten laten liggen :

- demetra (ofte key harvest)
- agricola
- moai
- uitbreiding carcassonne (abdij en burgemeester)
- claim it
- ...

21-10-2007 om 09:47 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier zijn enkele foto's
 

21-10-2007 om 00:00 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (1)
18-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bloguitzicht gewijzigd
Het mooie, warme weer lijkt stilaan achter ons te liggen, vandaar ook de wijziging qua bloguitzicht.
De parasolletjes en zonnetjes worden even opgeborgen (hopelijk kunnen we ze spoedig terug bovenhalen).
We hebben dan nu ook de voorkeur gegeven aan neutrale herfstkleuren. Jammer dat de keuze qua uitzicht nogal
beperkt is. Je kan wel persoonlijke wijzigingen uitvoeren, maar dit is louter voor gevorderde gebruikers en mensen die redelijk goed over de baan kunnen met HTML (dus niet echt voor den deze).

Veel leesgenot de komende maanden en hou de blog zeker in het oog, want SpinLi is zaterdag in Essen!!!

18-10-2007 om 19:55 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
16-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SpinLi's spellen-top-tien
Hoi SpinLiërs,

de komende weken en maanden gaan we op zoek naar SpinLi's spellen-top-tien. Dit wil zeggen, de tien meest gespeelde en gegeerde spellen van onze spellenclub. Je mag je top tien doorgeven op de weblog hier of nog makkelijker op het forum onder het topic "koetjes en kalfjes".
Ook op de spellenavonden zelf zal er een mogelijkheid zijn om je tien favoriete spellen door te geven.

Je hoeft totaal geen onderscheid te maken tussen kinderspellen, spelletjes voor volwassenen, bordspelen, kaartspelen, dobbelspelen, ... Je hoeft ze ook niet echt te nummeren. Het spel dat het meeste wordt vernoemd komt gewoon op de eerste plaats, c'est simple comme bonjour, hé!

Laat je stem horen en geef je stem door. Je moet je maar aan één regel houden : het spel moet in onze collectie zitten.

16-10-2007 om 16:37 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SpinLi on ice in de ijskast
Kan het toepasselijker? We gaan ons schaatsavontuur voorlopig even in de frigo zetten.
Wegens al héél wat aangemelde afwezigheden hebben we beslist om het schaatsen te verzetten en aangezien het de komende maanden zeer druk is zowel in spellenland als schoolland, gaan we het houden voor een later te bepalen datum. Hou de weblog zeker in het oog, want ik denk dat het voorstel zeker potentieel heeft en dat het nog zeker zal worden uitgewerkt.

16-10-2007 om 16:14 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
15-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SpinLi op spel 2007
Aandachtige lezers van ons forum wisten al dat we op spel 2007 met SpinLi zullen vertegenwoordigd zijn. We zullen die twee dagen (24 en 25 november) gaan demonstreren voor Hodin. In ruil daarvoor krijgen we spellen om onze spellencollectie aan te vullen. Volgende spellen zullen worden gedemonstreerd door SpinLi-aanhangers :

- jungle speed
- Blokus trigon
- schildpaddenrace
- spokentrap + uitbreiding
- mont Saint Michel
- Heli hopper
- Colosseum
- Beyond thebes
- Ticket to ride en uitbreiding TTR Zwitserland
- Demetra
- caylus magna carta
- Time's up
- Mr. jack en uitbreiding
- Vorsten van florence
- Funny domino
- Geisterwaldchen
- Cash a catch

Dus, voor diegene die zich ingeschreven hebben, we houden nog een aparte spellenavond (info volgt nog) waar al deze spellen te testen zullen zijn.

15-10-2007 om 13:41 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
11-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SpinLi on ice
Naar aanleiding van de nieuwe afleveringen van "sterren op het ijs" kreeg één van onze leden het leuke idee om eens te gaan schaatsen met SpinLi. Gewoon een uurtje afzien, keihard vallen, galante pirouettes uitvoeren, ...

Er is nog geen concreet voorstel, dus bij deze zal ik die hier even lanceren. Ik stel voor dat we dit keer dan eens naar Turnhout zouden trekken in de maand november (oktober zit al bomvol). Laat het ons voorlopig houden op vrijdag 16 november.

We gaan dan gewoon een uurtje schaatsen en daarna er eentje pakken in 't stad ofzo. We kunnen eventueel wel afspreken om ook iets te gaan eten (in de waterput is het wel lekker) met diegenen die willen.

Meer info over de schaatsbaan vind je op :
www.kempischijsstadion.be


Je kan je steeds inschrijven op ons forum.

11-10-2007 om 12:44 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
08-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezoek in november
Beste SpinLiërs,

Dat de tiende spellenavond een succes was dat kon u hier al lezen, maar ook de 11de spellenavond kondigt zich al aan als een topavond. Naast de spellen die toegevoegd zijn aan de collectie door Ravensburger, Balance games en Abacusspiele, zullen er waarschijnlijk ook nog wel héél wat bijkomen na de beurs in Essen (maar hierover krijgt u meer informatie na de beurs).

Daarnaast kan ik u al met trots aankondigen dat een spellenfirma naar onze spellenavond zal komen. Het betreft hier symbiose games. Deze spellen zijn vooralsnog minder gekend in de spellenwereld, maar ze beloven in ieder geval veel goeds. U kan hun website steeds al eens bezoeken op www.symbiose.tv

Dit bedrijf heeft ondertussen vier spellen in hun gamma met ronkende namen als :
- War stories
Een strategisch bordspel voor 2 personen, dat zich afspeelt in het 16e eeuwse feodale japan. 2 oude krijgsheren proberen zich een veldslag te herinneren, om zo de winnaar te kunnen achterhalen.

Een goed geheugen zowel als tactisch inzicht zijn onontbeerlijk bij dit spel! Door tactisch de legers te verplaatsen en te onthouden waar nieuwe legers het spel kunnen betreden, proberen de spelers elkaars krijgsheer te verslaan.

War Stories is ook uitstekend geschikt om kinderen de beginselen van schaak te leren. Daarbij blijft het voor de ouders ook uitdagend, omdat de kinderen meestal een voordeel hebben bij het onthouden van de kaarten. Vaders opgepast!

- LSD
Laat je niet misleiden door het kleine formaat (10,5 x 4 x 4 cm), LSD is een volwaardig abstract aanlegspel voor 2 of 4 spelers, dat je niet door geluk zal winnen!

Met slechts een open voorraad van 20 tegels per speler probeer je als eerste een rij in je eigen kleur op tafel te krijgen. Paden blokkeren, stenen slaan, en de tegenstander beletten nieuwe tegels neer te leggen, zijn allemaal manieren om een voorsprong te krijgen. Speel met 4 spelers om de meest vreemde teamplay ooit te ervaren...

De complexiteit en mogelijkheden van dit makkelijk te leren spel zullen je zeker verrassen!

- Transport
Een tactisch aanlegspel voor 2 tot 4 spelers. Het speelt zich af in een warenhuis, waar de spelers proberen een belangrijke zending compleet te krijgen. Het probleem is, dat alle spelers dezelfde lopende band moeten gebruiken!

Door aan de band te sleutelen, nieuwe stukken te bouwen of eigenhandig met de heftruck de pallets te verplaatsen, probeer je jouw pallets op de meest gunstige plek aan de band te krijgen en de zending binnen te halen. Leuk voor spelers die elkaar graag dwars zitten!

- Frontline
Frontline is een tactisch oorlogsspel voor 2 personen. Het speelt zich af ten tijde van WO II. Vijf soldaten hebben een speciale opdracht gekregen omhet gebied rondom een nieuw ontdekt vijandelijk kamp te verkennen en stuiten daarbij op een kleine groep vijandige soldaten...

Bevoorraad je mannen met steek- en vuurwapens zowel als projectielen, explosieven en gereedschappen en stuur ze op pad. Gebruik de omgeving en het landschap op het dynamische speelbord om de tegenstander in een hinderlaag te lokken, of ga over tot een frontale aanval..


Ik heb dit even van hun website geplukt om u een beetje in de goede sfeer te brengen :

Symbiose is een klein vormgevingsbureau, dat sinds kort ook (bord)spellen maakt. het begon een jaar of twee geleden, ergens in een bar in Utrecht. Richard van Oostrum en Rob Vermeer zaten daar biertjes te drinken en de plannen voor de toekomst eens door te nemen. Opeens kwam een oude afspraak naar boven, ze zouden nog eens een keer een spel bedenken..

Vreemd genoeg lukte dat ook nog, die zelfde avond nog is er een klein spel ontwikkeld, dat gespeeld kon worden op bierviltjes (heel toevallig...). Het spel had veel mogelijkheden, maar was niet echt sluitend en de balans was ook niet echt geweldig. Het werd dus aan de kant gezet, maar het denken over het spel had iets in gang gezet bij de ontwerpers.. En ze konden het niet meer loslaten.


Ik hoop dat u deze mensen dan ook hartelijk verwelkomt in onze club, zodat ze voelen wat SpinLi is.

08-10-2007 om 17:15 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (1)
06-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10de spellenavond = mega-avond

Jawadde, dat de spellen van Hans im Glück een meevaller waren, dat wisten we al, maar dat we maar liefst 72 bezoekers mochten ontvangen op onze tiende spellenavond konden we in onze wildste dromen niet inbeelden. Het werd een drukke, maar gezellige avond. Er werd duchtig op los gespeeld en gesnoept van de overheerlijke wafels.

Ondertussen zijn er ook al héél wat mensen lid geworden voor 2008. Heb jij dit nog niet gedaan, geen nood, ook op de volgende spellenavond kan je je lidmaatschap bevestigen.

Met dit lidgeld en de opbrengst van de spellenavond hebben we trouwens onze spellenkast weer aardig kunnen aanvullen. Het was stilaan de hoogste tijd dat de spellen uit onze koelkast werden bovengehaald en daarom komen deze spellen er bij :

De bruggen van Shangrilla, Reef encounter, Blue moon city, Piratenbaai, Mesopotamië, Ticket to ride, die handler von Genoa, Die fursten von Florenz, Tadsch mahal, Ra, Chinatown, Um ruhm und ehre, Fifth avenue, Louis XIV, die sieben weisen, edel-stein und reich, wyatt earp.

Je merkt het, te veel om op te noemen. Door deze spellen toe te voegen, is onze alea-collectie trouwens compleet (met uitzondering van "im jahres des drachen" die volgende week in Essen uitkomt).

Deze spellen zullen niet officieel worden voorgesteld op één van onze volgende spellenavonden. Ze zullen uiteraard wel een keertje aan bod komen op een spellenavond, maar voor de maand november hebben we al héél wat spellen van Abacusspiele, Ravensburger en Balancegames die in de picture staan.

Wil je deze spellen toch al spelen, vraag ze dan gewoon even aan. (het formulier hiervoor is nog wel niet aangepast, dus doe het misschien gewoon even door een mailtje)

De foto's van onze spellenavond staan trouwens ook al online, je kan ze bekijken op de website onder het mapje "spellenavonden" en dan gewoon even doorklikken op foto's. Veel kijkplezier.

Hopelijk heeft iedereen er gisteren zo van genoten als ik. Het was de mooiste verjaardag die ik me kon wensen.

Vanwege een stokoude "27-jarige".

06-10-2007 om 13:28 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)

Foto

Klik op ons logo om terug naar de startpagina te gaan


Bent u op zoek naar info omtrent een spel? Typ de titel hieronder in het balkje en klik op "zoeken".

Zoeken in blogContact via mail :

spellenkanaal (at) gmail (dot) com

Categorieën
 • "Kaartje leggen" (5)
 • Essen 2009 (47)
 • Essen 2010 (27)
 • Essen 2011 (45)
 • Essen 2012 (137)
 • Essen 2013 (212)
 • Essen 2014 (85)
 • Essen 2015 (86)
 • Essen 2016 (77)
 • Essen 2017 (76)
 • Hete hangijzers (6)
 • imprESSENs (651)
 • Nürnberg 2012 (17)
 • Nürnberg 2013 (17)
 • Spelen met SpinLi (318)
 • Spellen in beeld (77)
 • Tussendoortjes (9)

 • Bezoek je onze nieuwe blog alvast een keertje? Zie bij de links!

  Links
 • Spellenlijst SpinLi
 • Bordspelmania : forum
 • Ditterio's blog
 • Spel(l)enderwijs
 • Boardgamegeek
 • De tafel plakt ! (Dominique)
 • SpinLi's nieuwe blog !!!
 • Spellenclub Pallieter (Lier)
 • Spellenclub Heist statie (Heist-op-den-Berg)
 • Spelregels.eu

  Foto

  5% korting bij aankoop als SpinLi-lid !!!
  Klik op het logo om hun site te bezoeken.
  Inhoud blog
 • Solar Flux
 • Elk einde heeft een nieuw begin ...
 • Photosynthesis (Blue Orange Games)
 • Nutz (Blue Orange Games)
 • Katarenga (Huch)

  Blog als favoriet !

  Archief per maand
 • 12-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!